0

🔶🔷 اخبار کوتاه 🔷🔶

khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 89277

ناطق نوری: برخی تا پول نگیرند وعظ نمی کنند!

حجت‌الاسلام و المسلمین علی‌اکبر ناطق نوری طی سخنانی در مراسم سالگرد شهادت شهید آیت‌ا... مرتضی مطهری که در مسجد احمدیه نارمک برگزار شد، تصریح کرد: شخصیت شهید مطهری به گونه‌ای بود که حتی با آن مقام علمی و بالایشان برای 10 نفر موعظه می‌کردند و اصلا بحث پول هم مطرح نبود. ایشان فقط می‌خواستند که صحبت‌هایشان در آن جمع اثرگذار باشد اما متأسفم که اکنون تا پول به حساب نریزند و قبض برای برخی فرستاده نشود و وصول نکنند، نمی‌آیند. آنگاه آن ها می‌خواهند با قال الصادق و قال الباقر اثرگذار باشند. این حرف‌ها دیگر چیست؟! به گزارش ایسنا، وی ادامه داد: شهید مطهری به چنین چیزهایی اعتنایی نداشت و فقط برایش تأثیرگذاری مهم بود و تهمت و توهین مهم نبود و بسیار آزاده بود. پسر ایشان علی مطهری نماینده تهران و سایر آقازاده‌هایشان نیز چنین خصوصیات اخلاقی دارند. به خصوص علی مطهری که با اخلاص، آزاده و همچون پدرش بی‌اعتنا به دنیاست؛ نماینده‌ای آزاد، متدین و بی‌حاشیه. مطهری زنده است و نمی‌میرد.

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

دوشنبه 13 اردیبهشت 1395  9:57 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

دستور ویژه رئیس سازمان بازرسی برای بررسی واردات تجهیزات نیروگاهی از چین

رئیس سازمان بازرسی کل کشور در خصوص بررسی واردات تجهیزات نیروگاهی از چین دستور ویژه صادر کرد. به گزارش ایسنا، ناصر سراج به معاون خود ماموریت ویژه داد تا در راستای اجرای سیاست‌های ابلاغی اقتصاد مقاومتی، واردات توربین و تجهیزات نیروگاهی دست دوم و نو چینی را بررسی کند و نتیجه را گزارش دهد. لازم به ذکر است که ایران در تولید توربین و تجهیزات نیروگاهی خودکفاست و توانمندی فنی بالایی دارد.

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

دوشنبه 13 اردیبهشت 1395  10:23 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

مصوبه مجلس به معنی بنزین دو نرخی و افزایش قیمت نیست

مصوبه مجلس به معنی بنزین دو نرخی و افزایش قیمت نیست

مصوبه مجلس به معنی بنزین دو نرخی و افزایش قیمت نیستفارس - خورشیدی، مدیرکل مبارزه با قاچاق سوخت ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق کالا و ارز با تاکید بر اینکه مصوبه مجلس به معنای بنزین دونرخی نیست گفت: همه شهروندان چنانچه از کارت هوشمند شخصی استفاده کنند، با قیمت هزار تومان بدون سهمیه‌بندی و بدون محدودیت سوخت دریافت می‌کنند و در غیر این صورت اگر به هر علت قصد داشته باشند از کارت جایگاه‌دار استفاده کنند باید قیمت بالاتری را بپردازند.

دوشنبه 13 اردیبهشت 1395  10:24 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

تغییر نعمت‌ زاده تکذیب شد

تغییر نعمت‌زاده تکذیب شد

تغییر نعمت‌ زاده تکذیب شداقتصادنیوز - شبکه اطلاع‌رسانی تولید و تجارت ایران اعلام کرد: «مرکز روابط عمومی و اطلاع‌رسانی ضمن تکذیب اخبار منتشر شده در باره تغییر مهندس محمدرضا نعمت‌زاده‌، وزیر صنعت‌، معدن و تجارت‌، صراحتاً اعلام می‌نماید که انتشار این گونه اخبار مبنی بر تغییر در وزارت صنعت، معدن و تجارت صحت ندارد.»

دوشنبه 13 اردیبهشت 1395  10:25 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

مجلس بانک مرکزی را به انعقاد پیمان های پولی مکلف کرد

براساس مصوبه نمایندگان مجلس شورای اسلامی ، بانک مرکزی مکلف به ایجاد زمینه انعقاد پیمان پولی دوجانبه یا چندجانبه شد. به گزارش تسنیم، نمایندگان در جریان بررسی مواد الحاقی لایحه تنظیم برخی از احکام برنامه‌های توسعه کشور با پیشنهاد الحاقی یک این لایحه موافقت کردند. براساس این  ماده الحاقی بانک مرکزی مکلف است با هماهنگی وزارت امورخارجه و همکاری وزارتخانه‌های امور اقتصادی و دارایی، نیرو، نفت و صنعت، معدن و تجارت، با کشورهای عمده طرف تجاری ایران، زمینه انعقاد پیمان پولی دوجانبه یا چندجانبه را فراهم آورد و شرایط را برای استفاده از پول‌های ملی هموار نماید. براساس این مصوبه، آیین نامه اجرایی حداکثر ظرف مدت شش‌ ماه باید به تصویب هیات وزیران برسد و  بانک مرکزی موظف است هر شش ماه یک بار به مجلس گزارش دهد.

دوشنبه 13 اردیبهشت 1395  10:26 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

معاون وزیر کشاورزی: نان آزادپز ارزان می‌شود

در حالی که مقرر شده قیمت گندم آزاد برای نانوایان و صنایع امسال ارزان‌تر از سال گذشته شود، معاون وزیر جهاد کشاورزی اعلام کرد که با توجه به کاهش 250 تومانی قیمت هر کیلوگرم گندم آزاد برای صنایع و نانوایان آزادپز، امسال قیمت نان آزادپز بر اساس تصمیم کارگروه‌های آرد و نان استانی ارزان می‌شود. علی قنبری مدیر عامل شرکت بازرگانی دولتی در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: بر اساس بخشنامه هیئت دولت، امسال قیمت گندم یارانه‌ای هیچ تغییری نخواهد کرد و با همان قیمت کیلویی 665 تومان عرضه می‌شود اما هر کیلوگرم گندم آزاد برای صنایع مرتبط و نانوایی‌های آزادپز با 250 تومان کاهش قیمت، کیلویی 900 تومان ارائه می شود. وی گفت: با این حساب بر اساس تصمیمی که در کارگروه‌های استانی آرد و نان گرفته می‌شود قیمت نان آزادپز کاهش می‌یابد.

دوشنبه 13 اردیبهشت 1395  10:28 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

ایراد جزئی شورای نگهبان به مصوبه یارانه ای مجلس

شورای نگهبان ایرادی به اصل حذف یارانه سه دهک بالای درآمدی نگرفت و فقط به بند استثنای خانواده هایی با فرزندان بالای 5 نفر از حذف یارانه نقدی اشکال وارد کرده است. براساس بند الحاقی پنجم  مصوبه مجلس، خانوارهایی که تعداد فرزندان تحت تکفل آنها 5 نفر و بیشتر باشد از شمول تبصره حذف یارانه نقدی خارج بوده و با هر درآمدی مشمول یارانه هستند. شورای نگهبان این مصوبه مجلس را تبعیض ناروا دانسته است. بنابراین، حذف یارانه نقدی به احتمال زیاد در سال 95 قانونی می‌شود و دولت موظف است که یارانه 24 میلیون نفر را قطع کند. البته پیش تر نوبخت گفته بود که دولت امکانات لازم برای حذف یارانه این افراد را ندارد. قرار است اشکالات وارد شده توسط شورای نگهبان در جلسه چهارشنبه مجلس بررسی شود.

دوشنبه 13 اردیبهشت 1395  10:29 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

آیت ا... غروی:جناح بازی قداست خبرگان را از بین می برد

خبرگزاری رسا -آیت ا... غروی عضو شورای عالی حوزه های علمیه با بیان این که مجلس خبرگان نهادی است که انقلابی بودن نظام و حفظ اصالت ها مبتنی بر تصمیمات درست این نهاد است، گفت: موضع گیری های این نهاد باید در راستای حفظ نظام، انقلاب و اصالت های انقلاب باشد.وی با تأکید براین که مجلس خبرگان جای مسائل جناحی و گروه بازی های سیاسی نیست، افزود: جناح بازی سبب از بین رفتن قداست مجلس خبرگان می شود.

دوشنبه 13 اردیبهشت 1395  11:10 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

علی عبدا... صالح: آرزو داریم ایران در جنگ یمن به ما کمک کند

فارس -علی عبدا... صالح  رئیس جمهور سابق یمن ضمن تکذیب کمک نظامی و تسلیحاتی ایران در جنگ یمن، افزود: از آن ها دعوت می کنیم که ثابت کنند ایران در یمن حاضر است یا این که از ما حمایت می کند یا این که ما را با سلاح و نیروی انسانی پشتیبانی می کند...همه این اظهارات دروغ و فریبکاری و توجیهی برای جنگ علیه یمن است... کاملا برعکس؛ این آرزوی ماست که از این گونه حمایت ها از جانب ایران برخوردار باشیم.

دوشنبه 13 اردیبهشت 1395  11:11 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

پیکر محافظ رهبر انقلاب امروز تشییع می شود

تسنیم- مراسم تشییع پیکر سردارشهید حاج حسن اکبری امروزدوشنبه از مقابل منزل شهید واقع درخیابان پیروزی برگزار می‌شود.هم چنین مراسم بزرگداشت شهید اکبری عصر فردا سه‌شنبه در مسجد امام حسین(ع) واقع در میدان امام حسین(ع) برگزار می‌شود. بر اساس این گزارش سرهنگ حسن اکبری از افسران آموزش سپاه حفاظت ولی امر(عج) بود که در حال انجام ماموریت آموزشی و تمرینی به دلیل نقص فنی سلاح به درجه رفیع شهادت نائل آمد.

دوشنبه 13 اردیبهشت 1395  11:12 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

مادورو: عزل شدم شورش کنید

رئیس جمهور ونزوئلا از طرفداران خود خواست در صورت پیروزی مخالفانش در همه پرسی برای عزل وی، دست به اعتصاب عمومی و «شورش» بزنند. به گزارش پرس تی وی این در حالی است که هیئت ملی انتخابات ونزوئلا، هفته گذشته اعلام کرد مدارک لازم برای جمع آوری 200 هزار امضا به منظور برگزاری همه پرسی عزل رئیس جمهور ارائه شده است.برگزاری همه پرسی یکی از راه های قانونی مخالفان دولت برای عزل رئیس جمهور ونزوئلا است.

سه شنبه 14 اردیبهشت 1395  9:26 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

العبادی: نشست آشتی ملی برگزارمی کنیم

دفتر نخست وزیر عراق با انتشار بیانیه ای از توافق او با دبیر کل سازمان همکاری اسلامی برای برپایی کنفرانس آشتی ملی در بغداد خبر داد.همزمان یک خودروی بمب گذاری شده، زائران سوگوار امام موسی کاظم (ع) را در منطقه «السیدیه» مورد هدف قرارداد که طبق آمار اولیه، 20 نفر کشته و32 نفر زخمی شده اند. وزارت کشور عراق اعلام کرد که 2روزگذشته بیش از 25 هزار نفر از خارج عراق وارد این کشور و راهی کاظمین شده اند.

سه شنبه 14 اردیبهشت 1395  9:27 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

کوربین: از حزب ا... حمایت می کنم

با وجود درخواست  از رهبر حزب کارگر انگلیس برای محکوم کردن حزب ا... و حماس، وی از این کار اجتناب ورزید و حمایت خود را از گفت وگو با این دو جنبش اعلام کرد. با این که اتحادیه اروپا و آمریکا حماس و حزب ا... را در لیست تروریستی قرار داده اند، کوربین پیش تر از این دو گروه با واژه «دوست» یاد کرده بود. در این میان، سفیر رژیم اسرائیل در لندن اظهار داشت شخصیت های برجسته حزب کارگر خطوط قرمز را رد کرده اند.

سه شنبه 14 اردیبهشت 1395  9:27 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

کری:به پیشرفت مذاکرات ژنو امیدوارم

وزیر خارجه آمریکا در دیدار با ناصر جوده، همتای اردنی خود در ژنو گفت: زمان کنونی، زمان سرنوشت سازی است و ما مطمئنا به همکاری روسیه درباره سوریه چشم دوخته ایم.وی گفت که امیدوار است طی دو روز آینده پیشرفتی درباره تمدید آتش بس در تمامی مناطق سوریه و از سرگیری مذاکرات صلح حاصل شود.جان کری به دنبال درخواست دی میستورا، فرستاده سازمان ملل به سوریه از واشنگتن و مسکو برای نجات آتش بس در سوریه، به ژنو رفت.

سه شنبه 14 اردیبهشت 1395  9:29 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

ظریف: ماتعهداتمان را اجرا کردیم، انتظار داریم تمامی طرف ها گام های موثر بردارند

ایرنا - رئیس دستگاه دیپلماسی کشورمان در دیدار «کریستین ماسه» دبیرکل وزارت خارجه فرانسه گفت: «ایران تعهدات خود در چارچوب توافق با 1+5 را به درستی اجرا کرد و اینک انتظار داریم تا تمامی طرف ها به طور عملی گام های موثر را در زمینه عینیت بخشیدن به مراودات بانکی بردارند.» کریستین ماسه گفت: توافقات فرانسه و ایران در زمینه های مختلف اقتصادی می تواند آثار عملی در تحرک بخشیدن به مراودات بانکی و رفع موانع موجود باشد.

سه شنبه 14 اردیبهشت 1395  9:34 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها