پاسخ به:پاورچین...پاورچین...
چهار راه برای رسیدن به آرامش: 1.نگاه کردن به عقب و تشکر از خدا 2.نگاه کردن به جلو و اعتماد به خدا 3.نگاه کردن به اطراف و خدمت به خدا 4.نگاه کردن به درون و پیدا کردن خدا
پل ارتباطی : samsamdragon@gmail.com
تالارهای تحت مدیریت :
مطالب عمومی کامپیوتراخبار و تکنولوژی های جدیدسیستم های عاملنرم افزارسخت افزارشبکه
یــا عـــلــی مــــدد ♥•٠· به خدای منان به تمام قران به جلال احمد به مقام حیدر به کمال زهرا به وقار زینب به شبیر و شبر به بهشت و کوثر به قتال حمزه به نبرد مالک به صفای سلمان به خلوص بوذر به حقیقت دین به تمام ایمان به حبیب و میثم به بلال و قنبر که علیست والا که علیست اعلا که علیست اقا که علیست بالا که علیست مولا که علیست هادی که علیست رحمت که علیست سرور که علیست اول که علیست آخر که علیست ظاهر که علیست باطن که علیست آدم که علیست خاتم به علی ببالم به علی بنازم ز علی بخواهم ز علی بخوانم ز علی ستانم که علیست عشقم که علیست قلبم که علیست عمرم که علیست روحم که علیست دینم که علیست جانم گر از او نخوانم به چه کار آید زبان و دهانم به فدای حیدر من و دودمانم من و خاندانم من و دوستانم علی ای صلاتم علی ای زکاتم علی ای صیامم علی ای قیامم علی ای نیازم علی ای نمازم به رخت بخندم به سویت بپویم به رهت بمیرم به غمت بنازم تویی افتخارم تویی اعتبارم ز تو سر بلندم ز تو سر فرازم اگرم نخواهی اگرم نخوانی به که دل ببازم به ولایت تو به محبت تو ز شرار دوزخ نبود مرا غم بلند بگو یا علی.......
حواسمان باشد… ﺑﺎ "ﺯباﻥ" ﻣﯿﺸود ﻣﺴﺨﺮﻩ ﮐﺮﺩ! ﺑﺎ "ﺯباﻥ" ﻣﯿﺸود ﺭﻭﺣﯿﻪ ﺩﺍﺩ... ﺑﺎ "ﺯباﻥ" ﻣﯿﺸود ﺍﯾﺮﺍﺩﮔﺮﻓﺖ! با "ﺯباﻥ" ﻣﯿﺸود ﺗﻌﺮﯾﻒ ﮐﺮﺩ... با "ﺯباﻥ" ﻣﯿﺸود "ﺩﻝ "ﺷﮑﺴﺖ! با "ﺯباﻥ" ﻣﯿﺸود ﺩﻟﺪﺍﺭﯼ ﺩﺍﺩ... با "ﺯباﻥ" ﻣﯿﺸود ﺁﺑﺮﻭ ﺑﺮﺩ! ﺑﺎ "ﺯباﻥ" ﻣﯿﺸود ﺁﺑﺮﻭ ﺧﺮﯾﺪ... ﺑﺎ "ﺯباﻥ" ﻣﯿﺸود "جدایی "انداخت! با "زبان" میشود آتش زد! با "زبان" میشود آتش راخاموش کرد... حواسمان به زبانمان باشد: آلوده اش نکنیم...
ای ساکن دیار حجب و حیا! چه عارفانه به میدان آمده ای! پوشش دینی تو دل پاکان روزگار را به شوق آورده است. چرا که این پوشش از زره جنگاوران میدان رزم بسی والاتر است. که آن زره میدان جهاد اصغر است و حجاب تو زره میدان جهاد اکبر. ای ساکن وادی عشق که خدا را معشوق خود ساخته ای! دانسته بودم که عاشق انتخاب هایش را به معشوق وامی گذارد و دیدیم که خلعت زیبای حجابت به انتخاب معشوق تو بوده است. پس مبارک باد که حجاب اسلامی لباس عشق به خداست.
خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ
دقیقاً بعضیا با ما اینطوری هستن! خودشون دنبال شر میگردن! ما چیز بدی بهشون نگفتیم، بد برداشت میکنن و میان برای دعوا!
میل خودشونه! اما ما دوست نداریم مثل اون خروسه باشیم! والا!
بزرگترین اشتباه زندگی ام اعتماد به تو بود
چه حماقتی :-(
سرابی بیش نبودی
چه معجزه ها که نشد؛ با سربندهای مادرانه... یا زهرا:((
◥ یــاد شهیـــدان هســتـهای گـــرامـــی بـــاد ◣
خدا حفظت کنه یاور رهبر... خدا موفقت بداره... آن شاءالله با ائمه ی اطهار و شهدای عزیز محشورت کند حجا قاسم... عزت اسلام و مسلمینی
نیمه شبها زمان استجابت دعایند ... کوچه دلت را چراغانی کن سر سجاده ات بنشین و منتظر باش فرشته ها حتما می آیند ... خدا از رگ گردنت به تو نزدیکتر است منتظر است تا آرزوهایت را تحویل بگیرد ... مبادا که فرشته هایت دست خالی برگردند آرزو كن ، آرزوهایی به بزرگی مستجاب كننده اش ... . . . قَالَ إِنَّمَا أَشْكُو بَثِّی وَحُزْنِی إِلَى اللَّهِ وَأَعْلَمُ مِنَ اللَّهِ مَا لَا تَعْلَمُونَ گفت: من غم و اندوهم را تنها به خدا میگویم (و شکایت نزد او میبرم)! و از خدا چیزهایی میدانم که شما نمیدانید! سوره یوسف آیه۸۶