پاسخ به:پاورچین...پاورچین...
چهار راه برای رسیدن به آرامش: 1.نگاه کردن به عقب و تشکر از خدا 2.نگاه کردن به جلو و اعتماد به خدا 3.نگاه کردن به اطراف و خدمت به خدا 4.نگاه کردن به درون و پیدا کردن خدا
پل ارتباطی : samsamdragon@gmail.com
تالارهای تحت مدیریت :
مطالب عمومی کامپیوتراخبار و تکنولوژی های جدیدسیستم های عاملنرم افزارسخت افزارشبکه
در مـقابـلِ تقــدیــرِ خـداونـد. . . . مثـلِ کـودکـی یـک ساله بـاشـــ که وقتـی او را به هـوا مـیانـدازی ، مـیخنـدد ، چــون ایمـان دارد ، تـو او را خـواهـی گـرفـــت. . . .
به همه الکی مثلاً ها خندیدم جز این یکی:
" امروز با مادرم رفتم مدرسه تا کارنامه ام رو بگیرم ، الکی مثلاً من هم مادر دارم "
قطاری به سمت خدا حرکت می کرد ... همه انسان ها سوار شدند. وقتی به بهشت رسیدند ؛ همه پیاده شدند .. یادشان رفته بود ، مقصد خدا بود ، نه بهشت ...
سرم را نه ظلم می تواند خم کند ، نه مرگ ، نه ترس ، سرم فقط برای بوسیدن دست های تو خم می شود مادرم
30 ثانیه به مرکز تصویر خیره بشید بعد به دستتون که روی موسه نگاه کنید
***رفیق*** بـد روز و پُـر زگرد و غــبارِ غـمم رفیـق ! انــدوهِ تـَـه نشــین شـده ی آدمـم رفــیق اجــرِ ســـلام و لطف خوشت را خـدا دهـد من پیش حـس و حا ل و هـوایت کمم رفیق حِســی، زجنسِ مریـــم و لـیـلای چشم تو هــمو اره درمن است و زده برهـمـم رفیق هــرچند پُر ز بغضِ شکست است خاطـرم من نیـــز مثل شخص شــما آدمــم رفیق ! گــرچه به حرف و لفـظ تو باور نمی شـود من روی قـول و عهـد خودم محکمم رفیق ! خوشبختو شـاد باشی و چشـم بد ازتو دور انـدوه و درد و رنج و غمت در دمــم رفیق ***یاحق***
بـد روز و پُـر زگرد و غــبارِ غـمم رفیـق ! انــدوهِ تـَـه نشــین شـده ی آدمـم رفــیق اجــرِ ســـلام و لطف خوشت را خـدا دهـد من پیش حـس و حا ل و هـوایت کمم رفیق حِســی، زجنسِ مریـــم و لـیـلای چشم تو هــمو اره درمن است و زده برهـمـم رفیق هــرچند پُر ز بغضِ شکست است خاطـرم من نیـــز مثل شخص شــما آدمــم رفیق ! گــرچه به حرف و لفـظ تو باور نمی شـود من روی قـول و عهـد خودم محکمم رفیق ! خوشبختو شـاد باشی و چشـم بد ازتو دور انـدوه و درد و رنج و غمت در دمــم رفیق ***یاحق***
انــدوهِ تـَـه نشــین شـده ی آدمـم رفــیق اجــرِ ســـلام و لطف خوشت را خـدا دهـد من پیش حـس و حا ل و هـوایت کمم رفیق حِســی، زجنسِ مریـــم و لـیـلای چشم تو هــمو اره درمن است و زده برهـمـم رفیق هــرچند پُر ز بغضِ شکست است خاطـرم من نیـــز مثل شخص شــما آدمــم رفیق ! گــرچه به حرف و لفـظ تو باور نمی شـود من روی قـول و عهـد خودم محکمم رفیق ! خوشبختو شـاد باشی و چشـم بد ازتو دور انـدوه و درد و رنج و غمت در دمــم رفیق ***یاحق***
اجــرِ ســـلام و لطف خوشت را خـدا دهـد من پیش حـس و حا ل و هـوایت کمم رفیق حِســی، زجنسِ مریـــم و لـیـلای چشم تو هــمو اره درمن است و زده برهـمـم رفیق هــرچند پُر ز بغضِ شکست است خاطـرم من نیـــز مثل شخص شــما آدمــم رفیق ! گــرچه به حرف و لفـظ تو باور نمی شـود من روی قـول و عهـد خودم محکمم رفیق ! خوشبختو شـاد باشی و چشـم بد ازتو دور انـدوه و درد و رنج و غمت در دمــم رفیق ***یاحق***
من پیش حـس و حا ل و هـوایت کمم رفیق حِســی، زجنسِ مریـــم و لـیـلای چشم تو هــمو اره درمن است و زده برهـمـم رفیق هــرچند پُر ز بغضِ شکست است خاطـرم من نیـــز مثل شخص شــما آدمــم رفیق ! گــرچه به حرف و لفـظ تو باور نمی شـود من روی قـول و عهـد خودم محکمم رفیق ! خوشبختو شـاد باشی و چشـم بد ازتو دور انـدوه و درد و رنج و غمت در دمــم رفیق ***یاحق***
حِســی، زجنسِ مریـــم و لـیـلای چشم تو هــمو اره درمن است و زده برهـمـم رفیق هــرچند پُر ز بغضِ شکست است خاطـرم من نیـــز مثل شخص شــما آدمــم رفیق ! گــرچه به حرف و لفـظ تو باور نمی شـود من روی قـول و عهـد خودم محکمم رفیق ! خوشبختو شـاد باشی و چشـم بد ازتو دور انـدوه و درد و رنج و غمت در دمــم رفیق ***یاحق***
هــمو اره درمن است و زده برهـمـم رفیق هــرچند پُر ز بغضِ شکست است خاطـرم من نیـــز مثل شخص شــما آدمــم رفیق ! گــرچه به حرف و لفـظ تو باور نمی شـود من روی قـول و عهـد خودم محکمم رفیق ! خوشبختو شـاد باشی و چشـم بد ازتو دور انـدوه و درد و رنج و غمت در دمــم رفیق ***یاحق***
هــرچند پُر ز بغضِ شکست است خاطـرم من نیـــز مثل شخص شــما آدمــم رفیق ! گــرچه به حرف و لفـظ تو باور نمی شـود من روی قـول و عهـد خودم محکمم رفیق ! خوشبختو شـاد باشی و چشـم بد ازتو دور انـدوه و درد و رنج و غمت در دمــم رفیق ***یاحق***
من نیـــز مثل شخص شــما آدمــم رفیق ! گــرچه به حرف و لفـظ تو باور نمی شـود من روی قـول و عهـد خودم محکمم رفیق ! خوشبختو شـاد باشی و چشـم بد ازتو دور انـدوه و درد و رنج و غمت در دمــم رفیق ***یاحق***
گــرچه به حرف و لفـظ تو باور نمی شـود من روی قـول و عهـد خودم محکمم رفیق ! خوشبختو شـاد باشی و چشـم بد ازتو دور انـدوه و درد و رنج و غمت در دمــم رفیق ***یاحق***
من روی قـول و عهـد خودم محکمم رفیق ! خوشبختو شـاد باشی و چشـم بد ازتو دور انـدوه و درد و رنج و غمت در دمــم رفیق ***یاحق***
خوشبختو شـاد باشی و چشـم بد ازتو دور انـدوه و درد و رنج و غمت در دمــم رفیق ***یاحق***
انـدوه و درد و رنج و غمت در دمــم رفیق ***یاحق***
***یاحق***
تصویری نادر از منزل حضرت علی(ع) و فاطمه(س) در مدینه که در سال۱۹۸۲ میلادی گرفته شده