حوادث جالب وخواندنی جهان 27 📢طلاق بخاطرخساست شوهر📢
سه شنبه 25 فروردین 1394 4:13 AM
طلاق به خاطرخساست شوهر
زني به دادگاه آمد و گفت: از خسيسي شوهرم خسته شدم چرا که او يک شمع به جاي چراغ در خانه روشن ميکند. فارس نوشت: زن جوان به دادگاه خانواده شهيد محلاتي آمد و درخواست طلاق خود را به رئيس شعبه 240 اين مجتمع قضايي ارائه کرد. اين زن 28 ساله در حضور قاضي بيان کرد: از دست شوهرم پيري زودرس گرفتم؛ او بسيار خسيس است و اين موضوع مرا عذاب ميدهد. وي با بيان اينکه ما حدود 7 سال با هم زندگي کرديم، گفت: شوهرم به روشن بودن چراغ و رفت و آمد زياد حساس است و من مانند افسردهها شدهام. زن بيان کرد: ميخواهم از او جدا شوم در حقيقت او با اينکه از نظر جسمي سالم است ولي بيماري خسيسي و بددلي دارد. وي در حضور قاضي گفت: من هميشه در تاريکي در خانه هستم، با اين که او در خانه است و فقط شمع روشن ميکند ولي گويي در کنارم نيست و مرا عذاب ميدهد. زن در مقابل قاضي ايستاد و تصريح کرد: شوهرم خود به دليل خسيس بودنش عصبي شده و هرچيز و پول کوچک حتي 100 تومان عصبياش ميکند. وي با بيان اينکه شوهرم به پول اهميت ويژهاي ميدهد، ادامه داد: اگر من در کنار شوهرم بمانم قيد همه آرزوهايم را بايد بزنم و افسرده شوم. قاضي رسيدگي کننده به اين پرونده به دليل عدم حضور مرد و نبود مدارک لازم براي جدايي حکمي صادر نکرد و جلسه را به آينده موکول کرد.