پاسخ به:آموزش زبان ژاپنی
حال برای تمرین بیشتربه یک سایت ژاپنی می رویم:
http://www3.nhk.or.jp/news/easy/
مدیرتالارلطیفه وطنزوحومه
از میان مطالبی که تا کنون آموخته اید، چند پرسش برای شما طرح کرده ایم. در پاسخ به هر پرسش، دو گزینه پیش روی شما قرار دارد. بیایید با توجه به متن گفت و گوی آنا و رودریگو، بررسی کنیم تا ببینیم که آیا شما اصطلاحات و دستور زبان ژاپنی را به درستی آموخته اید یا خیر.
برای گفتن «او توسط مادر سرزنش شد» به زبان ژاپنی، کدامیک از این دو گزینه درست است؟ «او» می شود: KARE. «مادر» می شود: OKÂSAN. «سرزنش شد» می شود: SHIKARAREMASHITA.
برای بیان عبارت «من آنا هستم» به زبان ژاپنی، کدام گزینه درست است؟
WATASHI WA ANNA DESU
WATASHI NO ANNA DESU
هنگامی که کسی به شما می گوید «سپاسگزارم»، پاسخ درست شما به او کدامیک از این گزینه ها است؟
HAJIMEMASHITE
DÔITASHIMASHITE
برای پرسیدن جمله «دستشویی کجا است؟» به زبان ژاپنی، گزینه درست کدام است؟
TOIRE WA DORE DESU KA
TOIRE WA DOKO DESU KA
کد پستی مرکز پخش ان.اچ.کی 8001-150 است. اگر بخواهید این اعداد را به زبان ژاپنی بگویید، گزینه درست کدام است؟
ICHI GO REI - HACHI REI REI ICHI
ICHI GO REI - ICHI REI REI HACHI
برای گفتن جمله «یک گربه در اتاق است» به زبانِ ژاپنی، کدامیک از این دو گزینه درست است؟ اتاق می شود HEYA و گربه می شود NEKO.
HEYA NI NEKO GA IMASU
HEYA NI NEKO GA ARIMASU
こんにちは
من یاد گرفتم
...امضا؟؟هیچــــــــــــــــــــــــــــــــــــی
وبلاگ یا حسیــن مظلوم
وبلاگ محبان مهـــــدی عج
وبلاگ مدافعان حرم
در درس 11 آنا، ساکورا را به یک مهمانی دعوت کرد. در آن درس، آنا به زبان ژاپنی گفت «خواهش میکنم بیایید». برای بیان چنین درخواستی به زبان ژاپنی، کدامیک از این دو گزینه درست است؟
KITE KUDASAI
KIMASU KUDASAI
برای توصیف حالت فردی که در خواب عمیق است به زبان ژاپنی، کدامیک از این دو گزینه درست است؟
GAYAGAYA
GÛGÛ
برای گفتن «دوستت دارم» به کسی در زبان ژاپنی، کدامیک از این دو گزینه درست است؟
ANATA GA SUKI DESU
ANATA O SUKI DESU
هنگامی که وارد یک فروشگاه می شوید و یک فروشنده به شما می گوید IRASSHAIMASE یعنی می توانم به شما کمک کنم؟ یا خوش آمدید! پاسخ درست شما کدامیک از این دو گزینه است؟
شما نباید پاسخ خاصی بدهید. اما می توانید لبخند بزنید و به نشانه احترام کمی تعظیم کنید.
شما باید بطور کامل تعظیم کنید.
کدام عبارت در زبان ژاپنی، نام آوای نشانگر بارش شدید باران است؟
ZÂ ZÂ
WÂ WÂ
اگر به زبان ژاپنی بخواهید بگویید که «آن کفش ها گران بودند»، کدامیک از این دو گزینه درست خواهد بود؟ «کفش» در زبان ژاپنی می شود KUTSU.
KONO KUTSU WA TAKAIKATTA DESU
KONO KUTSU WA TAKAKATTA DESU