0

🔶🔷 اخبار کوتاه 🔷🔶

khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 89277

جهانگیری: امضای قرارداد توتال شکست آمریکایی ها و تحریم ها است

معاون اول رئیس جمهوری با بیان اینکه هر کس به توسعه ایران علاقه مند است باید از قرارداد توتال خوشحال شود، گفت: امضای این قرارداد شکست آمریکایی ها و تحریم ها است؛ چرا که گفته شده بود پول و سرمایه به سمت ایران نباید برود. به گزارش ایرنا، اسحاق جهانگیری عصر چهارشنبه در آیین افتتاح موزه بانک ملی ایران افزود: امضای این قراردادها و کارها در جهت حمایت از ملت ایران و زندگی آنها و در جهت توسعه ایران است.

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

پنج شنبه 22 تیر 1396  9:26 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

اعتراض به افزایش ۴۰ درصدی قیمت آب بسته بندی

در پی افزایش قیمت برخی برندهای آب بسته بندی که تا ۴۰ درصد رسیده است، رییس سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولیدکنندگان این افزایش یکباره قیمت را غیرطبیعی دانست و گفت که باید این موضوع مورد بررسی قرار گیرد. محمود نوابی در گفت‌وگو با ایسنا، درباره اینکه برخی برندهای آب معدنی قیمت خود را از ۵۰۰ تومان به ۷۰۰ تومان افزایش داده‌اند، گفت: افزایش قیمتی که در این زمینه اتفاق افتاده است از نظر ما غیرمتعارف است.

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

پنج شنبه 22 تیر 1396  9:27 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

استدلال های تشکیل وزارت بازرگانی خطرناک است

معاون وزیر جهاد کشاورزی گفت: استدلال‌هایی که برای تشکیل وزارت بازرگانی بیان می‌شود، خطرناک است و به تولید لطمه می‌زند. مهرفرد در گفت‌وگو با فارس با بیان اینکه با کلیات لایحه  احیای وزارت بازرگانی موافق است، گفت: اما با استدلال‌هایی که برای زیر سوال بردن عملکرد وزارت جهاد کشاورزی در مورد واردات شکر، روغن، گندم، برنج و امثال آن می‌شود، مخالف هستم.

پنج شنبه 22 تیر 1396  9:27 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

راه اندازی اولیه سامانه مالیات مسکن تا پایان تابستان

یک مقام مسئول با اعلام راه‌اندازی مقدماتی سامانه املاک و اسکان کشور در تابستان امسال، از تکمیل و بهره‌برداری کامل سامانه در پایان سال ۹۶ برای محاسبه مالیات املاک خبر داد. به گزارش وزارت راه و شهرسازی، علی چگنی، مدیرکل دفتر برنامه‌ریزی و اقتصاد مسکن تصریح کرد: بهره‌برداری از این سامانه از تابستان امسال شروع خواهد شد و ما آن را به صورت آنلاین در اختیار سازمان امور مالیاتی قرار می‌دهیم.

پنج شنبه 22 تیر 1396  9:28 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

با صرفه جویی 5 تا 10 درصدی آب و برق مشکلی نخواهیم داشت

حمید چیت چیان وزیر نیرو در حاشیه نشست دولت گفت: ما به مردم پیشنهاد کردیم تا هرکدام 5 تا 10 درصد مصرف آب و برق را کاهش دهند که در این صورت هیچ نگرانی در ارتباط با تامین آب و برق مردم نخواهیم داشت. پیش بینی ما این بود که امسال 5 درصد افزایش مصرف برق داشته باشیم اما اکنون میزان افزایش توان مصرفی حدود 7.5 درصد و افزایش مصرف انرژی حدود 11 درصد است که فشار ایجاد کرده است.

پنج شنبه 22 تیر 1396  9:28 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

چند درصد مردم ایران زیر خط فقر هستند؟

تسنیم - گزارشی که در سایت اتاق بازرگانی تهران به نقل از وزارت راه و شهرسازی منتشر شده است، نشان می‌‌‌‌دهد که 33 درصد جامعه ایران زیر خط فقر زندگی می‌کنند. این گزارش تأکید دارد خانواده‌های طبقه متوسط برای خرید خانه باید حداقل یک‌سوم درآمد ماهیانه‌شان را به‌مدت 96 سال پس‌انداز کنند.

پنج شنبه 22 تیر 1396  9:29 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

امسال ۱۲ بانک نمی‌توانند سود بین سهامداران تقسیم کنند

فارس - با توجه به قید تعیین شده از سوی بانک مرکزی، ۱۲ بانک بورسی در صورت شناسایی سود در صورت‌های مالی سال ۹۵، نمی‌توانند سود به دست آمده را بین سهامداران توزیع کنند. طبق آنچه که کمره‌ئی مدیر کل نظارت بر بانک‌ها و موسسات اعتباری بانک مرکزی اعلام کرد، بانک‌هایی که نسبت کفایت سرمایه‌شان کمتر از 8 درصد است، نمی‌توانند سود شناسایی شده سالیانه را بین سهامداران تقسیم کنند، بلکه باید این سود را به افزایش سرمایه اختصاص دهند.

پنج شنبه 22 تیر 1396  9:30 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

قاسمی: گاهی تنش‌هایی در مرز ایران و پاکستان رخ می‌دهد

ایلنا - سخنگوی وزارت خارجه در مورد شلیک سه راکت از سمت ایران به سمت خاک پاکستان،گفت: تاکید می‌کنم؛ گاهی تنش‌هایی در مرز ایران و پاکستان رخ می‌دهد. ما به زودی کمیسیون مشترکی با طرف پاکستانی تشکیل می‌دهیم. قاسمی در مورد سفری مشابه سفر هیئت وزارت خارجه و امنیتی ایران به پاکستان بعد از حادثه میرجاوه از سوی طرف پاکستانی با توجه به شلیک سه راکت گفت: موضوع میرجاوه با این مورد متفاوت است. مکانیزم‌های دو کشور نیز مانند پروتکل‌های تشریفاتی هر کشور متفاوت است.

پنج شنبه 22 تیر 1396  9:32 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

ناو گروه ارتش روسیه در بندرانزلی پهلو گرفت

ناوگروه ارتش روسیه در بندرانزلی پهلو گرفت

ناو گروه ارتش روسیه در بندرانزلی پهلو گرفت

ایرنا - ناوگروه مخاچ قلعه متعلق به نیروی دریایی ارتش روسیه صبح روزگذشته با  فرماندهی ناخدا«دیمیتری‌اف»در منطقه چهارم دریایی نداجا در بندرانزلی پهلو گرفت. فرمانده ناوتیپ ناوگان شمال کشور نیروی دریایی ارتش ،ناخدا عبدالحسین ظفری، از ناوگروه روسی استقبال رسمی کرد.تحکیم تعاملات و روابط دریایی بین روسیه و ایران از اهداف این سفر عنوان شده و این ناوگروه، شنبه 24 تیر بندرانزلی را ترک می کند و به روسیه بازمی‌گردد. این ناوگروه پنجمین سفر از این سفرها را رقم زد.

پنج شنبه 22 تیر 1396  9:41 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

هدف آتش بس روسیه و آمریکا، دور کردن ایران از جولان بود

هدف آتش بس روسیه و آمریکا، دور کردن ایران از جولان بود

نشریه آمریکایی فارین پالیسی با این ادعا که به جزئیات توافق آتش بس اخیر آمریکا و روسیه در جنوب غربی سوریه دست یافته، نوشت: هرگونه معامله صلح بدون در نظر گرفتن سهم ایران ضعیف خواهد بود. به گزارش فارس، این نشریه در مورد ایجاد منطقه بدون درگیری در جنوب سوریه مدعی شد: «هدف از این توافق، پاسخ به درخواست‌های اسرائیل و  اردن است که خواهان ممانعت از نزدیکی نیروهای ایرانی و نواب آن‌ها از جمله حزب‌ ا...، به بلندی‌های جولان- که تحت اشغال اسرائیل قرار دارد- یا مرزهای اردن، است.» اشاره این نشریه به توافق آتش بسی است که روسیه و آمریکا در نشست گروه 20 انجام دادند. توافقی که فارین پالیسی در مورد آن می نویسد: توافق محرمانه آمریکا و روسیه مانع حضور ایران در نزدیکی مرز اسرائیل و اردن خواهد شد. با این حال این نشریه خود اذعان کرده که «نمی‌توان به این توافق خوشبین بود، چراکه ایران تضمینی برای پایبندی به آتش‌بس در این منطقه نداده و یکی از طرف‌های توافق نیست.»

پنج شنبه 22 تیر 1396  9:42 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

پاسخ به:🔶🔷 اخبار کوتاه 🔷🔶

🔺حسین مرعشی: شهردار نمی‌شوم؛ من در آستانه ۶۰ سالگی هستم و وقت بازنشستگی‌ام فرا رسیده است

🔹محسن هاشمی، بهترین گزینه برای شهرداری است/خبرآنلاين

پنج شنبه 22 تیر 1396  9:18 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

🔺۴ سناتور آمریکایی در نامه‌ای به وزیر خارجه کشورشان از او خواستند در گزارش تازه خود درباره برجام، پایبندی ایران به توافق هسته‌ای را تأیید نکند./فارس

پنج شنبه 22 تیر 1396  9:19 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

🔻دبيرکل حزب الله لبنان:

🔹فتوای آیت الله سیستانی درباره جهاد کفایی از عوامل اصلی نابودی داعش در موصل است

🔹ایران و رهبری این کشور نقش مهمی در آزادی موصل ایفا کردند/انتخاب

پنج شنبه 22 تیر 1396  9:20 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

🔺مسئول سياست خارجي اتحاديه اروپا:

🔹تعهد مشترک خود را براي اجراي کامل توافقنامه هسته‌اي ايران تکرار کرديم/واحد مرکزی خبر

پنج شنبه 22 تیر 1396  9:21 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

🔺ابتکار: استمرار توجه به محیط زیست و مساله آب از اولویت های دولت دوازدهم خواهد بود/ایسنا

پنج شنبه 22 تیر 1396  9:22 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها