0

🔶🔷 اخبار کوتاه 🔷🔶

khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 89277

پرداخت وام حتی با چک برگشتی به صنایع کوچک

مدیرعامل سازمان صنایع کوچک با اشاره به سیاست های حمایتی از این صنایع گفت: برای اولین بار در سیستم بانکی وام بدون توجه به چک برگشتی اعطا می‌شود، ضمن آن‌که اجرائیات بیمه تامین اجتماعی برای یک سال متوقف شده و مفاصا حساب مالیاتی نیز طی یک هفته داده می‌شود.به گزارش تسنیم، یزدانی تصریح کرد: تشکیل خوشه‌های صنعتی برای توسعه زیرساختهای تولید، آموزش 100 هزار کارآفرین و تشکیل کنسرسیوم صادراتی از جمله برنامه‌های این سازمان در سال جاری است. ضمن این که در 9 منطقه ویژه اقتصادی نیز تصمیماتی برای حمایت از تولید و اشتغال اتخاذ شده است.

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

شنبه 23 مرداد 1395  12:18 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

پیام اخیر ایران برای عربستان درباره سوریه و حلب

فارس - وبگاه خبری «الثبات» لبنان به نقل از یک دیپلمات در کشور عمان  که هویتش را فاش نکرد، نوشت: ایران در پیامی به عربستان اعلام کرده است که به هیچ قیمتی اجازه نمی دهد اهداف عربستان در سوریه به خصوص در حلب محقق شود، نبردی که اتاق عملیات آن از ترکیه توسط «سیا» و «میت» اداره می‌شود. الثبات همچنین نوشت: رئیس ستاد مشترک ارتش آمریکا به ترکیه رفت تا در جلسه‌ای که مخصوص آغاز عملیات شکستن محاصره مناطق شرقی حلب بود، شرکت کند.

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

شنبه 23 مرداد 1395  12:21 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

آیت‌ا... خاتمی: روحانیت اپوزیسیون دولت نیست

خبرگزاری رسا - آیت‌ا... سید احمد خاتمی، با بیان این که استقلال روحانیت افتخار آن است، گفت: روحانیت زیرمجموعه و کارمند دولت نیست اما مقصود از استقلال رویارویی با نظام و بیان انتقاد صرف نیست بلکه باید هم عملکرد مثبت را گفت و هم عملکرد منفی را نقد کرد.وی با بیان این که انتقاد از دولت نباید این‌گونه تفسیر شود که روحانیت اپوزیسیون دولت است، افزود: تبیین درست شرایط کشور و دشمن‌شناسی ازجمله وظایف روحانیت است .

شنبه 23 مرداد 1395  12:22 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

سپاه: توطئه‌های عربی، غربی و عِبری در پروازها خنثی شد

سپاه: توطئه‌های عربی، غربی و عِبری در  پروازها  خنثی شد

سپاه: توطئه‌های عربی، غربی و عِبری در  پروازها خنثی شد

میزان - سردار صفرعلی موسوی فرمانده سپاه حفاظت هواپیمایی فرودگاه‌های کشورگفت : پاسداران امنیت پرواز با رشادت‌ها، آسمان ایران را به گونه ای امن کرده اند که کسی جرئت نمی‌کند فکر تغییر مسیر هواپیما را به خود راه دهد. وی افزود: امروز نیروهای امنیت پرواز با رصد اطلاعاتی، آمادگی عملیاتی و برنامه‌های پیش‌دستانه، تلاش‌های جبهه عربی، غربی و عِبری برای ایجاد ناامنی در فضای کشور را رصد و خنثی کردند.

شنبه 23 مرداد 1395  12:23 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

موافقت رهبر معظم انقلاب با عفو یا تخفیف مجازات تعدادی از محکومان

ایرنا -  به مناسبت فرا رسیدن سالروز میلاد با سعادت حضرت ثامن الحجج علی بن موسی الرضا (علیه السلام) و دهه کرامت، رهبر معظم انقلاب اسلامی با پیشنهاد عفو یا تخفیف و تبدیل مجازات هفتصد و پنج نفر از محکومانِ محاکم عمومی و انقلاب، سازمان قضایی نیرو های مسلح و سازمان تعزیرات حکومتی موافقت کردند.

یک شنبه 24 مرداد 1395  9:21 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

هلاکت سرکرده داعش در افغانستان و پاکستان

«حافظ سعید خان»، سرکرده گروه تروریستی داعش در افغانستان و پاکستان در پی حمله هوایی پهپادهای آمریکایی به شرق افغانستان به هلاکت رسید. وی در منطقه آچین ولایت ننگرهار کشته شده است.داعش زمستان سال گذشته  سعید خان را که قبلا از فرماندهان طالبان پاکستانی بود، به عنوان والی شاخه "ولایت خوراسان" این گروه تعیین کرد."ولایت خوراسان" از دید گروه داعش منطقه‌ای است که شامل افغانستان، پاکستان و "سرزمین‌های اطراف" آن می‌شود.

یک شنبه 24 مرداد 1395  9:22 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

واکنش قاسمی به گزارش ضدایرانی وزارت خارجه آمریکا

ایلنا - بهرام قاسمی سخنگوی وزارت خارجه ‌ گزارش سالیانه وزارت خارجه آمریکا در خصوص وضعیت آزادی مذهب در ایران را مغرضانه، غیرواقعی، اغراق آمیز و غیر سازنده دانست و گفت: دولت آمریکا بهتر است به جای نصیحت دیگران به موارد نقض فاحش حقوق مسلمانان خود توجه کند.  ایران بر مبنای قانون اساسی خود، حقوق اقلیت‌های مذهبی را به رسمیت شناخته است و همه شهروندان ایرانی در برخورداری از حقوق اولیه خود در چارچوب قوانین برابرند.

یک شنبه 24 مرداد 1395  9:23 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

تکذیب خبر آسیب به بنر رئیس جمهور در یاسوج

تکذیب خبر آسیب به بنر رئیس جمهور در یاسوجتکذیب خبر آسیب به بنر رئیس جمهور در یاسوج

ایرنا - محمدی معاون سیاسی استاندار کهگیلویه و بویراحمد گفت: خبر پاره شدن بنر رئیس جمهوری از سوی عده ای از افراد در برخی میادین و بولوارهای شهر یاسوج در آستانه سفر هیات دولت به استان شایعه است.

یک شنبه 24 مرداد 1395  9:24 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

آخرین وضعیت مهدی هاشمی در زندان

آخرین وضعیت مهدی هاشمی در زندانآخرین وضعیت مهدی هاشمی در زندان 

فارس – علیزاده طباطبایی وکیــــل مهـــــدی هاشـــمی درخصوص وضعیت فعلی موکلش در زندان،‌ گفت: مهدی بیمار است و پزشک متخصص هم نوشته که باید بیرون از زندان باشد اما موکلم برای مرخصی استعلاجی نیاز به تأیید پزشکی قانونی دارد.

یک شنبه 24 مرداد 1395  9:24 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

شریف: برخی کشورها به دنبال احیای منافقین هستند

شریف: برخی کشورها به دنبال احیای منافقین هستندشریف: برخی کشورها به دنبال احیای منافقین هستند 

ایلنا - سردارشریف مسئول روابط عمومی کل سپاه با تأکید براینکه میخ تابوت جنازه گروهک منافقین زده شده ، گفت: برخی کشورها به دنبال احیای منافقین هستند. ،حامیان گروهک تروریستی منافقین نخواهند توانست این مرده را زنده کنند.

یک شنبه 24 مرداد 1395  9:28 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

سفر یک هیئت نظامی اقلیم کردستان عراق به‌ تهران

سفر یک هیئت نظامی اقلیم کردستان عراق به‌ تهران سفر یک هیئت نظامی اقلیم کردستان عراق به‌ تهران

مهر - یک مقام دولتی دراقلیم کردستان عراق با اشاره به سفریک هیئت نظامی این منطقه به تهران، گفت: این سفر به دعوت دولتمردان ایران انجام شده و درآن دوطرف درباره مسائل امنیتی گفت و گو خواهند کرد.

یک شنبه 24 مرداد 1395  9:29 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

عزم دولت برای گره گشایی از اتهامات حقوق بشری

باشگاه خبرنگاران - بنابر اخبار منتشر شده، دولت قرار است تیمی را برای رایزنی‌ مسائل حقوق بشری تشکیل دهد تا از طریق مذاکره با کشورهای اروپایی از اتهامات حقوق بشری به کشورمان، گره گشایی شود.

یک شنبه 24 مرداد 1395  9:30 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

ریزگردها عامل کاهش جمعیت و مهاجرت سیستانی ها

ریزگردها عاملی برای کاهش جمعیت، افزایش مهاجرت، بیماری های تنفسی و مشکلات در منطقه سیستان شده است و هر سال نیز بر مشکلات مردم افزوده می شود. « مسعود دهمرده » نماینده مردم استان در شورای عالی استان ها گفت: اگر روند فعلی سیستان همچنان ادامه پیدا کند این منطقه مرزی خالی می شود و فضا برای فعالیت گروه های شرور و دشمنان نظام باز خواهد بود.

یک شنبه 24 مرداد 1395  9:36 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

2500 میلیارد ریال اعتبار برای مناطق محروم روستایی اختصاص یافت

معاون توسعه روستایی و مناطق محروم کشور گفت: امسال اعتباری بیش از 2500 میلیارد ریال به مناطق محروم روستایی کشور اختصاص داده شده است. باجذب این اعتبار پیشرفت چشمگیری در رونق مناطق محروم روستایی صورت خواهد گرفت.به گزارش ایسنا  رضوی عنوان کرد: 61 هزار روستا و آبادی در کشور وجود دارد اما تعداد روستاهای توسعه یافته در کشور بسیار کم است. رضوی بیان کرد: دولت یازدهم توجه به پیشرفت مناطق محروم و روستاها را یکی از اولویت های کاری خود قرار داده است و تاکنون نیز اقدامات بسیارخوبی در مناطق محروم انجام گرفته است.

یک شنبه 24 مرداد 1395  9:47 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

تحت پوشش قرار گرفتن ۴۰۰ نفر از خانواده شهدای مدافع حرم

رئیس بنیاد شهید از تحت پوشش قرار گرفتن حدود ۴۰۰ نفر از خانواده شهدای مدافع حرم خبر داد. حجت‌الاسلام   شهیدی به ایلنا گفت: ما آنچه را که سپاه قدس اعلام می‌کند، بلافاصله تحت پوشش قرار می‌دهیم، اکنون تعدادی بیش از ۲۰۰ نفر از خانواده‌های شهدای مدافع حرم از کشور خودمان را تحث پوشش قرار دادیم و با توجه به تاکیدی که نسبت به خانواده های شهدای مدافع حرم فاطمیون که مهمان ما هستند، شده‌است؛ خانواده آن ها نیز تحت پوشش قرار گرفته‌اند.اوافزود:تعداد جانبازان کم است و به ۲۰ نفر نیز نمی‌رسد، اما به هر حال آن ها هم زیر پوشش بنیاد قرار می‌گیرند.

یک شنبه 24 مرداد 1395  9:47 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها