سلام و تشکر از این پست مفید
در اینکه شبکه های اجتماعی به رکنی از زندگی ارتباطی ما تبدیل شده شکی نیست این شبکه ها در کنار مزایا دارای این چنین مضراتی هم هستند که باید توسط مسولان مربوطه بدرستی ریشه یابی بشه منم قبلا از این موارد پیامها زیاد داشتم ولی از طریق منطقی اونیکه پیام رو فرستاده بود رو قانع کردم این حرفها همش تلقی اشتباهی از رفتار و اندیشه های بعضی افراد در جهت های خاصیه
وقتی من خدارو دارم چرا با فرستلدن مثلا دهتا پیام حاجتمو از پیام بگیرم وقتی خداوند متعال میفرماید من از رگ گردن بشما نزدیکترم یا وقتی میگه برای درخواست حاجت اژ من وسیله بیاورید وسیله هم اشاره به پیامبر و معصومین میباشد چه نیازی به خرافاته این چنینیست
متاسفانه رسانه های جمعی هم مقصر هستند در این مورد وقتی از موضوعی اگاهی نداشته باشیم میفتیم تو اون موضوع بدون اینکه بدونیم درسته یا نه یادتونه قبلا شبکه های هرمی چقد فعالیت داشتند ولی رسانه ملی با تهیه چند برنامه یه اگاهیرو بین مردم ایجاد کرد
الانم بهتره این اگاهی ها بیشتر بروی مسایل فرهنگی کشور و از بین بردن خرافات باشه
مثلا ماهم میتونیم به بحث و گفتگو درباره این مسایل بپردازیم یکیش مبحث دعانویسیه که بین مردم رواح داره که وقتی دست به دامن دعا نویس میشیم معنیش بنظرتون چی میتونه باشه؟؟؟؟
موفق باشید
پاسخ به شبهات