0

🔶🔷 اخبار کوتاه 🔷🔶

khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 89277

اطلاعیه سفارت ایران در آنکارا و توصیه به هموطنان مقیم ترکیه

تسنیم - سفارت ایران در ترکیه در اطلاعیه ای به اتباع کشورمان  توصیه کرد: به دلیل برقراری حالت فوق العاده در جمهوری ترکیه، ضروری است ضمن توجه به اطلاعیه های مقامات امنیتی، مقررات خاص این ایام را مدنظر قرار دهند. در این اطلاعیه همچنین از هموطنان خواسته شده است تا به منظور آشنایی با مجموعه قوانین حالت فوق العاده، قبل از عزیمت به جمهوری ترکیه از طریق مراجع ذی صلاح کسب اطلاع کنند. مجلس ترکیه اجرای وضعیت فوق العاده به مدت سه ماه را تصویب کرد.

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

شنبه 2 مرداد 1395  8:35 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

گفت و گوی ظریف و سفیر پاکستان درباره امنیت مرزها

فارس - وزیر خارجه کشورمان در دیدار سفیر جدید پاکستان مناسبات بین ایران و پاکستان را نزدیک توصیف و ابراز امیدواری کرد که روابط 2 کشور در تمام ابعاد بیش از پیش توسعه یابد. ظریف همچنین با اشاره به اهمیت موضوع امنیت منطقه، بر همکاری کشورهای ایران، افغانستان و پاکستان در خصوص حفظ ثبات و امنیت مرزها تاکید کرد. آصف درانی روز گذشته با محمدجواد ظریف دیدار و رونوشت استوارنامه خود را تقدیم وی کرد.

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

یک شنبه 3 مرداد 1395  9:32 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

مقتدی صدر دولت العبادی را به کودتا تهدید کرد

مقتدی صدر اعلام کرد که تمامی گزینه‌ها از جمله کودتا علیه دولت حیدر العبادی در مقابل مردم عراق قرار دارد.به گزارش ایسنا ، رهبر جریان صدر همچنین مخالفت خود را با مداخله نظامی آمریکا در عراق اعلام کرد وبا بیان این که اگر نیروهای خارجی در عراق دخالت نظامی کنند، با آن ها نظیر "متجاوزان اشغالگر" برخورد خواهیم کرد،گفت: آمریکا همان طرفی است که داعش را وارد کشور ما کرد .

یک شنبه 3 مرداد 1395  9:33 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

ناوشکن دماوند به سامانه منحرف کننده موشک ها تجهیز شد

تسنیم - دریادار حبیب ا... سیاری فرمانده نیروی دریایی ارتش از تجهیز ناوشکن دماوند به سامانه منحرف‌کننده موشک‌‌ها (چَف)  خبر داد و گفت: «این سامانه‌ها، پس از گذراندن دوران آزمایش بر روی ناوهای دیگر نیز نصب می‌شود.»چَف یا همان باریکه، پوشاله‌هایی از جنس آلومینیوم هستند که   سطح مقطع راداری کاذب ایجاد می کنند   و با این کار امواج تابانده شده از سوی موشک، جذب و بازتابش می‌شود تا موشک از هدف اصلی غافل شود.

یک شنبه 3 مرداد 1395  9:34 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

رئوفیان: اصولگرایان از «جریان احمدی‌نژاد» حمایت نمی کنند

باشگاه خبرنگاران - ابوالقاسم رئوفیان دبیرکل حزب ایران‌زمین گفت:اصولگرایان درانتخابات از«جریان احمدی‌نژاد» حمایت نخواهند کرد. وی گفت:احمدی‌نژاد به طور مستقیم وارد رقابت انتخابات نشود و فردی به نمایندگی از وی حضور پیدا کند.

یک شنبه 3 مرداد 1395  9:36 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

انتقاد متکی از اظهارات کواکبیان در صحن مجلس

فارس - منوچهر متکی در واکنش به سخنان کواکبیان در مجلس  گفت:«تا پیش از این تصور می‌کردم آقای کواکبیان آدمی خوش فکر، ولی کج‌فهم است. متأسفانه با این اظهارات مشخص شد ایشان در اصل فهم مشکل دارد.»

یک شنبه 3 مرداد 1395  9:39 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما در رام ا... آزاد شد

خبرگزاری صداو سیما - خالد صبارنه خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما در رام ا... صبح روزگذشته آزاد شد. صبارنه که روزجمعه برای تهیه گزارش به منطقه بلعین رفته بود هنگام پوشش تحولات این منطقه، به دست صهیونیست ها بازداشت شده بود.

یک شنبه 3 مرداد 1395  9:40 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

مخالفت وزارت کشور با جدایی ری از تهران

ایسنا - پورعلی مطلق، مدیرکل دفتر انتخابات وزارت کشور گفت: انتخابات سال آینده پنجمین دوره شوراها در شهر ری به طور مستقل برگزار نمی شود و این شهر همچنان جزو حوزه انتخابیه تهران، ری و شمیرانات است.

یک شنبه 3 مرداد 1395  9:41 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

نیاز به 100 هزار تخت بیمارستانی درکشور

ایرنا - وزیر بهداشت در آیین بهره برداری از 700 تخت بیمارستانی در البرز با بیان اینکه اجرایی شدن طرح تحول نظام سلامت دستاوردهای خوبی داشته است، گفت: موقعی که ما آمدیم مردم واقعاً کف زمین زایمان می‌کردند و شرایط در برخی از بیمارستان‌های اینجا بسیار بد بود. هاشمی افزود: تاکنون 11 میلیون نفر از اقشار محروم کشور بیمه شده اند ضمن این که اکنون در کشور به یکصد هزار تخت بیمارستانی جدید نیاز داریم.

یک شنبه 3 مرداد 1395  10:00 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

بسته‌های «هدایت تحصیلی» به نفع دانش‌آموزان است

در پی انتقادها به بسته های هدایت تحصیلی برای انتخاب رشته، وزیر آموزش و پرورش دیروزدرباره بسته‌های هدایت تحصیلی گفت: این بسته‌ها به نفع دانش آموزان و سیستم آموزش کشور است.فانی به ایسنا گفت:‌ این بسته‌ها مصوب شورای عالی آموزش و پرورش است و با توجه به تجربیات داخلی و جهانی تدوین شده است. وی با بیان اینکه خانواده‌ها و دانش‌آموزان باید در خصوص این بسته‌ها توجیه شوند، گفت: ما این بسته‌ها را با توجه به چهار عامل موثر علاقه، استعداد، نیاز کشور و امکانات آموزشی تدوین کرده‌ایم که امیدواریم رشد و توزیع متوازن رشته‌های تحصیلی را از این طریق به دست آوریم.

یک شنبه 3 مرداد 1395  10:01 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

عبور جمعیت شهرنشین از مرز 70 درصد

رئیس کمیسیون شهرسازی شورای شهر تهران گفت: به موجب آمار رسمی کشوری و جهانی جمعیت شهرنشین و روستانشین در دنیا برابرند ولی درکشور ما جمعیت شهرنشین از مرز 70 درصد عبور کرده‏ است.محمد سالاری گفت: متاسفانه بیش از 43 درصد از جمعیت شهرنشین کشور صرفا در 13 کلانشهر و شهر بزرگ سکنی گزیده‏اند که همین امر موجب نگرانی نسبت به کاهش چشمگیر کیفیت زندگی در کلانشهرها شده است. براساس آمار رسمی کشور سال 85 تا 92 که رشد سالانه جمعیت کشور 29/1 درصد بوده، رشد جمعیت شهری معادل 14/2 درصد بوده است و این در حالی است که جمعیت روستایی کشور در همین مدت 6/0 درصد کم شده است.

یک شنبه 3 مرداد 1395  10:04 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

40 ساله‌ها واکسینه می‌شوند

رئیس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت از برنامه جدید وزارت بهداشت برای واکسینه کردن افراد ۴۰ سال در برابر هپاتیت B خبر داد.به گزارش تسنیم، محمد مهدی گویا با بیان اینکه در حال حاضر داروی اصلی هپاتیت B در کشور موجود است، خاطرنشان کرد: ما در برنامه حذف هپاتیت B تلاش می‌کنیم، گروه‌های سنی دیگری را نیز واکسینه کنیم و هدف بعدی‌مان این است که افراد زیر 40 سال را در برابر هپاتیت B واکسینه کنیم. وی ادامه داد: متأسفانه تعداد زیادی از این مبتلایان از بیماری خود خبر ندارند به طوری که می‌توان گفت در ایران و دنیا بیش از 90 درصد از بیماری‌شان اطلاع ندارند.

یک شنبه 3 مرداد 1395  10:05 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

ضرورت ساماندهی فاصله حقوق‌های پزشکان و پرستاران

رئیس مجلس گفت: مجلس در ساماندهی فاصله حقوق های نجومی برخی پزشکان با جامعه پرستاری تردیدی ندارد.به گزارش فارس، لاریجانی در دیدار با اعضای هیات رئیسه سازمان نظام پرستاری با بیان اینکه بخش عمده ای از مدیریت و انجام امور حوزه سلامت بر عهده پرستاران و پرسنل اورژانس است افزود: قطعاً نظام پرداختی در این حوزه باید متناسب باشد البته برای انجام اقدامات باید با فهم شرایط تصمیمات درست را اتخاذ کنیم. قطعا پرستاران وظایف و کارهای سختی را بر عهده دارند و برای انجام این امور نیازمند ایجاد یک فضای آرام هستند. از این رو مجلس این مسائل را به جد پیگیری خواهد کرد.

یک شنبه 3 مرداد 1395  10:05 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

احضار رئیس صندوق بین المللی پول به دادگاه

بالاترین نهاد قضایی فرانسه، طی حکمی کریستین لاگارد، رئیس صندوق بین‌المللی پول را به دادگاه احضار کرد. لاگارد قرار است به اتهام "اهمال‌کاری" در انجام وظایف خود در مقام وزیر پیشین دارایی فرانسه، محاکمه شود. به گزارش دویچه وله، اگر کریستین لاگارد در "دادگاه عالی جمهوری" فرانسه "مقصر" شناخته شود، به پرداخت جریمه‌ای بالغ بر ۱۵ هزار یورو و تا یک سال زندان محکوم خواهد شد.

یک شنبه 3 مرداد 1395  10:54 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

اوکراین تحریم های ایران را لغو کرد

اوکراین تحریم های ایران را لغو کرداوکراین تحریم های ایران را لغو کرد

ایرنا - پترو پوروشنکو رییس جمهوری اوکراین با صدور دستوری تحریم ها علیه ایران را در چارچوب اجرای قطعنامه 2231 شورای امنیت سازمان ملل لغو کرد. بر اساس تصمیم رییس جمهوری اوکراین، از این پس فروش کالا هایی که پیش از این تحریم شده بود با دریافت مجوز شورای امنیت سازمان ملل به ایران ممکن می شود. در گزارش مربوطه تاکید شده است که این اصول معاملاتی تولیدات یا تجهیزاتی را که به آب سنگین و فرآوری آن مربوط می شود، نیز در بر می گیرد.

یک شنبه 3 مرداد 1395  10:56 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها