پاسخ به:پیامکهای اسرائیلی
شنبه 9 خرداد 1394 2:20 PM
سلام.من هم با چنین پیامک هایی رو به رو شدم و توجهی بهش نکردم.ولی متاسفانه چند روز پیش چندتا فیلم دیدم که برام نگران کننده بود و اعصابم خیلی خرد شد.نمی دونم این شگرده جدیده دشمنه یا قبلا هم وجودداشته.بعضی از مرثیه هایی که بعضا در وصف امام حسین(ع) و حضرت عباس(ع) هست میان با همون ریتم و آهنگ میذارن فقط لغاتشو عوض میکنن و حتی لغات زشتی رو به جاش میذارن با تصاویر به ظاهر خندهآور که چه بسا یک شیعه ببینه باید گریه کنه.واقعا نمی دونم ما داریم به کجا میریم.توی کشور امام زمان(ع) این کارا؟......من نمی دونم چظور این کشور تا الان سرپامونده؟
سلام آجی. دشمن منتظره ببینه ما از چی استفاده می کنیم. از چی خوشمون میاد. چه پیامی رو بیشتر ارسال می کنیم. چه جور متنی دلخواهمون هست. همون رو دستاویز قرار میده. فرقی هم براش نداره که متن هست، فیلم؛ نوحه، مرثیه، مولودی، شعر !
و بعضی ها هم که به دنبال خندیدن و خنداندن بدون فکر هستند همان فکر و شیوه دشمن رو دنبال می کنند.فقط کافیه یه لبخند بر لبشون بیاد فکر می کنیم باید این لبخند رو به هر قیمتی به دیگران هم بفرستند تا بقیه هم محروم نمانند و به فیض اکمل برسند!!!!
در زندگی بکوش. لباس صبر بر تن بپوش. با دانایان بجوش. عزت نفس را به هیچ قیمتی مفروش