باسلام
هرچند این حرف ممکنه بیشتر یک فرافکنی بحساب بیاد ولی علاوه بر نظرات سایرین این هم مدتوجه و عیب شناسی قرار بگیره شاید مفید واقع بشه:
کشور ما چه بخاطر ایران بودنش ( از نظر اعراب عجم) ، چه بدلیل کشور مسلمان بودنش یا بدلیل قصد عملی استقلال خواهی که در سیستم سیاسی کشور وجود داره ، بالقوه ( و بالفعل ) دارای دشمنان متنوعی هم هست.
در این کشور صحبت از دلایل و یا راه حل مشکلات زدن ( علی الخصوص مشکلات ریشه ای مثل فرهنگی و اقتصادی و... ) بدون توجه به دخالتهای این دشمنان ، نادیده گرفتن گروهی از عوامل خواهد بود.
اگر من بعنوان یک ایرانی قصد دارم برای فرهنگ حجاب در کشورم به تفکر بپردازم و درخصوص آن روشنگری کنم ، علاوه بر سایر دلایل روانی و اجتماعی به عوامل بیرونی ( و انسانی ) اون هم بهتره توجه کنم .
* نمونه عوامل بیرونی برای این مساله ، ایجاد جو نارضایتی توسط رسانه های دیداری ، شنیداری و رسانه قوی ( حرف مردم ضد انقلابی خوش ظاهر ) .
* تبلیغ با هزینه زیاد و حتی گاها بدون بازگشت مالی سبک زندگی های بی بندو بارانه .
* آوردن نمودهای بی بندو باری به سطح جامعه در لباس مردم عادی و بیگناه ( مثل گروههایی که با ظاهر تبلیغ لباس خانمهایی را برای پوشیدن لباسهای نامناسب در سطح جامعه استخدام می کنند و ...) .
شاید با توجه به اینگونه مسائل ریشه برخی از اعتمادهای گاها بی چون و چرای ایرانی ها به خارج از ایران هم سست تر بشود.
هرچند با فضا سازیهای اخیر و بعضا سوء استفاده های قبلی از فرافکنی در این قالب ، بایستی برای بعضی از ما دشمنی همه جانبه ازسوی برخی به ظاهر دوستهای خارجی یا خارج نشین از اول اول به اثبات برسه.
باتشکر و امید توفیق!