0

🔶🔷 اخبار کوتاه 🔷🔶

khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 89277

اگر تجاوزی به کشور پیش بیاید جوانان برای دفاع سینه سپر خواهند کرد

ایرنا - رییس جمهور گفت: اگر خدای ناکرده تجاوز دیگری به کشور از سوی دشمنان پیش بیاید، بیش از دوران هشت سال دفاع مقدس، جوانان کشور سینه خود را برای دفاع از اسلام و کشورشان سپر خواهند کرد. دکتر روحانی با حضور در منزل شهیدان مجتبی، مرتضی و محمود پایدارفرد و دیدار با خانواده این شهیدان والامقام دوران دفاع مقدس  اظهارداشت: امیدوارم بتوانیم راه شهدا، جانبازان و ایثارگران را به خوبی ادامه دهیم و در مسیر خدمت به مردم موفق باشیم.

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

شنبه 16 مرداد 1395  7:40 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

اردوغان تغییر موضع داد ، گولن عامل اصلی کودتا نیست

رئیس جمهورترکیه که تا کنون از فتح ا… گولن به عنوان عامل اصلی کودتای نافرجام این کشور نام می برد، با یک چرخش قابل توجه در مواضع خود از گولن تنهابه عنوان یک «مهره شطرنج در دست یک طرف به خصوص» نام برد ولی اشاره ای به این «طرف به خصوص» نکرد. اردوغان بار دیگر از واشنگتن خواست تا گولن را به آنکارا تحویل دهد.همزمان گولن صدور حکم جلب خود را نمونه‌ای دیگر از «اقتدارگرایی اردوغان» خواند.

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

شنبه 16 مرداد 1395  7:43 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

تحویل پرچم متبرک حرم امام رضا (ع) به شیخ زکزاکی در زندان

فارس - ستاد خبری طرح «زیر سایه خورشید»، از تحویل پرچم حرم مطهر امام رضا(ع) به رهبر شیعیان نیجریه خبر داد و نوشت: این پرچم توسط یکی از نزدیکان شیخ زکزاکی به درون زندان برده شده و تحویل ایشان شده است. بنا بر این گزارش شیخ زکزاکی که در اثر این اقدام، تأثیر معنوی ویژه‌ای در روحیه‌شان ایجاد شده از مردم مشهد و خادمان حضرت در حرم رضوی خواستند نایب الزیاره ایشان در حرم باشند و برای پیروزی اسلام و مسلمین دعا کنند.

شنبه 16 مرداد 1395  7:53 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

واکنش ‎علی ‎مطهری به‌ انتشار یالثارات

ایسنا - مطهری نایب رییس مجلس با اشاره به انتشار نشریه یالثارات با حکم قضایی علیرغم لغو امتیاز آن از سوی هیات نظارت بر مطبوعات، گفت :هیات نظارت بر مطبوعات باید مرجع تصمیم گیرنده واحد درباره مطبوعات باشد.

شنبه 16 مرداد 1395  7:58 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

باهنر: 103 رای عارف ظرفیت اصلاح طلبان را در مجلس نشان داد

فارس - باهنر دبیرکل جامعه اسلامی مهندسین با اشاره به تشکیل مجلس دهم و حضور اصولگرایان در این مجلس اظهار داشت: 103 رای آقای عارف ظرفیت نهایی اصلاح طلبان را در مجلس دهم نشان داد.

شنبه 16 مرداد 1395  7:59 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

بقایی از شکایت علیه عطریانفر انصراف داد

باشگاه خبرنگاران - سید علی اصغرحسینی وکیل بقایی درباره ماجرای شکایت موکلش علیه محمد عطریانفر گفت: به دلیل عذرخواهی رسمی عطریانفر از موکلم، از وی قدردانی کرده و از طرح شکایت انصراف می‌دهیم .

شنبه 16 مرداد 1395  8:00 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

سید علی خمینی: اماکن منتسب به امام، خانه همه مردم ایران است

ایرنا - حجت الاسلام سید علی خمینی اماکن منتسب به امام را خانه مردم ایران و بلکه مستضعفان جهان دانست وگفت: حفظ این اماکن پاسداشت آرمان های اصیلی است که ملت ایران به خاطر آنها قیام کرد.

شنبه 16 مرداد 1395  8:02 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

ابلاغ ضوابط تاسیس دارو خانه های گیاهی تا 2 ماه دیگر

ابلاغ ضوابط تاسیس دارو خانه های گیاهی تا 2 ماه دیگر

ابلاغ ضوابط تاسیس دارو خانه های گیاهی تا 2 ماه دیگر

پارسا - مدیر کل نظارت و ارزیابی فرآورده های طبیعی،سنتی و مکمل سازمان غذا و داروبا اشاره به تدوین  دستور العمل وضوابط تاسیس داروخانه های گیاهی گفت : در این دستور العمل که تا 2ماه دیگر نهایی وابلاغ  می شود ؛ مواردی از جمله شرایط صدور مجوز  ونحوه تاسیس داروخانه های گیاهی برای متقاضیان  درج شده است. 

شنبه 16 مرداد 1395  8:03 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

بنیاد سعدی مانع کار دیگر مؤسسات آموزش زبان فارسی نیست

رئیس بنیاد سعدی گفت: این بنیاد برای توقف فعالیت های آموزش زبان فارسی به غیرایرانیان تاسیس نشده است و مؤسسات دیگر، نسبت به آن حالت ستادی دارند. به گزارش ایرنا، حداد عادل افزود: برای هماهنگ کردن این مؤسسات دو همایش برگزار شد و از تمام مؤسسات دولتی و غیردولتی که فارسی را به خارجی ها آموزش می دهند، دعوت شد تا برای هماهنگی در روند آموزش زبان فارسی به غیرفارسی زبانان، در آن شرکت کنند.

شنبه 16 مرداد 1395  8:04 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

48 هزار دختر دم بخت درنوبت دریافت جهیزیه

48هزار دختر دم بخت درنوبت دریافت جهیزیه

48 هزار دختر دم بخت درنوبت دریافت جهیزیه

رهبر معاون حمایت و سلامت خانواده کمیته امداد گفت: 48 هزار دختر دم بخت تا پایان سال در نوبت دریافت جهیزیه هستند.در گفت‌وگوهایی که با خیریه‌های گوناگون داشته‌ایم تأمین 40 هزار جهیزیه برای دختران تحت پوشش این نهاد قطعی شده است. مقدار مبلغ کمک‌ هزینه تأمین جهیزیه حدود 3میلیون تومان است که کارخانه‌های لوازم خانگی تخفیف ویژه‌ای را برای کمیته امداد در نظر گرفته‌اند.

شنبه 16 مرداد 1395  8:09 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

لزوم برنامه‌ ریزی برای معرفی دختر شایسته اسلامی - ایرانی

لزوم برنامه‌ریزی برای معرفی دختر شایسته اسلامی-ایرانی

لزوم برنامه‌ ریزی برای معرفی دختر شایسته اسلامی - ایرانی

رئیس کمیته مشارکت‌های مردمی شورای اسلامی شهر تهران بر لزوم برنامه‌ریزی برای معرفی دختر شایسته اسلامی-ایرانی تأکید کرد. الهه راستگو به فارس گفت: نامگذاری روز ولادت حضرت معصومه (س) در کشورمان به نام دختران بیانگر ارزش گذاری جامعه برای این گروه است اما به تبریک روز دختر بسنده شده است از این رو لزوم تدوین و برنامه ریزی جامع درخصوص دختران ضروری است. وی افزود: در دستور کار قرار گرفتن و فراهم سازی زمینه اجرای جشنواره دختر شایسته اسلامی و معرفی دختران شایسته منطبق با سبک اسلامی- ایرانی از دیر باز تاکنون، ضمن ایجاد الگویی فاخر در این حوزه در صورت انجام تاحدی پاسخگوی چالش ها و کاستی های موجود در این حوزه نظیر فقدان طرح و شاخص ها خواهد بود.

شنبه 16 مرداد 1395  8:14 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

هزینه درمان اعتیاد 15 برابر پیشگیری است

معاون کاهش تقاضا و توسعه مشارکت های ستاد مبارزه با مواد مخدر گفت: تمرکز برنامه های مقابله با اعتیاد باید روی حوزه پیشگیری باشد چرا که فعالیت های درمانی 15 برابر بیش از این بخش نیازمند صرف هزینه است. به گزارش ایرنا،پرویز افشار در نشست تخصصی آموزش پیشگیری از اعتیاد زنان که در قزوین برگزار شد، افزود: با توجه به این که بخش قابل توجهی از شخصیت افراد در درون خانواده شکل می گیرد بنابراین زنان می توانند در حوزه پیشگیری از اعتیاد از تاثیرگذاری بالایی برخوردار باشند. وی با اشاره به آسیب های مصرف مواد مخدر از جمله طلاق و فقر، گفت: باید همه نسبت به مقابله با مواد مخدر و اعتیاد احساس وظیفه کنیم.

شنبه 16 مرداد 1395  8:40 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

اعمال «رتبه‌بندی» در حقوق بازنشستگی معلمان

مدیرکل امور اداری و تشکیلات وزارت آموزش و پرورش از احتساب افزایش حقوق ناشی از اجرای رتبه‌بندی معلمان در حقوق بازنشستگی و وظیفه خبر داد.سید حسن حسینی به ایسنا گفت: رتبه‌بندی معلمان از ابتدای مهر 1394 به اجرا در آمد اما صندوق بازنشستگی کشوری آن را اعمال نمی‌کرد.وی افزود: پس از پیگیری وزیر آموزش و پرورش احتساب این افزایش از سوی صندوق بازنشستگی کشوری پذیرفته و به ادارات تابعه بخشنامه شد. حسینی گفت: میزان افزایش حقوق دوران بازنشستگی به رتبه افراد و مدت برخورداری آن ها از این رتبه بستگی دارد.حسینی اظهار کرد: این افزایش برای معلمان مشمولی که پس از اجرای رتبه بندی از تاریخ اول مهر 94 بازنشسته شده‌اند اعمال می‌شود.

شنبه 16 مرداد 1395  8:41 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

ذخایر ارزی ایران ۱۰۰ میلیارد دلار شد

ذخایر ارزی ایران ۱۰۰ میلیارد دلار شدذخایر ارزی ایران ۱۰۰ میلیارد دلار شد

شبکه خبر - سیدکمال سید علی رئیس هیات مدیره و مدیر عامل صندوق ضمانت صادرات ایران، ذخایر ارزی را افزون بر 100 میلیارد دلار اعلام کرد و گفت: کاهش رتبه ریسک ایران از 6 به 5 نیزدردستور کار سازمان همکاری توسعه اقتصادی اروپا (او. ای، سی.دی) است.

شنبه 16 مرداد 1395  9:12 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

شرایط برق مجانی برای مشترکین کشاورزی

شرایط برق مجانی برای مشترکین کشاورزیشرایط برق مجانی برای مشترکین کشاورزی

فارس - معاون هماهنگی توزیع شرکت مادر تخصصی توانیر گفت: مشترک بخش کشاورزی اگر در زمان چهار ساعته پیک حاضر شود برق خود را قطع کند، در بقیه ساعات می‌تواند از برق مجانی استفاده کند.

شنبه 16 مرداد 1395  9:13 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها