نقل قول aftabm
با تشکر از شما مدیر گرامی
سلام و عرض ادب خدمت شما. ممنون که تشریف آوردین.
1- آیا کاربران اتاق چت نسبت به کاربران کل انجمن دارای امتیازی خاصی هستند؟
کاربران اتاق چت معمولا جزء کاربران برتر سایت هستند. از این لحاظ خاص حساب میشن.
2-چگونه می توان تمام کاربرانی که در اتاق چت پست گذاشته اند و الان هیچ خبری از انها نیست به مرور زمان به اتاق چت برگردانیم؟
به نظر باید اول علل عدم حضور کاربران مشخص بشه. عده ای گرفتاری کاری دارند و عده دیگری حضور و عدم حضورشون رو مشروط به حضور و یا عدم حضور عده دیگه می کنند. یک سری هم وقتی محیط اتاق چت عوض میشه از محیط اتاق راضی نیستند و حضورشون کمتر و کمرنگ تر میشه.
البته یه موضوعی هم هست. عده ای از وقتی نرم افزارهای ارتباط جمعی از قبیل لاین و تانگو و واتساپ ظاهر شد، جذب این شبکه ها شدند و حضورشون در انجمن و بعد اتاق چت کم شد...
یه سری ها هم انجمن میان. ولی اتاق چت رو ترک کردند.
یه سری هم دلایل شخصی دارند برای عدم حضور
3- بهترین و تلخ ترین خاطره اتاق چت که منجر به به امید واری و ناامیدی شما در اینکه فعالیت بکنید یانه چه بوده؟
همه روزها خاطره هستند . مخصوصا اینکه در اتاق چت تقریبا همه حوادث مهم برای همه در این اتاق نوشته شده اند. به طور خاص نمیتونم بگم. ولی قهر و دعوا و آشتی در این اتاق چت زیاد بوده که یه طرف دعواش من بودم. گاهی تک و تنها و گاهی با همراهی دوستان. گهگاه به گذشته نگاهی میندازم.
جشن میلاد امام علی که اولین جشن اتاق چت بود و هنوز هم هرازگاهی بهش سر میزنم، کودتای آجی ها و شب های ماه رمضان و مخصوصا شب حضور آقای کیانی در اتاق چت و ..... (بخوام اسم بیارم دوباره از حساب کاربری خارج میشم) از به یادماندنی خاطرات من هستند.
4-اتاق چت چقدر توانسته و چقدر می تواند مبانی دینی (اعتقادات /احکام/اخلاق)را به کاربران آموزش دهد؟
اگه اساتید اخلاق همراهی کنند زیاد. ولی اگه استاد غایب باشه دانشجوها و دانش آموزان به حرفهای عادی خودشون می پردازند.
5-علت مخالفت خیلی از کاربران در اتاق چت را در چه می دانید؟
زمینه ذهنی که از چت روم و چت آنلاین و ... در ذهن افراد باقی مونده بیشترین دلیل مخالفت هست.
6-جدای از کیفیت چقدر همین اتاق چت حاضر را با همین شرایط از لحاظ کمی برای راسخون مفید میدانید؟
چیزی که عیان است چه حاجت به بیان است.
جوابهام نسبت به دفعه قبل که ذخیره نشد خیلی فرق کرد. مضمونش همونه ها ولی خلاصه تر نوشتم که زودتر بخونید.