0

ثواب نماز جماعت اوّل وقت

omiddeymi1368
omiddeymi1368
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6610

ثواب نماز جماعت اوّل وقت

ثواب نماز جماعت اوّل وقت

واسه كسي خاك گلدون باش،
كه اگه به آسمون رسيد،
بدونه ريشه‌اش كجاست ...

چهارشنبه 26 آذر 1393  4:48 PM
تشکرات از این پست
moradi92 nazaninfatemeh shayesteh2000 farshon shirdel2 amirhossein1392
moradi92
moradi92
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 3481

پاسخ به:ثواب نماز جماعت اوّل وقت

سلام بر همسایه راهرو بغلی خودمون؛ cheeky

بحث نماز جماعت رو مطرح کردین که متأسفانه امروزه خیلی کمتر به اون توجه میشه..

به نظر شما، علت این امر چی میتونه باشه و چطور میتونیم، خوندن نماز جماعت رو به صورت یک فرهنگ در بیاریم؟

همین سئوالات در مورد نماز اول وقت هم میتونن مطرح باشن.

نظر دوستان چیه؟

کاش میشد زمان چند سال، به عقب برگرده!!

اون وقت، حتماً یه راه دیگه رو میرفتم و الان اینجای زندگی نبودم!!

سه شنبه 2 دی 1393  2:36 PM
تشکرات از این پست
omiddeymi1368 shayesteh2000 shirdel2 amirhossein1392
omiddeymi1368
omiddeymi1368
کاربر طلایی1

سلام و درود بر مدیر گرامی. ممنون از نظرات شما؛

کم توجهی و شاید کم رغبتی به نماز جماعت  میتونه دلایل زیر رو داشته باشه:

از بعضی از افراد که میپرسم چرا اهل مسجد نیستی؟ میگن ما فرادا بیشتر حال میکنیم. بهتر میفهمیم چی میخونیم. با اینکه این تفکر رو قبول ندارم، امّا یه کوچولو بهشون حق میدم! بعضی جاها خودِ امام جماعتا هم مقصّرن. یعنی اینو دیدم که میگم! به قدری بی حال و زرد و زار نماز رو میخونن که حال آدم به هم میخوره. برخی امام جماعتا حتی مواردی رو که توی توضیح المسائل نوشته، رعایت نمیکنن. مثل اذکاری که بلند گفتنشون مستحبه. اصلاً همین صوت مناسب و یکنواخت و رسا خودش نظم میده به نماز و مسجد. توی یه مسجد بزرگ با اون همه جمعیت عقل حکم میکنه که از یک میکروفون سالم با یک صوت مناسب(نه کم و نه بلند) استفاده بشه که مأمومین هم بفهمن امام چی میخونه. خودِ گوش کردن به قرائت، خالی از ثواب نیس. حتی باعث میشه اگه کسی جایی رو اشتباه میخونه، اصلاح کنه. الآن بر عکس شده صدای مکبّر تا ته کوچه میره، اما صدای امام انگاری از ته چاه میاد(البته برخی جاها/که این جاها هم تعداش کم نیس متأسفانه). اصلاً مکبّر باشه یا نباشه چیز مهمّی نیس به نظرم.

بعضیا که بهانه میارن برای شرکت در نماز جماعت بماند، که بعضیا ممکنه خط در میون و چه بسا چند صفحه در میون نماز بخونن(حالا چه فرادا و چه جماعت) میگن که بابا همش تکراریه. صبح بخون، باز تا چشم به هم نزدی ظهر و عصر(اون هم هششششت رکعت)، باز تا ناهار نخوردی و نخوابیدی نوبت مغرب و عشا میشه. همش اینو تکرار کن. هر روز همینه. من یک راه حل دارم: میگم که کسی که فقط عادت کنه به خوندن سوره توحید، ذکر قنوت همیشگی(ربنا آتنا ...) و خلاصه هییییچ تنوّعی به خرج نده توی نماز، معلومه که دچار کسلی شده و احساس میکنه تکراریه. بابا نمازا رو جوری میشه خوند که این 17 رکعت هیچکدوم به هم شباهت نداشته باشه. بیایم سوره های مختلف -مخصوصاً جزء 30 که سُوَر بسیار زیبایی همچون فجر، أعلی، تین، قارعة، تکاثر و ... داره- رو بخونیم. همش توحید،کوثر-توحید،کوثر. خب معلومه تکراری میشه. این همه دعاهای مختلفی که برای قنوت وجود داره، خب اونا رو بخونیم. حفظ کردنش کاری نداره. بهترین دعای قنوت هم اینه. از این نظر میگم بهترین که خیلی سفارش میشه توی منابر و من هم به شخصه واقعاً عاشقشم. اونم اینه: "رَبِّ أَدْخِلْنِی مُدْخَلَ صِدْقٍ وَ أَخْرِجْنِی مُخْرَجَ صِدْقٍ وَ اجْعَلْ لِی مِنْ لَدُنْكَ سُلْطَانًا نَصِیراً/اسراء،80". اذکار رکوع و سجود رو هم به روشهای مختلف همراه با دعاهای مختلف میتونیم بگیم. این قبیل موارد رو وقتی امامان جماعت هم رعایت کنند و تأکید داشته باشن روش، خب معلومه بچه ها و جوونا هم یاد میگیرن و الگوبرداری میکنن. 

من تا بدین لحظه، نمازی زیبا با صدایی عالی از کسی ندیدم، جز امام جمعه شهرمون(دکتر رضایی اعلی الله مقامه الشریف). یعنی هر چی من تعریف کنم، بازم کمه. چه سوره های زیبا، با آهنگی دلنشین، با وقار و با صُلابت میخونن. چه اذکار مستحب زیبایی میخونن. فقط ایشون رو دیدم که این جور نماز بخونن. اصلاً طرز نماز خوندنشون یک کلاس درسه. خب وقتی یه نفر مثل من پشت سر این طور امام جماعتا نماز بخونیم جذب میشیم. حتی اگر 170 رکعت در روز هم باشه، آدم دوس نداره یه رکعتشو ترک کنه. ایشون مثلاً در نماز مغرب و عشا فقط یک بار سوره توحید رو میخونن، با سه سوره زیبای مختلف دیگه. ولی وقتی نمازای بیحال و تکراری بقیه رو آدم میبینه معلومه که بعد از مدتی احساس رکود میکنه. البته این مجوّز برای ترک نیستا!!! ولی خب بی تأثیر هم نیس.

بقیه دوستان هم نظر بدن...

واسه كسي خاك گلدون باش،
كه اگه به آسمون رسيد،
بدونه ريشه‌اش كجاست ...

پنج شنبه 4 دی 1393  8:39 PM
تشکرات از این پست
moradi92 shayesteh2000 shirdel2 amirhossein1392
moradi92
moradi92
کاربر طلایی1

سلام و احترام خدمت داداش دیمی؛

حرفهاتون منطقی و درسته.. متأسفانه اکثر ائمه جماعت، کهنسال هستند و اون مشکلاتی که بیان کردین وجود داره.. از نظر بلندگو و میکروفن هم که بله، زیاد جدی گرفته نمیشه.. 

اتفاقاً وقتی من به مساجدی میرم که یه مقدار کوچیک هستن و از این وسایل استفاده نمیشه، و صدای طبیعی امام جماعت رو میشنوم، بسیار نماز دلچسبتری میخونم..

یه مشکل دیگه هم اینه، که بعضی از ائمه جماعت، واقعاً نماز رو طولانــــــــــــــــــــــــــــــی میکنن و اصلاً متوجه دیگران نیستند..

خانمه داره نماز میخونه، بچه اش از خواب بیدار میشه و کل مسجد رو میزاره روی سرش.. اما آقا هنوز داره آهسته آهسته، کار خودش رو میکنه.. دیگه از پیغمبر که بالاتر نیستی، جمع و جورش کن.. فکر اون افراد پیری هم که نمیتونن سرپا وایسن رو بکن.. فکر اون کاسبی که میخاد زود برگرده سر کارش رو هم بکن..

خوب اینطوری میشه که خیلیها قید نماز جماعت رو میزنن؛ مردم رو از کار و زندگیشون میندازید هیچ، از نماز و مسجد هم فراری میدید..

البته موارد دیگه ای هم مدّ نظرم هست، که ان شاالله بیان خواهد شد. 

پنج شنبه 4 دی 1393  9:29 PM
تشکرات از این پست
omiddeymi1368 shayesteh2000 shirdel2 amirhossein1392
farshon
farshon
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 43957

نمازاول وقت که خیلی صواب داره چه برسه که دوقبضه هم بشه یعنی به جماعت خونده بشه

مدیرتالارلطیفه وطنزوحومه

چهارشنبه 10 دی 1393  8:47 AM
تشکرات از این پست
moradi92 omiddeymi1368 shirdel2 amirhossein1392
moradi92
moradi92
کاربر طلایی1

سلام و عرض ادب خدمت داداش دیمی؛ خوبین؟ کم پیدا هستین؟ cheeky

داشتیم درباره نماز جماعت و مسجد و آفات اون بحث میکردیم..

من خیلی از این مسأله شاکی هستم و اونو یکی از علل کم رفتن بعضی از خانمها به مسجد میدونم.. خیلی از مسجدها دو طبقه هستن و خانمها باید برن طبقه بالا..

معمولاً خانمها از پا درد رنج میبرن و بالا رفتن از پله خودش معضلیه برای اونها.. از طرفی خانمها ممکنه بچه کوچیک داشته باشن و موقع نماز بچه بیاد و از پله ها بیفته.. 

چرا مسجدهای ما انقدر غیر مجهزند؟ چرا مسجد نباید یه جایی برای نگهداری از بچه ها و بازی اونها داشته باشه؟

پنج شنبه 11 دی 1393  10:13 PM
تشکرات از این پست
shirdel2 omiddeymi1368 amirhossein1392
shirdel2
shirdel2
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 5535

بنام خدا

سلام دوستان گرامی

خیلی از مطالبی که در مورد مشکلات مساجد و روحانی پیشنماز و.... درست هستند، اما عمومیت ندارد و البته آنقدر ثواب نماز اول وقت و خصوصا جماعت زیاد هست که قابل وصف نمی باشد و لذا ما باید اگر ثواب می خواهیم  کمی هم مشکلات را تحمل کنیم .اگر کمی وجدان خودمان را قاضی کنیم با اطمینان متوجه خواهیم شد که تا اندازه ای هم سستی و تنبلی و ... باعث شده تا با کوچکترین مشکلی از فضلیت این عمل عبادی سرباز بزنیم و بنا بدلایل ذکر شده و موارد دیگر حتی نماز اول وقت را هم ترک کنیم.جا دارد یادی از شهید بزرگوار و عالی مقام، شهید رجائی بکنیم که  در موقع اذان می فرمود به نماز نگوئید کار داریم به کار بگوئید نماز دارم. و حاضر نمی شد تحت هیچ شرایطی نماز اول وقت و جماعت را ترک نماید. امیدوارم که با خودمان روراست باشیم و به خودمان قول بدهیم که با تمامی سختیها به این دستور اسلام عمل نمائیم. انشاالله.

در روایتی نقل شده است که حضرت عزرائیل (ع) فرمود:

« هر کس بر نماز اول وقت مواظبت نماید من خودم هنگام مرگ شهادتین را بر زبانش جاری می سازم. خودم شیطان را از او دور می سازم.»
ثواب نماز جماعت
پیامبر- صلی الله علیه و آله به جبرئیل فرمودند: ثواب نماز جماعت چه قدر است؟
جبرئیل(ع) عرض کرد: اگر یک نفر به امام جماعت اقتدا کند هر رکعت او ثواب صد و پنجاه رکعت و اگر دو نفر ثواب ششصد رکعت. همین طور اگر ده نفر شوند ثواب هر رکعت برای هر کدام هفتاد و شش هزار و هشتصد رکعت(76800) به حساب می آید.و.......

چنان چه نماز جماعتی بیش از 10 نفر تشکیل گردد، اگر جن ، انس و ملائک نویسنده و همه ی درخت ها قلم و دریا ها مرکب شوند، نمی توانند حتی ثواب یک رکعت آن را محاسبه نمایند.
«عروه الوثقی باب نماز جماعت»

پنج شنبه 11 دی 1393  10:36 PM
تشکرات از این پست
moradi92 omiddeymi1368 amirhossein1392
omiddeymi1368
omiddeymi1368
کاربر طلایی1

نقل قول moradi92

سلام و عرض ادب خدمت داداش دیمی؛ خوبین؟ کم پیدا هستین؟ cheeky

داشتیم درباره نماز جماعت و مسجد و آفات اون بحث میکردیم..

من خیلی از این مسأله شاکی هستم و اونو یکی از علل کم رفتن بعضی از خانمها به مسجد میدونم.. خیلی از مسجدها دو طبقه هستن و خانمها باید برن طبقه بالا..

معمولاً خانمها از پا درد رنج میبرن و بالا رفتن از پله خودش معضلیه برای اونها.. از طرفی خانمها ممکنه بچه کوچیک داشته باشن و موقع نماز بچه بیاد و از پله ها بیفته.. 

چرا مسجدهای ما انقدر غیر مجهزند؟ چرا مسجد نباید یه جایی برای نگهداری از بچه ها و بازی اونها داشته باشه؟

با سلام و شب بخیر خدمت شما دوست گرامی؛ الحمد لله. إن شاء الله شما هم صحیح و سالم باشید؛

درست می فرمایید، یه مشکل دیگه این مساجد همینیه که شما فرمودید و میشه گفت که این مشکل خیلی بیشتر برای خانماست. 

اگه خواسته باشیم، روی همین مسئله نماز جماعت و حضور در مسجد، زوم کنیم اینقد مشکل هست که خدا میدونه. درد اینه که کسی هم نیست بخواد اینارو به تدریج رفع کنه. همه همین جور به هوای بقیه نشستن. بعضیا هم که اصلاً براشون مهم نیس.

البته این مشکلات، نباید ما رو از مسجد و نماز دلسرد کنه. ثواب بسیار زیادش بر هییییچ کسی پوشیده نیس. إن شاء الله همه ما جزو مسجدیها و نماز خونهای واقعی باشیم. و إن شاء الله حضور ما مقطعی هم نباشه...الهی آمین.

یه مورد دیگه:

خداییش میرید مسجد، چند درصد جوون و چند درصد مسن و پیر حضور دارن؟؟؟ این هم یه معظله. البته این رو هم نباید فراموش کرد که افراد پیر وقت آزاد بیشتری دارن، اما از اون طرف توانایی حضور در مسجد براشون کمتره و شاید هم حال و حوصله نداشته باشن. گرچه الآن برعکسه. جوونا حال و حوصله مسجد ندارن اما حال و حوصله فیلم دیدن و سینما رفتن و ... دارن!!!

واسه كسي خاك گلدون باش،
كه اگه به آسمون رسيد،
بدونه ريشه‌اش كجاست ...

پنج شنبه 11 دی 1393  10:58 PM
تشکرات از این پست
moradi92 amirhossein1392
omiddeymi1368
omiddeymi1368
کاربر طلایی1

نقل قول shirdel2

بنام خدا

سلام دوستان گرامی

خیلی از مطالبی که در مورد مشکلات مساجد و روحانی پیشنماز و.... درست هستند، اما عمومیت ندارد و البته آنقدر ثواب نماز اول وقت و خصوصا جماعت زیاد هست که قابل وصف نمی باشد و لذا ما باید اگر ثواب می خواهیم  کمی هم مشکلات را تحمل کنیم .اگر کمی وجدان خودمان را قاضی کنیم با اطمینان متوجه خواهیم شد که تا اندازه ای هم سستی و تنبلی و ... باعث شده تا با کوچکترین مشکلی از فضلیت این عمل عبادی سرباز بزنیم و بنا بدلایل ذکر شده و موارد دیگر حتی نماز اول وقت را هم ترک کنیم.جا دارد یادی از شهید بزرگوار و عالی مقام، شهید رجائی بکنیم که  در موقع اذان می فرمود به نماز نگوئید کار داریم به کار بگوئید نماز دارم. و حاضر نمی شد تحت هیچ شرایطی نماز اول وقت و جماعت را ترک نماید. امیدوارم که با خودمان روراست باشیم و به خودمان قول بدهیم که با تمامی سختیها به این دستور اسلام عمل نمائیم. انشاالله.

در روایتی نقل شده است که حضرت عزرائیل (ع) فرمود:

« هر کس بر نماز اول وقت مواظبت نماید من خودم هنگام مرگ شهادتین را بر زبانش جاری می سازم. خودم شیطان را از او دور می سازم.»
ثواب نماز جماعت
پیامبر- صلی الله علیه و آله به جبرئیل فرمودند: ثواب نماز جماعت چه قدر است؟
جبرئیل(ع) عرض کرد: اگر یک نفر به امام جماعت اقتدا کند هر رکعت او ثواب صد و پنجاه رکعت و اگر دو نفر ثواب ششصد رکعت. همین طور اگر ده نفر شوند ثواب هر رکعت برای هر کدام هفتاد و شش هزار و هشتصد رکعت(76800) به حساب می آید.و.......

چنان چه نماز جماعتی بیش از 10 نفر تشکیل گردد، اگر جن ، انس و ملائک نویسنده و همه ی درخت ها قلم و دریا ها مرکب شوند، نمی توانند حتی ثواب یک رکعت آن را محاسبه نمایند.
«عروه الوثقی باب نماز جماعت»

سلام و تشکر از حضور شما دوست عزیز،

روایات خیلی خوبی رو بیان کردید، خیلی ممنونم.

درسته مشکلات مساجد(اعم از خود ساختمان و افرادش) عمومیت نداره، ولی خیلیا رو به راحتی میشه برطرف کرد. تذکر هم که میدی اصلاً برای بعضیا مهم نیس. چرا؟ چون عادت کردن. چون حال و حوصله ندارن. چون بی ارزشه براشون. 

در کنار اینها همون طور که فرمودین، نباید دچار سستی و تنبلی بشیم. خدا به همه ما کمک کنه تا درست و کامل و پایا نماز بخونیم!

واسه كسي خاك گلدون باش،
كه اگه به آسمون رسيد،
بدونه ريشه‌اش كجاست ...

پنج شنبه 11 دی 1393  11:03 PM
تشکرات از این پست
moradi92 amirhossein1392
shirdel2
shirdel2
کاربر طلایی1

بنام خدا

نماز اول وقت

نماز امیرالمومنین در معرکه صفین
امیرالمؤمنین   علی علیه السلام در جنگ صفین در حال جنگ، گاه‌به‌گاه به خورشید نگاه   می‌کرد. ابن عباس دلیل این کار را پرسید. امام فرمود:«می‌خواهم بدانم کی   ظهر می‌شود تا نماز بخوانیم.»
ابن عباس گفت:«مگر حالا وقت نماز است؟ ما در حال جنگیم!»
امام فرمود:«ما برای نماز می‌جنگیم

درباره ثواب نماز اول وقت برخی از احادیث نقل شده از ائمه اطهار (ع) ذکر می شود:

1. یکی از اصحاب امام صادق (ع) به آن حضرت عرض کرد: یا ابا عبد اللَّه! مرا از بهترین وقت براى خواندن نماز صبح آگاه فرما. امام (ع) فرمود: هنگام طلوع فجر؛ زیرا خداوند مى‏فرماید: «به تحقیق که قرآن فجر مشهود است»(1)؛ یعنى، نماز صبح را هم فرشتگان روز و هم فرشتگان شب مشاهده می­کنند. پس اگر بنده‏اى نماز صبح خود را به هنگام طلوع فجر بخواند، ثواب آن دو بار در نامه اعمال او نوشته مى‏شود، هم فرشتگان روز مى‏نویسند و هم فرشتگان شب.(2)

2. حضرت موسى بن جعفر (ع): «[عطر] نمازهاى واجب که در اول وقت و با آداب و حدود مخصوص به خود خوانده مى‏شوند، از برگ­ها و ساقه‏هاى نو رسیده و شاداب و با طراوت یاس(3) خوشبوتر است. پس بر شما است که نماز [واجب] را در اول وقت آن بجاى آورید».(4)

3. زُراره از امام باقر (ع) می پرسد: خداوند کار شما را به صلاح آورد، اداى نمازها در اول وقت آن بهتر است، یا در وسط وقت، یا در آخر وقت؟ امام (ع) فرمود: در اول وقت. رسول خدا (ص) فرمود: «خداوند عزّ و جلّ، کارهاى نیک را موقعى دوست دارد که در انجام آن تعجیل شود».(5)

4.امام صادق (ع): «هر که نمازهاى واجب را در اول وقت بخواند و درست ادا کند، فرشته آن را پاک و درخشان به آسمان رساند و آن نماز فریاد زند خدا تو را حفظ کند چنانچه حفظم کردی و تو را به خدا سپارم چنانچه مرا به فرشته‏اى کریم سپردى و هر که بدون عذر بعد از وقتش، آن را بدون دقت و ارتباط معنوی لازم بخواند، فرشته آن را سیاه و تاریک بالا برد و آن نماز فریاد کشد خدا ضایعت کند چنانچه ضایعم کردى و رعایتت نکند چنانچه رعایتم نکردى...».(6)

علمای بزرگ هم با توجه به این احادیث مردم را سفارش به انجام نماز در اول وقت نموده و آن را از اصول مهمّ سیر و سلوک و قُرب به سوی خدا و کمال انسانی دانسته اند.(7)

نتیجه:بر اساس روایات از ائمه اطهار (ع) و سفارش علما پسندیده این است که انسان اگر عذر شرعی نداشته باشد، نماز را در اول وقت آن بجا آورد تا مشمول آثار و ثواب آن شود.

منابع

1- اسراء، 78:«أَقِمِ الصَّلاةَ لِدُلُوکِ الشَّمْسِ إِلى‏ غَسَقِ اللَّیْلِ وَ قُرْآنَ الْفَجْرِ إِنَّ قُرْآنَ الْفَجْرِ کانَ مَشْهُوداً»؛نماز را از زوال خورشید (هنگام ظهر) تا نهایت تاریکى شب [نیمه شب‏] برپا دار و همچنین قرآن فجر [نماز صبح‏] را چرا که قرآن فجر، مشهود (فرشتگان شب و روز) است.

2- کلینی، محمد بن یعقوب، الکافی، ج 3، ص 283، دار الکتب الإسلامیة، تهران، 1365ش.

3- آس یا درخت مورد، از محصولات گرمسیرى است، و گویند عصاى حضرت موسى (ع) از چوب آن بوده است، همچنین به نوعى ریحان که بى‏اندازه خوشبوست، گفته مى‏شود. ر. ک: فرهنگ نفیسى، ج 1، ص 27، به نقل از: مجاهدى‏، محمد علی، پاداش نیکى‏ها و کیفر گناهان‏، ص 112،انتشارات سرور، قم، چاپ اول، 1381ش.

4- عاملی، شیخ حرّ، وسائل الشیعة، ج 4، ص 119، مؤسسه آل البیت (ع)، قم، 1409 ق.

5- الکافی، ج 3، ص 274.

6- وسائل الشیعة، ج 4، ص 123 و 124.

7- ر.ک: موسوی (امام خمینی)، سید روح الله،آداب الصلاة، ص 108، مؤسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی (ره)، تهران، چاپ هفتم، 1378ش.

شفاعت رسول الله در قیامت

یکی از مهم‌ترین دستوراتی که در اسلام سفارش زیادی به آن شده نماز است. در اهمیت نماز و اینکه ستون دین معرفی شده سخن‌های بسیار گفته‌اند، اما در اینجا تنها در مورد اهمیت نماز اول وقت سخن می‌گوییم. سبک شمردن نماز، شکل‌های مختلفی دارد که یکی از مهمترین آنها، تأًخیر در خواندن آن است.
دراین مورد روایات زیادی از معصومین وارد شده است که به چند مورد از آنها اشاره می‌شود:
رسول خدا (ص) فرمود:«از من نیست کسی که نماز را سبک بشمارد. به خدا قسم هر کس نماز واجبش را از اول وقت، به تأخیر بیندازد، در حوض کوثر نزد من نخواهد آمد و شفاعت  من در روز قیامت نصیب او نمی‌گردد.»

شیطان از انسانی که نمازهای پنج‌گانه را در اول وقت بخواند، می‌ترسد اما نسبت به هر کس که نمازهای خود را به تاخیر بیفکند جرأت پیدا می‌کند و او را به ارتکاب گناهان بزرگ وادار می‌نماید.

اولین سوال در حسابرسی از بنده

حضرت امام باقر علیه السلام  فرمود«اولین چیزی که از بنده حسابرسی می‌شود نماز است؛ اگر نمازش قبول شد، اعمال دیگرش قبول می‌شود.»

اگر نماز در وقت خودش به آسمان بالا رود، به صورتی درخشان به سوی صاحبش باز می‌گردد و می‌گوید:«مرا حفظ کردی، خدا تو را حفظ کند!» اما اگر در غیر وقت آن خوانده شود، به صورتی تاریک به سوی صاحبش باز می‌گردد و می‌گوید:«مرا تباه کردی. خدا تو را تباه گرداند!»

حضرت صادق علیه السلام فرمود:«شیعیان ما را در مواقع نماز امتحان کنید و ببینید رعایتشان در مورد خواندن نماز چگونه است.» 

برگرفته از وبلاگ صلاة

پنج شنبه 11 دی 1393  11:04 PM
تشکرات از این پست
omiddeymi1368 moradi92 amirhossein1392
shirdel2
shirdel2
کاربر طلایی1

بنام خدا

نماز اول وقت شاه کلید است.

روایت شده جوانی نزد شیخ حسنعلی نخودکی آمد و گفت: سه قفل در زندگیم وجود دارد و سه کلیداز شما می خواهم.

قفل اول: دوست دارم که یک ازدواج سالم داشته باشم.

قفل دوم: دوست دارم کارم برکت داشته باشد.

قفل سوم: دوست دارم عاقبت بخیر شوم.

شیخ نخودکی فرمود:

برای قفل اول : نمازت را اول وقت بخوان.

برای قفل دوم: نمازت را اول وقت بخوان.

برای قفل سوم: نمازت را اول وقت بخوان.

چوان عرض کرد: سه قفل با یک کلید؟

شیخ نخودکی فرمود: نماز اول وقت شاه کلید است.

منبع : ماهنامه موعود، شماره 168 .

جمعه 12 دی 1393  9:10 PM
تشکرات از این پست
moradi92 omiddeymi1368
دسترسی سریع به انجمن ها