پاسخ به:¤•✿ جملات زیبا و دلنشین ... ✿•¤
میگویند رجب ماه خدا، شعبان ماه پیامبر و رمضان ماه امت پیامبر است، از این رو همه به مهمانی پروردگار دعوت شدهاند. از لحظه لحظه این جشن عرفانی غافل نشویم
روز کار و کارگر و معلم مبارک و خجسته باد.
تقوا انسان را قوی می کند .
نباشد لذتی مانند افطار
خصوصا چونکه باشی نزد دلدار
روزه آزمونی برای سنجش اخلاص آدمی است .
زندگی پر از زیبایی است، به آن توجه کن به زنبور عسل، به کودک کوچک و چهره های خندان دقت کن باران را نفس بکش و باد را احساس کن زندگی ات را زندگی کن و برای رویاهایت مبارزه کن
از دیگران شکایت نمی کنم بلکه خودم را تغییر می دهم، چرا که کفش پوشیدن راحت تر از فرش کردن دنیاست. مبارزه انسان را داغ می کند و تجربه انسان را پخته می کند! هر داغی روزی سرد می شود ولی هیچ پخته اى دیگر خام نمی شود ...
آن چه درباره زندگی یاد گرفته ام را در سه کلمه می توانم خلاصه کنم زندگی ادامه دارد ...
هنگامی که زندگی به شما صد دلیل برای گریه کردن می دهد به زندگی نشان دهید که هزار دلیل برای لبخند زدن دارید ...
هر چه مغرورتر باشی تشنه ترند برای با تو بودن و هرچه دست نیافتنی باشی بیشتر به دنبالت می آیند؛ امان از روزی که غروری نداشته باشی و بی ریا به آنها محبت کنی آن وقت تو را هیچ وقت نمی بینند؛ سادهـ از کنارت عبور می کنند …
افکارت را زیبا کن زندگی به اندازه فکرهای تو زیبا میشود ...
ما انسان ها مثل مداد رنگی هستیم شاید رنگ مورد علاقه ی یکدیگر نباشیم اما روزی برای کامل کردن نقاشی مان به یکدیگر نیاز خواهیم داشت ...
زندگی شما حاصل انتخابهای شماست! اگر زندگی تان را دوست ندارید زمان آن است که شروع به انتخاب های بهتری نمایید ...
از تمام دلتنگی ها، از اشک ها و شکایت ها که بگذریم باید اعتراف کنم مادرم که میخندد خوشبختم …
زندگی مثل نقاشی کردن است خطوط را با امید بکش اشتباهات را با آرامش پاک کن قلم مو را در صبر غوطه ور کن و با عشق رنگ بزن …