0

🔶🔷 اخبار کوتاه 🔷🔶

khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 89277

ترکیه گاز بیشتری از ایران می خرد

وزیر امور خارجه ترکیه گفت: ترکیه خواهان خرید گاز بیشتر از ایران است. به گزارش تسنیم به نقل از رویترز، مولود چاووش اوغلو، وزیر امور خارجه ترکیه گفت: ترکیه خواهان خرید گاز بیشتر از ایران است و در خصوص مسائل قیمت گذاری با تهران مذاکره کرده است. وی افزود: تهران و آنکارا باید بدون داوری اختلاف خود بر سر قیمت گاز را حل کنند. چاووش اوغلو این اظهارات را در کنفرانس مشترک خبری با محمد جواد ظریف، همتای ایرانی‌اش عنوان کرد.

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

یک شنبه 24 مرداد 1395  10:26 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

پیش بینی ثبات قیمت مسکن تا پایان سال

اقتصادنیوز - رئیس اتحادیه مشاوران املاک، ضمن بیان این که قیمت‌ مسکن تغییر چندانی نکرده است، گفت: تقریباً ثبات در قیمت‌ها حاکم است و پیش‌بینی ما این است که تا پایان سال شاهد افزایش قیمتی نخواهیم بود. حسام عقبایی افزود: همچنان نمی‌توان عنوان کرد که وارد دوره رونق بازار مسکن شده‌ایم، با این حال امید داریم که در شش ماه دوم سال شاهد رشد بیشتری در معاملات مسکن باشیم و حجم این معاملات به حدی برسد که بتوانیم بگوییم بازار به طور کامل از رکود خارج شده است.

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

یک شنبه 24 مرداد 1395  10:35 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

گران‌ فروشی مرغ ادامه دارد

ایسنا - آخرین بررسی‌ها از بازار نشان می‌دهد که قیمت هر کیلوگرم گوشت مرغ بین ۷۷۰۰ تا ۸۰۰۰ تومان در سطح شهر است؛ قیمتی که حداقل ۷۰۰ تومان بیش از سقف تعیین شده از سوی وزارت جهاد کشاورزی برای گوشت مرغ است و به نظر می‌رسد که همچنان گران فروشی آشکار این محصول ادامه دارد.

یک شنبه 24 مرداد 1395  10:36 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

افزایش ۷۰ درصدی تجارت ایران و روسیه

ایسنا - شبکه خبری آر. تی به نقل از سفیر روسیه در ایران نوشت: با برداشته شدن تحریم های بین المللی گردش تجاری میان مسکو و تهران بر مبنای سال به 9/70 درصد رشد کرده است.

یک شنبه 24 مرداد 1395  10:37 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

گران‌ فروشی ۲۰۰۰ تومانی هر کیلو شکر!

گران‌فروشی ۲۰۰۰ تومانی هر کیلو شکر!
گران‌ فروشی ۲۰۰۰ تومانی هر کیلو شکر!

ایسنا - در حالی که قیمت شکر طی ماه گذشته رو به افزایش بوده و در حال حاضر به کیلویی حدود ۵۰۰۰ تومان رسیده است، دبیر انجمن صنفی صنایع قند و شکر اعلام کرد که احتکار برخی سودجویان و تاخیر در واردات، عامل گرانی شکر است اما قیمت منطقی این محصول در بازار مصرف کیلویی ۲۹۰۰ تومان بوده و سازمان تعزیرات حکومتی با محتکران برخورد می‌کند.

یک شنبه 24 مرداد 1395  10:37 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

13 پورشه و بنز قاچاق به آهن قراضه تبدیل می شود

سخنگوی ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز گفت: ۱۳ خودروی پورشه و بنز قاچاق به ارزش تقریبی ۱۴ میلیارد تومان در شهر شیراز پس از امحا به عنوان آهن قراضه به فروش می‌رسد. قاسم خورشیدی در گفت‌وگو با تسنیم، اظهار کرد: طبق آیین‌نامه ابلاغی مواد 55 و 56 قانون مبارزه با قاچاق کالا و ارز، تمامی کالاهای قاچاق مکشوفه یا باید از کشور خارج شده و یا توسط دستگاه‌های ذی ربط امحا شود. وی در پاسخ به این سوال که چرا این خودروهای لوکس با توجه به سرمایه بالای آنها  از کشور خارج نشده و در روند صادرات قرار نمی‌گیرند، گفت: با توجه به تأکید قانون‌گذار مبنی بر لزوم صادرات کالاهای قاچاق به کشورهای غیرهمسایه و همچنین تأکید این کشورها برای واردات خودروهای لوکس از طریق نماینده قانونی شرکت‌های سازنده این خودروها، صادرات خودروهای لوکس با استقبال مواجه نمی‌شود.

یک شنبه 24 مرداد 1395  10:39 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

انتخاب اعضا و رئیس هیئت عامل صندوق توسعه، این بار به روش قانونی

در نشست روز گذشته هیئت امنای صندوق توسعه ملی، اعضای هیئت عامل این صندوق منصوب و دوست حسینی نیز رسما به عنوان رئیس معرفی شد.به گزارش فارس، صالح معاون امور مجلس و استان های سازمان برنامه‌ و بودجه، تیموری معاون دیوان محاسبات کشور ، تهران‌فر معاون سابق نظارتی بانک مرکزی و همچنین ساعدی از طرف بخش خصوصی به این صندوق آمدند. در همین حال محمد حسینی، عضو ناظر مجلس در صندوق در گفت‌وگو با فارس با بیان این که مجدد در این جلسه تمامی اعضا انتخاب شدند و پس از آن حسینی به عنوان رئیس هیئت عامل برگزیده شد، افزود: در حقیقت دولت و مسئولان رویه اشتباه انتخاب رئیس هیئت عامل را اصلاح کردند. همچنین اعضا‌ خواستار صدور حکم به تاریخ امروز (دیروز) برای هیئت عامل شدند. پیش از این نیز دادستان کل کشور درباره روند قانونی انتخاب رئیس صندوق توسعه ملی انتقاداتی مطرح کرده بود.

یک شنبه 24 مرداد 1395  10:39 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

قیمت خودرو های پژو در ایران 30 تا 80 درصد بیشتر از نرخ های بین المللی

نشست نقش فضای رقابتی درتوسعه اقتصادی درحالی با حضور دکتر غنی نژاد، دکتر فاطمی و دکترا... داد سه اقتصاددان  مطرح برگزارشد که دکتر ا...داد عملکرد ایران خودرو را دربازار رقابتی زیرسوال برد و گفت که قیمت هایی که چهارشنبه گذشته اعلام کرده اند بین 30 تا 80 درصد از بازارهای بین المللی گران تر است.به گزارش خراسان،دکتر مرتضی ا... داد، اقتصاددان دراین نشست افزود:پژو 508 که 180 میلیون تومان قیمت گذاری شده بیشترین تفاوت قیمت را دارد.

یک شنبه 24 مرداد 1395  10:40 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

قول روحانی برای پیگیری برخورد اهانت آمیز سفارت آلمان با استادان ایرانی

تسنیم - مهدی گلشنی،عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی با اشاره به اهانت به گذرنامه ایرانی در سفارت آلمان و اعتراض وی در این‌باره در جلسه شورای عالی انقلاب فرهنگی گفت: برخی از استادان و همکاران بنده که قصد شرکت در کنفرانس‌های مختلف علمی در کشور آلمان را داشتند از رفتار توهین‌آمیز سفارت آلمان گلایه‌مند بودند. گلشنی افزود: در جلسه اخیر شورای عالی انقلاب فرهنگی این مسئله را به دکتر روحانی متذکر شدم و ایشان هم قول داد موضوع را برای پیگیری به آقای ظریف منتقل کند.

یک شنبه 24 مرداد 1395  11:02 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

مجادله بر سر تعداد اعضای فراکسیون مستقلان

باشگاه خبرنگاران - لاهوتی سخنگوی  فراکسیون «اعتدال» با بیان این که فراکسیون سوم مجلس «اعتدال» نام گرفت،  بابیان این که تاکنون 100 نماینده عضو این فراکسیون شده اند، گفت: یک شنبه های هرهفته جلسه شورای مرکزی فراکسیون اعتدال تشکیل می شود. وی افزود:در جلسه مجمع عمومی فراکسیون،اعضای هیئت رئیسه دائم وشورای مرکزی تعیین می‌شوند.در همین حال سلحشوری نماینده تهران با بیان این که بسیاری از اعتدالی‌ها در فراکسیون امید هستند ،گفت: فراکسیون اعتدال اعضای زیادی ندارد و حدود 30 نماینده در آن عضو هستند.

یک شنبه 24 مرداد 1395  11:03 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

وعده دولت برای تدریس زبان های اقوام ایرانی در دانشگاه ها محقق شد

ایرنا - میرزاده سخنگوی کمیسیون آموزش مجلس گفت: اجرای تدریس زبان های محلی در دانشگاه ها از جمله وعده های دولت ،محقق شد.براساس این گزارش، توکلی مشاور عالی سازمان سنجش و آموزش کشور از امکان انتخاب رشته داوطلبان برای ثبت نام در رشته های تحصیلی زبان و ادبیات ترکی و زبان و ادبیات کردی در مقطع کارشناسی خبر داد و گفت: امسال در دفترچه آزمون سراسری  داوطلبان می توانند در رشته های تحصیلی زبان و ادبیات ترکی و زبان و ادبیات کردی در مقطع کارشناسی و نوع گزینش سراسری ثبت نام کنند.

یک شنبه 24 مرداد 1395  11:03 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

تکذیب خبرسازی ها درباره سفر یک مقام ارشد دولت

ایرنا - یک مقام آگاه درنهاد ریاست جمهوری خبرسازی های برخی مخالفان دولت درباره سفر یک مقام ارشد این نهاد به خارج از کشور  را تکذیب کرد.این مقام آگاه گفت: چنین سفری انجام نشده و رفتارهای غیر مودبانه و خارج از عرف با ایشان خیال پردازی است.وی افزود: حق پیگیری حقوقی در این زمینه برای دولت محفوظ است. گفتنی است اخیرا در خبری ادعاشده بودکه یکی از اعضای ارشد دولت که، قصد سفربه آمریکا را داشته در رفتار تحقیرآمیز در فرودگاه دبی مورد بازرسی خارج از عرف و غیرمؤدبانه قرار گرفته است.

یک شنبه 24 مرداد 1395  11:04 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

امنیت کشور نشانه همدلی همه دستگاه های امنیتی است

ایرنا - حجت الاسلام سید محمود علوی، وزیر اطلاعات در جمع مردم شهرستان کهگیلویه و بویراحمد در گلزار شهدای شهر دهدشت، با بیان این که امروز ناامنی در دیگر کشور ها زیاد شده است،  اظهار کرد: امنیت کشور نشانه همدلی و همکاری وزارت اطلاعات، سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، نیروی انتظامی، ارتش، دادگستری، وزارت کشور و همه تاثیرگذاران امنیت است.

دوشنبه 25 مرداد 1395  8:05 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

طرح محرمانه یونکر برای تبدیل اتحادیه اروپا به یک "ابر دولت"

نشریه انگلیسی اکسپرس از یک طرح محرمانه رئیس کمیسیون اتحادیه اروپا برای آن که به کشورهای عضو این اتحادیه چگونگی اداره کشورهایشان را دیکته کند واتحادیه اروپا را تبدیل به یک ابردولت کند،خبر داد.به نوشته اکسپرس طرح های یونکر در قالب منشور حقوق اجتماعی ارائه شده‌اند اما هدف از این منشور این است که اتحادیه اروپا عملا مسائلی نظیر دستمزد و شرایط اشتغال را در سراسر اروپا دیکته کند.

دوشنبه 25 مرداد 1395  8:10 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

توئیت ظریف درباره بازدیدش از مجلس بمباران شده ترکیه

ایلنا - وزیر خارجه کشورمان با انتشار عکسی در توئیتر خود در خصوص بازدیدش از مجلس ملی ترکیه که در جریان کودتای نافرجام در این کشور مورد حمله قرار گرفته بود، نوشت: به ایستادن در کنار خواهران و برادران شجاع در ترکیه در حمایت از دموکراسی افتخار می‌کنم .همکاری بیشتر برای صلح در پیش است. وی  در جریان این بازدید درباره بمباران مجلس ترکیه توسط کودتاچیان گفت: ما نیز صد سال پیش با بمباران مجلس خود مواجه شدیم.

دوشنبه 25 مرداد 1395  8:26 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها