0

📢 حوادث جالب وخواندنی جهان 📢

Lovermohamad
Lovermohamad
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6840

حوادث جالب وخواندنی17 📢 ازدواج8خواهردریک روز📢

ازدواج 8 خواهر در یک روز 

8 خواهر امریکایی قرار است برای صرفه جویی در هزینه های مراسم عروسی در یک روز ازدواج کنند. چین استالی, مادر این 8 دختر عنوان کرد: دختران من برای صرفه جویی در مراسم ازدواجشان تصمیم گرفتند همگی در یک روز ازدواج کنند. استالی گفت: البته باید به این موضوع اشاره کنم که دخترانم در سنین مختلف هستند اما همگی زیر 30 سال دارند. این زن که مادر 12 فرزند است در ادامه افزود: من به دامادهای خودم پیشنهاد کردم که برای صرفه جویی به جای خرید کت و شلوار از شلوار نخی استفاده کنند و به دخترانم هم گفتم پیراهن های سفید یا صورتی را به جای لباس عروسی بپوشند. ماتیو استالی, پدر این خانواده هم گفت: من از این که فرزندانم صرفه جویی می کنند و دوست دارند زندگی خود را این گونه آغاز کنند بسیار خوشحالم. این خانواده در منطقه تروی در ایالت میسوری آمریکا زندگی می کنند.  

💘نام زهرا مشتق از نام خداست
زینت کرسی و عرش کبریاست💘

http://s4.picofile.com/file/8182645092/GM_%DB%B2%DB%B0%DB%B1%DB%B5%DB%B0%DB%B4%DB%B1%DB%B5_70502.gif تالارفناوری وعلوم نظامی وبلا من

💘علاج درد مشتاقان طبیب عام نشناسد
مگر لیلی کند درمان غم مجنون شیدا را💔
سه شنبه 25 فروردین 1394  4:01 AM
تشکرات از این پست
kordabadi lovermohamad
Lovermohamad
Lovermohamad
کاربر طلایی1

حوادث جالب وخواندنی18 📢ده روززندگی با100ماردریک اتاق📢

10 روز زندگي با 100 مار در يك اتاق!  

رسانه‌هاي دولتي «آمريكا» از اقدام متهورانه و جسورانه يك مرد سخن به ميان آورده و اعلام كردند: وي قصد دارد با محبوس كردن خود درون يك اتاقك شيشه‌اي پر از مارهاي سمي به مدت 10 روز ركوردي را به نام  خود به ثبت برساند.به گزارش ايسنا، اين رويداد كه به صورت زنده توسط دوربين‌هاي تلويزيوني فيلمبرداري مي‌شود، در   «لاس وگاس» آمريكا به اجرا در آمده است.«دونالد شولتز» كه خود يك كارشناس در زمينه‌ جانوران و خزندگان است، در مصاحبه‌اي با خبرگزاري آسوشيتدپرس يادآور شد: به هنگام شروع درون اين اتاقك شيشه‌اي 50 مار زهري وجود دارد و هر روز پنج  مار به آن اضافه مي‌شود، تا در نهايت تعداد آن‌ها به يك‌صد عدد برسد.وي خاطر نشان كرد: اكثر اين مارها از نوع كبري، پيتون و مارهاي زنگي فوق‌العاده زهري هستند، من  امیدوارم که با اين كار يك ركورد به نام خود را در كتاب ركوردهاي گينس به ثبت برسانم.  

زینت کرسی و عرش کبریاست💘

http://s4.picofile.com/file/8182645092/GM_%DB%B2%DB%B0%DB%B1%DB%B5%DB%B0%DB%B4%DB%B1%DB%B5_70502.gif تالارفناوری وعلوم نظامی وبلا من

سه شنبه 25 فروردین 1394  4:02 AM
تشکرات از این پست
kordabadi lovermohamad
Lovermohamad
Lovermohamad
کاربر طلایی1

حوادث جالب وخواندنی جهان19 📢 جریمه خروس دوچرخه سوار📢

دلار جریمه خروسی که دوچرخه سواری می کرد!

مقامات پلیس ایالت فلوریدای آمریکا یک مرد را یه دلیل آن که خروس اش در سطح منطقه اقدام به دوچرخه سواری می کرد 500 دلار جریمه کردند. (مارک بوکلی) مرد اهل منطقه (میامی بیچ ) در ایالت فلوریدای آمریکاست که به دلیل آنکه پلیس ایالتی خروس اش را در حین دوچرخه سواری منتهی به محل سکونت وی دید او را 500 دلار جریمه کرده است این مرد گفته: (سال گذشته همسایه هایم از اینکه در یک منطقه شهری  خروس نگهداری می کنم از من شکایت کردند اما من از حق خودم در رابطه با داشتن این خروس که آقای کلاکی نام دارد دفاع کردم.) گفته می شود این مرد 54 ساله طی یک سال به این خروس روستایی دوچرخه سواری یاد داده است و این حیوان به خوبی یک انسان دوچرخه سواری می کند اما در گزارش پلیس ایالتی فلوریدا آمده : این مرد حق نداشته این حیوان را در شهر نگهداری می کند و به او دوچرخه سواری بیاموزد به همین دلیل هنگامی که ماموران پلیس این خروس را در حال دوچرخه سواری دستگیر کردند صاحبش را به پرداخت جریمه 500 دلاری محکوم کرده و از او خواستند تا حیوان را به روستا ببرد.

زینت کرسی و عرش کبریاست💘

سه شنبه 25 فروردین 1394  4:03 AM
تشکرات از این پست
kordabadi lovermohamad
Lovermohamad
Lovermohamad
کاربر طلایی1

حوادث جالب وخواندنی جهان20 📢 سیانورعامل مرگ نوزاد41روزه📢

سیانور عامل مرگ نوزاد 41 روزه بود

گزارش خبرنگار اجتماعي فارس، شامگاه 17 آذر سال 88 مأموران مركز فوريت‌هاي پليسي 110 تهران بزرگ از وقوع يك حادثه با خبر شدند. مأموران با حضور در يكي از بيمارستان‌هاي منطقه افسريه دريافتند نوزاد 41 روزه‌اي به طرز مشكوكي فوت كرده است. تحقيقات در خصوص علت مرگ اين نوزاد آغاز شد تا اينكه پس از 4 ماه مشخص شد مصرف سيانور باعث مرگ اين نوزاد شده است. همچنين مشخص شد پدر و مادر اين نوزاد پس از آنكه وي را به صورت مرده به مسئولان بيمارستان تحويل دادند از بيمارستان متواري شده‌اند. در حال حاضر با توجه به اينكه وقوع اين حادثه در حوزه استحفاظي شهرستان اسلامشهر بوده است پرونده با قرار عدم صلاحيت به حوزه استحفاظي مربوطه ارسال شد تا در خصوص دستگيري اعضاي خانواده اين نوزاد و مشخص شدن عامل اين حادثه انجام شود.  

زینت کرسی و عرش کبریاست💘

سه شنبه 25 فروردین 1394  4:05 AM
تشکرات از این پست
kordabadi lovermohamad
Lovermohamad
Lovermohamad
کاربر طلایی1

حوادث جالب وخواندنی جهان21 📢 قتل دختری بعدازتغییرجنسیت📢

دختري پس از تغيير جنسيت درتهران کشته شد

بدنبال کشته شدن دختري که مجردي زندگي مي کرد يک متهم با تلاش پليس تهران بزرگ دستگير شد. به گزارش ايسکانيوز ساعت 21 يکشنبه هفته جاري تلفن کلانتري 106 نامجو به صدا درآمد و به افسر نگهبان خبر رسيد دختر 24 ساله اي به نام «مهسا» در خانه اش کشته شده است.سپس محمدرضا حيدري - بازپرس کشيک دادسراي ناحيه 27 تهران - در جريان قرار گرفت و به همراه افسران پايگاه دهم اداره آگاهي مرکز به قربانگاه «مهسا» در خيابان دکتر «شريعتي» رفت. شواهد نشان مي داد اين دختر که سالها از مشکل دوجنسيتي رنج مي برد خفه شده است.وي که پيش تر «مسعود» نام داشت به تنهايي در خانه مجردي زندگي مي کرد و به تازگي تغيير جنسيت داده بود. با روشن شدن اين موضوع ، پيکر «مهسا» به پزشکي قانوني فرستاده و دو ساعت بعد يک متهم دستگير شد.هم اکنون تحقيق کارآگاهان براي افشاي انگيزه جنايت و بازداشت ساير متهمان ادامه دارد و پرونده در شعبه دهم دادسراي امور جنايي پايتخت تحت رسيدگي قضايي است.گزارش ايسکانيوز مي افزايد ، از سوي ديگر ، تسويه حساب خونين دو قاچاقچي جوان در خيابان «هاشمي» تهران با جنايت پايان يافت. ساعت 19 يکشنبه افسران کلانتري 108 نواب با کشيک دادسراي ناحيه 27 تماس گرفتند و از آدمکشي کينه جويانه خبر دادند.جاني اگر چه شناسايي شده اما هنوز دستگير نشده است و تجسس پليس براي رديابي اش ادامه دارد

زینت کرسی و عرش کبریاست💘

سه شنبه 25 فروردین 1394  4:06 AM
تشکرات از این پست
kordabadi lovermohamad
Lovermohamad
Lovermohamad
کاربر طلایی1

حوادث جالب22 📢خودکشی بخاطرمخالفت برادربارژیم لاغری📢

مصر؛ خودکشي دختر جوان به خاطر مخالفت برادر با رژيم لاغري

دختر جوان در مصر به خاطر اينکه از گرفتن رژيم لاغري منع شده بود، خودکشي کرد.   به گزارش خبرآنلاين، روز حادثه يک دختر 22 ساله به بيمارستان بين المللي الاقصر انتقال يافت که به خاطر خوردن مقداري رنگ مو بدحال بوده است. اين دختر بعد از مدت کوتاهي در بيمارستان جان سپرد. اداره پليس پس از دريافت گزارش اين حادثه، بلافاصله ماموران را به محل اعزام کرد.  در تحقيقات اوليه مشخص شد اين دختر اهل دهکده البغدادي استان اقصر مصر است. او از چاقي مفرط رنج مي برده و قصد داشته رژيم بگيرد تا لاغر شود. برادر اين دختر، او را از گرفتن رژيم منع کرده بود و اين امر باعث شده او خودکشي کند.

زینت کرسی و عرش کبریاست💘

سه شنبه 25 فروردین 1394  4:07 AM
تشکرات از این پست
kordabadi lovermohamad
Lovermohamad
Lovermohamad
کاربر طلایی1

حوادث جالب جهان23 📢 حبس بخاطرسوءاستفاده جنسی ازدختر📢

حبس يک مصري به اتهام سوءاستفاده جنسي از دخترانش  

واحد مرکزي خبر نوشت:   يک مصري مقيم دانمارک روز سه شنبه به اتهام سوء استفاده جنسي از سه دخترش به نه سال حبس محکوم شد. بر اساس حکم دادگاه شهر سوندربورگ در جنوب غرب دانمارک، اين مرد شصت ساله مصري که پدر يازده فرزند است و به اتهام صدها بار سوء استفاده جنسي از سه دخترش بين سال هاي دو هزار و دو تا دو هزار و نه به نه سال حبس محکوم شده است، پس از گذراندن دوران محکوميتش در دانمارک از اين کشور اخراج مي شود. وي همچنين به پرداخت يکصد هزار کورون دانمارک (معادل سيزده هزار و چهارصد و چهل يورو) غرامت به هر کدام از دخترانش متهم شده است. به گزارش خبرگزاري فرانسه از کپنهاگ، وکيل اين مرد مصري که هويت وي فاش نشده است، گفت محاکمه وي يکي از دشوارترين فرايند هاي قضايي در تاريخ کشور دانمارک به شمار مي رود. مرد مصري اتهامات وارده به خود را رد مي کند.  

زینت کرسی و عرش کبریاست💘

سه شنبه 25 فروردین 1394  4:09 AM
تشکرات از این پست
kordabadi lovermohamad
Lovermohamad
Lovermohamad
کاربر طلایی1

حوادث جالب وخواندنی جهان24 📢 خانواده 162نفری زیریک سقف📢

خانواده 162 نفري هندی که زير يک سقف زندگي مي کنند

نواده 162 نفري هندي بزرگنرين خانواده اي در جهان هستند که زير يک سقف باهم زندگي مي کنند.   به گزارش خبرآنلاين، زيونا 66 ساله پدر اين خانواده است که رهبر فرقه چانا به شمار مي رود. او 38 همسر و 94 فرزند دارد. تعدادي از فرزندان اين مرد ازدواج کرده و همگي باهم در ساختماني  زندگي مي کنند که در 62 مايلي Mizoram در شرق هند قرار دارد. يکي از همسران زيونا گفت: به رغم اينکه فرزندان اين خانواده در اتاق هاي مختلف زندگي مي کنند، اما همه آنها در طبخ غذاي خانواده مشارکت مي کنند. براي طبخ شام نياز به 30 تا 35 کيلو گوشت و 50 کيلو برنج نياز است.

زینت کرسی و عرش کبریاست💘

سه شنبه 25 فروردین 1394  4:09 AM
تشکرات از این پست
kordabadi lovermohamad
Lovermohamad
Lovermohamad
کاربر طلایی1

حوادث جالب وخواندنی جهان25 📢 دستگیری مردشیطان نما📢

مرد شيطان‌نما دستگير شد  

به گزارش ايسنا، سخنگوي پليس ايالت «اوكلاهاما» در آمريكا، در مصاحبه‌اي با رسانه‌هاي دولتي اين كشور گفت:‌ اين مرد 28 ساله در حالي كه بر روي سرش دو شاخ داشت و بدن خود را تاتو كرده و بر روي سرش حلقه گوشواره‌اي آويزن كرده بود، به دليل ايجاد وحشت براي سكنه منطقه «تولسا» دستگير شد.در گزارش شبكه خبري فاكس نيوز، نيز آمده است كه هويت اين مرد  «جسي تورن هيل» بوده و به اتهام ايجاد ترس و وحدشت براي مردم به پرداخت 10 هزار دلار جريمه نقدي محكوم شد.اين در حالي است كه اين مرد جوان زير شاخ‌هايي كه بر روي سرش ايجاد كرد، دو لامپ نيز قرار داده و در شب اين لامپ‌ها را روشن كرده و بيشتر باعث ايجاد وحشت براي مردم مي‌شود.

زینت کرسی و عرش کبریاست💘

سه شنبه 25 فروردین 1394  4:10 AM
تشکرات از این پست
kordabadi lovermohamad
Lovermohamad
Lovermohamad
کاربر طلایی1

حوادث جالب وخواندنی26 📢 طلاق بخاطرنخوردن غذای موردعلاقه📢

بعد از 6 سال ازدواج هنوز غذاي مورد علاقه‌ام را نخورده‌ام!!!

مردي با ادعاي اين که همسرش غذاهاي مورد علاقه‌اش را درست نمي‌کند درخواست جدايي داد.   فارس نوشت: مردي با مراجعه به دادگاه خانواده شهيد محلاتي دادخواستي را به قاضي يکي از شعب ارائه کرد. اين مرد 33 ساله در حضور قاضي شعبه 254 اين مجتمع مدعي شد که همسرش هميشه غذايي را که دوست ندارد، درست مي‌کند. وي با بيان اينکه من همسرم را دوست دارم، ادامه داد: همسرم به خاطر لجبازي و اذيت و آزار من غذاهايي که خود دوست دارد و من از آن متنفرم، درست مي‌کند. مرد در حضور قاضي دادگاه بيان کرد: من از اين لجبازي و اينکه همسرم باعث مي‌شود که من بيرون از منزل غذا بخورم، خسته شدم و مي‌خواهم دور از همسرم باشم. وي اضافه کرد: ما حدود 6 سال است که با هم زندگي مي‌کنيم و يک فرزند 3 ساله داريم و تنها مشکل زندگيمان لجبازي همسرم است. زن که 28 سال سن دارد، گفت: من فقط به اين دليل اين غذاها را درست مي‌کنم که در واقع نمي‌خواهم او ضعيف شود. وي ادامه داد: شوهرم به دليل بهانه براي جدايي است و نمي‌داند چه کار کند و تهيه غذا را بهانه کرده است تا از من و فرزندم جدا شود. زن در حضور قاضي دادگاه خانواده اضافه کرد: من شوهر و فرزندم را دوست دارم و لجبازي نمي‌کنم.   قاضي رسيدگي کننده به اين پرونده، جلسه را به آينده موکول کرد.  

زینت کرسی و عرش کبریاست💘

سه شنبه 25 فروردین 1394  4:11 AM
تشکرات از این پست
kordabadi lovermohamad
Lovermohamad
Lovermohamad
کاربر طلایی1

حوادث جالب وخواندنی جهان 27 📢طلاق بخاطرخساست شوهر📢

طلاق به خاطرخساست شوهر

زني به دادگاه آمد و گفت: از خسيسي شوهرم خسته شدم چرا که او يک شمع به جاي چراغ در خانه روشن مي‌کند. فارس نوشت: زن جوان به دادگاه خانواده شهيد محلاتي آمد و درخواست طلاق خود را به رئيس شعبه 240 اين مجتمع قضايي ارائه کرد. اين زن 28 ساله در حضور قاضي بيان کرد: از دست شوهرم پيري زودرس گرفتم؛ او بسيار خسيس است و اين موضوع مرا عذاب مي‌دهد. وي با بيان اينکه ما حدود 7 سال با هم زندگي کرديم، گفت: شوهرم به روشن بودن چراغ و رفت و آمد زياد حساس است و من مانند افسرده‌ها شده‌ام. زن بيان کرد: مي‌خواهم از او جدا شوم در حقيقت او با اينکه از نظر جسمي سالم است ولي بيماري خسيسي و بددلي دارد. وي در حضور قاضي گفت: من هميشه در تاريکي در خانه هستم، با اين که او در خانه است و فقط شمع روشن مي‌کند ولي گويي در کنارم نيست و مرا عذاب مي‌دهد. زن در مقابل قاضي ايستاد و تصريح کرد: شوهرم خود به دليل خسيس بودنش عصبي شده و هرچيز و پول کوچک حتي 100 تومان عصبي‌اش مي‌کند. وي با بيان اينکه شوهرم به پول اهميت ويژه‌اي مي‌دهد، ادامه داد: اگر من در کنار شوهرم بمانم قيد همه آرزوهايم را بايد بزنم و افسرده شوم. قاضي رسيدگي کننده به اين پرونده به دليل عدم حضور مرد و نبود مدارک لازم براي جدايي حکمي صادر نکرد و جلسه را به آينده موکول کرد.

زینت کرسی و عرش کبریاست💘

سه شنبه 25 فروردین 1394  4:13 AM
تشکرات از این پست
kordabadi lovermohamad
Lovermohamad
Lovermohamad
کاربر طلایی1

حوادث جالب وخواندنی28 📢 فروش دوتکه چوب به جای لپ تاپ📢

فروش دو تکه چوب به جاي لپ‌تاب

پليس ايالت «مي سي سي پي» در ايالات متحده آمريکا دو مرد جوان را به اتهام تلاش براي فروش دو تکه چوب به جاي لپ‌تاب دستگير کرد. به گزارش ايسنا، مقامات اداره پليس منطقه «هيندز کانتي» در ايالت «مي سي سي پي» در بيانيه‌اي اعلام کردند: اين دو مرد که نامشان فاش نشده است، روز گذشته قصد داشتند داشتند دو تکه چوب را که به طرز ماهرانه‌اي بسته‌بندي کرده و علامت تجاري لپ‌تاب «توشيبا» بر رويشان نصب کرده بودند به يک سرباز ارتش ايالات متحده آمريکا بفروشند که نقشه‌شان نقش بر آب شد. «جفري اسکات» ـ يکي از ماموران پليس منطقه «هيندز کانتي» ـ نيز در مصاحبه‌اي با خبرگزاري رويترز، عنوان کرد: سرباز ارتش آمريکا در مرخصي به سر مي‌برد و پس از آن از يکي از بسته‌هاي لپ‌تاب را به دست گرفت، متوجه وزن عجيب آن شد و شک کرد و در نهايت با شگرد خاصي که به کار برد، موفق شد اين دو فروشنده متقلب را به ايستگاه پليس معرفي کند. به گزارش ايسنا، تحقيقات در اين رابطه توسط ماموران و بازرسان اداره پليس منطقه «هيندز كانتي ادامه دارد.

زینت کرسی و عرش کبریاست💘

سه شنبه 25 فروردین 1394  4:14 AM
تشکرات از این پست
kordabadi lovermohamad
lovermohamad
lovermohamad
کاربر طلایی1

📢 حوادث خواندنی جهان29 📢پیرزن خلافکارآمریکایی با۷۴نام‌ جعلی

پیرزن خلافکارآمریکایی با ۷۴ نام‌ جعلی

یک زن خلافکار امریکایی که سال‌ها با ۷۴ نام جعلی از دست پلیس فرار کرده بود، با هشیاری افسر ترافیکی پلیس دستگیر شد.

به گزارش سرویس کشکول جام نیوز، «کاترین پارکر» ۷۲ ساله ۱۵ سال تمام با نام‌هایی که بیشتر متعلق به تهیه‌کنندگان هالیوودی بود، موفق می‌شد از صحنه‌های مختلف جرم بگریزد اما این شگرد حیرت‌انگیز فرارش از قانون وقتی که با تخلف رانندگی در خیابان لس‌آنجلس متوقف شده بود، لو رفت.

یک افسر باسابقه پلیس که این زن ۷۲ ساله را متوقف کرده بود، با شنیدن نام و مشخصاتش به او ظنین شد و پس از تماس با ایستگاه پلیس و طرح پرسش‌هایی از او، دست این زن خلافکار رو شد و پلیس دستگیرش کرد.

این زن ۱۵ سال پیش به علت جعل ایمیل فدرال در هاوایی تحت تعقیب بود که در حال حاضر بدون قرار وثیقه در زندان به سر می‌برد.

این زن که یک جاعل حرفه‌ای است با جعل کارت‌های اعتباری و نفوذ به حساب بسیاری از شهروندان لس‌آنجلس از حساب‌های آنها برداشت‌های متعددی داشته است.

در حال حاضر با انتشار تصاویر این زن تعدادی از صاحبان حساب‌های بانکی برای شکایت حاضر شده‌اند و پلیس از دیگر مالباختگان نیز خواست برای طرح شکایت حاضر شوند.
منبع:باشگاه

زینت کرسی و عرش کبریاست💘

چهارشنبه 2 اردیبهشت 1394  8:02 AM
تشکرات از این پست
lovermohamad
lovermohamad
کاربر طلایی1

📢 حوادث جالب30 📢اعدام درملاءعام به جرم طرفداری ازتیم فوتبال!

اعدام در ملاءعام به جرم طرفداری از تیم فوتبال!

در پایان یک مسابقه فوتبال، تیراندازی خونین گروه تبهکاری در «سائوپائولو»ی برزیل هشت کشته برجای گذاشت.

به گزارش سرویس حوادث به نقل از ایران، در پایان یک مسابقه فوتبال، تیراندازی خونین گروه تبهکاری در «سائوپائولو»ی برزیل هشت کشته برجای گذاشت.

در این حادثه هولناک که پس از دیدار تیم‌های فوتبال «کورینتینانس» و «پاویلهائو» در شهر به وجود آمد، سه مرد مسلح که هنوز ارتباطشان با این دو تیم فوتبال مشخص نشده، در برابر دیدگان رهگذران وحشت‌زده هشت هوادار تیم کورینتینانس را روی زمین خواباندند و همه آنها را با شلیک گلوله اعدام کردند سپس از صحنه جنایت متواری شدند.

به گفته پلیس، هفت نفر از این قربانیان در صحنه جان خود را از دست دادند، اما نفر هشتم با فرار از صحنه و رسیدن به ایستگاه پلیس به بیمارستان انتقال یافت ولی پس از بازگو کردن حادثه از شدت خونریزی جان باخت.

هنوز علت انتخاب این افراد برای اعدام در ملأ عام در هاله‌ای از ابهام قرار دارد و پلیس امیدوار است بتواند با استفاده از اتفاقات خونین گذشته مربوط به دو تیم هویت این افراد را شناسایی کند.

زینت کرسی و عرش کبریاست💘

چهارشنبه 2 اردیبهشت 1394  9:34 AM
تشکرات از این پست
lovermohamad
lovermohamad
کاربر طلایی1

📢حوادث جالب وخواندنی31 📢طلاق به خاطرتجربه ناکافی درآشپزی

درخواست طلاق به خاطر تجربه ناکافی در آشپزی

مرد جوان وقتی دید که همسرش آشپزی کردن را یاد نمی‌گیرد تصمیم به جدایی گرفت .

به گزارش سرویس حوادث به نقل از باشگاه خبرنگاران، مرد جوان وقتی دید که همسرش آشپزی کردن را یاد نمی‌گیرد تصمیم به جدایی گرفت.

چندی پیش زوج جوان با مراجعه به دادگاه خانواده درخواست طلاق دادند. مرد جوان در خصوص علت آن به قاضی گفت: آقای قاضی همسرم اصلا آشپزی بلد نیست و الان دو سال است که هنوز هم یاد نگرفته است. روزهای اول سعی می‌کردم او را درک کنم و به او حق بدهم که آشپزی بلد نباشد. اما الان دو سال است که از زندگی مشترک ما گذشته و همسرم همچنان بلد نیست که غذا درست کند.

وی ادامه داد: هر بار می‌خواهد غذا درست کند خراب می‌کند و ما مجبور می‌شویم غذای بیرون را بخوریم. در این دو سال ما یا مهمان بودیم، یا غذای بیرون خورده‌ایم و یا از مادرزنم غذا گرفته‌ایم.

مرد جوان در ادامه گفت:من دوست دارم که همسرم خودش برایم آشپزی کند و غذا بپزد. اما او اینکار را انجام نمی‌دهد و تصمیم به جدایی گرفتم.

زن جوان هم به قاضی گفت: آقای قاضی مردی که تنها به خاطر آشپزی بخواهد از همسرش جدا شود‌‌ همان بهتر که برود و تنها زندگی کند. خوب من نمی‌توانم آشپزی را یاد بگیرم و در این مدت هم خیلی سعی کردم ولی نشد. اما شوهرم هر شب و هر روز سر من غر می‌زند و از من می‌خواهد که سریع‌تر آشپزی کردن را یاد بگیرم. واقعا از رفتار‌هایش خسته شدم و تصمیم به جدایی گرفتم.

بعد از صحبت‌های این زوج قاضی دلیل آن‌ها برای طلاق را کافی نداست و این زوج را با هم آشتی داد. ‎

زینت کرسی و عرش کبریاست💘

چهارشنبه 2 اردیبهشت 1394  10:00 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها