0

🔶🔷 اخبار کوتاه 🔷🔶

khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 89277

یارانه ۱۱۰۰ تومانی به هر کیلو برگ سبز چای

فارس - رئیس سازمان چای گفت: برای سرپا نگه‌ داشتن کشت چای کارهایی از قبیل اعطای ۱۶میلیارد تومان وام بدون بهره با تنفس ۲ ساله و یارانه ۱۱۰۰ تومان در هر کیلو چای به کشاورزان پرداخت کرده‌ایم، اما قاچاق چای، بازار این محصول را برهم می‌زند.

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

چهارشنبه 13 مرداد 1395  10:52 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

آغاز پرداخت بدهی پالایشگر ایتالیایی به ایران

ایسنا - شرکت ساراس ایتالیا اعلام کرد پرداخت بدهی های نفتی خود را به ایران آغاز کرده است. رویترز به نقل از مدیر عامل شرکت ساراس ایتالیا اعلام کرد ١٠٠ میلیون یورو (معادل ١١٢ میلیون دلار) از بدهی های خود بابت محموله های نفتی دریافتی پیش از آغاز تحریم ها در سال ٢٠١٢ میلادی را به ایران پرداخت کرده است.

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

چهارشنبه 13 مرداد 1395  10:53 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

مذاکره آلمانی ها با ایران برای صادرات گاز به اروپای غربی

ایرنا - عزیزا... رمضانی، مدیر امور بین الملل شرکت ملی گاز گفت: مذاکره یک شرکت آلمانی معتبر با شرکت ملی گاز ایران در زمینه خرید گاز، شرایط را برای صادرات و ارسال گاز ایران به اروپای غربی فراهم می کند.

چهارشنبه 13 مرداد 1395  10:54 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

شرط رستم تاجیکی برای پرداخت بدهی بابک زنجانی

«رستم» شریک تاجیکستانی بابک زنجانی اعلام کرده حاضر است ضمانت‌نامه‌ای بانکی برای پرداخت بدهی شریکش صادر کند، اما با این شرط که به محض امضای ضمانت‌نامه، زنجانی از زندان آزاد شود.مهدوی وکیل شرکت ملی نفت در گفت‌وگو با تسنیم گفته است: یکی از شرکای تاجیکستانی زنجانی به نام «رستم» گفته حاضر است از طریق بانک «کونلون» ضمانت‌ نامه‌‌ای صادر کند که بعد از یک سال قابل وصول می‌شود. با این حال او شرطی برای آزادی زنجانی قرار داده که خارج از اختیار شرکت نفت است. به گفته مهدوی، این کار شدنی نیست.او ادامه داد: اصل مطالبه شرکت نفت از بابک زنجانی 2.6 میلیارد یورو است .

چهارشنبه 13 مرداد 1395  11:07 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

احیای یک سازمان جدید برای نظارت بر حقوق دولتی ها

رئیس جمهور سازمان امور اداری و استخدامی را احیا و رئیس آن را منصوب کرد. به گزارش ایسنا، روحانی در دو حکم جداگانه، جمشید انصاری را به عنوان «معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور» و نوبخت را به عنوان « معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور» منصوب کرد.  جمشید انصاری پیش از این استاندار زنجان در دولت یازدهم، نماینده زنجان در دور هشتم مجلس و مدیر عامل بنیاد باران بود. پیش از این دولت، ادغام سازمان امور اداری و استخدامی در سازمان برنامه و بودجه را یکی از دلایل کاهش نظارت بر حقوق و مزایای کارکنان دولت دانسته بود.

چهارشنبه 13 مرداد 1395  11:08 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

سازمان تعزیرات: وزارت جهاد لیست تمام واردکنندگان شکر را اعلام کند

تسنیم - سازمان تعزیرات حکومتی در بخشنامه‌ای اعلام کرد: با توجه به نوسانات در توزیع، عرضه و قیمت شکر، مقرر شده است در راستای ساماندهی و تنظیم بازار، تمام واردکنندگان و بنگاه‌های تولیدی تصفیه و عرضه شکر، کالای مذکور را با قیمت مصوب و بدون هرگونه محدودیتی در سازمان بورس عرضه کنند. وزارت جهاد کشاورزی نیز موظف به اعلام مشخصات تمام دارندگان و واردکنندگان شکر و نیز موجودی انبارها و میزان خرید واردکنندگان است. بدیهی است در صورت احراز هرگونه تخلف، شعب این سازمان موظف به برخورد قاطع با عوامل احتکار و بی نظمی در عرضه و بی ثباتی بهای این کالا می باشند.

چهارشنبه 13 مرداد 1395  11:08 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

خط تولید کارخانه 60 ساله ایرانیت متوقف شد

مدیرعامل کارخانه ایرانیت از توقف خط تولید این کارخانه خبر داد و با اعلام اینکه تمامی ۲۵۰ کارگر این کارخانه بازنشسته شده اند، گفت: البته این کارخانه هنوز تعطیل نشده و برای احیا، ۲۴ میلیارد تومان پول می خواهیم. به گزارش تسنیم، این کارخانه در سال 1335 با یک خط تولید لوله و مصالح بتونی سبک آزبست و سیمانی فعالیت خود را آغاز کرد و پس از تأسیس کارخانه دوم در اصفهان در سال 54، در دهه 70 به اوج شکوفایی خود رسید. اما در اواسط دهه 80 به‌دلیل استفاده از آزبست به‌عنوان یکی از اصلی‌ترین مواد اولیه، که مصرف آن در کشورهای اروپایی و آمریکایی به‌تدریج حذف شده بود با مشکل جدی روبه‌رو شد.

چهارشنبه 13 مرداد 1395  11:09 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

رونمایی از «سامانه لیزری» تخریب پهپادهای دشمن

رونمایی از «سامانه لیزری» تخریب پهپادهای دشمن

رونمایی از «سامانه لیزری» تخریب پهپادهای دشمن

فارس - سازمان تحقیقات و جهاد خودکفایی نیروی زمینی ارتش دستاورد جدیدی را به نمایش گذاشته است که «سامانه تخریب لیزر» نام دارد.براساس این گزارش ماموریت این سامانه تخریب بدنه پهپاد مهاجم در فاصله یک کیلومتری است.این سامانه می‌تواند قسمت‌های حساس پهپاد مثل بالک‌ها را برای برهم زدن تعادل آن تخریب کند.از این سامانه لیزری همچنین می‌توان به عنوان نقطه هدف‌گذاری برای سیر دادن موشک‌های لیزری جهت اصابت دقیق به هدف بهره برد.این سامانه لیزری همچنین قابلیت تخریب کوادهای شناسایی دشمن بر فراز منطقه را دارد.

چهارشنبه 13 مرداد 1395  11:13 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

احقاق حقوق مادی و معنوی خانواده شهدای منا در دستور کار وزارت خارجه

احقاق حقوق مادی و معنوی خانواده شهدای منا در دستورکار وزارت خارجه

احقاق حقوق مادی و معنوی خانواده شهدای منا در دستور کار وزارت خارجه

ایرنا - بهرام قاسمی، سخنگوی وزارت امور خارجه در پاسخ به سوالی در خصوص نامه 120 خانواده شهدای فاجعه منا به وزیر امور خارجه تاکید کرد: وزارت امور خارجه تمام توان خود را برای احقاق حقوق مادی و معنوی خانواده شهدای این حادثه به کار گرفته است. قاسمی با بیان این که موضوع از سوی نمایندگان جمهوری اسلامی ایران در اکثر مجامع بین المللی مطرح و پیگیری شده است، گفت: وزارت امور خارجه مسئولیت پیگیری سیاسی و حقوقی بین المللی این فاجعه را در دستور کار داشته و دارد.

پنج شنبه 14 مرداد 1395  8:53 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

یک زن وزیر دفاع ژاپن شد

یک زن وزیر دفاع ژاپن شد

یک زن وزیر دفاع ژاپن شد

نخست‌وزیر ژاپن در جریان تغییر محدود در کابینه خود متحد محافظه‌کارش را وزیر دفاع کرد.«تومومی اینادا»ی 57 ساله وکیل است و دومین زنی خواهد بود که پست وزارت دفاع ژاپن را می‌گیرد. تاکاشی کاواکامی، کارشناس امنیتی در دانشگاه تاکوشوکو گفت: اینادا یک سیاستمدار محافظه‌کار افراطی است و این مسئله ما را به سمت دستیابی به بررسی قانون اساسی و اتخاذ موضعی محکم‌تر در قبال چین سوق می‌دهد.

پنج شنبه 14 مرداد 1395  8:58 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

مقیمی :تبلیغات زود هنگام انتخابات غیرقانونی است

مقیمی :تبلیغات زودهنگام انتخابات غیرقانونی است

مقیمی :تبلیغات زود هنگام انتخابات غیرقانونی است

ایرنا - مقیمی معاون سیاسی وزیر کشور درخصوص سفرانتخاباتی یکی ازنامزدهای احتمالی ریاست جمهوری گفت: تبلیغات زودهنگام انتخابات غیرقانونی است.معاون سیاسی وزیر کشور افزود: درحال حاضر اگر کسی فعالیت انتخاباتی انجام دهد خلاف قانون عمل کرده است.

پنج شنبه 14 مرداد 1395  9:00 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

سردار وحیدی رئیس دانشگاه عالی دفاع ملی شد

سردار وحیدی رئیس دانشگاه عالی دفاع ملی شدسردار وحیدی رئیس دانشگاه عالی دفاع ملی شد

ایسنا - سردار وحیدی با حکم رئیس ستاد کل نیروهای مسلح، رئیس دانشگاه عالی دفاع ملی شد.سردار وحیدی در دولت دهم وزیر دفاع بود و پس از آن ریاست مرکز تحقیقات راهبردی دفاعی را بر عهده داشت.

پنج شنبه 14 مرداد 1395  9:07 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

سردار سلیمانی درگذشت پدر شهیدان حسنی را تسلیت گفت

سردار سلیمانی درگذشت پدر شهیدان حسنی را تسلیت گفتسردار سلیمانی درگذشت پدر شهیدان حسنی را تسلیت گفت

مهر - سردارسلیمانی فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران در پیامی ضمن تسلیت درگذشت"  مرحوم مظفر حاج محمدعلی حسنی " پدر شهیدان حسنی ازخداوند برای آن مرحوم علو درجات راخواستارشد.

پنج شنبه 14 مرداد 1395  9:08 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

رایزنی معاونان وزرای خارجه ایران و افغانستان در تهران

رایزنی معاونان وزرای خارجه ایران و افغانستان در تهرانرایزنی معاونان وزرای خارجه ایران و افغانستان در تهران

فارس - خلیل کرزی معاون وزیرخارجه افغانستان با رحیم‌پورمعاون آسیا واقیانوسیه وزارت خارجه کشورمان دیدار و در خصوص همکاری‌ها و مناسبات دوجانبه تهران و کابل و همچنین اوضاع منطقه بحث و تبادل نظر کردند.

پنج شنبه 14 مرداد 1395  9:09 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

ویزیتورهای شیر خشک، برای تبلیغ محصولشان حتی پزشکان را به سفر می برند

ایرنا - مرندی رئیس فرهنگستان علوم پزشکی گفت: ترویج تغذیه با شیر مادر با آموزش همگانی میسر است در حالی که اکنون در فضای مجازی خلاف آن را می بینیم و این رسانه ها مملو از تبلیغ شیر خشک هستند.به بهانه های واهی مانند زردی کودک و... شیر خشک را تبلیغ می کنند و ویزیتورهای کارخانه های شیرخشک، پزشکان را به مسافرت می برند و آنان را شست و شوی مغزی می دهند تا سود این شرکت ها را تضمین کنند.

پنج شنبه 14 مرداد 1395  9:34 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها