0

اتاق چت راسخون

aftabm
aftabm
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 25070

پاسخ به:اتاق چت راسخون

نقل قول salma57

حاج آقا قصاص و اجرای عدالت جزو دین هست ‌ 

ولی یه عده حالا نمی‌دونم به خاطر حرف و حدیث کشورهای بیگانه یا به هر دلیلی خودشونو به آب و آتیش میزنن که بگن این دین مهربانیه 

اینقدر قصاص رو به تاکید میندازن که طرف خودش خسته بشه از دادگاه رفتن و از مصاحبه و از همه زندگی، آخر رضایت بده. 

والا خانواده بچه ش رو درست تربیت نمیکنه اونقدر که طرف راحت به خودش اجازه جنایت میده، بعد که جرم انجام شد بعد میفتن به دست و پای خانواده دیگه که بیا رضایت بده.

تا جایی که میدونم هیچ وقت حرفی از رضایت احتمالی نبود ولی اینقدر این قتل رو بهش پرداختن که یه عده میخواستن آخر کار نتیجه چیزی جز بخشش و رضایت نباشه. 

جالب بود دیشب از خبر 20 هم اعلام شد...مادر غزاله میگفت...تازه به آرامش رسیدم...من بعید میدونم به آرامش برسه...فقط از اینکه دیگه آرمان به سزایش رسیده بی قرار نیست...جدا چقدر سنگ اندازی شد برا اینکه اعدام نشود...ای کاش اون پدری هم  که سر دخترش را با داس برید...سرشو با شمشیر بزنن...عجب پدر نامردی هست...باور این پدر از آرمان بدتره...خیلی بدتره...

پنج شنبه 4 آذر 1400  12:48 PM
تشکرات از این پست
farshon ravabet_rasekhoon
aftabm
aftabm
کاربر طلایی1

نقل قول salma57

نمی گم رضایت و بخشش نباشه ولی بخشش به زور آخه!!!! 

هیچ کس نمی تونه خودش رو جای دیگری بگذاره و بگه تو تصمیمی که گرفتی اشتباه بوده. بخشیدی اشتباه بوده، نبخشیدی اشتباه بوده! هر کسی برای به ثمر رسوندن فرزندش یه تجربه منحصر به فرد داره. گذشت واقعا سخته! 

کاملا این حرفتون را قبول دارم.شرایط و موقعیت افراد کاملا با هم فرق داره...کسانیکه می بخشن اصلا قابل مقایسه با دیگران نخواهد بود...

.رومینا دختری که درخواب سرش را باباش از تن جدا کرد.. فقط 9 سال حبس براش بریدن...منتها در باور ما نمی گنجد که چرا قانون مجازات اسلامی اینجور حکم میکند...که چون پدر است قصاص ندارد...خدایا به تو پناه می بریم...

پنج شنبه 4 آذر 1400  12:56 PM
تشکرات از این پست
aftabm
aftabm
کاربر طلایی1

نقل قول borkhar

سلام به همگی..روزتون زیبا

سلام به شما بزرگوار ...رسیدن بخییر...خوب هستید...پس آجی سادات را چکار کردی..نیستن..کجا تشریف بردن..

پنج شنبه 4 آذر 1400  12:58 PM
تشکرات از این پست
aftabm
aftabm
کاربر طلایی1

نقل قول borkhar

سلام امروزمون ویژه تقدیم آجی دوست داشتنیه خودم و قول حاج آقا مدیر همیشگی اتاق چت آجی سلما

و امروز روز همهی حاضرین و غائبین هست...یک دعا برا بارندگی در اصفهان ان شالله...جدا دعا کنید...شاید خدا به نفس گرمی جواب داد...

پنج شنبه 4 آذر 1400  12:59 PM
تشکرات از این پست
aftabm
aftabm
کاربر طلایی1

نقل قول borkhar

حاج آقا فکر کنم یه چند روزی نبودن...یا احتمالن میخواند یه چند روزی نباشند! دارن با پست زدنشون جبران مافات میکنن:-)

اصولا مدیر بزرگوار..سرشون شلوغ هست. وهر وقت نیستن...درگیر بچه ها و مسافرت ها و جابجایی ها هستن..خدا قوتشون بده...جدا اچقدر همراه هستن با خانواده که هر وقت اراده می کنند عملی هم میشه...بعضی از زنها اندازه یک مرد فعالیت دارند..هم کار مردها انجام میدهند هم کار خودشون را..... اینقدر کارهای روزمره مربوزط به آقایون را انجام میدهند که اگر این کارها را نکنند خودشون آروم نمیشن...و در حقیقت از کم تحرکی دل خوشی ندارند ..مثلا میگم..زن داداش من انصافا تمام خریدها و کارهای اداری را بیشتر خودش انجام میدن..مگر اینکه دیگه به اون مربوط نباشه...من همیشه متعجب هستم از فعالیت ایشون...با وجودی که اصلا وظیفه او نیست ولی بادل و جان میره دنبال کارها...

پنج شنبه 4 آذر 1400  1:07 PM
تشکرات از این پست
aftabm
aftabm
کاربر طلایی1

نقل قول farshon
نقل قول salma57

سلام به همگی.

سلام حاج آقا. 

چون هنوز مدیر اتاق چت هستم و مدیریتش برام فعاله، هر پستی در اتاق چت زده بشه، ایمیلش برای من میاد. 

یه مدت که از بس سر نزدم خودبخود غیر فعال شد. 

یه تازگی فعال شده بود. 

که باز به دلیل ایرادات فنی یا خود ایمیل، غیرفعال بود. آجی برخوار که پست زد، ایمیل فعال شده بود. منم دیدم آجی برخوار آنلاین هست همون موقع اومدم.‌ البته متوجه اومدم نشدند.

گاهی سرم شلوغه، ایمیل هم میاد چک نمیکنم. الان هم ایمیل پیام شما اومد فهمیدم آنلاین هستید

سلام

ماهنوزم به مدیری شماروقبول داریم میگماچطوری سریع بامعاون برخواردنبال سرهم میاین پس باایمیل متوجه آنلاین شدن میاوفتین

سلام

اینها به شرایط بستگی داره..گاهی اوقات که ما پست میزنیم اصلا خونه نیستند...یا مشغول کاری هستن...

پنج شنبه 4 آذر 1400  1:11 PM
تشکرات از این پست
aftabm
aftabm
کاربر طلایی1

نقل قول farshon

نقل قول farshon

باسلام وصبح همگی بخیر

حالتون چطوره؟

سلام به شما بزرگوار خسته نباشید...خوب ههستید...سر شلوغ شدی نیستی...

عجب،معلومه؟آهاموهام خیلی بلندشدن بایستی برم اصلاح

و سلام به شما عزیزمشهدی...سلام ما را هم به امام رضا برسونید...دلمون تنگ شده...تا جایی که من دیدمتون..باید در دوران جوانی موهای پر پشتی داشته باشید...الان را نمیدونم..

پنج شنبه 4 آذر 1400  1:13 PM
تشکرات از این پست
aftabm
aftabm
کاربر طلایی1

نقل قول borkhar

آقای اشرفی....آجی سلما با ایمیل متوجه میشن...ولی.من حس ششم دارم با حس ششم متوجه میشم آجی اومدن:-))

بله این اصل اساسی لاینفک خدایی است که خداوند به زنان ارزانی کرده است...حس ششمی که خیلی جاها از خطاهای عمدی و سهوی آقایان جلوگیری می کند...

اولین جمله...صاحب حس ششم:اینه:

این روزها...اینجا نیستی...

جواب دادن آقایون:

نه بابا فکر میکنی....

پنج شنبه 4 آذر 1400  1:16 PM
تشکرات از این پست
aftabm
aftabm
کاربر طلایی1

نقل قول farshon
نقل قول borkhar

آقای اشرفی....آجی سلما با ایمیل متوجه میشن...ولی.من حس ششم دارم با حس ششم متوجه میشم آجی اومدن:-))

منم الان یهویی اومدم

من را که دیگه نگو

...نه حسی نه حواسی..بهتره برم غواصی.....

شنا هم بلد نیستیم...

پنج شنبه 4 آذر 1400  1:21 PM
تشکرات از این پست
aftabm
aftabm
کاربر طلایی1

نقل قول borkhar

آجی فاطمه هم امروز احتمالا در حال استراحت هستند...

آجی فاطمه...خدا قوت....

ممنون میشم سراغ ایشون را بگیرید...چند روزه نیستن...در حال امتحانات بودن...

پنج شنبه 4 آذر 1400  1:28 PM
تشکرات از این پست
fatemeh74
fatemeh74
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6608

سلام به همگی 

خوبین؟

ممنون که جویای حالم هستین 😊🌺

آجی سلما خوبین ؟

آجی برخوار شما و خانواده خوبین؟

حاج آقا و آقای اشرفی ان شاءالله  که خوب باشین 

خیلی سرم شلوغ شده، یکسره باید در حال ضبط تدریس باشم، دیگه ریاضی هم به ضرب کسر ها رسیدیم باید با دست ورزی بهشون آموزش بدم، ضبطش سخت میشه 😬یه بار با حبه های قند، یه بار طلق و ....خلاصه هر چی گیر بیارم و مناسب باشه، تازه آخر فیلمم ترنم بیدار میشه و فیلم بهم میخوره 😁😁

دیروز لایو گرفته بودم، ترنم هم خواب بود من تو اتاق بودم، یهو دیدم بالا سرم ایستاده، قبل اینکه لایو رو بهم بریزه قطع کردم و به بچه ها گفتم مشکلی پیش اومده ببخشید 😬😁

دانش آموزام  تعدادی هستن که فیلم ها رو باز نمیکنن🤕 با اینکه تایمش کمه و حجمش هم کم میکنم، اگه تو لایو ۴ تا چیز یاد بگیرن وگرنه با فیلم یاد نمیگیرن یعنی تنبلی میکنن 😑

تاره همکار هم پایه ام فیلم های ۲۰ دقیقه ای ضبط میکنه😁بهش میگم عمرا شاگردات باز کنن فیلم رو،

فکر همه چیز رو باید بکنیم، هم زمان فیلم هم حجمش، بخاطر همین یا باید تند تر صحبت کنیم یا فقط نکات مهم بگیم و نکات غیر اصلی رو نگیم، چاره ای نیس 

من دقیقا همون چیز هایی که تو لایو میگم تو فیلم ضبط شده هم میگم، فیلم رو هنوز ندیدن میگن مشکل داریم ، بعد لایو میگن خانوم یاد گرفتیم 🤨

چقدر حرف زدم 😶

پنج شنبه 4 آذر 1400  3:13 PM
تشکرات از این پست
farshon ravabet_rasekhoon salma57
farshon
farshon
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 43957

نقل قول aftabm
نقل قول farshon

نقل قول farshon

باسلام وصبح همگی بخیر

حالتون چطوره؟

سلام به شما بزرگوار خسته نباشید...خوب ههستید...سر شلوغ شدی نیستی...

عجب،معلومه؟آهاموهام خیلی بلندشدن بایستی برم اصلاح

و سلام به شما عزیزمشهدی...سلام ما را هم به امام رضا برسونید...دلمون تنگ شده...تا جایی که من دیدمتون..باید در دوران جوانی موهای پر پشتی داشته باشید...الان را نمیدونم..

نه حاج آقاکروناقبلاگرفتم موهام درحال ریزشه چون شماگفتین سرم شلوغه شوخی کردم،خخخ

پنج شنبه 4 آذر 1400  4:55 PM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon
farshon
farshon
کاربر طلایی1

نقل قول aftabm
نقل قول borkhar

بله این اصل اساسی لاینفک خدایی است که خداوند به زنان ارزانی کرده است...حس ششمی که خیلی جاها از خطاهای عمدی و سهوی آقایان جلوگیری می کند...

اولین جمله...صاحب حس ششم:اینه:

این روزها...اینجا نیستی...

جواب دادن آقایون:

نه بابا فکر میکنی....

خدایی ویادی ازمودیرخدایی،جناب خداپرست میگن حتی یادشم نمی کنن

پنج شنبه 4 آذر 1400  4:56 PM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon aftabm
farshon
farshon
کاربر طلایی1

نقل قول fatemeh74

سلام به همگی 

خوبین؟

ممنون که جویای حالم هستین 😊🌺

آجی سلما خوبین ؟

آجی برخوار شما و خانواده خوبین؟

حاج آقا و آقای اشرفی ان شاءالله  که خوب باشین 

خیلی سرم شلوغ شده، یکسره باید در حال ضبط تدریس باشم، دیگه ریاضی هم به ضرب کسر ها رسیدیم باید با دست ورزی بهشون آموزش بدم، ضبطش سخت میشه 😬یه بار با حبه های قند، یه بار طلق و ....خلاصه هر چی گیر بیارم و مناسب باشه، تازه آخر فیلمم ترنم بیدار میشه و فیلم بهم میخوره 😁😁

دیروز لایو گرفته بودم، ترنم هم خواب بود من تو اتاق بودم، یهو دیدم بالا سرم ایستاده، قبل اینکه لایو رو بهم بریزه قطع کردم و به بچه ها گفتم مشکلی پیش اومده ببخشید 😬😁

دانش آموزام  تعدادی هستن که فیلم ها رو باز نمیکنن🤕 با اینکه تایمش کمه و حجمش هم کم میکنم، اگه تو لایو ۴ تا چیز یاد بگیرن وگرنه با فیلم یاد نمیگیرن یعنی تنبلی میکنن 😑

تاره همکار هم پایه ام فیلم های ۲۰ دقیقه ای ضبط میکنه😁بهش میگم عمرا شاگردات باز کنن فیلم رو،

فکر همه چیز رو باید بکنیم، هم زمان فیلم هم حجمش، بخاطر همین یا باید تند تر صحبت کنیم یا فقط نکات مهم بگیم و نکات غیر اصلی رو نگیم، چاره ای نیس 

من دقیقا همون چیز هایی که تو لایو میگم تو فیلم ضبط شده هم میگم، فیلم رو هنوز ندیدن میگن مشکل داریم ، بعد لایو میگن خانوم یاد گرفتیم 🤨

چقدر حرف زدم 😶

علیک سلام

یعنی الان که مدرسه هابازشده هم حضوریه هم غیرحضوری؟بچه هاباوجودیکه دوست داشتنی انداماسربزنگاه بالاسرمونن تجربشوداشتم،اجی به اندازه یک هفته جبران مافات حرف زدین

پنج شنبه 4 آذر 1400  5:00 PM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon aftabm
fatemeh74
fatemeh74
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6608

نقل قول farshon

علیک سلام

یعنی الان که مدرسه هابازشده هم حضوریه هم غیرحضوری؟بچه هاباوجودیکه دوست داشتنی انداماسربزنگاه بالاسرمونن تجربشوداشتم،اجی به اندازه یک هفته جبران مافات حرف زدین

ما هنوز حضوری نشدیم، قرار بود از شنبه حضوری بشیم ولی کنسل شد 

اگر هم حضوری بشیم بله، مجازی هم داریم ولی زمان کم، روزی ۳ ساعت حضوری و ۱ ساعت مجازی

جمعه 5 آذر 1400  12:49 AM
تشکرات از این پست
farshon ravabet_rasekhoon aftabm
دسترسی سریع به انجمن ها