0

🔶🔷 اخبار کوتاه 🔷🔶

khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 89277

موتلفه در انتخابات کاندیدای مستقل معرفی می‌کند

موتلفه در انتخابات کاندیدای مستقل معرفی می‌کند
موتلفه در انتخابات کاندیدای مستقل معرفی می‌کند

باشگاه خبرنگاران - صالح اسکندری رئیس شورای انتخابات موتلفه با بیان اینکه حزب  در انتخابات۹۶ کاندیدای مستقل معرفی می‌کنیم از احتمال اجماع اصولگرایان روی نامزد این حزب، سخن گفت.

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

یک شنبه 17 مرداد 1395  8:48 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

سردبیر جهان نیوز: هنوز علت توقیف سایت اعلام نشده است

سردبیر جهان نیوز:  هنوز علت توقیف سایت  اعلام نشده است
سردبیر جهان نیوز:  هنوز علت توقیف سایت  اعلام نشده است

تسنیم - خلفی‌زاده سردبیر سایت جهان‌نیوز گفت: هنوز بعد از 52 روز از توقیف جهان نیوز، علت توقیف آن به مسئولان سایت از سوی هیئت نظارت بر مطبوعات اعلام نشده است.

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

یک شنبه 17 مرداد 1395  8:48 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

روند تخصیص اعتبارات این گونه باشد 30 سال دیگر هم راه آهن نداریم

فرخ نژاد - با روند فعلی تخصیص اعتبارات برای پروژه راه آهن خراسان جنوبی تا 30 سال دیگر هم راه آهن راه نمی افتد. نماینده خراسان جنوبی در شورای عالی استان ها به «خراسان جنوبی » گفت: برای این که پروژه به سرانجام برسد 3 هزار و 700 میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد . دکتر«محمد رضا عاصفی» افزود: اگر پروژه سالی 300 تا 400 میلیارد تومان اعتبار داشته باشد می شود گفت در 10 سال آینده این پروژه عملیاتی خواهد شد.

یک شنبه 17 مرداد 1395  9:02 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

خبرنگاران سربازان اطلاع رسانی هستند

معاون حقوقی و پارلمانی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی خبرنگاران را سربازان عرصه اطلاع رسانی و آگاهی بخشی و تنویر افکار عمومی نامید. به گزارش ایرنا، حسین نوش‌آبادی افزود: خبرنگاران می توانند با انعکاس به موقع مسائل و اطلاعات به مسئولان و مردم، در ایجاد فضای تعاملی، وحدت و همزبانی کارساز باشند. وی تأکید کرد: کار خبرنگاران، فرهنگ سازی و نقد سازنده است و باید در تثبیت فرهنگ و باورهای مؤثر، بکوشند.

یک شنبه 17 مرداد 1395  9:04 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

رئیس سازمان بورس: آزاد سازی سهام عدالت در حال پیگیری است

رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار درباره آزاد سازی سهام عدالت به ارائه توضیحاتی پرداخت. شاپور محمدی، در گفت وگو با ایسنا، در خصوص سهام عدالت گفت: دولت برنامه مفصلی برای سهام عدالت دارد، به طوری که لایحه ای تقدیم دولت شده و پیگیری های این کار در حال انجام است. به محض آن که شرایط برای تغییرات قانونی با اذن مقام معظم رهبری مهیا شود، خرید و فروش سهام عدالت قابل انجام خواهد شد.

یک شنبه 17 مرداد 1395  9:10 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

لایحه کاهش ساعت کار زنان دارای شرایط خاص باردیگر رد شد

ایرنا - سخنگوی شورای نگهبان از رد دوباره لایحه کاهش ساعت کار زنان شاغل دارای شرایط خاص به دلیل تامین نشدن بار مالی آن در این شورا خبر داد.کدخدایی در نشست خبری روز شنبه اظهار کرد: لایحه کاهش ساعت کار زنان شاغل دارای شرایط خاص در دو نوبت بین مجلس و شورای نگهبان رد و بدل شد اما هنوز ایراد شکلی در آن وجود دارد. 

یک شنبه 17 مرداد 1395  9:12 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

اعتراض داروسازان به تاسیس داروخانه‌های طبیعی و سنتی

داروسازان در اعتراض به اجرای آیین نامه طرح تاسیس داروخانه های طبیعی و سنتی مقابل وزارت بهداشت تجمع کردند. به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ حدود 200 داروساز در این تجمع اعتراضی شرکت کردند. این افراد پلاکاردهایی با مضمون های «به ارث رسیدن داروخانه به غیر داروساز خطری بزرگ در کمین سلامت مردم»، «افزایش روزافزون دانشکده های داروسازی نادیده گرفتن اشتغال زایی داروسازان» و «آقای وزیر جایگاه داروساز در طرح تحول کجاست؟» در دست داشتند.

یک شنبه 17 مرداد 1395  9:13 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

مشاوره ژنتیک پیش از ازدواج اجباری می‌شود

رئیس مرکز توسعه پیشگیری و درمان اعتیاد سازمان بهزیستی کشور گفت: اجرای مشاوره ژنتیک پیش از ازدواج در برنامه ششم توسعه اجباری می‌شود.مجید رضازاده به ایسنا گفت: تغییر نگرش در زمینه فعالیت مراکز مشاوره ژنتیک با رویکرد بیماریابی فعال در 240 مرکز مشاوره، یکی از سیاست های سال جاری سازمان بهزیستی است که در این زمینه مشاوران این مراکز در سنین قبل از ازدواج به ارائه مشاوره می‌پردازند. در این طرح افرادی که ممکن است دچار اختلالات ژنتیک باشند، شناسایی می‌شوند .

یک شنبه 17 مرداد 1395  9:14 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

27 مرداد ، پرداخت مابه التفاوت افزایش مستمری بازنشستگان

27 مرداد؛پرداخت ما به التفاوت افزایش مستمری بازنشستگان

27 مرداد ، پرداخت مابه التفاوت افزایش مستمری بازنشستگان

مابه‌التفاوت افزایش مستمری دو ماه ابتدای سال 2 میلیون و 900 هزار بازنشسته و مستمری‌بگیر سازمان تامین اجتماعی در روز 27 مرداد به حساب آن ها واریز می شود. معاون فنی و درآمد سازمان تامین اجتماعی افزود: مابه‌التفاوت ناشی از افزایش 14 درصدی حقوق سال 95 بازنشستگان و مستمری‌بگیران سازمان تامین اجتماعی مربوط به دو ماه فروردین و اردیبهشت که رقم 700 میلیارد تومان بر آورد شده است به صورت متمرکز در روز 27 مرداد به حساب آن ها واریز خواهد شد.

یک شنبه 17 مرداد 1395  9:15 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

مدیر امور اعتباری بانک مسکن: ۴۰۰ هزار مسکن مهر رها و بلاتکلیف هستند

مدیر امور اعتباری بانک مسکن: ۴۰۰ هزار مسکن مهر رها و بلاتکلیف هستندمدیر امور اعتباری بانک مسکن: ۴۰۰ هزار مسکن مهر رها و بلاتکلیف هستند

فارس - مدیر امور اعتباری بانک مسکن افزود:از تعداد 731هزار واحد از پروژه های باقیمانده مسکن مهر، بالغ بر 400 هزار واحد از پروژه های احداثی به دلایلی من جمله نبود امکانات زیربنایی و روبنایی، عدم وجود متقاضی، پروژه های رها شده و تعطیلی کارگاه و ...بلا تکلیف مانده است.

یک شنبه 17 مرداد 1395  10:06 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

تولید لوازم بهداشتی ساختمانی داخلی متوقف شد

تولید لوازم بهداشتی ساختمانی داخلی متوقف شد تولید لوازم بهداشتی ساختمانی داخلی متوقف شد

نسیم - توسلی ، نایب رئیس اتحادیه لوازم بهداشتی ساختمان،گفت: از سال گذشته رفته رفته ساختمان سازی متوقف شد و امسال اثر این توقف، تولید در کارخانه‌ها را به کمترین ظرفیت خود رسانده است. به گفته وی، خریدی صورت نمی گیرد و کالایی فروخته نمی‌شود و چنان چه این وضعیت ادامه داشته باشد ما آینده را تاریک‌تر از این پیش بینی می کنیم، زیرا رکود بسیار عمیق شده است.

یک شنبه 17 مرداد 1395  10:07 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

تولید 3/2 میلیون تن برنج در کشور طی سال زراعی جاری

تولید 3/2 میلیون تن برنج در کشور طی سال زراعی جاری تولید 3/2 میلیون تن برنج در کشور طی سال زراعی جاری

تسنیم - مدیرکل غلات و محصولات اساسی وزارت جهاد کشاورزی گفت: با توجه به شرایط مناسب برداشت برنج درصورتی‌که حادثه غیر مترقبه ای مانند سیل پیش نیاید ۲ میلیون و ۲۰۰ هزار تن تا ۲ میلیون و ۳۰۰ هزار تن برنج از مزارع برنج کشور برداشت می‌شود.

یک شنبه 17 مرداد 1395  10:07 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

هدر رفت سالانه ۳ میلیارد دلار محصول کشاورزی در ایران

هدر رفت سالانه ۳ میلیارد دلار محصول کشاورزی در ایران هدر رفت سالانه ۳ میلیارد دلار محصول کشاورزی در ایران

تسنیم - مرکز ملی مطالعات راهبردی کشاورزی و آب اعلام کرد: زیان اقتصادی ناشی از ضایعات محصولات کشاورزی در ایران ۳ میلیارد دلار بوده که ۲۴درصد متوسطِ کل ارزش واردات محصولات کشاورزی و صنایع غذایی در سال‌های ۱۳۹۰ تا ۱۳۹۳ است.

یک شنبه 17 مرداد 1395  10:08 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

قاچاق «لاستیک و باتری» توسط یک خودروساز

قاچاق «لاستیک و باتری» توسط یک خودروساز قاچاق «لاستیک و باتری» توسط یک خودروساز

فارس - مستندات و اطلاعات کسب شده نشان می‌دهد، یکی از خودروسازان بزرگ داخلی به قاچاق قطعه خودرو متهم شده است. براساس این گزارش، شرکت بزرگ خودروسازی در ماه‌های اخیر اقدام به واردات 40 کانتینر قطعه خودرو کرده که طبق جزئیات پرونده کالاهای کشف شده، شامل لاستیک و باتری بوده است.

یک شنبه 17 مرداد 1395  10:09 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

نتانیاهو، خواستار تدوین سیاست مشترک برای اعمال فشار بر ایران شد

فارس - نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی در بیانیه‌ای اعلام کرد که موضع تل‌آویو درباره توافق هسته‌ای ایران و گروه ۱+۵ تغییری نکرده است و خواستار تدوین «سیاست مشترک» و «تقویت اتحاد آمریکا و اسرائیل» برای اعمال فشار بر ایران از رهگذر اجرای برجام شد. نتانیاهو، در این بیانیه موضع مخالفت با دیدگاه‌های اوباما، درباره «برجام» که به گفته کارشناسان بخشی از سیاست تقسیم کار تل‌آویو-واشنگتن برای اعمال فشار بر تهران است را نیز ادامه داده است. وزارت جنگ رژیم صهیونیستی نیز، برجام را به قرارداد مونیخ با هیتلر تشبیه کرد.

یک شنبه 17 مرداد 1395  10:17 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها