پاسخ به:salma57 مهمان مدیر پاسخگو
سه شنبه 27 آبان 1393 4:33 PM
ضمن عرض سلام و ادای احترام خدمت حضار گرامی در این تاپیک و مدیران محترم جناب سید بزرگوار و جناب سلما
همانند اعلام رضایتی که از عملکرد سایر مدیران عزیز داشته ایم، از عملکرد مبتنی بر قوانین، همیاری و همراهی در مدیریت کل انجمن و نه فقط تالار های تحت مدیریت، اجرای طرح ها، مسابقات و برنامه ها، ساختار بندی انجمن، تامین محتوای کاربردی و مخاطب پسند و در همه رئوس تعریفی برای ارزیابی مدیران، به جرات جناب سلما از جمله مدیران برتر انجمن راسخون هستند، لذا صمیمانه از ایشان سپاسگزاری می نمایم.
موفق باشید
سلام و عرض ادب و احترام خدمت شما.
ممنون که با مشغله زیاد تشریف آوردین. و البته آماری که ارائه دادین خیلی خیلی برام جالب بود. و البته چند نکته عجیب در این آمار شما هست که بعدا سر فرصت بهش اشاره می کنم. (البته شاید)
دست شما و تهیه کنندگان این لیست درد نکنه.
به خودم امیدوار شدم. فکر می کردم فقط ده درصد فعالیتم غیر از اتاق چت هست. الان دیدم نه! تقریبا یک سوم فعالیت من در خارج اتاق چت بوده. و البته همه جای انجمن سرای من است. ![]()
از شما و همه همکاران راسخونی شما برای ایجاد محیط گرم و صمیمی انجمن قدردانی می کنم. فعالیت من هم آنقدر که شما میگید قابل تقدیر نیست. خوبی از همه بزرگوارانی هست که در این مدت همه جور اخلاق بد و خوب سلمایی رو تحمل کردند.
باز هم ممنون از زحمتی که کشیدید.
در زندگی بکوش. لباس صبر بر تن بپوش. با دانایان بجوش. عزت نفس را به هیچ قیمتی مفروش