0

ثواب نماز جماعت اوّل وقت

omiddeymi1368
omiddeymi1368
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6610

پاسخ به:ثواب نماز جماعت اوّل وقت
پنج شنبه 11 دی 1393  11:03 PM

نقل قول shirdel2

بنام خدا

سلام دوستان گرامی

خیلی از مطالبی که در مورد مشکلات مساجد و روحانی پیشنماز و.... درست هستند، اما عمومیت ندارد و البته آنقدر ثواب نماز اول وقت و خصوصا جماعت زیاد هست که قابل وصف نمی باشد و لذا ما باید اگر ثواب می خواهیم  کمی هم مشکلات را تحمل کنیم .اگر کمی وجدان خودمان را قاضی کنیم با اطمینان متوجه خواهیم شد که تا اندازه ای هم سستی و تنبلی و ... باعث شده تا با کوچکترین مشکلی از فضلیت این عمل عبادی سرباز بزنیم و بنا بدلایل ذکر شده و موارد دیگر حتی نماز اول وقت را هم ترک کنیم.جا دارد یادی از شهید بزرگوار و عالی مقام، شهید رجائی بکنیم که  در موقع اذان می فرمود به نماز نگوئید کار داریم به کار بگوئید نماز دارم. و حاضر نمی شد تحت هیچ شرایطی نماز اول وقت و جماعت را ترک نماید. امیدوارم که با خودمان روراست باشیم و به خودمان قول بدهیم که با تمامی سختیها به این دستور اسلام عمل نمائیم. انشاالله.

در روایتی نقل شده است که حضرت عزرائیل (ع) فرمود:

« هر کس بر نماز اول وقت مواظبت نماید من خودم هنگام مرگ شهادتین را بر زبانش جاری می سازم. خودم شیطان را از او دور می سازم.»
ثواب نماز جماعت
پیامبر- صلی الله علیه و آله به جبرئیل فرمودند: ثواب نماز جماعت چه قدر است؟
جبرئیل(ع) عرض کرد: اگر یک نفر به امام جماعت اقتدا کند هر رکعت او ثواب صد و پنجاه رکعت و اگر دو نفر ثواب ششصد رکعت. همین طور اگر ده نفر شوند ثواب هر رکعت برای هر کدام هفتاد و شش هزار و هشتصد رکعت(76800) به حساب می آید.و.......

چنان چه نماز جماعتی بیش از 10 نفر تشکیل گردد، اگر جن ، انس و ملائک نویسنده و همه ی درخت ها قلم و دریا ها مرکب شوند، نمی توانند حتی ثواب یک رکعت آن را محاسبه نمایند.
«عروه الوثقی باب نماز جماعت»

سلام و تشکر از حضور شما دوست عزیز،

روایات خیلی خوبی رو بیان کردید، خیلی ممنونم.

درسته مشکلات مساجد(اعم از خود ساختمان و افرادش) عمومیت نداره، ولی خیلیا رو به راحتی میشه برطرف کرد. تذکر هم که میدی اصلاً برای بعضیا مهم نیس. چرا؟ چون عادت کردن. چون حال و حوصله ندارن. چون بی ارزشه براشون. 

در کنار اینها همون طور که فرمودین، نباید دچار سستی و تنبلی بشیم. خدا به همه ما کمک کنه تا درست و کامل و پایا نماز بخونیم!

واسه كسي خاك گلدون باش،
كه اگه به آسمون رسيد،
بدونه ريشه‌اش كجاست ...

تشکرات از این پست
moradi92 amirhossein1392
دسترسی سریع به انجمن ها