0

🔶🔷 اخبار کوتاه 🔷🔶

khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 89277

علی مطهری: در خلوت واقع شدن قدرت، خطرات بسیاری دارد

علی مطهری در مراسم بزرگداشت روز معلم و شهادت آیت‌ا… مطهری که در دانشکده الهیات و معارف اسلامی برگزار شد، تأکید کرد: مطابق اندیشه‌های آیت‌ ا... مطهری هر مقام غیر مسئولی اگر در جایگاه غیر قابل انتقاد قرار گیرد هم برای خودش و هم برای جامعه اش خطرناک است. به گزارش ایسنا، مطهری با اشاره به تاکیدات آیت‌ا... مطهری در خصوص در خلوت واقع نشدن قدرت گفت: در میان مسلمانان، حساسیت در خلوت واقع نشدن زن و مرد بیگانه بسیار زیاد است اما به قول آیت‌ا... مطهری این حساسیت باید نسبت به در خلوت واقع شدن قدرت نیز وجود داشته باشد، در راستای همین صحبت شهید مطهری مقام معظم رهبری حتی بر نقد خودشان نیز تاکید دارند.

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

سه شنبه 14 اردیبهشت 1395  10:00 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

جک استراو: من مامور ایجاد روابط با ایران هستم

مهر - جک استراو وزیر خارجه پیشین انگلیس با اشاره به اینکه انگلیس خواهان گسترش روابط با ایران است،گفت: دولت انگلیس قصد گشایش روابط و توسعه آن را با ایران دارد و من مامور همین کار هستم.

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

سه شنبه 14 اردیبهشت 1395  10:01 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

انتخابات لرستان به دور از حاشیه بود

فارس - هوشنگ  بازوند استاندار لرستان در جلسه گردهمایی اعضای شوراهای اسلامی شهر و روستای استان لرستان اظهار کرد: دو دور اخیر انتخابات برگزار شده در استان لرستان از مطلوب‎ترین و بدون حاشیه‎ترین انتخابات‎ها بود.

سه شنبه 14 اردیبهشت 1395  10:02 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

کتاب محاکمات بابک زنجانی را منتشر می کنم

کتاب محاکمات بابک زنجانی را  منتشر می کنم 

کتاب محاکمات بابک زنجانی را  منتشر می کنم

وکیل مدافع بابک زنجانی می‌گوید قصد دارد کتاب محاکمات موکلش را در چند جلد منتشر کند. کوهپایه‌زاده در گفت‌وگو با تسنیم، با بیان اینکه مشغول نوشتن جریان محاکمه موکلش و انتشار آن در قالب کتاب چند جلدی است اظهار کرد: سعی می‌کنم تا قبل از اینکه نتیجه حکم دیوان عالی کشور مشخص شود، جلد نخست این کتاب منتشر شود. وی افزود: این کتاب مجموعه‌ای از گزارش‌ها، مصاحبه‌ها و دفاعیات موکلم خواهد بود.

سه شنبه 14 اردیبهشت 1395  10:49 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

کاهش 2 هزار تومانی قیمت برنج

ایرنا - نایب رئیس انجمن برنج ایران از ابلاغ دستورالعمل خرید تضمینی برنج در فصل کاشت خبر دادو گفت: حدود هفت ماه پیش برنج پرمحصول و طارم به قیمت هر کیلوگرم 50 تا 60هزارریال از تولیدکننده خریداری می شد و با وقفه درعرضه 115هزارریال به فروش می رسید که در حال حاضر قیمت آن به 95 هزار ریال رسیده که نسبت به روزهای گذشته نرخ این محصول بین 10 تا 20 هزار ریال کاهش داشته است.

سه شنبه 14 اردیبهشت 1395  10:50 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

خدمات رایگان بانکی با ورود شبکه های پرداخت بین المللی به کشور معنی ندارد

مدیر اداره نظام‌های پرداخت بانک مرکزی با بیان اینکه سال 95 و 96 قطعاً در حوزه پرداخت تحولات قابل توجهی رخ خواهد داد، گفت: ارتباط بین‌الملل در حوزه پرداخت امسال و سال آینده توسعه می یابد و قطعاً با ورود شبکه‌های پرداخت بین‌المللی مدل‌های کسب و کار و کارمزدی تغییر خواهد کرد زیرا شبکه‌های بین‌المللی هیچگاه خدمات خود را به صورت رایگان به مشتری ارائه نخواهند کرد. محمد بیگی در گفت‌وگو با فارس ادامه داد: بانک مرکزی به دنبال این است که تا جایی که ممکن است هزینه‌های تراکنش‌ها را کاهش دهد اما این به معنای رایگان شدن خدمات الکترونیک نیست.

سه شنبه 14 اردیبهشت 1395  10:52 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

توکلی: یک وزیر به همراه دختران و دامادهای خود ۱۴ کارخانه دارد

توکلی عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس یک شنبه شب در برنامه تلویزیونی پایش گفت: در این دولت با مکاتبات منطقی و معقول از یک رانت هزار میلیارد تومانی جلوگیری کردیم. آن ها تلاش داشتند که محصولات پتروشیمی را از بورس کالا دربیاورند که با انجام یک کار کارشناسی و مکاتبه با معاون رئیس جمهور جلوی این رانت را گرفتیم. به گزارش مهر،وی ادامه داد: وقتی مانع از انجام این کار شدیم یکی از وزرا اعلام کرد کسی که این کار را انجام می‌دهد، سوسیالیست است. بعد با بررسی مشخص می‌شود که این وزیر به همراه دختران و دامادهایش نزدیک به ۱۴ کارخانه دارند.

سه شنبه 14 اردیبهشت 1395  10:53 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

جزئیات خرید هواپیما به روش لیزینگ از زبان قائم مقام وزیر راه

قائم مقام وزیر راه درباره نحوه تامین مالی هواپیماهای تفاهم شده برای خرید به روش متعارف لیزینگ اشاره می کند و می گوید: در این روش فروشنده مالکیت هواپیما را حفظ می‌کند اما در مقابل، برای خریدار این فرصت را ایجاد می‌کند که از هواپیما استفاده کند و از محل درآمدهایی که ایجاد می‌شود، اقساط هواپیمای خریداری‌شده را بپردازد. وی در گفتگو با تجارت فردا عنوان می‌کند: «طبق محاسبات هر هواپیمای 150نفره می‌تواند با پرداخت تمامی هزینه‌هایش در ماه نزدیک به 300 هزار دلار مازاد درآمد داشته باشد؛ که از این طریق می‌تواند قسط‌های خود را بپردازد.»

سه شنبه 14 اردیبهشت 1395  10:54 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

65 درصد بازار ایران در دست خودروهای قرن 20

بررسی آمار تولید خودرو در سال 1394 نشان می‌دهد که از مجموع 893 هزار خودروی تولید شده، 65 درصد آن قرن بیستمی هستند و با تکنولوژی دو تا سه دهه قبل روانه بازار ایران شده‌اند. به گزارش اقتصادنیوز، تحلیل محتوای آمار تولید خودروهای سواری در سال 1394 بیانگر آن است که از مجموع 893 هزار دستگاه خودروی سواری تولید شده، 583 هزار دستگاه خودرو در دهه‌های آخر قرن بیستم تولید شده‌اند که تولید آنها هنوز در ایران ادامه دارد. بر اساس این گزارش، پژو پارس، پژو 405 و پژو 206 سه خودروی قرن بیستمی هستند که در سال گذشته 346 هزار دستگاه از آن به تولید رسید.

سه شنبه 14 اردیبهشت 1395  10:59 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

نامه معاون خبر رسانه ملی به استاندار تهران

تسنیم - پیمان جبلی رئیس ستاد انتخابات رسانه ملی درنامه‌ای به استاندار تهران با اشاره به  تلاش همه جانبه رسانه ملی برای برگزاری انتخاباتی پرشور وهمکاری رسانه ملی و وزارت کشور در برگزاری انتخابات مجلس نوشت: اظهارات نادرست منسوب به معاون سیاسی جناب عالی درباره رسانه ملی در مصاحبه با یکی از خبرگزاری‌ها، ناشی از کم اطلاعی ایشان است، نه تنها کمکی به همکاری و همدلی فیمابین دو نهاد نمی‌کند بلکه برای این روند مضر است و شائبه برخورد سیاسی و غیرحرفه‌ای را تقویت می‌کند.

سه شنبه 14 اردیبهشت 1395  11:24 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

سفیر ایران در کره: روابط ایران و کره شمالی جنبه نظامی ندارد

ایرنا - نشریه «هرالد» کره در گزارشی به مناسبت سفر «پارک گئون های» رئیس جمهوری این کشور به ایران نوشت: «حسن طاهریان» سفیرایران درکره جنوبی گفت: بر خلاف آن چه گزارش می شود، تهران و پیونگ یانگ به هیچ وجه با یکدیگر رابطه نظامی ندارند. هرالد به نقل از وی نوشت: ارزش تبادلات اقتصادی کره شمالی و ایران زیاد نیست اما تهران هرگز نمی تواند فراموش کند در دوران جنگ تحمیلی، کره شمالی از معدود کشورهایی بود که در حمایت از ایران تردید نکرد و همواره پشتیبان تهران بود.

سه شنبه 14 اردیبهشت 1395  11:25 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

ایران و چک به دنبال توسعه همکاری‌های هسته‌ای دوجانبه هستند

فارس - وزارت خارجه چک روز گذشته با اشاره به سفر معاون رئیس جمهور ایران به چک اعلام کرد که سفر دو روزه «علی اکبر صالحی» رئیس سازمان انرژی اتمی ایران به «پراگ» بر توسعه همکاری دوجانبه هسته‌ای متمرکز است. صالحی روز گذشته برای دیدار با مقامات جمهوری به پراگ سفر کرده است.چک می‌گوید که این همکاری می‌تواند در کنترل بهتر جهانی برنامه هسته‌ای ایران نقش داشته باشد .طبق گزارش آسوشیتدپرس، صالحی در پراگ با نخست‌وزیر، وزیر خارجه، وزیر صنعت و تجارت و رئیس سازمان هسته‌ای چک دیدار می‌کند.

سه شنبه 14 اردیبهشت 1395  11:26 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

سرلشکر صفوی: وعده‌ قدرت‌های خارجی حلاّل مشکلات کشور نیست

فارس - سرلشکر یحیی صفوی مشاور عالی فرماندهی معظم کل قوا بااشاره به حمایت های مستشاری جمهوری اسلامی از دولت و ملت سوریه گفت: اگر مردم ایران حمایت سیاسی معنوی می کنند و مشاوره نظامی به دولت و مردم سوریه و عراق می دهند به خاطر آن است که تروریست ها به مرزهای ایران نزدیک نشوند. وی تصریح کرد: امید بستن به وعده‌ قدرت‌های خارجی حل کننده مشکلات اقتصادی کشور نیست و عقل سلیم حکم می‌کند مدیران کشور فرمان رهبری در اقتصاد مقاومتی را به برنامه تبدیل کنند.

سه شنبه 14 اردیبهشت 1395  11:27 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

تقدیر شمخانی از پلیس در خنثی سازی اقدامات تکفیری ها

تسنیم - «علی شمخانی» دبیر شورای عالی امنیت ملی با صدور پیامی از فعالیت‌های سردار «حسین اشتری» فرمانده ناجا و مجموعه این نیرو در برخورد با گروهک‌های تکفیری و خنثی سازی اقدامات تروریستی آنها در سال 94 تقدیر کرد. دراین پیام آمده است: با توجه به تداوم اهداف و برنامه‌های تروریستی و دشمنان منطقه ای و فرامنطقه‌ای  ایران از خداوند متعال توفیقات روزافزون همراه با هوشیاری آن فرماندهی در مقابله و خنثی سازی آن برنامه‌ها در سال 1395 را از خداوند متعال مسئلت می‌دارم.

چهارشنبه 15 اردیبهشت 1395  7:30 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

شریعتمداری: 2 میلیارد دلار لقمه اول است

شریعتمداری: 2میلیارد دلار لقمه اول است
شریعتمداری: 2 میلیارد دلار لقمه اول است

تسنیم- حسین شریعتمداری درباره این که پول‌های بلوکه شده جمهوری اسلامی ایران توسط آمریکا چه پیامدهایی در دوره پسابرجام دارد، گفت: آمریکا برای بلعیدن همه دارایی‌های جمهوری اسلامی ایران دهان باز کرده و مصادره 2 میلیارد دلار لقمه اول است.

چهارشنبه 15 اردیبهشت 1395  7:33 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها