نقل قول farshon
باسلام وعصرجمعه همگی بخیر
حاج آقادرست گفتین باامیرعلی تماسیدم گفت مشغول کارهای آزمایش خانمشون هستن ومشغله واضافه کاری وایناوخیلی خوشحال شدهم من هم ایشون چون اززمان آشنایی مون درراسخون تاحالاصدای همدیگه روزنده نشنیده بودیم
تازه آقا فرزاد یادم رفت بهت بگم
گفته بودم که پدر و مامان و ابجیام با فرزند و همسرشون کرونا گرفته بودن ؟؟؟؟
کلشون کرونا گرفته بودن که خدا رو شکر درست شدن ابجی بزرگم که ریه اش 70 درصد درگیر بود و مال مامان هم 30 درصد واقعا خدا رحم کرد و شکر خدا درست شدن فقط ابجی بزرگم 14 روز بیمارستان بستری شد و مامان هم 4 روز
الحمدالله من و دلبر جان نگرفتیم و فقط من که میرفتم پیششون با 5 تا ماسک میزدم و لباس مخصوص میپوشیدم دیگه سرم مشغول این کار ها شد دیگه تو قرنطینه بودم و دلبر جان رو هم بردم خونه مامانشون و دور موندم ازشون ولی نمیدونم چون من ترسی نداشتم نگرفتم یا تمرینات ورزشی که دوران قدیم با خدایی جان و فرشون انجام میدادیم من رو قوی کرده بود
واقعا روزهای سختی بود ولی با توکل به خدا و امیدی که ن از خدا گرفتم و به خانواده تزریق میکردم درست شدن
بیمار کرونا هم علاوه بر اینکه نمیتونه خوب نفس بکشه هیچ اشتهایی هم نداره فقط باید به زور بهشون رسیدگی کرد از اب هویج - پرتغال - لیمو - لیموشیرین - زنجبیل - دارچین - چای سبز بگیر تا گوشت گوسفندی و اب گوشت ( عشکنه)