0

🔶🔷 اخبار کوتاه 🔷🔶

khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 89277

بوش: می ترسم آخرین رئیس جمهور جمهوری خواه باشم

جورش بوش پسر، رئیس‌جمهور سابق آمریکا ، در جمع گروهی از مشاوران پیشین دولتش گفت که می‌ترسد او آخرین رئیس‌جمهور جمهوری‌خواه آمریکا باشد. به گزارش سی ان ان، اظهارات بوش در دالاس  بیانگر چشم‌انداز تیره حزب جمهوری‌خواهان درزمانی است که  ترامپ به‌عنوان نامزد اصلی حزب در انتخابات ریاست جمهوری معرفی‌شده است. این اظهارات را پایگاه خبری پولتیکو گزارش داد و دفتر بوش از اظهارنظر در این رابطه امتناع کرد.

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

پنج شنبه 31 تیر 1395  7:41 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

بازگشت ۱۰۰۰ میلیارد تومان پول از دست رفته صندوق بازنشستگی

مهر - معاون صندوق بازنشستگی کشوری گفت:با تلاش و پیگیری صندوق بازنشستگی کشوری در دو سال اخیر بیش از هزار میلیارد تومان از حقوق از دست رفته صندوق و بازنشستگان کشوری استیفا شده و به اموال و سرمایه صندوق بازگشته که شامل ملک، سهام، مطالبات و موارد دیگر بوده است؛ به همین میزان نیز حقوقی وجود دارد که پیگیر استیفا و بازگردانده شدن آن هستیم.

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

پنج شنبه 31 تیر 1395  7:45 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

پیشگیری و کاهش جرم در شکوفایی اقتصادی کشور موثر است

معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه گفت: پیشگیری و کاهش جرم ارتباط مستقیمی با رشد و شکوفایی اقتصادی دارد. به گزارش خبرنگار حقوقی قضایی ایرنا، محمد باقر الفت افزود: سیاست گذاران کشور از برپایی مناطق آزاد به دنبال اهداف اقتصادی، فرهنگی و انتقال فناوری بودند و با توجه به این که این مناطق در قسمت های مرزی کشور است، زمینه مناسبی نیز برای انتقال و تبادل فرهنگی فراهم است.

پنج شنبه 31 تیر 1395  8:03 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

عادل آذر رئیس دیوان محاسبات شد

اقتصاد نیوز - رای‌گیری برای انتخاب رئیس جدید دیوان محاسبات دیروز در صحن علنی مجلس انجام شد و عادل آذر، گزینه پیشنهادی کمیسیون برنامه و بودجه موفق شد از مجموع 231 رای نمایندگان، 200 رای موافق را به خود جلب کند تا به جای امین حسین رحیمی به دیوان محاسبات برود. عادل آذر رئیس مرکز آمار ایران، استاد دانشگاه تربیت مدرس است که حضور در مجلس هفتم را هم در کارنامه کاری خود دارد.

پنج شنبه 31 تیر 1395  8:34 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

تکمیل مسکن مهرهای دارای مشتری تا پایان سال

قائم مقام وزیرراه با اشاره به این که برخی از طرح های مسکن مهر فاقد مشتری است درپاسخ به پرسشی درباره وعده دولت برای اتمام پروژه های مسکن مهر گفت که تمام طرح هایی که مشتری داشته باشند تا پایان امسال ساخته و تحویل داده خواهند شد. به گزارش خراسان، احمد اصغری مهرآبادی دیروز درجمع خبرنگاران با بیان این که وزارت راه مسئول اتمام ساخت واحدهای مسکن مهر فاقد مشتری نیست، گفت: البته این واگذاری منوط به تأمین خدمات زیربنایی است .

پنج شنبه 31 تیر 1395  8:37 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

ادامه پروژه صندوق دار کردن پژوها توسط ایران خودرو

مدیرعامل ایران خودرو از عرضه خودروی پژو 207 صندوق دار به قیمت کمتر از 50 میلیون تومان تا بهمن خبر داد. ایران خودرو پیش از این پژو 206 را نیز صندوق دار کرده بود. به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، هاشم یکه زارع در حاشیه مراسم بیست و یکمین سالگرد ورود ایران خودرو به بورس در جمع خبرنگاران افزود: دیروز 45 میلیارد تومان از طرف شرکت پژو و 45 میلیارد تومان از طرف ایران خودرو به حساب مشترک واریز و به این ترتیب کار مشترک دو شرکت در قالب شرکت ایکاپ آغاز شد. 

پنج شنبه 31 تیر 1395  8:38 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

ابراز نگرانی ظریف از تحولات اخیر بحرین

ابراز نگرانی ظریف از تحولات اخیربحرین

ابراز نگرانی ظریف از تحولات اخیر بحرین

ایسنا - محمدجواد ظریف در توئیتی درباره تحولات اخیر در بحرین هشدار داد.وزیر خارجه کشورمان نوشت: از تحولاتی که در بحرین در حال رخ دادن است، نگران شده‌ام.وی افزود: برای جلوگیری از یک فاجعه دیگر در منطقه‌مان، توجه فوری بین‌المللی ضروری است.همچنین جامعه مدرسین حوزه علمیه قم در اطلاعیه ای ضمن  حمایت از آیت ا... شیخ عیسی قاسم محاکمه زعیم شیعیان بحرین را به جرم واهی اقدام علیه امنیت ملی و دریافت و تصرف وجوهات شرعی، محکوم کرد.

پنج شنبه 31 تیر 1395  8:39 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

رای الیوم: تماس روحانی و اردوغان مقدمه رفع اختلاف ترکیه و سوریه بود

رای الیوم:تماس روحانی و اردوغان مقدمه رفع اختلاف ترکیه و سوریه بود

رای الیوم: تماس روحانی و اردوغان مقدمه رفع اختلاف ترکیه و سوریه بود

تسنیم - روزنامه "رای الیوم" نوشت: «کودتای شکست خورده ترکیه که به بازداشت ده ها تن از نظامیان ارتش، افسران امنیتی و قضات انجامید، به سود "بشار اسد" تمام خواهد شد.»رای الیوم نوشت: «تماس "حسن روحانی" رئیس جمهوری ایران با همتای ترکیه ای کار خود را کرد و اردوغان با تمام وجود از این تماس تلفنی استقبال کرد و این مسئله مقدمه ای برای رفع اختلاف ها میان ترکیه و سوریه خواهد بود و شاید میانجیگری ایران و روسیه به رفع اختلاف میان آنکارا و دمشق هم بینجامد.»

پنج شنبه 31 تیر 1395  8:40 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

ایران 40 تن آب سنگین به روسیه می‌فروشد

فارس - «عباس عراقچی» که در وین پایتخت اتریش به سر می‌برد، گفت: «اینک در مذاکره با روسیه در زمینه فروش چهل تن آب سنگین هستیم و البته مشتریانی نیز وجود دارند که‌ آماده خریداری از ما هستند.»وی با بیان این‌که رایزنی‌ها ادامه دارد، افزود: «من نمی‌دانم که توافق چه زمانی حاصل خواهد شد . اینک مذاکرات تجاری در حال پی‌گیری است.» عراقچی تصریح کرد، نمایندگان گروه «1+5» حاضر در نشست با  دیدگاه تهران مبنی بر این‌که آمریکا باید روابط بانکی با ایران را تسهیل کند، هم عقیده بودند.

پنج شنبه 31 تیر 1395  8:41 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

کیش می تواند مرکزی مهم برای نشر اندیشه تقریب باشد

دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی به ظرفیت های خوب و جایگاه منطقه ای جزیره کیش در خلیج فارس اشاره و تأکید کرد: این جزیره می تواند یکی از مراکز مهم نشر اندیشه تقریب و فرهنگ در جهان اسلام باشد. به گزارش ایرنا ، آیت ا... محسن اراکی، در جلسه شورای اداری جزیره کیش، گفت: می توانیم از این مکان برای برگزاری اجلاس ها و همایش‌ها و از جمله حلقه های گفت و گو استفاده کنیم .

شنبه 2 مرداد 1395  8:08 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

۲۰۱۶ گرم‌ترین سال در جهان است

کارشناسان ناسااعلام کردند:2016می تواند گرم ترین سال ثبت شده در جهان باشد به گزارش نسیم آنلاین، طبق بررسی‌های ناسا در شش ماه نخست سال جاری میلادی رکورد دمایی جدیدی به ثبت رسیده‌ است و هر کدام از شش ماه نخست سال 2016 در سطح جهان نسبت به رکوردهای پیشین گرم‌ترین بوده است. همچنین پیش‌بینی می‌شود 2016 به لحاظ فاکتور افزایش دما از سال 2015 پیشی بگیرد.

شنبه 2 مرداد 1395  8:12 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

نیویورک تایمز: کنگره باید اجازه دهد توافق بوئینگ با ایران عملی شود

ایرنا - روزنامه نیویورک تایمز با اشاره به کارشکنی کنگره آمریکا درباره فروش هواپیماهای شرکت بوئینگ به ایران نوشت: کنگره باید اجازه دهد این توافق به جریان بیفتد و عملی شود.این روزنامه نوشت: دو طرف تاکنون به تعهدات خود عمل کرده اند و ادعاهای نگران کننده درباره بروز جنگی جدید درمنطقه از بین رفته است.

شنبه 2 مرداد 1395  8:25 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

جعفرزاده: اسناد تخلف‌ های دولت احمدی نژاد را به دادگاه می‌دهم

جعفرزاده: اسناد تخلف‌ های دولت احمدی نژاد را به دادگاه می‌دهم

جعفرزاده: اسناد تخلف‌ های دولت احمدی نژاد را به دادگاه می‌دهم

خانه ملت - جعفرزاده ایمن آبادی نماینده مجلس دهم در واکنش به اظهارات وکیل حمید بقایی درباره شکایت از وی به علت طرح اتهامات واهی و بدون سند و مدرک، گفت: اسناد مربوط به اظهاراتم درباره تخلفات مالی هنگفت مقام های دولت نهم و دهم را به دستگاه قضا ارائه خواهم کرد. وی افزود: از طرف دیگر بقایی، وکیل بی ادب و گستاخی دارد و قطعا از این وکیل به صورت مجزا شکایت خواهیم کرد. تقاضایم از دستگاه قضا، برگزاری جلسات دادگاه من و بقایی به صورت علنی است.

شنبه 2 مرداد 1395  8:29 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

وزارت خارجه انگلیس هشدار سفر به ایران را تمدید کرد

فارس - وزارت خارجه انگلیس، هشدار سفر به ایران را برای اتباع این کشور تمدید کرد. روزنامه گاردین، در این باره نوشته دولت انگلیس بعد از توافق هسته ای ایران و گروه 1+5، با نرم کردن لحن توصیه های قبلی خود از شهروندانش خواسته بود که از سفرهای غیرضروری به ایران خودداری کنند. دراین بیانیه آمده است: «اتباع انگلیس، از جمله افراد دو تابعیتی انگلیسی - ایرانی با خطر دستگیری در ایران  رو به رو هستند. »گاردین نوشت:هشدار جدید وزارت خارجه انگلیس می‌تواند در انتظار ایران برای جذب گردشگر خارجی اشکال ایجاد کند.

شنبه 2 مرداد 1395  8:30 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

درخواست آرژانتین از مالزی و سنگاپور برای دستگیری ولایتی

ایلنا - یک قاضی آرژانتینی در ادعایی واهی از دولت سنگاپور و مالزی درخواست کرد که رئیس مرکز تحقیقات استراتژیک را به اتهام دست داشتن در حمله تروریستی سال 1994به آن ها تحویل دهد. علی اکبر ولایتی در زمان حادثه بمب گذاری در مرکز یهودیان بوئنوس آیرس به نام آمیا در سال 1994 وزیر امور خارجه ایران بوده است. ولایتی  برای شرکت در نشست منطقه ای شرق آسیا به مالزی سفر کرده بود. این قاضی آرژانتینی مدعی شده که درخواست او به منظور تقویت حکم بازداشت علی اکبر ولایتی است.

شنبه 2 مرداد 1395  8:31 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها