0

پیامکهای اسرائیلی

nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 81124

پاسخ به:پیامکهای اسرائیلی

نقل قول aftabm

یکی از این پیامها که همراه 7 شکلات بود متنش این بود(اول 5 تا از این شکلات هار را در اب خل نمایید و بخورید و بعد 7 بار از روی این مطالب بنویسید و به هفت نفر بدهید هر کس از روی این مطلب 7 بار ننویسد بیماری پیسی خواهد گرفت و بعد از 5 روز بدنش آب میشه و ناگهان سکته میکنه) من بعد از نماز عید فطر وسط خطبه ها اعلام کردم این موارد بدعت های جدید هست .برای اینکه خواهران وبردران به کذب بودن آن پی ببرند من یکی را گرفتم و پاره کردم . از آنجا که مردم هنوزم به کار من شک داشتند بعد از 5 روز با من تماس می گرفتند و به من می گفتند حاج آقا خودت هستی من هم می گفتم آره خودم هستم بعد می گفتند می خواستیم خیالمون راحت بشه ببینیم زنده هستی یا نه.

ای وای حاج اقا من این یکی رو نشنیده بودم.چه بامزه اینایی که برای من میاد خوردنی توش نیست

از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست

شنبه 9 خرداد 1394  2:10 PM
تشکرات از این پست
f3080h517 salma57 borkhar nargesi
f3080h517
f3080h517
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 2840

سلام.من هم با چنین پیامک هایی رو به رو شدم و توجهی بهش  نکردم.ولی متاسفانه چند روز پیش چندتا فیلم دیدم که برام نگران کننده بود و اعصابم خیلی خرد شد.نمی دونم این شگرده جدیده دشمنه یا قبلا هم وجودداشته.بعضی از مرثیه هایی که بعضا در وصف امام حسین(ع) و حضرت عباس(ع) هست میان با همون ریتم و آهنگ میذارن فقط لغاتشو عوض میکنن و حتی لغات زشتی رو به جاش میذارن با تصاویر به ظاهر خندهآور که چه بسا یک شیعه ببینه باید گریه کنه.واقعا نمی دونم ما داریم به کجا میریم.توی کشور امام زمان(ع) این کارا؟......من نمی دونم چظور این کشور تا الان سرپامونده؟

شنبه 9 خرداد 1394  2:11 PM
تشکرات از این پست
nazaninfatemeh salma57 borkhar aftabm nargesi
aftabm
aftabm
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 25070

اینم از روزگار ما چقدر دوست داشتند من بمیرم : راستی  راستی من الان زنده ام ؟نکنه خودم خبر ندارم  خیلی وقته انا لله شدم و خبر ندارم ....شما مطمئنید من خودم هستم باور کنید من نه منم ؟

شنبه 9 خرداد 1394  2:15 PM
تشکرات از این پست
borkhar nazaninfatemeh f3080h517 nargesi
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1

نقل قول aftabm

اینم از روزگار ما چقدر دوست داشتند من بمیرم : راستی  راستی من الان زنده ام ؟نکنه خودم خبر ندارم  خیلی وقته انا لله شدم و خبر ندارم ....شما مطمئنید من خودم هستم باور کنید من نه منم ؟

ان شاءالله 120 سال زنده باشین

شنبه 9 خرداد 1394  2:17 PM
تشکرات از این پست
borkhar salma57 f3080h517 aftabm nargesi
salma57
salma57
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 35499

نقل قول f3080h517

سلام.من هم با چنین پیامک هایی رو به رو شدم و توجهی بهش  نکردم.ولی متاسفانه چند روز پیش چندتا فیلم دیدم که برام نگران کننده بود و اعصابم خیلی خرد شد.نمی دونم این شگرده جدیده دشمنه یا قبلا هم وجودداشته.بعضی از مرثیه هایی که بعضا در وصف امام حسین(ع) و حضرت عباس(ع) هست میان با همون ریتم و آهنگ میذارن فقط لغاتشو عوض میکنن و حتی لغات زشتی رو به جاش میذارن با تصاویر به ظاهر خندهآور که چه بسا یک شیعه ببینه باید گریه کنه.واقعا نمی دونم ما داریم به کجا میریم.توی کشور امام زمان(ع) این کارا؟......من نمی دونم چظور این کشور تا الان سرپامونده؟

سلام آجی. دشمن منتظره ببینه ما از چی استفاده می کنیم. از چی خوشمون میاد. چه پیامی رو بیشتر ارسال می کنیم. چه جور متنی دلخواهمون هست. همون رو دستاویز قرار میده. فرقی هم براش نداره که متن هست، فیلم؛ نوحه، مرثیه، مولودی، شعر !

و بعضی ها هم که به دنبال خندیدن و خنداندن بدون فکر هستند همان فکر و شیوه دشمن رو دنبال می کنند.فقط کافیه یه لبخند بر لبشون بیاد فکر می کنیم باید این لبخند رو به هر قیمتی به دیگران هم بفرستند تا بقیه هم محروم نمانند و به فیض اکمل برسند!!!!

در زندگی بکوشلباس صبر بر تن بپوشبا دانایان بجوشعزت نفس را به هیچ قیمتی مفروش

شنبه 9 خرداد 1394  2:20 PM
تشکرات از این پست
nazaninfatemeh f3080h517 borkhar aftabm nargesi
salma57
salma57
کاربر طلایی1

نقل قول aftabm

blush

این هم از اون حرفها بودا!

نه دیگه چون نوشتین من نه منم پس خودتون هستین.

شنبه 9 خرداد 1394  2:23 PM
تشکرات از این پست
f3080h517 nazaninfatemeh aftabm borkhar nargesi
f3080h517
f3080h517
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 2840

نقل قول salma57

نقل قول aftabm

blush

این هم از اون حرفها بودا!

نه دیگه چون نوشتین من نه منم پس خودتون هستین.

سلام به آجی سلما و حاج آقا.

ان شاءالله همیشه سلامت باشیدحاج آقا.به قول آبجی سلما چون گفتین من نه منم پس خودتون هستید ولی من شک دارم آجی ها خودشون باشن.میگم آجیا نکنه در پشت پرده جاهاتونو با هم عوض کردین؟cheeky

شنبه 9 خرداد 1394  2:31 PM
تشکرات از این پست
salma57 borkhar aftabm nargesi
aftabm
aftabm
کاربر طلایی1

نقل قول nazaninfatemeh

نقل قول aftabm

یکی از این پیامها که همراه 7 شکلات بود متنش این بود(اول 5 تا از این شکلات هار را در اب خل نمایید و بخورید و بعد 7 بار از روی این مطالب بنویسید و به هفت نفر بدهید هر کس از روی این مطلب 7 بار ننویسد بیماری پیسی خواهد گرفت و بعد از 5 روز بدنش آب میشه و ناگهان سکته میکنه) من بعد از نماز عید فطر وسط خطبه ها اعلام کردم این موارد بدعت های جدید هست .برای اینکه خواهران وبردران به کذب بودن آن پی ببرند من یکی را گرفتم و پاره کردم . از آنجا که مردم هنوزم به کار من شک داشتند بعد از 5 روز با من تماس می گرفتند و به من می گفتند حاج آقا خودت هستی من هم می گفتم آره خودم هستم بعد می گفتند می خواستیم خیالمون راحت بشه ببینیم زنده هستی یا نه.

ای وای حاج اقا من این یکی رو نشنیده بودم.چه بامزه اینایی که برای من میاد خوردنی توش نیست

آجی کار نداره این دفعه چند تاشو براتون پست میکنم تا اونجا تبلیغ کنی شاید ما هم حاجتمون بگیریم smileyالبته مواظب باشید بدعت گذار نشید از ما گفتن خود دانی /

شنبه 9 خرداد 1394  2:34 PM
تشکرات از این پست
f3080h517 salma57 borkhar nazaninfatemeh nargesi
salma57
salma57
کاربر طلایی1

راستی چطوری شکلاتو تو آب حل میکنن؟؟ یه راه آسون بگن مشتری شیم

شنبه 9 خرداد 1394  2:38 PM
تشکرات از این پست
f3080h517 nazaninfatemeh aftabm nargesi
aftabm
aftabm
کاربر طلایی1

نقل قول f3080h517

سلام.من هم با چنین پیامک هایی رو به رو شدم و توجهی بهش  نکردم.ولی متاسفانه چند روز پیش چندتا فیلم دیدم که برام نگران کننده بود و اعصابم خیلی خرد شد.نمی دونم این شگرده جدیده دشمنه یا قبلا هم وجودداشته.بعضی از مرثیه هایی که بعضا در وصف امام حسین(ع) و حضرت عباس(ع) هست میان با همون ریتم و آهنگ میذارن فقط لغاتشو عوض میکنن و حتی لغات زشتی رو به جاش میذارن با تصاویر به ظاهر خندهآور که چه بسا یک شیعه ببینه باید گریه کنه.واقعا نمی دونم ما داریم به کجا میریم.توی کشور امام زمان(ع) این کارا؟......من نمی دونم چظور این کشور تا الان سرپامونده

خواهر بزرگوار متاسفانه بدعت های این سبکی را بیشتر خواهران تبلیغ می کنند من هرنمونه ای را که دیدم  می بینم خواهران باعث گستزش این موارد شدن  منظورم این نیست که خواهران بدعت را بوجود می آورند منظور م اینه خواهران مبلغ اول در این زمینه هستند متاسفانه سوال نمی کنند هرکس تو هر جلسه ای یک چیزی را به دروغ و کذب اعلام میکنه  بدون تحققیق عملیش میکنند.جدا متاسفم برای مداحان خواهری که هیچ اطلاع دینی ندارن من نمی دانم چرا بانیان این جلسات از طلاب خواهر استفاده نمی کنند.

شنبه 9 خرداد 1394  2:44 PM
تشکرات از این پست
salma57 f3080h517 nazaninfatemeh borkhar nargesi
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1

اجی سلما هم یه جا اشاره کردن اینایی که میفرستن به کنار فاجعه اونجاست که بعضیا میگن اعتقاد دارن نتیجه هم میگیرنblush

از این خرافات ها کم نداریما یه بارم سر این قضیه تو اتاق چت حرف میزدیم مثلا این اش بیمار زین العابدینی که میگن چیه واقعا ؟کجای اسلام ما سفره حضرت ابوالفضل داریم ؟اونم با این بریز و بپاش که یه تعداد ادم سیر میان میشینن سر سفره به جای اینکه به مستحق بدیم.

یعنی من اگه مرجع تقلید بودما رفتن به اینجور جاها رو حرام اعلام میکردم

شنبه 9 خرداد 1394  2:49 PM
تشکرات از این پست
f3080h517 borkhar salma57 nargesi
aftabm
aftabm
کاربر طلایی1

نقل قول salma57
راستی چطوری شکلاتو تو آب حل میکنن؟؟ یه راه آسون بگن مشتری شیم

آجی این که کار نداره یک دوره یکماه  خیلی خوب و مفید  تو اصفهان توسط  مداحان خواهر بی سواد  با موضوع  (از هر دری سخنی بشنو و بگو ) برگزار میشه تشریف بیارین با آجی های دیگه مستفیض بشید. نگران مکان هم نباشید آجی برخوار هستند.جهت رفاه حال خواهران کلاس ها رایگان می باشد.smiley
شنبه 9 خرداد 1394  2:52 PM
تشکرات از این پست
f3080h517 nazaninfatemeh borkhar salma57 nargesi
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1

نقل قول aftabm

خواهر بزرگوار متاسفانه بدعت های این سبکی را بیشتر خواهران تبلیغ می کنند من هرنمونه ای را که دیدم  می بینم خواهران باعث گستزش این موارد شدن  منظورم این نیست که خواهران بدعت را بوجود می آورند منظور م اینه خواهران مبلغ اول در این زمینه هستند متاسفانه سوال نمی کنند هرکس تو هر جلسه ای یک چیزی را به دروغ و کذب اعلام میکنه  بدون تحققیق عملیش میکنند.جدا متاسفم برای مداحان خواهری که هیچ اطلاع دینی ندارن من نمی دانم چرا بانیان این جلسات از طلاب خواهر استفاده نمی کنند.

منم صفحه پیش گفتم متاسفانه بیشتر این خرافات رو خانوما اشاعه میدن

این خانوم جلسه ای که هستن سواد درست و حسابی ندارن همشون نگیم بیشتریشون اینجورین .من یکی رو تو جلسه اش بودم .کسی از حوزه میاد شاید ندونه که ما 15 تا معصوم داریم و 6 تا پیامبر اولوالعزم کسی که با این معلومات میاد و میشینه برای صحبت کردن و بقیه هم به حرفش گوش میدن و هیچ عکس العملی نشون نمیدن و اعتراضی نمیکنن .اگه دونفر مثل این خانوم جلسه ای باشه کامل شستشوی مغزی میده و میشه همینی که تو کوچه و خیابون داریم میبینیم

شنبه 9 خرداد 1394  2:58 PM
تشکرات از این پست
salma57 f3080h517 borkhar nargesi
borkhar
borkhar
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 19324

نقل قول aftabm

نقل قول f3080h517

سلام.من هم با چنین پیامک هایی رو به رو شدم و توجهی بهش  نکردم.ولی متاسفانه چند روز پیش چندتا فیلم دیدم که برام نگران کننده بود و اعصابم خیلی خرد شد.نمی دونم این شگرده جدیده دشمنه یا قبلا هم وجودداشته.بعضی از مرثیه هایی که بعضا در وصف امام حسین(ع) و حضرت عباس(ع) هست میان با همون ریتم و آهنگ میذارن فقط لغاتشو عوض میکنن و حتی لغات زشتی رو به جاش میذارن با تصاویر به ظاهر خندهآور که چه بسا یک شیعه ببینه باید گریه کنه.واقعا نمی دونم ما داریم به کجا میریم.توی کشور امام زمان(ع) این کارا؟......من نمی دونم چظور این کشور تا الان سرپامونده

متاسفانه ما مشکلمون همین طلاب خواهر هستن.که ازشون هیچ استفاده ایی نمیشه.جدی میگم.البته گاهی هم کم کاری از خوده خواهران طلبه اس.خودشون رو ازخیلی مسائل کنار میکشن خوب بقیه دست به کار میشن

خدایا دلم به سان قبله نماست...وقتی عقربه اش به سمت "تو"می ایستد آرام می شود

"ان الله مع الصابرین ...همانا خداوند با صابرین است"

شنبه 9 خرداد 1394  3:01 PM
تشکرات از این پست
salma57 nazaninfatemeh f3080h517 nargesi
aftabm
aftabm
کاربر طلایی1

نقل قول nazaninfatemeh

اجی سلما هم یه جا اشاره کردن اینایی که میفرستن به کنار فاجعه اونجاست که بعضیا میگن اعتقاد دارن نتیجه هم میگیرنblush

از این خرافات ها کم نداریما یه بارم سر این قضیه تو اتاق چت حرف میزدیم مثلا این اش بیمار زین العابدینی که میگن چیه واقعا ؟کجای اسلام ما سفره حضرت ابوالفضل داریم ؟اونم با این بریز و بپاش که یه تعداد ادم سیر میان میشینن سر سفره به جای اینکه به مستحق بدیم.

یعنی من اگه مرجع تقلید بودما رفتن به اینجور جاها رو حرام اعلام میکردم

آجی سه سوال اینجا مطرح کردین این جواب اولی:

هر اتفاقی که با یک حادثه ای هم زمان می شود دلیل  صحت آن اتفاق بخاطر  وجود آن حادثه نیست / ببینید زمانی  که فرزند  عزیز پیامبر(ص) ابراهیم از دنیا رفتند همان روز خورشید گرفت .همه  می گفتند که این خورشید گرفتگی بخاطر فوت ابراهیم بوده است در حالی که پیامبر اشاره کردند این خورشید گرفتگی هیچ ارتباطی با فوت ابراهیم ندارد.اگر کسی حاجتی را گرفت این حاجت گرفتن مسلما بخاطر ان بدعت نیست که انجام گرفته است باید زمینه ها و جهات مختلف آن بررسی شود نه اینکه کار خلاف شرع یا عرف یا اخلاقی  را دلیل آن بدانیم 

شنبه 9 خرداد 1394  3:06 PM
تشکرات از این پست
borkhar nazaninfatemeh f3080h517 nargesi
دسترسی سریع به انجمن ها