0

پیامکهای اسرائیلی

salma57
salma57
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 35499

پاسخ به:پیامکهای اسرائیلی
شنبه 9 خرداد 1394  1:45 PM

یه مورد خنده دار در این اس ام اس ها هست.

دقیقا مثل کتابهایی که یه زمانی توی حرم ها از دست این خرافات در امان نمی ماند، البته اخیرا دیدم دوباره داره شیوع پیدا می کنه. (خودم چند کتاب حرم حضرت معصومه رو دیدم که صفحاتش از این خرافات پر شده بود)

در مورد پیامهایی که خبر از آینده میدن.

مثلا پیام میاد یک نفر در خواب حضرت زهرا یا حضرت زینب رو دیده و یک پیامی هم از جانب این بزرگواران نقل می کند. 

این پیام رو به چند نفر ابلاغ کن. اگر ابلاغ کنی خبر خوبی برایت می رسد و اگر پیام رو نرسانی عذاب می بینی.

تا اینجا باز میشه یه کم موضوع رو هضم کرد. اینکه یک نفر خوابی رو دیده و داره برای دیگران نقل می کنه.

فاجعه اینجاست که این پیام ادامه دار میشه و میگن!

یک نفر این پیام رو فرستاد بعد از چند روز خبر خوبی به او رسید. و یک نفر این خبر رو نقل نکرد بعد از چند روز یه بلایی سرش اومد.

من نمیدونم چطور با یک نفر که این متن رو باور می کنه بحث کنم. گاهی یک ساعت طول میکشه که به طرف بقبولانم که فرد اولی که این پیام رو فرستاده، چطور از آینده ده روز بعد خبر داشته.

اصلا نمیشه توضیحش داد. نمیشه کسی که با این خرافات خو گرفته چیزی رو بهش قبولاند. گاهی خیلی سخت قبول می کنند.

آخرش هم میگن شما نمی خونی نخون! جالبه یکی دو بار شده میان میگن ما امتحان کردیم جواب داده.

دیگه اینو نمیدونم چجوری حلش کنم!!!!

در زندگی بکوشلباس صبر بر تن بپوشبا دانایان بجوشعزت نفس را به هیچ قیمتی مفروش

تشکرات از این پست
nazaninfatemeh f3080h517 borkhar ria1365 nargesi
دسترسی سریع به انجمن ها