پاسخ به:¤•✿ جملات زیبا و دلنشین ... ✿•¤
امام علی علیه السلام:
قَلِّلِ الآمالَ تَخْلُصْ لَک الأعمالُ؛
آرزوهایت را کم کن، اعمالت خالص می شود.
غررالحکم، ح ۶۷۹۳
اگر توانم باشد که یک دل را از شکستن باز دارم به بیهودگی زندگی نخواهم کرد اگر یارای آن داشته باشم که یک تن را از رنج برهانم یا دردی را تسکین بخشم یا انسانی تنها را یاری کنم که دیگر بار بسوی شادی باز گردد به عبث زندگی نخواهم کرد
امیلی الیزابت دیکنسون
زندگی معلم بزرگی است…: زندگی می آموزد که شتاب نکن. زندگی می آموزد چیزهایی که می خواهی به آنها برسی وقتی دریافتشان می کنی می بینی آنقدر هم که فکر می کرده ای مهم نبوده شاید هم اصلا مهم نبوده شاید موجب اندوهت نیز شده است. زندگی می آموزد از دست دادن آنقدر هم که فکر می کنی سخت نیست. زندگی می آموزد همه لحظات تبدیل به خاطراتی شیرین می شوند بعدا که می گذری و تو در آن لحظه بی تابی می کردی و این را نمی دانستی.
مهربان و ملایم باش، اجازه نده دنیا تو را زمخت و خشن نماید… به درد و رنج اجازه نده تو را بیزار نماید… به تلخی ها اجازه نده، شیرینی زندگیت را، از تو بربایند…
لقمان حکیم گفت: من سیصد سال با داروهای مختلف، مردم را مداوا کردم؛ و در این مدت طولانی به این نتیجه رسیدم؛ که هیچ دارویی بهتر از “محبت” نیست ! کسی از او پرسید: و اگر این دارو هم اثر نکرد چی؟ لقمان حکیم لبخندی زد و گفت؛ “مقدار دارو را افزایش بده !! ”
چو گل هرجا که لبخند آفرینی به هر سو رو کنی لبخند بینی چه اشکت هم نفس باشد، چه لبخند ز عمرت لحظه لحظه می ربایند گذشت لحظه را آسان نگیری چو پایان یافت پایان می پذیری مشو در پیچ و تاب رنج و غم گم به هر حالت تبسم کن، تبسم ...
انسان های خوب، خوشبختی را تعقیب نمیکنند! زندگی می کنند و خوشبختی، پاداش مهربانی، صداقت، درستکاری و گذشت آنهاست ...! خوب بودن را تمرین کنیم...
بگشای دلت را به مهربانی بی شک شکوفه هایِ خوشبختی در زندگی ات گل خواهند کرد ...
اگر آرامش میخواهی ، مراقب مردم نباش ...
اگر ادب میخواهی ، در کار کسی دخالت نکن ؛
اگر پند زندگی می خواهی ، در برابر آدمهای احمق سکوت کن
برای رسیدن به موفقیت
منتظر باش ،اما معطل نشو تحمل کن، اما متوقف نشو قاطع باش، اما لجباز نه صریح باش، اما گستاخ نه شکست خوردی، دوباره تلاش کن
خوب است آدمی جوری زندگی کند که آمدنش چیزی به این دنیا اضافه کند و رفتنش چیزی از آن کم… حضور آدمی باید وزنی در این دنیا داشته باشد باید که جای پایش در این دنیا بماند، آدم خوب است که آدم بماند و آدم تر از دنیا برود … نیامده ایم تا جمع کنیم آمده ایم تا عشق را ؛ ایمان را ؛ دوستی را ؛ با دیگران قسمت کنیم و غنی برویم … آمده ایم تا جای خالی ای را پر کنیم که فقط و فقط با وجود ما پر میشود و بس ! آمده یم تا بازیگر خوب صحنه ی زندگی خود باشیم … پس بهترین بازی خود را به نمایش بگذاریم ...
زندگی ، بسیار شبیه به یک آهنگ است. در ابتدا رمز و راز وجود دارد ، در پایان نیز تأیید وجود دارد ، اما در وسط جایی است که تمام احساسات در آنجا زندگی می کنند تا همه چیز را ارزشمند کنند. "
ثروت ها ابتدا در ذهن انسان ساخته میشود و سپس در دنیای بیرون فکرِ شما اصلی ترین ثروت شماست
فصل اول زندگى خودت را با فصل پانزدهم زندگى کسی دیگر مقایسه نکن … مسیر خودت را برو داستان زندگى خودت را بنویس و هرگز جا نزن …