0

اتاق چت راسخون

amirali123
amirali123
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 15244

پاسخ به:اتاق چت راسخون

نقل قول farshon

باسلام وعصرجمعه همگی بخیر

حاج آقادرست گفتین باامیرعلی تماسیدم گفت مشغول کارهای آزمایش خانمشون هستن ومشغله واضافه کاری وایناوخیلی خوشحال شدهم من هم ایشون چون اززمان آشنایی مون درراسخون تاحالاصدای همدیگه روزنده نشنیده بودیم

تازه آقا فرزاد یادم رفت بهت بگم

گفته بودم که پدر و مامان و ابجیام با فرزند و همسرشون کرونا گرفته بودن ؟؟؟؟

کلشون کرونا گرفته بودن که خدا رو شکر درست شدن ابجی بزرگم که ریه اش 70 درصد درگیر بود و مال مامان هم 30 درصد واقعا خدا رحم کرد و شکر خدا درست شدن فقط ابجی بزرگم 14 روز بیمارستان بستری شد و مامان هم 4 روز

الحمدالله من و دلبر جان نگرفتیم و فقط من که میرفتم پیششون با 5 تا ماسک میزدم  و لباس مخصوص میپوشیدم دیگه سرم مشغول این کار ها شد دیگه تو قرنطینه بودم و دلبر جان رو هم بردم خونه مامانشون و دور موندم ازشون ولی نمیدونم چون من ترسی نداشتم نگرفتم یا تمرینات ورزشی که دوران قدیم با خدایی جان و فرشون انجام میدادیم من رو قوی کرده بود پاسخ به:اتاق چت راسخون 

واقعا روزهای سختی بود ولی با توکل به خدا و امیدی که ن از خدا گرفتم و به خانواده تزریق میکردم درست شدن

بیمار کرونا هم علاوه بر اینکه نمیتونه خوب نفس بکشه هیچ اشتهایی هم نداره فقط باید به زور بهشون رسیدگی کرد از اب هویج - پرتغال - لیمو - لیموشیرین - زنجبیل - دارچین - چای سبز بگیر تا گوشت گوسفندی و اب گوشت ( عشکنه)

شنبه 6 آذر 1400  11:55 PM
تشکرات از این پست
farshon aftabm
amirali123
amirali123
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 15244

الان دیگه خدا رو شکر درست شدن الحمدالله رب العالمین

دیگه کم کم آماده میشیم برای مراسم یلدای ابجی کوچیکم یه مراسم کوچیک خودمونی پاسخ به:اتاق چت راسخون

شنبه 6 آذر 1400  11:57 PM
تشکرات از این پست
farshon aftabm
farshon
farshon
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 43957

نقل قول alifanoodi

سلام خدمت دوستان

وقت همگی بخیر باشه

امیدوارم حالتون عالی باشه...

علیک سلام بردکتربزرگ

باجناب فنودی عزیزهم زیاددرارتباطم وزیادمزاحمش میشم

یک شنبه 7 آذر 1400  4:39 AM
تشکرات از این پست
aftabm alifanoodi amirali123
farshon
farshon
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 43957

نقل قول amirali123
نقل قول farshon

حاج آقادرست گفتین باامیرعلی تماسیدم گفت مشغول کارهای آزمایش خانمشون هستن ومشغله واضافه کاری وایناوخیلی خوشحال شدهم من هم ایشون چون اززمان آشنایی مون درراسخون تاحالاصدای همدیگه روزنده نشنیده بودیم

تازه آقا فرزاد یادم رفت بهت بگم

گفته بودم که پدر و مامان و ابجیام با فرزند و همسرشون کرونا گرفته بودن ؟؟؟؟

کلشون کرونا گرفته بودن که خدا رو شکر درست شدن ابجی بزرگم که ریه اش 70 درصد درگیر بود و مال مامان هم 30 درصد واقعا خدا رحم کرد و شکر خدا درست شدن فقط ابجی بزرگم 14 روز بیمارستان بستری شد و مامان هم 4 روز

الحمدالله من و دلبر جان نگرفتیم و فقط من که میرفتم پیششون با 5 تا ماسک میزدم  و لباس مخصوص میپوشیدم دیگه سرم مشغول این کار ها شد دیگه تو قرنطینه بودم و دلبر جان رو هم بردم خونه مامانشون و دور موندم ازشون ولی نمیدونم چون من ترسی نداشتم نگرفتم یا تمرینات ورزشی که دوران قدیم با خدایی جان و فرشون انجام میدادیم من رو قوی کرده بود پاسخ به:اتاق چت راسخون 

واقعا روزهای سختی بود ولی با توکل به خدا و امیدی که ن از خدا گرفتم و به خانواده تزریق میکردم درست شدن

بیمار کرونا هم علاوه بر اینکه نمیتونه خوب نفس بکشه هیچ اشتهایی هم نداره فقط باید به زور بهشون رسیدگی کرد از اب هویج - پرتغال - لیمو - لیموشیرین - زنجبیل - دارچین - چای سبز بگیر تا گوشت گوسفندی و اب گوشت ( عشکنه)

سلام کروناروکه همه می گیرن من وخونوادمم مردادماه گرفتیم منکه احساس می کردم تالب چشمه،تشنه رفتم وبرگشتم نه ببخشیدتادم مرگ رفتم وبرگشتم بقول ترانه سنتی مردم وزنده شدم مراقب کرونای سیاه پوستی باشیم همون انگارماهم بایستی 5تاماست نه ببخشیدماسک بزندندی

یک شنبه 7 آذر 1400  4:42 AM
تشکرات از این پست
aftabm borkhar amirali123
fatemeh74
fatemeh74
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6608

سلام صبح بخیر

ممنونم آقای علیاری  خوبم خداروشکر 

زندگی میگذره با مشغله های بسییارر😊

چه خبر مخاطبین اتاق چت ، خوبین ؟

یک شنبه 7 آذر 1400  8:56 AM
تشکرات از این پست
farshon aftabm borkhar amirali123 salma57
aftabm
aftabm
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 25070

نقل قول fatemeh74
نقل قول aftabm
نقل قول fatemeh74

تاره همکار هم پایه ام فیلم های ۲۰ دقیقه ای ضبط میکنه😁بهش میگم عمرا شاگردات باز کنن فیلم رو،

این نکته بسیار مهم و دقیق هست...جدا باید زیر 5 دقیقه هرچی قرار هست ارسال کنید...الان از لحاظ روانشناسی...حوصله همه ی افراد در همه ی مقاطع کم شده...و با این حجم دنیای مجازی خلاصه کلام را باید ارسال کنید...و الا نگاه نمیکنن...آقا ی قرائتی به پیش نمازها میگه...ساندویجی صحبت کنید.بر ملت...

من الان دروس الله مهدوی اصفهانی را دارم آفلاین گوش میدم...فقط نیم ساعت فقه هست...نیم ساعت...اصول...انصافا...خسته میشم...چون همشو باید بنویسم...گاهی اوقات 6 صفحه دفتر میشه اصولش...خیلی خسته کننده هست...بعض اوقات 4 ساعت وقت منو میگیره...

تموم سعیم اینکه تایم فیلم ها زیاد نشه، دیگه سعی میکنم ۱۰ دقیقه بشه نهایت حالا یه کوچولو ممکنه بیشتر بشه، چون ریاضی  پنجم مسئله زیاد داره و حل مسائل طول میکشه ، دروس دیگه هم چون داخل فیلم بخش های مهم‌رو میگم مجبورن نگاه کنن😅

ممنون از لطف شما بزرگوار..

سلام وقت بخیر...بله در آمورش های تبلیغی برا ما هم حداکثر  حس دیداری یعنی فیلم را 10 دقیقه گفته بودن...چون نهایت حس افراد است ...اما حس شنیداری معمولا بالاتر از 5 دقیقه نیست..لذا صوت را می گفتند از 5 بیشتر نباشه

یک شنبه 7 آذر 1400  12:56 PM
تشکرات از این پست
borkhar farshon amirali123
aftabm
aftabm
کاربر طلایی1

نقل قول borkhar

سلام 

والا حاج آقا چی بگم.....این پست به همه چی ربط داده شد دیگه....همه چی درش گفته شد الحمدالله....

از کجا به کجا...،:-)

سلام خوب هستید..خدا قوت...منونم که وقت گذاشتید برای پاسخگویی...واقعا چقدر هم موضع گرفتید..من گفتم الان ببین چه تفکیک پستی میکنید...شما که بدتر از آقا فرزاد زدی مطلب را داغون کردی...بابا همه شمشیر از رو بستین...ما تسلیم...

یک شنبه 7 آذر 1400  12:58 PM
تشکرات از این پست
aftabm
aftabm
کاربر طلایی1

نقل قول borkhar
نقل قول aftabm
نقل قول borkhar

حاج آقا فکر کنم یه چند روزی نبودن...یا احتمالن میخواند یه چند روزی نباشند! دارن با پست زدنشون جبران مافات میکنن:-)

اصولا مدیر بزرگوار..سرشون شلوغ هست. وهر وقت نیستن...درگیر بچه ها و مسافرت ها و جابجایی ها هستن..خدا قوتشون بده...جدا اچقدر همراه هستن با خانواده که هر وقت اراده می کنند عملی هم میشه...بعضی از زنها اندازه یک مرد فعالیت دارند..هم کار مردها انجام میدهند هم کار خودشون را..... اینقدر کارهای روزمره مربوزط به آقایون را انجام میدهند که اگر این کارها را نکنند خودشون آروم نمیشن...و در حقیقت از کم تحرکی دل خوشی ندارند ..مثلا میگم..زن داداش من انصافا تمام خریدها و کارهای اداری را بیشتر خودش انجام میدن..مگر اینکه دیگه به اون مربوط نباشه...من همیشه متعجب هستم از فعالیت ایشون...با وجودی که اصلا وظیفه او نیست ولی بادل و جان میره دنبال کارها...

حاج آقا تو این پست من مخاطبم شما بودین ها.نه آجی سلما،،🤭

سلام خوب هستید ..

عجب اینجا را هم دقت نکردین

ظاهرا حسین درس های زیادی داره...امان از کلاس مجازی ها....

بله دقیقا من هم حزف شما را ادامه دادم که شرایط ایشون ظاهرا اینجوری هست در ادامهی حرف خودتون که فرمودین میان جبران مافات می کنند.....

یک شنبه 7 آذر 1400  1:02 PM
تشکرات از این پست
aftabm
aftabm
کاربر طلایی1

نقل قول farshon
نقل قول aftabm
نقل قول farshon
نقل قول aftabm
نقل قول borkhar

آقای اشرفی....آجی سلما با ایمیل متوجه میشن...ولی.من حس ششم دارم با حس ششم متوجه میشم آجی اومدن:-))

بله این اصل اساسی لاینفک خدایی است که خداوند به زنان ارزانی کرده است...حس ششمی که خیلی جاها از خطاهای عمدی و سهوی آقایان جلوگیری می کند...

اولین جمله...صاحب حس ششم:اینه:

این روزها...اینجا نیستی...

جواب دادن آقایون:

نه بابا فکر میکنی....

خدایی ویادی ازمودیرخدایی،جناب خداپرست میگن حتی یادشم نمی کنن

عجب تعبیری شد....کلا زدی حرف ما را نابود کردی..از کجا به کجا وصل شدی(خخ)

من منتظر می مونم تا آجی برخوار تشریف بیارن و ارتباط بین پست خودشون و ارسال من و ارسال شما پیدا کنند....ان شالله زود بیان جواب بدهند...

سلام وخداقوت

شمافامیل مودیرخدایی روپیش کشیدین،خخخ

چی بگم مرد خراسانی با اون جوابی که شما دادی  و بعدش آجی برخوار جواب دادن..حکم صادر شد....محکوم کنید خدایی را..خدایی که دیگه رفته و برنگشته مستحق اعدام هست...مجری شما هستید و قاضی هم آجی...مجرم هم که خدایی ما هم که در فعلا تحت تعقیب.. ..

یک شنبه 7 آذر 1400  1:06 PM
تشکرات از این پست
aftabm
aftabm
کاربر طلایی1

نقل قول amirali123

با سلام خدمت همه عزیزان

خوب هستین  ؟

حاج آقا کیف احوالی ؟ نیستین کم پیدایین ؟ پاسخ به:اتاق چت راسخون

سلام ممنونم عزیز...خوش آمدی ...خدا قوت...لطف کردید...بیشتر سر بزن ای سر شلوغ دوست داشتنی...

یک نکته بگم..خیلی خنده رو هست داد میزنه....وقتی زنگش میزدم...2 دقیقه حرف میزنه 6 دقیقه میخنده....ممنون خنده روی آذری..

یک شنبه 7 آذر 1400  1:09 PM
تشکرات از این پست
borkhar
borkhar
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 19324

سلام آقای فنودی...خوب هستید؟

آقا امیر علی...به سلامتی.ا ن شااالله همیشه شما و خانواده ی محترم سلامت باشید.

و سلام به بقیهی بزرگواران:-)

یک شنبه 7 آذر 1400  1:22 PM
تشکرات از این پست
farshon amirali123 aftabm
borkhar
borkhar
کاربر طلایی1

نقل قول aftabm
نقل قول borkhar

سلام 

والا حاج آقا چی بگم.....این پست به همه چی ربط داده شد دیگه....همه چی درش گفته شد الحمدالله....

از کجا به کجا...،:-)

سلام خوب هستید..خدا قوت...منونم که وقت گذاشتید برای پاسخگویی...واقعا چقدر هم موضع گرفتید..من گفتم الان ببین چه تفکیک پستی میکنید...شما که بدتر از آقا فرزاد زدی مطلب را داغون کردی...بابا همه شمشیر از رو بستین...ما تسلیم...

ممنون حاج آقا..خواهش میکنم...

من سعی کردم موضوع رو خیلی منطقی پیش ببرم،😁🤭

حاج آقا نمیشه شما موضوع رو تفکیک کنید:-)

یک شنبه 7 آذر 1400  1:24 PM
تشکرات از این پست
farshon amirali123 aftabm
borkhar
borkhar
کاربر طلایی1

نقل قول aftabm
نقل قول borkhar
نقل قول aftabm
نقل قول borkhar

حاج آقا فکر کنم یه چند روزی نبودن...یا احتمالن میخواند یه چند روزی نباشند! دارن با پست زدنشون جبران مافات میکنن:-)

اصولا مدیر بزرگوار..سرشون شلوغ هست. وهر وقت نیستن...درگیر بچه ها و مسافرت ها و جابجایی ها هستن..خدا قوتشون بده...جدا اچقدر همراه هستن با خانواده که هر وقت اراده می کنند عملی هم میشه...بعضی از زنها اندازه یک مرد فعالیت دارند..هم کار مردها انجام میدهند هم کار خودشون را..... اینقدر کارهای روزمره مربوزط به آقایون را انجام میدهند که اگر این کارها را نکنند خودشون آروم نمیشن...و در حقیقت از کم تحرکی دل خوشی ندارند ..مثلا میگم..زن داداش من انصافا تمام خریدها و کارهای اداری را بیشتر خودش انجام میدن..مگر اینکه دیگه به اون مربوط نباشه...من همیشه متعجب هستم از فعالیت ایشون...با وجودی که اصلا وظیفه او نیست ولی بادل و جان میره دنبال کارها...

حاج آقا تو این پست من مخاطبم شما بودین ها.نه آجی سلما،،🤭

سلام خوب هستید ..

عجب اینجا را هم دقت نکردین

ظاهرا حسین درس های زیادی داره...امان از کلاس مجازی ها....

بله دقیقا من هم حزف شما را ادامه دادم که شرایط ایشون ظاهرا اینجوری هست در ادامهی حرف خودتون که فرمودین میان جبران مافات می کنند.....

حاج آقا دقت کنید:-)

من شما رو گفتم یه چند روزی نبودید یا میخواید نباشید برا همین پست زیاد زدید که جبران مافات بشه،🤭 نه آجی....

چقدر مسئله پیچیده شدااا:-)

یک شنبه 7 آذر 1400  1:26 PM
تشکرات از این پست
farshon amirali123
aftabm
aftabm
کاربر طلایی1

نقل قول amirali123

عشق بعضی وقت ها از درد دوری بهتر است
بی قرارم کرده و گفته صبوری بهتر است
حیف که   اداره راسخون اصفهان هست و من ازش دورم

حیف که از جوایزها و هدایا ها خبری نیست پاسخ به:اتاق چت راسخون

بودجه موجود نیست درسته حاج آقا ؟؟؟؟؟

کلا حیف از امیر انجمن...امیرجان هیچی مهم نیست.خودت را بچسب ...همین... غیر از روزهای به یاد ماندنی...و خاطرات کم و کیفی که در این اتاق ماندگار شده است..چیزی بخاطر نداریم...

واقعا همت شما و برادران گرامی و دوستان انجمنی باعث شده است که همه همچنان به  اتاق انجمن سر بزنیم...انصافا خواهران بزرگوار ..که همه با مشغله هایی که دارن و لطف میکنن و ما را در این فعالیت همراهی میکنن...این .موجب دلگرمی همه ی دوستان است...وقتی دکتر فنودی ..آجی سلما...اجی سادات...آجی برخوار.....و دیگر عزیزانی که مثل شما و فرزاد عزیز ..و .خوبانی که در سالهای دور و نزدیک و ماه های دور نزدیک به اینجا سر میزنن و میان...قاعدتا من را به زاینده رودی متصل می کنند که هرگز نذاشتن این جویبار معرفت خشک شود...اگر چه روزی سیل دوستان در مسیر زاینده رود جاری بود...اما دست طبیعا به عمد یا غیر عمد...باعث شد تا صدای آب های راسخونی از زیر پل های سی سی پل و خواجو همچنان به اندازه جویباری شنیده شود...و نگذاشتند این مسیر که خود عزیزان اتاق چت و مدیر بزرگوار اتاق آجی سلما موسس آن بودند همچنان در حال جاری شدن باشد...ولو با آب  کمی که دوستان هر روز در این مسیر سررازیر می کنند..تا همچنان سرزمین سر سبز زاینده رود در مسیر خودش حتی به سختی نفس بکشد....و به بیابانی خشک و سوزان تبدیل نشود..

.دلهایتان آرام و وجودتان سلامت و زندگیتان به کام ان شالله...

یک شنبه 7 آذر 1400  1:34 PM
تشکرات از این پست
farshon amirali123
aftabm
aftabm
کاربر طلایی1

نقل قول amirali123
نقل قول aftabm
نقل قول farshon

سلام...وقت بخییر..

خوب خدایا شکر شما از ایشون خبردار شدید و به ما هم خبر دادیدو....ولی

در روزهای اقتصادی...واقعا مرد میخام ازدواج کنه...یخچال فقط سی میلیون کمتریم قیمت موجود....

.پس سلام به مرد زرنگ انجمن....امیر آقای گل....مبارک باشه ان شالله

سلام علیکم و رحمته

ممنونم حاج آقا خدا رو شکر این گرونی ها 2 سال پیش من رو شامل نشد من 2 ساله میشم ازدواج کردم تازه اون زمان هم یه یه سال قبلش من کالاهای اساسی رو خریداری کرده بودم پاسخ به:اتاق چت راسخون  ولی باز اون زمان هم امل گرونی شدیم دیگه الان که فکر میکنم یه نفس راحت میکشم الان اصلا نمیشه واقعا یه زن ...نه چیز ببخشید مرد میخواد ازدواج بکنه و اون کالاهای اساسی رو هم اونی که خودش میخواد رو بخره

خوب الحمدئالله واقعا خدا را شکر ...بله یادم هست فرمودی ازدواج کردم...

یک شنبه 7 آذر 1400  1:40 PM
تشکرات از این پست
farshon amirali123
دسترسی سریع به انجمن ها