0

📢 حوادث جالب وخواندنی جهان 📢

Lovermohamad
Lovermohamad
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6840

حوادث جالب وخواندنی جهان19 📢 جریمه خروس دوچرخه سوار📢
سه شنبه 25 فروردین 1394  4:03 AM

دلار جریمه خروسی که دوچرخه سواری می کرد!

مقامات پلیس ایالت فلوریدای آمریکا یک مرد را یه دلیل آن که خروس اش در سطح منطقه اقدام به دوچرخه سواری می کرد 500 دلار جریمه کردند. (مارک بوکلی) مرد اهل منطقه (میامی بیچ ) در ایالت فلوریدای آمریکاست که به دلیل آنکه پلیس ایالتی خروس اش را در حین دوچرخه سواری منتهی به محل سکونت وی دید او را 500 دلار جریمه کرده است این مرد گفته: (سال گذشته همسایه هایم از اینکه در یک منطقه شهری  خروس نگهداری می کنم از من شکایت کردند اما من از حق خودم در رابطه با داشتن این خروس که آقای کلاکی نام دارد دفاع کردم.) گفته می شود این مرد 54 ساله طی یک سال به این خروس روستایی دوچرخه سواری یاد داده است و این حیوان به خوبی یک انسان دوچرخه سواری می کند اما در گزارش پلیس ایالتی فلوریدا آمده : این مرد حق نداشته این حیوان را در شهر نگهداری می کند و به او دوچرخه سواری بیاموزد به همین دلیل هنگامی که ماموران پلیس این خروس را در حال دوچرخه سواری دستگیر کردند صاحبش را به پرداخت جریمه 500 دلاری محکوم کرده و از او خواستند تا حیوان را به روستا ببرد.

💘نام زهرا مشتق از نام خداست
زینت کرسی و عرش کبریاست💘

http://s4.picofile.com/file/8182645092/GM_%DB%B2%DB%B0%DB%B1%DB%B5%DB%B0%DB%B4%DB%B1%DB%B5_70502.gif تالارفناوری وعلوم نظامی وبلا من

💘علاج درد مشتاقان طبیب عام نشناسد
مگر لیلی کند درمان غم مجنون شیدا را💔
تشکرات از این پست
kordabadi lovermohamad
دسترسی سریع به انجمن ها