0

پیامکهای اسرائیلی

nargesi
nargesi
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 3783

پیامکهای اسرائیلی

پیامکهای اسرائیلی؛قابل توجه اونایی ک میگن واس چند نفر بفرست تا حاجت بگیری

پیامکهای اسراییلی:

مثال: ختم شش میلیون صلوات تقدیم به شیرخوار امام حسین...سهم شما شش صلوات و ارسال به شش عاشق حسینی.لطفا قطع کننده زنجیره نباشید...

مثال دوم: تا پیام را دیدی هشت بار بگو یا ابوالفضل وبرای هشت نفر بفرست.همین الان خبر خوشی میشنوی و...

مثال سوم : ختم ...صلوات نذر... سهم شما فلان اندازه اگر انجام نمیدهید خبرم کنید تامدیون نشوید...(و مثالهای دیگر)

نظر مراجع تقلید

🌺آیت الله صافی گلپایگانی: به طور کلی این پیامها باید مدرک صحیح شرعی داشته باشد و در غیر این صورت ارسال آنها برای دیگران جایز نیست و باید از آنها جلوگیری شود.

🌺مقام معظم رهبری: هیچکدام ازاین پیامها واقعیت واعتباری نداردوحرام است

🌺آیت الله مکارم شیرازی: هیچکدام از این امور اعتباری ندارد و سزاوار است مردم به این کارها دامن نزنند...

🌺آیت الله موسوی اردبیلی: اینگونه نوشته ها اعتبار ندارد.

🌺آیت الله سیدعزالدین حسینی زنجانی: ...انتشار بعضی از این پیامها موجب وهن شریعت و دین میشود و لذا جایز نیست و هیچگونه الزام شرعی هم در تکثیر متوجه دریافت کنندگان نیست

قابل توجه اونایی که میگن واسه چند نفر بفرست تا حاجت بگیری . پس در جریان باش؛

چندی قبل روزنامه نیوز تلاویو که در سرزمین‌های اشغالی منتشر می‌شود در چاپ سراسری خود با این تیتر که "چگونه اسلام را متزلزل سپس آن را در اختیار بگیریم" پرده از اهداف شوم صهیونیست‌ها خبر داد.

هنری لیونر که به یک عنوان فقیه دینی در اسرائیل فعالیت می‌کند می گوید: همکاران ما شب و روز در واتس‌اپ و شبکه‌های اجتماعی در حال تلاش برای تضعیف اسلام در بین مسلمانان هستند.
هنری لیونر افزود: ما با طراحی پیام‌های فارسی، عربی، ترکی و اردویی و آوردن نام پیامبر و ائمه و قرآن، در آخر پیام‌ها می‌نویسیم آن را برای ۱۰ نفر بفرست تا امروز معجزه ببینی!
با گذشت چند روز و به مرور زمان مسلمانان می‌بینند که خبری از معجزه نیست پس آن را خرافات تلقی می‌کنند و اینگونه ایمانشان را کم کم از دست می‌دهند.
با نگاهی به این اظهارات خیلی از نکات مبهم برای مسلمان عیان می شود، مانند اینکه دشمنان اسلام چگونه با توسل به ابزارهای نوین ارتباطی سعی در تضعیف باورهای دینی میان مسلمانان دارند و در این میان هم از روش های به ظاهر دینی و مذهبی استفاده می کنند و با ارسال پیام هایی با محوریت مقدسات دینی، سعی در تحریک مسلمانان در اشاعه و ترویج این پیام ها دارند و در این میان از ابزارهایی مانند قسم به جان پدر و مادر گرفته تا تهدید به رخداد اتفاق های بد در اثر منتشر نکردن پیام ها سعی دارند مخاطبان را به ترویج این پیام ها ترغیب کنند.

[ مردم بايد از ارسال اين پيامها خوددارى كنند تادشمنان نتوانند با توسل به اهل بيت دست به گسترش باورهاى خرافى و در نهايت سست كردن باورهاى دينى بزنند ]

منبع : سايت تبيان ⚠

لطفا در نشر این پیام کوتاهی نکنید تا ریشه این پیام ها کنده بشه ان شاء الله

جمعه 8 خرداد 1394  2:38 PM
تشکرات از این پست
kordabadi salma57 Lovermohamad nazaninfatemeh ravabet_rasekhoon siryahya liasam f3080h517 borkhar ria1365 shirdel2 ehsan007060 alirezaHmzezadh zinab84 mosadegh golestan98 ghasem8224
salma57
salma57
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 35499

پاسخ به:پیامکهای اسرائیلی؛قابل توجه اونایی ک میگن واس چند نفر بفرست تا حاجت بگیری

روزانه چقدر از این نمونه پیامها منتشر میشه و باز هم همه ارسال میکنن. حالا هرچی هم بگی اینها صحت نداره قبول نمیکنن. وسط پیامهاشون یه حدیث هم میارن که کسی شک نکنه.

در زندگی بکوشلباس صبر بر تن بپوشبا دانایان بجوشعزت نفس را به هیچ قیمتی مفروش

جمعه 8 خرداد 1394  3:42 PM
تشکرات از این پست
nazaninfatemeh ravabet_rasekhoon nargesi liasam aftabm f3080h517 ria1365 ehsan007060 shayesteh2000
salma57
salma57
کاربر طلایی1

پاسخ به:پیامکهای اسرائیلی؛قابل توجه اونایی ک میگن واس چند نفر بفرست تا حاجت بگیری

گاهی اعضای گروه رو مدیون میکنند. یعنی میگن اگه پیام رو نمیقرستی به ما خبر بده که مدیون نشی. آدم میمونه چه عکس العملی نشون بده. :(

جمعه 8 خرداد 1394  3:46 PM
تشکرات از این پست
nazaninfatemeh ravabet_rasekhoon nargesi liasam aftabm f3080h517 ria1365 ehsan007060 shayesteh2000
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 81124

سلام ممنون از مطلب خوبتون انقدر این مطلب رو نشر بدین تا همه در جریان اصل قضیه قرار بگیرن

روزی نمیشه که من  از این پیاما نداشته باشم .

واقعا خیلی بده ادم دست مردم یه نقطه ضعف داشته باشه ها یعنی توجه کردم بعضی وقتا دوستان وقتی به من میخوان بفرستن جمله رو عوض میکنن تا منو تحت تاثیر قرار بدن و بعد میفرستن cheekyیعنی امام حسین و حضرت ابوالفضل و  ... همه ختم به امام رضا و عدد هشت میشه و میفرستن

هر بار که همچین پیامی میاد من متن این خبر  رو اماده دارم برای طرف میفرستم که بدونه کار بیهوده داره میکنه ولی کو گوش شنوا دوباره فردا صبح همین اش و همین کاسه .تازه تعجب میکنن میگن نازنین از عشقت به امام رضا کم شده ها خبر داریsurprise

از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست

جمعه 8 خرداد 1394  4:46 PM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon nargesi liasam salma57 aftabm f3080h517 ehsan007060 shayesteh2000
liasam
liasam
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 1143

پاسخ به:پیامکهای اسرائیلی

خداراشکر من از شر این اس ام اسا راحت شدم....

**بسم الله القاصم الجبارین**

جمعه 8 خرداد 1394  5:45 PM
تشکرات از این پست
salma57 nazaninfatemeh aftabm nargesi f3080h517 ria1365 shayesteh2000
salma57
salma57
کاربر طلایی1

من هم قبلا تو گروه ها تا یه پیام اینجوری میومد سریع جواب میدادم. امروز هم دقیقا قبل از پست اول تاپیک داشتم برای یکی توضیح میدادم که این ختم ها که سر و تهش معلوم نیست رو پخش نکنید. بدتر از همه اینکه دیگران رو مدیون نکنید. بنده خدا گفت چشم.

جمعه 8 خرداد 1394  5:56 PM
تشکرات از این پست
nazaninfatemeh ravabet_rasekhoon aftabm nargesi liasam f3080h517 ria1365 shayesteh2000
salma57
salma57
کاربر طلایی1

این نمونه متنی که همین امروز ارسال شد.

عزیزسلام. خوبی؟ ما نذر صلوات گرفتیم واسه بزرگیه حضرت فاطمه زهرا هر کدوم 3دونه صلوات بفرستیم اس بده به 7 نفر تا توی 3 میلیون صلوات شریک باشی اگه نمیدی پیام بده چون مدیون میشم خودت هم نیت کن و حاجت بگیر.

جالبه وقتی از طرف می پرسم که کی این ختم رو شروع کرده نمیدونه!

میگم چند صلوات فرستاده شده باز نمیدونه!

یعنی کلا هیچی نمیدونن. مدیون شدنشون رو من نمیدونم چرا؟!!!!

یعنی کلا بدجور دارن با اعتقادات بازی می کنند.

کاری می کنند که حتی برای یک حدیث واقعی، آدم به شک بیفته و حدیث رو واقعی ندونه

جمعه 8 خرداد 1394  5:58 PM
تشکرات از این پست
nazaninfatemeh ravabet_rasekhoon aftabm nargesi liasam f3080h517 ria1365 shayesteh2000
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 81124

سلام مجدد یه نکته ای که دیروز میخواستم بگم و یادم رفت این هست که اگه نخوایم صد در صد بگیم ولی 99/9 % این پیامک ها متاسفانه در بین خانوم ها رد و بدل میشه .یه جورایی خانوما شدن پایه گذار بدعت و خرافات های این چنینی که روز به روز هم داره به تعدادشون اضافه میشه.خدا ان شاءالله هممون رو به راه راست هدایت کنه تا یه درک درست و واقعی و منطقی از دین پیدا کنیم

از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست

شنبه 9 خرداد 1394  10:46 AM
تشکرات از این پست
f3080h517 salma57 borkhar ria1365 nargesi
salma57
salma57
کاربر طلایی1

یه مورد خنده دار در این اس ام اس ها هست.

دقیقا مثل کتابهایی که یه زمانی توی حرم ها از دست این خرافات در امان نمی ماند، البته اخیرا دیدم دوباره داره شیوع پیدا می کنه. (خودم چند کتاب حرم حضرت معصومه رو دیدم که صفحاتش از این خرافات پر شده بود)

در مورد پیامهایی که خبر از آینده میدن.

مثلا پیام میاد یک نفر در خواب حضرت زهرا یا حضرت زینب رو دیده و یک پیامی هم از جانب این بزرگواران نقل می کند. 

این پیام رو به چند نفر ابلاغ کن. اگر ابلاغ کنی خبر خوبی برایت می رسد و اگر پیام رو نرسانی عذاب می بینی.

تا اینجا باز میشه یه کم موضوع رو هضم کرد. اینکه یک نفر خوابی رو دیده و داره برای دیگران نقل می کنه.

فاجعه اینجاست که این پیام ادامه دار میشه و میگن!

یک نفر این پیام رو فرستاد بعد از چند روز خبر خوبی به او رسید. و یک نفر این خبر رو نقل نکرد بعد از چند روز یه بلایی سرش اومد.

من نمیدونم چطور با یک نفر که این متن رو باور می کنه بحث کنم. گاهی یک ساعت طول میکشه که به طرف بقبولانم که فرد اولی که این پیام رو فرستاده، چطور از آینده ده روز بعد خبر داشته.

اصلا نمیشه توضیحش داد. نمیشه کسی که با این خرافات خو گرفته چیزی رو بهش قبولاند. گاهی خیلی سخت قبول می کنند.

آخرش هم میگن شما نمی خونی نخون! جالبه یکی دو بار شده میان میگن ما امتحان کردیم جواب داده.

دیگه اینو نمیدونم چجوری حلش کنم!!!!

شنبه 9 خرداد 1394  1:45 PM
تشکرات از این پست
nazaninfatemeh f3080h517 borkhar ria1365 nargesi
aftabm
aftabm
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 25070

پیامک های شیطانی

بسم الله الرحمن الرحیم.

1-«تورو به خدا قسم متن رو نخون اول یه آرزو کن

اللهم صل علی محمد و آل محمد[و عجل فرجهم]

قشنگ ترین رویات درعرض چهار روز اتفاق مییفته اما اگه نفرستی چهار اتفاق بد برات میفته به ده نفر بفرست بعداز 28 دقیقه کسی بهت زنگ میزنه که انتظارشو نداری...»

2-«تورو به امام زمان قسم میدم این پیامو بخون.دختری از خوزستانم که پزشکان از علاجم نا امید شدند.شبی خواب حضرت زینب(س)را دیدم که در گلویم آب ریخت و شفا پیدا کردم و ازم خواست این را به ۲۰ نفر بگم.این پیام دست کارمندی افتاد که اعتقاد نداشت و کارش را از دست داد،مرد دیگری اعتقاد داشت و ۲۰میلیون به دست آورد.به دست کس دیگری رسید،عمل نکرد پسرش را از دست داد.اگه به حضرت زینب اعتقاد داری این را واسه ۲۰ نفر بفرست...»

با توجه به این که عده ی کثیری از مردم ما به این چنین خرافاتی اعتقاد دارن احتمالا شما تا به حال به این چنین پیامک های شیطانی ای برخورده اید!؟

شاید حتی از روی ترس یا از روی امید واری کاذب ناشر چنین پیام هایی در فضاهای مجازی و شبکه های اجتماعی از جمله واتس آپ ، وایبر ، لاین ، تانگو ، اینستاگرام و... بوده اید.اما آیا تا به حال از خود این سوال را پرسیده اید که چه کسانی از این پیام ها سود و چه کسانی زیان می کنند؟!

جالب است ابتدا اعترافات خود دشمن درباره ی این پیام ها را ببینید تا به پشت پرده ی شیطانی این پیام ها پی ببرید.

روزنامه ی نیوز تلاویو در چاپ سراسری خود با این تیتر که «چگونه اسلام را متزلزل کنیم» سپس آن را در اختیار بگیریم منتشر شد.هنری لیونر که به عنوان فقیه دینی در اسرائیل فعالیت میكند تصریح كرد كه همكاران ما شب و روز در واتس اپ در حال تلاش برای تضعیف اسلام در بین مسلمانان هستند.وی افزود: ما با طراحی پیام های فارسی، عربی، ترکی و اردویی و آوردن نام پیامبر و ائمه ، در آخر پیام ها مینویسیم آن را برای 10 نفر بفرست تا امروز معجزه ببینی!با گذشت زمان مسلمانان می بینند که خبری از معجزه نیست پس آن(اهل بیت)را خرافات تلقی می کنند و اینگونه ایمانشان را کم کم از دست میدهند.البته لازم به ذكر است كه در هر پیام ارسالی از طرف مسلمانان در واتساپ در رابطه با این موضوع شرکتهای مخابراتی اسرائیلی 12% سود میکنند.

فکر می کنم که باطن قضیه آشکار شد و نیازی به توضیح بیشتر نیست.فقط چند نکته:

1-اگر صهیونیست ها ، وهابیت و بهائیت خبیث از آینده خبر داشتند راهی برای جلوگیری از سرنگونی خود پیدا می کردند نه این که به شما بگویند تا فلان دقیقه ی آینده فلان اتفاق برای شما میفتد.

2-بر اساس اعتقادات شخصی حقیر ، با ارسال این گونه پیام ها حداقل افعال گناهی که انجام داده اید از این قبیل اند.

شما می گویید که تا فلان دقیقه ی آینده اتفاق خوبی برایت میفتد ، اگر نیفتد دروغ گفته اید.این یک گناه کبیره است!

سست کردن ایمان مردم که همانا از هزاران گناه صغیره و کبیره بالاتر است.

نسبت ناروا دادن به ائمه ی اطهار و قرآن و دین اسلام.

شایعه پراکنی.

کمک به دشمن در رسیدن به اهداف شومشان و...

3-نکته ی تاسف برانگیز پخش شدن این گونه پیامک ها بین جوانان مذهبی و هیئتی است.در طول چند هفته ی اخیر چندین بار پیامک شماره ی یک(که در بالای مطلب آمده)برای بنده ارسال شده.

4-در انتهای این پیام ها آمده که اگر این متن را برای مخاطبان خود ارسال کنید و اگر ارسال نکنید فلان بلا سرتان می آید.شما انتشار ندهید ، اگر به علت عدم انتشار بلایی سرتان آمد آن دنیا یقه ی بنده را بگیرید.

لطفا برای مقابله با این حجمه ی دشمن علیه شریعت این مطلب را انتشار دهید.

شنبه 9 خرداد 1394  1:45 PM
تشکرات از این پست
salma57 nazaninfatemeh f3080h517 borkhar ria1365 ehsan007060 nargesi
borkhar
borkhar
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 19324

ممنون بابت پست خوبتون.

اتفاقی منم یه جا خوندم نوشته بود:دشمن نقطه ضعف مار ومیدونه.مثلن تو همین جوکهایی که ارسال میکنن که خیلیاشو من دیدم مثلن مینویسن:یه لر......و

نوشته بود چون میدونن مردمان لرهمیشه در صحنه بودن وهستن وغیور هستن دست گذاشتن روهمین مورد.ودارن اونارواینجوری خراب میکنن.

خدایا دلم به سان قبله نماست...وقتی عقربه اش به سمت "تو"می ایستد آرام می شود

"ان الله مع الصابرین ...همانا خداوند با صابرین است"

شنبه 9 خرداد 1394  1:55 PM
تشکرات از این پست
salma57 nazaninfatemeh f3080h517 ria1365 nargesi
borkhar
borkhar
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 19324

حالا اینم همینجوریه دیگه میان میگن:اگه ارسال نکنی چی میشه و اگه ارسال کنی چیطور میشه.

که اگه به اونی که خواستیم نرسیدیم باعث بشه ما از ائمه ومعصومین دور بشیم.

خدایا دلم به سان قبله نماست...وقتی عقربه اش به سمت "تو"می ایستد آرام می شود

"ان الله مع الصابرین ...همانا خداوند با صابرین است"

شنبه 9 خرداد 1394  1:57 PM
تشکرات از این پست
nazaninfatemeh f3080h517 aftabm salma57 ria1365 nargesi
aftabm
aftabm
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 25070

یکی از این پیامها که همراه 7 شکلات بود متنش این بود(اول 5 تا از این شکلات هار را در اب خل نمایید و بخورید و بعد 7 بار از روی این مطالب بنویسید و به هفت نفر بدهید هر کس از روی این مطلب 7 بار ننویسد بیماری پیسی خواهد گرفت و بعد از 5 روز بدنش آب میشه و ناگهان سکته میکنه) من بعد از نماز عید فطر وسط خطبه ها اعلام کردم این موارد بدعت های جدید هست .برای اینکه خواهران وبردران به کذب بودن آن پی ببرند من یکی را گرفتم و پاره کردم . از آنجا که مردم هنوزم به کار من شک داشتند بعد از 5 روز با من تماس می گرفتند و به من می گفتند حاج آقا خودت هستی من هم می گفتم آره خودم هستم بعد می گفتند می خواستیم خیالمون راحت بشه ببینیم زنده هستی یا نه. 

اینم از روزگار ما چقدر دوست داشتند من بمیرم : راستی  راستی من الان زنده ام ؟نکنه خودم خبر ندارم  خیلی وقته انا لله شدم و خبر ندارم ....شما مطمئنید من خودم هستم باور کنید من نه منم ؟

شنبه 9 خرداد 1394  2:03 PM
تشکرات از این پست
borkhar nazaninfatemeh salma57 f3080h517 ria1365 nargesi
salma57
salma57
کاربر طلایی1

نقل قول borkhar

ممنون بابت پست خوبتون.

اتفاقی منم یه جا خوندم نوشته بود:دشمن نقطه ضعف مار ومیدونه.مثلن تو همین جوکهایی که ارسال میکنن که خیلیاشو من دیدم مثلن مینویسن:یه لر......و

نوشته بود چون میدونن مردمان لرهمیشه در صحنه بودن وهستن وغیور هستن دست گذاشتن روهمین مورد.ودارن اونارواینجوری خراب میکنن.

بله متاسفانه این نوع پیامها هم هست.

یه کار جالبی بعضی از اهالی گروه های واتساپ و لاین راه انداخته بودن.

تمامی جوکهایی که در مورد هموطنانمون گفته میشد رو تغییر می دادند و به جای اون اسم اوباما و نتانیاهو و سران کشورهای غرب رو می نوشتند و پخش می کردند. 

شنبه 9 خرداد 1394  2:06 PM
تشکرات از این پست
borkhar nazaninfatemeh f3080h517 ria1365 nargesi
salma57
salma57
کاربر طلایی1

نقل قول aftabm

یکی از این پیامها که همراه 7 شکلات بود متنش این بود(اول 5 تا از این شکلات هار را در اب خل نمایید و بخورید و بعد 7 بار از روی این مطالب بنویسید و به هفت نفر بدهید هر کس از روی این مطلب 7 بار ننویسد بیماری پیسی خواهد گرفت و بعد از 5 روز بدنش آب میشه و ناگهان سکته میکنه) من بعد از نماز عید فطر وسط خطبه ها اعلام کردم این موارد بدعت های جدید هست .برای اینکه خواهران وبردران به کذب بودن آن پی ببرند من یکی را گرفتم و پاره کردم . از آنجا که مردم هنوزم به کار من شک داشتند بعد از 5 روز با من تماس می گرفتند و به من می گفتند حاج آقا خودت هستی من هم می گفتم آره خودم هستم بعد می گفتند می خواستیم خیالمون راحت بشه ببینیم زنده هستی یا نه.

blush

جل الخالق. دیگه پیام شکلاتی رو ندیده بودم. blush

متاسفانه  خرافات خیلی راحت پذیرفته میشه!

شنبه 9 خرداد 1394  2:09 PM
تشکرات از این پست
nazaninfatemeh f3080h517 borkhar ria1365 nargesi
دسترسی سریع به انجمن ها