0

🔶🔷 اخبار کوتاه 🔷🔶

khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 89277

توکلی: عده‌ای در مجلس می‌گویند سهممان را از انقلاب برداشتیم

توکلی: عده‌ای  در مجلس می‌گویند  سهممان را از انقلاب برداشتیم
توکلی: عده‌ای در مجلس می‌گویند سهممان را از انقلاب برداشتیم

فارس - احمدتوکلی گفت: کار به‌جایی رسیده که عده‌ای وقیحانه پشت تریبون مجلس می‌گویند ما سهممان را از سفره انقلاب برداشتیم.متأسفانه برای کسانی که موافق حکومت هستند دفاع از نظام سخت شده است.

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

شنبه 23 مرداد 1395  10:45 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

مزار امامزادگان، ضامن حفظ آرمان های تشیع است

نماینده مردم کرمانشاه در مجلس خبرگان رهبری با بیان این‌که باید از وجود بقاع متبرکه به عنوان یک فرصت معنوی، بهره‌مند شویم، گفت: وجود تعداد قابل توجهی از بقاع متبرکه امامزادگان در ایران نشان از علاقه مردم کشور به خاندان عصمت و طهارت دارد. به گزارش ایرنا، حجت الاسلام محمدی عراقی افزود: امروز مزار امامزادگان، ضامن حفظ و ماندگاری آرمان‌های تشیع است. 

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

شنبه 23 مرداد 1395  11:19 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

آغاز گاز رسانی به مناطق صعب العبور با سی ان جی

گازرسانی به شهرستان بیدرویه در استان خوزستان به روش سی ان جی با حضور حمیدرضا عراقی، مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران، استاندار خوزستان، حسنوند رئیس کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی و سایر مسئولان استانی افتتاح شد. به گزارش فارس به نقل از روابط عمومی شرکت ملی گاز ایران، این برای نخستین بار است که در کشور مشترکان از طریق سی ان جی از نعمت گاز برخوردار می شوند.

شنبه 23 مرداد 1395  11:25 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

ایجاد شعب قضایی محیط‌ زیست در ۲۰ استان

ایجاد شعب قضایی محیط‌زیست در ۲۰ استان

ایجاد شعب قضایی محیط‌ زیست در ۲۰ استان

مهر - ابتکار رئیس سازمان حفاظت محیط‌زیست از ایجاد شعب قضایی محیط‌زیست در ۲۰ استان خبر داد و گفت: بر اساس جلساتی که با رئیس قوه قضاییه داشته ایم، آیت ا... آملی لاریجانی دستور داده اند که شعبی به صورت تخصصی به پرونده‌های محیط زیستی رسیدگی کنند، هم اکنون هم در دادسراها و دادگاه‌های بیش از ۲۰ استان پرونده‌های محیط‌زیست به شعب خاص ارجاع داده می‌شوند .

شنبه 23 مرداد 1395  11:40 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

کارشکنی جدید سعودی ها برای حجاج ایرانی

حسین طهماسبی مدیر باسابقه کاروان حج مقیم لندن اعلام کرد: دولت سعودی امسال برای حجاج ایرانی مقیم اروپا روادید صادر نکرد و رایزنی ها در این زمینه بی نتیجه مانده است.به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، وی گفت: مسئولان سعودی پروانه حج مدیران یکی از کاروان های اروپا را به جرم مصاحبه پس از فاجعه منا لغو کردند. وی افزود: سعودی ها از هر راهی مانند تطمیع و تهدید، از مدیران کاروان های حج کشورهای اسلامی می خواهند به نفع آل سعود صحبت کنند.

شنبه 23 مرداد 1395  11:42 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

سنگ‌سازی کلیه‌های ۸ درصد مردم ایران

رئیس انجمن اورولوژی ایران با اشاره به این که کلیه‌های ۸ درصد مردم ایران سنگ ساز است، گفت: در صورتی که کلیه‌های افراد سابقه سنگ‌سازی داشته باشد باید  علت سنگ‌سازی کلیه‌ خود را بررسی کنند. به گزارش فارس، بصیری اظهار کرد: سنگ‌ کلیه در کشور ما نه تنها شایع بوده بلکه سابقه تاریخی دارد و کشوری هستیم که قدیمی‌ترین سنگ‌های کلیه را در جهان گزارش کردیم و از نظر جغرافیایی نیز در منطقه سنگ‌خیز دنیا قرار داریم.

شنبه 23 مرداد 1395  11:43 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

موضوع فروش کودک درحال رسیدگی است

دبیرستاد مرکزی صیانت از حریم امنیت عمومی وحقوق شهروندی وزارت کشور گفت: موضوع فروش کودکان در شورای اجتماعی این وزارتخانه مطرح شده و در حال رسیدگی است .به گزارش ایرنا، صیادی افزود: موضوع فروش نوزادان با حوزه زایشگاه ها و بیمارستان ها و حوزه سلامت در ارتباط مستقیم است بنابراین براساس تفکیک وظایف دستگاهی شورای اجتماعی وزارت کشور؛ رسیدگی به این موضوع به صورت تخصصی به وزارت بهداشت واگذار شده است.

شنبه 23 مرداد 1395  11:54 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

4 میلیون از 6 میلیون بیکار بدون مهارت هستند

معاون اقتصادی وزیر کار گفت: بیش از 6 میلیون جوان بیکار در کشور وجود دارد. به گزارش فارس، میرزایی در سومین همایش مسئولان امور جوانان کشور اظهار کرد: متأسفانه امروز جوانان دانش آموخته در رشته‌های مختلف هنوز بیکار هستند و برای جذب در محیط‌های کاری به بن‌بست می‌خورند. میرزایی افزود: از بیش از 6 میلیون جمعیت بیکار در کشور 4 میلیون نفر فاقد مهارت‌های لازم هستند و همین امر مشکلات پیدا شدن کار را بیشتر می‌کند.

شنبه 23 مرداد 1395  11:55 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

بارگاه رضوی، پایگاهی برای دفاع از ارزش های اسلامی است

دبیرکل نهاد کتابخانه های عمومی کشور گفت: بارگاه امام رضا(ع) امروز به پایگاهی برای بیعت مسلمانان و آزادیخواهان به منظور دفاع از ارزش های اسلامی تبدیل شده است. به گزارش ایرنا، علیرضا مختارپور در مراسم قدردانی از برگزیدگان ششمین جشنواره کتابخوانی رضوی افزود: مشارکت 235 هزارنفری مردم در این مسابقه با وجود جایزه کوچک آن، نشان دهنده  ارادت آنها به امام رضا(ع) است.

شنبه 23 مرداد 1395  12:01 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

پیش‌بینی معاون ارزی سابق بانک مرکزی: دلار ارزان می‌شود

اقتصادنیوز - سید کمال سیدعلی، مدیر عامل صندوق ضمانت صادرات و معاون ارزی بانک مرکزی در دوران ریاست محمود بهمنی، پیش‌بینی کرد که در آینده و با اجرای سیاست‌ ارزی جدید بانک مرکزی قیمت دلار ارزان شود.

شنبه 23 مرداد 1395  12:12 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

طراحی قطار سریع‌ السیر تهران - اصفهان با ۳۵۰ کیلومتر سرعت

طراحی قطار سریع‌السیر تهران- اصفهان با ۳۵۰ کیلومتر سرعت
طراحی قطار سریع‌ السیر تهران - اصفهان با ۳۵۰ کیلومتر سرعت

مهر - عباس آخوندی، وزیر راه و شهرسازی با اشاره به این که در پروژه قطار سریع السیر تهران - اصفهان مهمترین مسئله گشایشLC  بوده است که فکر می‌کنم اولین پروژه بعد از برجام بود که موفق به گشایشLC  شد، گفت: قطار سریع‌السیر تهران- قم- اصفهان بر مبنای ۳۵۰ کیلومتر در ساعت طراحی می شود.

شنبه 23 مرداد 1395  12:13 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

آسفالت ۴۳ درصد ارزان شد

آسفالت ۴۳ درصد ارزان شد
آسفالت ۴۳ درصد ارزان شد

تسنیم - سازمان حمایت اعلام کرد: قیمت آسفالت در راستای خروج از رکود بازار و با توجه به افت نرخ قیمت جهانی نفت و به تبع آن کاهش قیمت مواد اولیه قیر در بازار داخلی، ۴۳ درصد کاهش یافت.

شنبه 23 مرداد 1395  12:14 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

درخواست ترکیه از روسیه برای تجارت با ارزهای ملی

پس از سفر رجب طیب اردوغان، رئیس جمهور ترکیه به روسیه و دیدار با ولادیمیر پوتین رئیس جمهور این کشور، وی اعلام کرد:‌ مبادلات تجاری دو جانبه می‌تواند به ارزهای ملی روبل و لیر انجام گیرد.به گزارش فارس، به نقل از ترند، اردوغان تأکید کرد: استفاده از روبل و لیر به جای دلار در مبادلات تجاری می‌تواند به نفع دو کشور باشد. وی افزود: دو طرف تمایل دارند تا حجم مبادلات دوجانبه خود را به حدود 100 میلیارد دلار در سال افزایش دهند. اردوغان افزود: دو کشور پیش از سال 2015 توانستند حجم مبادلات تجاری خود را به حدود 35 میلیارد دلار افزایش دهند، اما پس از نوامبر سال 2015، این حجم به حدود 28 میلیارد دلار و حتی کمتر کاهش یافت.

شنبه 23 مرداد 1395  12:14 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

فروش "کیلویی" هواپیماهای اوراقی به خارجی ها

رئیس سازمان هواپیمایی کشوری در گفت‌وگو با تسنیم در پاسخ به این پرسش که چه تعداد از هواپیماهای زمینگیر ایرلاینهای داخلی اوراق شده است، گفت: تاکنون 4 فروند از این هواپیماها اوراق شده است. ضمن آن‌که 5 فروند دیگر را نیز به مراکز آموزشی داده‌ایم.علی عابدزاده با بیان این‌که برخی شرکتهای خارجی درخواست خرید این هواپیماهای اوراق شده را ارائه کرده‌اند، تصریح کرد: کشورهای مختلفی برای خرید این هواپیماها متقاضی هستند که شرکتهای هواپیمایی در حال مذاکره با آنها هستند.وی با بیان این‌که شرکتهای خارجی هواپیماهای اوراقی را "کیلویی" خریداری می‌کنند، افزود: تجهیزات نصب شده روی این هواپیماها جدا شده و بدنه اوراق می‌شود.

شنبه 23 مرداد 1395  12:16 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

مسیر خط لوله صادرات گاز ایران به عمان عوض شد

وزیر نفت و گاز عمان اعلام کرد که طراحی و مسیر خط لوله انتقال گاز ایران به عمان تغییر می کند. به گزارش ایسنا، خبرگزاری رویترز به نقل از محمد بن حامد الرمحی، وزیر نفت و گاز عمان اعلام کرد که تهران و مسقط توافق کرده‌اند مسیر و طراحی خط لوله زیردریایی صادرات گاز ایران- عمان را با هدف عبور نکردن از آبهای سرزمینی امارات، تغییر دهند. خط لوله صادرات گاز ایران به عمان قرار است گاز ایران را به مشتریان عمانی و همچنین تاسیسات ال ان جی این کشور انتقال دهد. حجم سرمایه گذاری ٢ طرف در اجرای این طرح برابر خواهد بود. قرارداد 60 میلیارد دلاری انتقال گاز ایران به عمان در سال 2013 بین طرفین امضا شد.

شنبه 23 مرداد 1395  12:16 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها