0

🔶🔷 اخبار کوتاه 🔷🔶

khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 89277

صفار هرندی: نفوذ یعنی القای این که دشمنان می‌توانند مشکلات ما را حل کنند

صفار هرندی: نفوذ یعنی القای این که دشمنان می‌توانند مشکلات ما را حل کنند

صفار هرندی: نفوذ یعنی القای این که دشمنان می‌توانند مشکلات ما را حل کنندتسنیم - صفار هرندی، عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان این که نفوذ یعنی القای این که دشمنان می‌توانند مشکلات ما را حل کنند، گفت: نفوذ فرهنگی، اقتصادی و رسانه‌ای ماموریتش دستکاری و تغییر در فکر و فرهنگ مردم است.

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

چهارشنبه 15 اردیبهشت 1395  7:33 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

اشرفی اصفهانی: هاشمی متعین به ریاست خبرگان است

تسنیم- محمد  اشرفی اصفهانی در پاسخ به این که  آقای مرعشی گفته‌اند که هاشمی برای ریاست مجلس خبرگان کاندیدا نمی‌شود، افزود:  بی‌خود می‌گویند؛ اگر هاشمی هم کاندیدا نشود او را در این صحنه وارد می‌کنند، چرا که او متعین به ریاست خبرگان است.

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

چهارشنبه 15 اردیبهشت 1395  7:34 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

استعفای سخنگوی حزب ندای ایرانیان

استعفای سخنگوی حزب ندای ایرانیان

استعفای سخنگوی حزب ندای ایرانیانتسنیم- حسن یونسی از استعفای خود از سخنگویی حزب ندای ایرانیان خبر داد و گفت: بنده از مسئولیت‌هایم (سخنگوی حزب ندا، معاون سیاسی دبیرکل و عضویت در شورای مرکزی) استعفا کردم اما عضو این حزب هستم ولی فعلا دلایل استعفایم را بیان نمی‌کنم.

چهارشنبه 15 اردیبهشت 1395  7:35 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

درخواست خسارت یک میلیارد یورویی شرکت نفت از بابک زنجانی

شانا - غلامرضا مهدوی وکیل شرکت ملی نفت ایران اعلام کرد: بدهی بابک زنجانی به شرکت ملی نفت حدود 2 میلیارد یورو است که با احتساب مطالبه خسارت و ضرر و زیان های وارده به این شرکت تا زمان ارائه دادخواست، این رقم به حدود سه میلیارد یورو افزایش یافته است و پرونده مطالبه خسارت و ضرر و زیان این شرکت همچنان در دادگاه مفتوح است.

چهارشنبه 15 اردیبهشت 1395  8:14 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

نان صنعتی ارزان نمی‌شود

نان صنعتی ارزان نمی‌شود
نان صنعتی ارزان نمی‌شود

اقتصادنیوز - رئیس انجمن نان صنعتی استان تهران با بیان اینکه امکان کاهش قیمت نان صنعتی وجود ندارد، گفت: اگرچه قیمت آرد کاهش یافته، اما به دلیل افزایش سایر هزینه‌ها امکان کاهش قیمت نان صنعتی وجود ندارد.

چهارشنبه 15 اردیبهشت 1395  8:19 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

هند بابت بدهی‌هایش به ایران 1.5 درصد سود می‌دهد

هند بابت بدهی‌هایش به ایران 1.5 درصد سود می‌دهد

هند بابت بدهی‌هایش به ایران 1.5 درصد سود می‌دهداقتصادنیوز - پالایشگاه های هندی با پرداخت بهره 1.5 درصدی به طلب نفتی 6.5 میلیارد دلاری ایران موافقت کردند. یک مقام وزارت دارایی هند در این باره گفت: «هرچند ما معتقدیم که هیچ بهره ای به این پول تعلق نمی گیرد، اما شرکت های نفتی به نشانه حسن نیت موافقت کرده اند که نرخ بهره ای را برای این پول پرداخت کنند. بهره 7 روزه مثبت 75 واحد پایه لیبور آمریکا معادل نرخ بهره حدودا 1.5 درصدی است.»

چهارشنبه 15 اردیبهشت 1395  8:20 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

بهمنی: 2 میلیارد دلار را نتوانستیم منتقل کنیم!

رئیس کل سابق بانک مرکزی در باره غارت 2 میلیارد دلار از منابع ارزی کشور توسط آمریکا، با اشاره به اینکه برای کسب سود از منابع ارزی بانک مرکزی وارد خرید اوراق قرضه شدیم و این کار از دولت هشتم آغاز شده بود و در دولت نهم ادامه یافت توضیح داد: در دوره ای با تبدیل دلار به یورو به دلیل تفاوت و نوسان ارزش این ارزها موفق شدیم 5/6 میلیارد دلار هم سود کنیم. وی افزود: بخش مهمی از این پول‌ها به کشورمان و کشورهای خارج از آمریکا منتقل شد و فقط دو میلیارد دلاری که با کد دلار سپرده گذاری شده بود، موفق نشدیم منتقل کنیم اما این پول متعلق به بانک مرکزی و در واقع متعلق به مردم و ملت ایران است.

چهارشنبه 15 اردیبهشت 1395  8:22 AM
تشکرات از این پست
mosabeghat_ravabet
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

سامانه ثبت سفارش به روی خودروهای آمریکایی بسته شد

شش روز بعد از انتقادات مقام معظم رهبری از واردات برخی اقلام وارداتی کشور از جمله خودروهای آمریکایی رئیس انجمن واردکنندگان خودرو از بسته شدن سامانه ثبت سفارش واردات خودروی آمریکایی خبر داده است.یک روز پس از سخنان رهبر انقلاب،وزیر صنعت با اشاره به این که ظاهراً در سال 93 یک شرکتی از خودرو های تولیدی آمریکا، از طریق یک کشور ثالث از ما مجوز نمایندگی گرفته و اواخر سال 94 این مجوز داده شده است، گفته بود: «البته هنوز نمی دانم که این خودرو وارد شده است یا نه. در عین حال یا باید مجوز این شرکت را لغو کنیم و یا بگوییم از آن استفاده نکند».علیرغم این، و در فاصله سه روز بعد از سخنان فوق، احتشام زاده رئیس انجمن واردکنندگان خودرو، اعلام کرد که هنوز خبری از باطل شدن مجوز واردات خودروهای آمریکایی نیست و در حال حاضر 24 تا 25 مدل خودروی آمریکایی در سامانه ثبت سفارش قرار دارد.با این حال، هم اینک وی در گفت‌وگو با تسنیم، خبر از لغو واردات خودروهای آمریکایی در سامانه ثبت سفارش داده است. در همین زمینه، خبرگزاری مهر نیز به نقل از یک مقام مسئول در وزارت صنعت نوشت: در پی دستور وزیر صنعت، ۲۰۰ دستگاه خودروی شورلت که به ارزش ۷ میلیون دلار از مبداءکره جنوبی ثبت سفارش شده بودند، در میانه راه به این کشور برگشت خوردند.

چهارشنبه 15 اردیبهشت 1395  8:25 AM
تشکرات از این پست
mosabeghat_ravabet
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

نوبخت: بابت شرایط سخت اقتصادی عذرخواهیم

سخنگوی دولت اعلام کرد: بابت شرایط سخت اقتصادی از مردم عذرخواهی می کنیم. به گزارش خراسان نوبخت درباره زمان افزایش حقوق کارمندان و بازنشستگان یادآور شد: ما منتظر ابلاغ بودجه هستیم تا افزایش حقوق کارمندان دولت را بر اساس نرخ 12 درصد اعمال کنیم. در مورد حقوق بازنشستگان هم همین وضعیت را داریم . وی اضافه کرد: با گذشت دوره خدمت دولت همواره عده ای مداقه خواهند داشت که این دولت چه خدماتی را انجام داده است ولی با ادامه فعالیت ها آثار آنها در زندگی مردم مشاهده خواهد شد .از همین رو از مردم به جهت شرایط سخت اقتصادی عذرخواهی می کنیم.

چهارشنبه 15 اردیبهشت 1395  8:26 AM
تشکرات از این پست
mosabeghat_ravabet
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

سید حسن نصرا... خطاب به رهبر انقلاب: آقا آسوده خاطر باشید

سید حسن نصرا... خطاب به رهبر انقلاب: آقا آسوده خاطر باشید

سید حسن نصرا... خطاب به رهبر انقلاب: آقا آسوده خاطر باشیدتسنیم - سید حسن نصرا... دبیرکل حزب ا... در مراسم شورای حمایت از مقاومت اسلامی، با اشاره به اینکه این جنبش در حال حاضر در بهترین وضعیت خود قرار دارد گفت: جمهوری اسلامی ایران از طریق مواضع امام خامنه‌ای و تمام مسئولان ایران، موضع قاطع، نهایی و سرنوشت‌سازی در حمایت از مقاومت دارند. دبیرکل حزب ا... لبنان افزود: همانگونه که امام خامنه‌ای از ما پشتیبانی می‌‌کنند، ما نیز به ایشان عرضه می‌داریم، ای آقا و امام ما،‌خیالتان آسوده باشد.

شنبه 18 اردیبهشت 1395  7:21 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

نخستین وزیر آموزش و پرورش جمهوری اسلامی درگذشت

نخستین وزیر آموزش و پرورش جمهوری اسلامی درگذشتنخستین وزیر آموزش و پرورش جمهوری اسلامی درگذشت

فارس - غلامحسین شکوهی، نخستین وزیر آموزش و پرورش کشورمان که طی سالهای 57 تا 58 سکانداری دستگاه تعلیم و تربیت را بر عهده داشت، درگذشت. فانی وزیر آموزش و پرورش پیام تسلیتی به مناسبت درگذشت وی صادر کرد.

شنبه 18 اردیبهشت 1395  7:23 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

پیش نمازی رئیس ستاد نماز جمعه تهران شد

پیش نمازی رئیس ستاد نماز جمعه تهران شدپیش نمازی رئیس ستاد نماز جمعه تهران شد

فارس - روابط عمومی ستاد نماز جمعه تهران،اعلام کرد: سیدمحمدباقر‌ پیش‌نمازی جایگزین حجت‌الاسلام سید یدا... شیرمردی در ستاد نماز شد. مراسم تودیع و معارفه ریاست جدید ستاد نماز جمعه تهران، روزگذشته  در دانشگاه تهران برگزار  شد.

شنبه 18 اردیبهشت 1395  7:24 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

طائب : آزادسازی موصل مقدمه نابودی اسرائیل است

طائب : آزادسازی موصل مقدمه نابودی اسرائیل استطائب : آزادسازی "موصل" مقدمه "نابودی اسرائیل" است

باشگاه خبرنگاران - حجت‌الاسلام "مهدی طائب" رئیس قرارگاه عمار با اشاره به استحکام بسیج مردمی سوریه در مناطق جولان و هم‌مرز با سرزمین‌های اشغالی، گفت: آزادسازی موصل باعث سقوط اسرائیل خواهد شد .

شنبه 18 اردیبهشت 1395  7:25 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

پیشنهاد توکلی درباره موضوع منتخب اصفهان

پیشنهاد توکلی درباره موضوع منتخب اصفهانپیشنهاد توکلی درباره موضوع منتخب اصفهان

مهر - احمد توکلی نماینده مردم تهران در مجلس با اشاره به موضوع یکی از منتخبان مجلس تاکید کرد: راه‌ حل اختلاف پیش آمده بر سر مینوخالقی منتخب مردم اصفهان، رجوع به هیأت عالی حل اختلاف و تنظیم روابط قوای سه گانه است.

شنبه 18 اردیبهشت 1395  7:25 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

مذاکره ایران با موسسات اعتبارسنجی معتبر بین المللی

وزیر امور اقتصادی و دارایی در مصاحبه با بلومبرگ از مذاکرات ایران با موسسات اعتبارسنجی «مودیز اینوسترز» و «فیتچ ریتینگز» برای آغاز مجدد سنجش رتبه اعتبار دولتی خبر داد. به گزارش ایسنا، علی طیب نیا در حاشیه کنفرانس فاینانس اسلامی که در تهران برگزار شد، به بلومبرگ گفت که دولت با هر دو شرکت در حال مذاکره است، اما به مدت زمان مذاکرات مذکور یا دورنمای فروش اوراق قرضه ایران در بازار های بین المللی اشاره ای نکرد.

شنبه 18 اردیبهشت 1395  7:28 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها