پاسخ به:اتاق چت راسخون
در زندگی بکوش. لباس صبر بر تن بپوش. با دانایان بجوش. عزت نفس را به هیچ قیمتی مفروش
خانوما شاسخین فروشی توی اینترنت هست؟
ریاضی و فیزیک
شما چه رشته ای می خونید؟
من دیروز صبح انتخاب رشته کردم
ریاضی فیزیک
والا من الآن یه جورایی پشیمونم.. نمی دونم گفتم برم تجربی و تغییر رشته بدم که دیدم یا ابوالفضل نمیشه زیست را تو دو ماه برای اولین بار خواند
دیگه منصرف شدم
اگر کسی را یافتی که در لبخندت غمت را دید، در سکوتت حرف هایت را شنید و در خشمت محبتت را فهمید؛ بدان او بهترین دارایی توست :)
نقل قول mohsen_alavi
رشته خوبیه منم اون زمانا جو ریاضی گرفته بودم به حسابانش رسیدم پشیمون شدم یادش بخیر
سخته؟
سخت نیست ولی علاقه میخواد من فیزیک دوست داشتم بخاطرش رفتم ریاض فیزیک واسه همین ریاضی واسم سخت بود
وبلاگ شیعه 12 امامی
نه کلا اگه هست بگین کجاست تا بخرم
امیرحسین جان چه رشته ای می خوندی؟
چی شده که همه میرند ریاضی وفیزیک؟؟؟؟؟
من چون می خواستم برم دانشکده افسری
نیروی هوایی، ریاضی فیزیک رو زدم
از موقعی که استاد بزرگوار درس شیمی می دهند آجی سلما را میگمذ،دیگه به آجی دوا معروف نیستن .خخ
ماشالله ماه رمضوه همه رو بی حال میکنه تورو سرحال
نه بابا چه سر حالی من از دندان درد خوابم نبرد الان کیسه آب گرم رو سورتمه ودارم چت می کنم ،دکتره گفت امشب از دندون در خواب نداریبا ،خب جلسه اول عصب کشی بود ماله همینه
آخی از دندون درد نگو که خودم استادم
خداروشکر تموم شد ارتودنسی خیالم راحت شد
مگه دندونات را ارتودنسی کرده ای؟من دنذان های جلوم فاصله زیاد دارد دکتره گفته متخصص ارتودنسی باید ببیتد اگه نشد کاریش کرد با ارتودنسی باید فک عمل بشه .خخخخ
مهربان همیشگی من... خودت گفتی:ادعونی استجب لکم... بخوانید مرا تا اجابت کنم شمارا... گوش کن... این منم که اینروزها بیش از همیشه میخوانمت... اجابت کن مرا...
اتفاقا توی سرچ هام اینو دیدم ولی نه قیمت زده نه چیزی که مشخص کنه نو کالاشون
من دیروز صبح انتخواب رشته کردم
انگار از حسابان خیلی متنفرید
سلام. من بعد ماه رمضان کاری با واحد فنی می کنم که در عمرشون ندیده باشن :|
به هرحال دینامیت ها راآماده کن تا بیم واحد فنی را ببریم هوا ،وبعدش بپریم تو گونی حضرت سلیمان نه لبخشید قالیچه حضرت سلیمان وفرار کنیم
حواست باشه. آبجی سلما جزو نیروهای گمنام هستن منتهی تظاهر می کنن که جزو نیروها نیستن
یه وقت دیدی از تو صفحه کامپیوتر یکی تو را در گونی کرد :-D منم خودم جزو نیروهای گمنامم .خخخ
سال دوم سخته؟
نه اصلا سخت نیست. خیلی آسونه.
دیگه کدوم سوالا آجی من که خیلی کلنجار رفتم ،اصن یه کار می کنم فردا میرم گاج مشکی شیمی را م می خرم
خسته نباشی یه مدت بحثمون با محسن خدایی همین بود
نه میشه فقط هزینش بالاست و دردسر داره هی باید بری هی درد بکشی و...