پاسخ به:اتاق چت راسخون
نقل قول mohsen_alavi
رشته خوبیه منم اون زمانا جو ریاضی گرفته بودم به حسابانش رسیدم پشیمون شدم یادش بخیر
سخته؟
سخت نیست ولی علاقه میخواد من فیزیک دوست داشتم بخاطرش رفتم ریاض فیزیک واسه همین ریاضی واسم سخت بود
اما من به خاطر نیروی هوایی رفتم ریاضی فیزیک
راستش رو بخوای ریاضیم خوبه
من دیروز صبح انتخاب رشته کردم
ریاضی فیزیک
چی شده که همه میرند ریاضی وفیزیک؟؟؟؟؟
در ریاضی تنوع شغلی هست
اگر کسی را یافتی که در لبخندت غمت را دید، در سکوتت حرف هایت را شنید و در خشمت محبتت را فهمید؛ بدان او بهترین دارایی توست :)
من دیروز صبح انتخواب رشته کردم
انگار از حسابان خیلی متنفرید
آره تنها درسی بود افتادم و شهریور پاسش کردم
وبلاگ شیعه 12 امامی
ممنونم آجی والارهمه یه چیزی میگن یکی میگه آب گرم منم سر در گمم شدم
مهربان همیشگی من... خودت گفتی:ادعونی استجب لکم... بخوانید مرا تا اجابت کنم شمارا... گوش کن... این منم که اینروزها بیش از همیشه میخوانمت... اجابت کن مرا...
امیرحسین جان چه رشته ای می خوندی؟
ریاضی و فیزیک
شما چه رشته ای می خونید؟
من چون می خواستم برم دانشکده افسری
نیروی هوایی، ریاضی فیزیک رو زدم
دانشکده افسری که از ادبیات هم فکر کنم میشه رفت
خوبه
کلا من با ریاضی مشکل دارم ریاضی های دانشگاهم به زور پاس کردم تا تموم شدن
نه اصلا سخت نیست. خیلی آسونه.
خدا رو شکر
دیگه کدوم سوالا آجی من که خیلی کلنجار رفتم ،اصن یه کار می کنم فردا میرم گاج مشکی شیمی را م می خرم
در زندگی بکوش. لباس صبر بر تن بپوش. با دانایان بجوش. عزت نفس را به هیچ قیمتی مفروش
اقای علوی تو سایت دی جی کالا هم عروسک هست یه نگاهی بندازین بهش
http://www.digikala.com/Search/Category-Doll/#!Category-Doll/
از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست
والا من الآن یه جورایی پشیمونم.. نمی دونم گفتم برم تجربی و تغییر رشته بدم که دیدم یا ابوالفضل نمیشه زیست را تو دو ماه برای اولین بار خواند
دیگه منصرف شدم
من تو زندگیم یه درس هست که واقعا لهش علاقه دارم وهنوز هم دارم ویه جورایی ذیوانه ی این درس ام ،اونم درس زیست شناسی هست یه کتاب هزار صفحه از آناتومی بدن انسان پزیست شناسی بدند به من میشینم کامل می خونم وبعدش از روش کنفرانس می دم یاد میاد ،قبل از شروع هر فصلی اولین نفری بودم که تو سال دوم میرفام وکنفرانس اون درس را می دادم
سال دوم سخته؟
هر سالی سختی مخصوص به خودش را داره. حواست باشه که شیمی در سال دوم خیلی مهمه. مخصوصا بحث اوربیتال ها و اصل هوند و جهت گیری را خوب یاد بگیر.
میشه رفت
اما برای خلبانی یا نیروی هوایی هتما باید ریاضی فیزیک خوند
دوستان همگی شبتون بخیر
فردا باید برم دانشگاه دنبال تسویه و مدارک تا گواهی موقت مدرکمو بگیرم پست کنم نظام وظیفه
ایام ضربت خوردن امیرالمومنین علی ع و پیشاپیش شهادت حضرت رو تسلیت میگم
آهان خب پس فردا صبح روی کاغذ تمرین میرکنم