0

🔶🔷 اخبار کوتاه 🔷🔶

khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 89277

صالحی: کارفرما و مجری راکتور اراک ایران است

ایسنا - رئیس سازمان انرژی اتمی گفت: خوشبختانه در پروژه بازطراحی راکتور اراک کارشناسان ایرانی تمام امور را در دست دارند و صاحب، کارفرما و مجری پروژه خودمان هستیم. علی اکبر صالحی تصریح کرد: در جریان باز طراحی راکتور اراک، طراحی‌های صورت گرفته را به کشورهایی که در برجام متعهد شده‌اند، ارائه کرده و آن‌ها به کارشناسان ما مشاوره فنی می‌دهند.

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

دوشنبه 4 مرداد 1395  10:03 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

عرضه مرغ دولتی 5100 تومانی برای شکستن قیمت ها

این روزها قیمت گوشت مرغ در بازار به کیلویی ۸۰۰۰ تومان رسیده است و مرغداران عامل این گرانی را افزایش قیمت ذرت (خوراک مرغ) و جوجه یکروزه اعلام کرده اند. در این حال مدیر عامل شرکت پشتیبانی امور دام از عرضه ذرت با قیمت دولتی در بورس کالا و همچنین عرضه مرغ منجمد به قیمت دولتی در بورس کالا و میادین میوه و تره بار خبر داد.علیرضا ولی گفت: در شرایط کنونی درصددیم تا ۴۰ هزار تن گوشت مرغ منجمد عرضه کنیم. وی قیمت این مرغ ها را کیلویی ۵۱۰۰ تومان عنوان کرد.

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

دوشنبه 4 مرداد 1395  11:01 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

لوایح اصلاح نظام بانکی تا پایان مرداد در مجلس

رییس کل بانک مرکزی درخصوص برنامه ریزی های انجام شده برای تحول درنظام بانکی کشور، گفت:دو لایحه با عنوان لایحه قانونی بانک مرکزی ایران و بانکداری بدون ربا (قانون بانکداری ایران) درحال آماده سازی است و در صورت تصویب در دولت، به مجلس ارائه خواهد شد. سیف ادامه داد: پیش بینی می شود که این دو لایحه تا پایان مردادماه به مجلس ارائه شوند.به گزارش فارس،در این رابطه  قضاوی معاون امور بانک، بیمه و شرکت‌های وزارت  اقتصاد نیزگفت: این 2 لایحه طی دو روز آینده به دولت ارائه می‌شود.

دوشنبه 4 مرداد 1395  11:02 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

واکنش طیب نیا به انتقادها درباره نحوه انتصاب برخی مدیران بانکی

وزیر اقتصاد در پاسخ  به این سوال که گفته می‌شود توصیه ها و فشارهایی برای انتصاب مدیران متخلف بانکی وجود داشته است، به طی شدن فرآیند قانونی انتصاب در این وزارتخانه اشاره کرد و اظهار داشت: جدا از این رویه قانونی جاری، من از شخص رییس کل بانک مرکزی هم مشورت گرفتم. البته از وزارت اطلاعات هم استعلام نهایی را دریافت خواهیم کرد و بدون پاسخ مثبت آنها هیچ انتصابی در شبکه بانکی و بیمه‌ای تاکنون صورت نگرفته است. وی در گفتگو با روزنامه اعتماددخالت رییس جمهور در انتصابات را رد کرد.

دوشنبه 4 مرداد 1395  11:04 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

اخبار غیررسمی درباره مصوبه جدید شورای عالی اداری

به گزارش اقتصادنیوز ، در حالی که در اخبار رسمی از جلسه روز گذشته شورای عالی اداری، هیچ نشانه‌ای از تصمیم‌گیری درباره تجدید ساختار سازمان مدیریت وجود ندارد، یکی از خبرگزاری‌ها در گزارشی از تصمیم این شورا برای تفکیک سازمان مدیریت به دو سازمان «امور اداری و استخدامی» و «برنامه و بودجه» خبر داده است.  به گزارش فارس به نظر می‌رسد جرقه فیش‌های حقوقی  باعث شده تا پس از 17 سال تجربه ساختارهای متفاوت، دولت به فکر احیای نظر صریح اصل 126 قانون اساسی باشد.

دوشنبه 4 مرداد 1395  11:06 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

مشاور امنیت ملی نخست‌ وزیر پاکستان وارد تهران شد

مشاور امنیت ملی نخست‌وزیر پاکستان وارد تهران شد

مشاور امنیت ملی نخست‌ وزیر پاکستان وارد تهران شد

مهر - ناصرخان جنجوعا مشاور امنیت ملی نخست‌وزیر پاکستان در پاسخ به سفر سال گذشته دبیر شورای عالی امنیت ملی کشورمان به پاکستان برای دیدار و گفت و گو باعلی شمخانی وارد تهران شد. براساس این خبر گفت و گو در خصوص موضوعات امنیتی مشترک و راهکارهای گسترش و تقویت همکاری ها میان دو کشور از جمله اهداف اصلی این سفر خواهد بود. مشاور امنیت ملی نخست‌وزیر پاکستان علاوه بر ملاقات با همتای ایرانی خود در این سفر با دیگر مقامات عالی کشورمان نیز دیدار خواهد داشت.

دوشنبه 4 مرداد 1395  11:40 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

مهرنامه مجرم شناخته شد، ایرنا و بولتن نیوز تبرئه شدند

فارس - دبیر هیئت منصفه دادگاه مطبوعات گفت : براساس رای دادگاه مدیر مسئول ماهنامه «مهرنامه» به اتهام نقل مطالب گروه های ضدنظام و تبلیغ به نفع آنان مجرم شناخته شدو هیئت منصفه مطبوعات به اتفاق آرا متهم را مستحق تخفیف ندانست.وی همچنین افزود: براساس رای دادگاه شعبه 9 کیفری به ریاست قاضی کشکولی موضوع  اتهام نشر مطالب خلاف واقع مدیر مسئولان  سایت پیام نور، خبرگزاری ایلنا و بولتن نیوز بررسی شد که به اتفاق آرا مجرم شناخته نشدند و رأی بر برائت نامبردگان صادر شد.

دوشنبه 4 مرداد 1395  11:41 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

پیام توئیتری ظریف در واکنش به اقدام تروریستی کابل

ایسنا - در پی حادثه تروریستی کابل ظریف طی پیامی در صفحه توئیتر خود نوشت: شیعه و سنی هر دو قربانی اقدامات تروریستی هستند و باید برای شکست افراط‌گرایی متحد شوند. بهرام قاسمی سخنگوی وزارت خارجه هم ضمن اعلام محکومیت این اقدام تروریستی گفت: بدون همکاری و درک مشترک میان تمامی کشورها ریشه‌کن ساختن این پدیده نامیمون امکان‌پذیر نخواهد شد. سفارت ایران در کابل نیز اعلام کرد: ملت سرافراز افغانستان با حفظ یکپارچگی و اتحاد‍ خواهند توانست توطئه دشمنان خود برای ایجاد فضای یأس و ناامیدی در کشور را ناکام بگذارند.

دوشنبه 4 مرداد 1395  11:41 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

وال استریت ژورنال: اوباما بازنده شرط بندی روی جوانان ایرانی خواهد بود

وال استریت ژورنال: اوباما بازنده شرط بندی روی جوانان ایرانی خواهد بود

وال استریت ژورنال: اوباما بازنده شرط بندی روی جوانان ایرانی خواهد بود

فارس - وال استریت ژورنال درگزارشی  با استناد به مفاد آموزشی ایران، آن‌ها را پر از استعاره‌های ضد صهیونیستی، آمریکایی دانسته و نوشته است که دولت آمریکا امیدوار است نسل بعدی جامعه ایران "میانه‌رو" شود. در این گزارش آمده است: بخشی از شرط بندی اوباما در امضای توافق هسته‌ای بر پایه این بوده که جوانان ایرانی به نسبت اصول گرایان مذهبی که اینک در راس کار هستند، افرادی میانه‌رو‌تر شوند، اما برنامه‌های آموزشی ایران مبین این است که اوباما احتمالا در این شرط بندی پیروز میدان نخواهد بود.

دوشنبه 4 مرداد 1395  11:44 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

سیف: بیش از 5800 ال سی در پسابرجام گشایش یافت

رئیس کل بانک مرکزی گفت: بیش از پنج هزار و 800 ال سی از زمان آغاز اجرای برجام در دی ماه گذشته برای تجار ایرانی در بانک های دنیا صادر شده است.به گزارش ایرنا، ولی ا... سیف در جلسه شورای اداری آذربایجان غربی افزود: علاوه بر آن 472 رابطه کارگزاری بانکی در این مدت بین ایران و دیگر کشورهای دنیا ثبت شده که بسیار قابل توجه است.

سه شنبه 5 مرداد 1395  7:36 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

302 زندانی ایرانی در ترکمنستان به ایران منتقل می شوند

302 زندانی ایرانی در ترکمنستان به ایران منتقل می شوند302 زندانی ایرانی در ترکمنستان به ایران منتقل می شوند

ایرنا - سفیر ایران درترکمنستان با اشاره به این که به زودی 302 زندانی ایرانی در زندان های این کشور به ایران منتقل می شوند،گفت:لایحه مبادله محکومان ایران وترکمنستان که در مجمع تشخیص مصلحت نظام تایید شد،شامل استرداد مجرمان سیاسی نمی شود.

سه شنبه 5 مرداد 1395  7:48 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

عیادت حسین فریدون از حجت‌الاسلام طباطبایی در بیمارستان

عیادت حسین فریدون از حجت‌الاسلام طباطبایی در بیمارستانعیادت حسین فریدون از حجت‌الاسلام طباطبایی در بیمارستان

ایرنا - حسین فریدون دستیار ویژه رئیس جمهور درامور اجرایی روز گذشته با حضور در بیمارستان بهمن، از حجت الاسلام سید مهدی طباطبایی عیادت کرد ودر گفت‌وگو با پزشکان تیم معالج، در جریان مراحل درمانی وی قرار گرفت.

سه شنبه 5 مرداد 1395  7:50 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

گزارش مداخله‌ جویانه وزارت خارجه انگلیس درباره حقوق بشر ایران

گزارش مداخله‌ جویانه وزارت خارجه انگلیس درباره حقوق بشر ایرانگزارش مداخله‌جویانه وزارت خارجه انگلیس درباره حقوق بشر ایران

ایسنا - اداره امور خارجه و کشورهای مشترک‌المنافع انگلیس در گزارش حقوق بشرضمن ادعای این که پیشینه حقوق بشری ایران همچنان موجب نگرانی است ،تاکید کرده انگلیس به هدایت تلاش‌های بین‌المللی برای ترغیب ایران به بهبود وضعیت حقوق بشرادامه می‌دهد.

سه شنبه 5 مرداد 1395  7:51 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

توضیحات غریب‌آبادی درباره جانشین احمد شهید

توضیحات غریب‌آبادی درباره جانشین احمد شهیدتوضیحات غریب‌آبادی درباره جانشین احمد شهید

ایسنا - غریب آبادی معاون بین‌الملل ستاد حقوق بشر قوه قضاییه، در پاسخ به سوالی مبنی بر این‌که جایگزین احمد شهید گزارشگر ویژه ایران در سازمان ملل مشخص شده است یا خیر؟ گفت: خیر، فعلاً‌جایگزین وی مشخص نشده است.

سه شنبه 5 مرداد 1395  7:55 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

درآمد 500 میلیارد تومانی قاچاقچیان فیلم

رئیس سازمان سینمایی گفت: فروش نسخه قاچاق فیلم سینمایی درآمدی معادل 500 میلیارد تومان برای سارقان و قاچاقچیان دارد. به گزارش ایرنا، حجت ا... ایوبی اظهار داشت: در دوره ای قاچاق فیلم های سینمایی بسیار کم هزینه و آسان شده بود و قاچاقچیان فیلم های سینمایی دوران خوشی را گذراندند. کارهای زیرساختی برای ریشه کن کردن قاچاق فیلم در حال انجام است.

سه شنبه 5 مرداد 1395  8:00 AM
تشکرات از این پست
mosabeghat_ravabet rasekhoon_m
دسترسی سریع به انجمن ها