پاسخ به:اتاق چت راسخون
امیرحسین جان چه رشته ای می خوندی؟
ریاضی و فیزیک
شما چه رشته ای می خونید؟
اگر کسی را یافتی که در لبخندت غمت را دید، در سکوتت حرف هایت را شنید و در خشمت محبتت را فهمید؛ بدان او بهترین دارایی توست :)
سلام اقا امیرحسین و اقا محمدرضا. خوش اومدین طاعات و عباداتتون قبول حق
از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست
سلام امیر حسین
یادت باشد آخرای شهریور که رفتیم راسخون با دینامیت بریم تو اتاق وتحد فنی عصریه سایت ریخت گله هم ،راستی این حامد کوهستانی هم یادت باشد روزی که خواستیم بریم بهش بگیم ببینیم می آید یانه
سلام. من بعد ماه رمضان کاری با واحد فنی می کنم که در عمرشون ندیده باشن :|
به هرحال دینامیت ها راآماده کن تا بیم واحد فنی را ببریم هوا ،وبعدش بپریم تو گونی حضرت سلیمان نه لبخشید قالیچه حضرت سلیمان وفرار کنیم
مهربان همیشگی من... خودت گفتی:ادعونی استجب لکم... بخوانید مرا تا اجابت کنم شمارا... گوش کن... این منم که اینروزها بیش از همیشه میخوانمت... اجابت کن مرا...
خانوما شاسخین فروشی توی اینترنت هست؟
وبلاگ شیعه 12 امامی
من دیروز صبح انتخاب رشته کردم
ریاضی فیزیک
در زندگی بکوش. لباس صبر بر تن بپوش. با دانایان بجوش. عزت نفس را به هیچ قیمتی مفروش
از موقعی که استاد بزرگوار درس شیمی می دهند آجی سلما را میگمذ،دیگه به آجی دوا معروف نیستن .خخ
ماشالله ماه رمضوه همه رو بی حال میکنه تورو سرحال
نه بابا چه سر حالی من از دندان درد خوابم نبرد الان کیسه آب گرم رو سورتمه ودارم چت می کنم ،دکتره گفت امشب از دندون در خواب نداریبا ،خب جلسه اول عصب کشی بود ماله همینه
من دیروز صبح انتخواب رشته کردم
رشته خوبیه منم اون زمانا جو ریاضی گرفته بودم به حسابانش رسیدم پشیمون شدم یادش بخیر
حواست باشه. آبجی سلما جزو نیروهای گمنام هستن منتهی تظاهر می کنن که جزو نیروها نیستن
یه وقت دیدی از تو صفحه کامپیوتر یکی تو را در گونی کرد :-D
نقل قول mohsen_alavi
سخته؟
دیگه کدوم سوالا آجی من که خیلی کلنجار رفتم ،اصن یه کار می کنم فردا میرم گاج مشکی شیمی را م می خرم
آخی از دندون درد نگو که خودم استادم
خداروشکر تموم شد ارتودنسی خیالم راحت شد
چی شده که همه میرند ریاضی وفیزیک؟؟؟؟؟
هر صبح پلک هایت فصل جدیدی را از زندگی ورق میزند
سطر اول همیشه این است:خدا همیشه با ماست
پس بخوانش با لبخند