پاسخ به:اتاق چت راسخون
همین اللن اذان اصفهان گفته سدولی چون گفته میشه پنج دقیقه زودتر از آشامیدن وخوردن باید دست کشید حدود شرعی را رعایت کردم .خخخ
مهربان همیشگی من... خودت گفتی:ادعونی استجب لکم... بخوانید مرا تا اجابت کنم شمارا... گوش کن... این منم که اینروزها بیش از همیشه میخوانمت... اجابت کن مرا...
راستی باپروانه هم شناکردی یااستخرشون جداگونه بوده؟خنده
نه استخرصدف جدا بود .خخخ
بی ادبیات من زورم شنای پروانه بود.خخخ
مدیرتالارلطیفه وطنزوحومه
تکنیک شناور ماندن روی آب به صورت موج یا همون دمرو خوابیدن روی آب وپاز زدن من عاشق همینم .خخخخیلی باحاله
من میتونم کاملاروآب بخوابم وستاره هاروبشمرم.خخخخ
خخخخ،استخر قسمت جکوزیش هم باحاله از بس داغه ده دقیقه بیشتر بشینم سر گیجه می گیرم .خخخ
من ازکرال سینه می ترسم چون کف رومی بینم.
کرال سینه را یادم نمیاد تکنیکش را چی بود .خخخ
مثه شنای آقاسگه ست.
بی ادبیات من زورم شنای پروانه بود.خخخبا ادبیات منم منظورم صدفهایی بود که گوشه استخر امشب دیدم گذاشته بودند
توراحت باش بشکه جون،یه نمایندگی تانکربزن تونصفهان.خخخ
آهان اون که مایه دردسره ،همش باید کف استخر شنا کنی نفس آدم بند میاد .خخخ
یادت باشه علتش بخاطرکاهشه فشارخونه.بیشوخی
توراحت باش بشکه جون،یه نمایندگی تانکربزن تونصفهان.خخخاتفاقا ما آب هیچی تو طول روز ندارم اندازه شیر سماور آب تو حیاط مساد چهار تا بیست لیتری آب کردم وگذاشتم گوشه آشپزخونه برای پخت وپز ،خخخ
نه اون زیرآبیه،حسین،زیرآبی.
شایدم روزه ،چون امروز بعداز چها ر روز درد دندان و... روزه گرفتم ،ماشالله یه پا دکتری ،دکتر فرزاد اشرفی به اتاق عمل .خخخ
نمازاوله وقت خیلی سوادنه ببخشیدصواب داره،غافل نشی
برونمازتوبخون
ماشالله از هر انگشت پات نه ببخشید انگشت دستت هم یه هنر میباره ،تمامی تکنیک های شنا را بلدی ،.خخخخ،سلطان صدف ها که هستی ،سلطان شادیها هم که هستی ،سلطان کشاورزی وسلطلن کنکور هم که هستی .خخخ
فقط ازصدف ومرواریدچیزی نمیدونم.خخخ
صبح بخیروخدانگهدار
تعطیلاته آخرهفته خوب وشادی داشته باشی
بیای مشهدباخرج توبریم موجهای خروشان بعدشم بریم استخربرات فنه ستاره شمردنوازنزدیک نشون بدم شاخ دربیاری.خخخخ