پاسخ به:*** علل بد حجابی در ایران *** (تاپیک ویژه ویژه)
یک شنبه 7 آبان 1391 11:13 AM
با سلام
به نظر بنده جداي از حملات غير مسلمانان به اين بخش از اعتقادات اسلاني نکته اصلي خانواده ها هستند به طور کلي خانواده پايدار ترين و اصلي ترين بخش يک جامعه است و همه اينها برمي گردد به خانواده ما نبايد فقط غرب و دشمني با اسلام را ازطرف آنها ببينيم. يک مثال زنده و عيني براي شما بزنم و آن اينکه اگر در خيابانهاي شهر ديده باشيد مادران و دختراني را که کاملا با هم متفاوت هستند يعني مادر با حجاب کامل اسلامي و دختر به بدترين وضع حجاب. چرا اين دختر از مادر خود تبعيت نکرده است؟ فکر مي کنيد که تبليغات غرب موثر بوده نه من مي گويم پدر و مادر مقصران اصلي هستند. کافيست شما يک سوال از مادر دختر در رابطه با حجاب دخترشان بکنيد در اکثر اوقات مدران جواب مي دهند که جوان است بگذار جوانيش را بکند در آينده خوب مي شود و يا اگر خودش هم احساس خطر کرده باشد جواب مي دهد که چکار کنم حريفش نمي شوم نمي توانم که انگار بچه ام را بکنم هرچه مي گويم گوش نمي دهد . در حاليکه به اعتقاد من مقصر خودشان هستند وقتي از بچگي با انتخاب لباس هاي با پشش کم شرم و حيا را در کودکشان از بين مي برند نبايد توقع داشته باشند که در بزرگي اين دختر نسبت به حجاب خود حساس باشد بنده حتي مي خواهم فراتر رفته و در مورد بعضي ها بگويم که اين نوع حجاب بد و دور از شئونات اسلامي اين دختر در حقيقت تبلور خواست آن مادر است. و ما نبايد خودمان را گول بزنيم مطالب فوق در رابطه با خانواده هاي اسلامي بيان کردم چون فکر مي کنم که خانوده هاي اسلامي بايد حوئاسشان رابيشتر جمع کنند.
در پايان بايد بگويم که قصد هيچ گونه اهانت به شخص يا اشخاصي را ندارم فقط مطالب من باب تذکر مي باشد انشاالله که همگي مد نظر قرار بدهيم
پروين اعتصامي مي گويد :
عمارت تو شداست اينچنين خراب وليک به خانه دگران پيشه تو معماري است
يک بيت هم در باره حجاب تقديمتانم مي کنم
پدرم گفت که اي دخت نکو بنيادم زلف بر باد مده تا ندهي بر بادم
با تشکر - کرمي