0

salma57 مهمان مدیر پاسخگو

salma57
salma57
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 35499

پاسخ به:salma57 مهمان مدیر پاسخگو

نقل قول farshon

باسلام واحترام

سلام و عرض ادب و احترام متقابل

واماسئوالات بنده:

1- واسم خیلی سئوال بوده باوجودیکه قصدادامه کاردرسایت نداشتیدامامدیریت روانتخاب نمودید؟  سلام. من تا وقتی تو سایت هستم مدیریت رو دارم. یعنی همیشگی نیست. شما که در جریان هستید. گفتم کار اینترنتی دارم. یه مدت به طور کامل کارم رو از دست دادم و قرار بود دیگه اینترنت رو تمدید نکنم. و خداحافظی من هم برای همین بود.  ولی بعد کار اینترنتی برام جور شد و اینترنتم تمدید شد. بعد هم دیدم پست های تکراری گاهی خیلی وقت حاج آقا رو میگیره گفتم کمک دستشون باشم تا مشغله مدیر تالار گفتگوی آزاد کم بشه و خودشون بیان برای حذف پست های تکراری. یهو دیدین همین آخر ماه دوباره کارم رو از دست دادم. بودن من در اینترنت به عملکردم در راسخون بستگی نداره.  به کارهای دیگرم بستگی داره. مدیریت ها هم دائمی نیستند. ولی تا وقتی در راسخون هستم دوست دارم اگر کمکی از دستم بر میاد برای دوستانم انجام بدم . 

2- چه برنامه هایی واسه تالارتون درنظردارید؟ تقریبا هیچی. منتظرم پیشنهادات کاربران رو بشنوم و در حد توان و البته با توجه به استقبال یا عدم استقبال اجراش کنم. 

فعلا"درهمین حدپاسخگوباشیدوموفق باشید

در زندگی بکوشلباس صبر بر تن بپوشبا دانایان بجوشعزت نفس را به هیچ قیمتی مفروش

یک شنبه 25 آبان 1393  10:02 AM
تشکرات از این پست
ahmadfarm sayyed13737373 farshon hossein201273 amirali123 borkhar nazaninfatemeh shayesteh2000
hossein201273
hossein201273
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 26938

سلام به بانوی اول دربار راسخونcheeky

حالتون خوبه؟

آجی چرا تاپیک اتاق چت را سفارش نمی کنید یه جوری بشود که خودش بهخ روز بشود وماهی رفرش نکنیم؟

چرا یه مسابقه مشاعره نمی گذارید؟

مهربان همیشگی من... خودت گفتی:ادعونی استجب لکم... بخوانید مرا تا اجابت کنم شمارا...
گوش کن... این منم که اینروزها بیش از همیشه میخوانمت... اجابت کن مرا...

یک شنبه 25 آبان 1393  10:39 AM
تشکرات از این پست
salma57 sayyed13737373 amirali123 borkhar rasekhoon_m nazaninfatemeh shayesteh2000
salma57
salma57
کاربر طلایی1

نقل قول hossein201273

سلام به بانوی اول دربار راسخونcheeky

حالتون خوبه؟

آجی چرا تاپیک اتاق چت را سفارش نمی کنید یه جوری بشود که خودش بهخ روز بشود وماهی رفرش نکنیم؟

چرا یه مسابقه مشاعره نمی گذارید؟

سلام. ممنون از حضورتون.

یعنی شما خبر ندارین که واحد فنی تا اطلاع ثانوی هیچ درخواستی قبول نمی کنند؟؟ بارها گفتیم ولی فعلا همین که تاپیک رو اجازه دادن بماند کفایت میکند.

ان شاءالله با چت روم موافقت کنند و خیال همه بابت رفرش راحت بشه.

مشاعره در بخش های دیگر سایت در حال اجراست. دوستانی که به مشاعره علاقه دارن میتونن برن در مشاعره آنلاین و تاپیک بزرگترین مشاعره اینترنتی شرکت کنند و از این بابت مانعی نیست. 

یک شنبه 25 آبان 1393  10:43 AM
تشکرات از این پست
sayyed13737373 hossein201273 borkhar rasekhoon_m nazaninfatemeh shayesteh2000
hossein201273
hossein201273
کاربر طلایی1

سپاس از بانوی ارشد انجمن هاcheeky

آجی یعنی راهی هست که من بتونم با همکاری اتاق چت برنامه های تالار وبلاگ نویسی را با شما رونق بدهم؟

مهربان همیشگی من... خودت گفتی:ادعونی استجب لکم... بخوانید مرا تا اجابت کنم شمارا...

یک شنبه 25 آبان 1393  10:47 AM
تشکرات از این پست
salma57 sayyed13737373 amirali123 borkhar rasekhoon_m nazaninfatemeh shayesteh2000
salma57
salma57
کاربر طلایی1

نقل قول hossein201273

آجی یعنی راهی هست که من بتونم با همکاری اتاق چت برنامه های تالار وبلاگ نویسی را با شما رونق بدهم؟

اگه پیشنهادی دارین بگید بررسی می کنم. تالار وبلاگ نویسی الان هم رونق داره. خدا رو شکر وضعش از قبل بهتر شده ان شاءالله باز هم پیشرفت می کنه.

یک شنبه 25 آبان 1393  10:48 AM
تشکرات از این پست
hossein201273 sayyed13737373 amirali123 borkhar rasekhoon_m nazaninfatemeh shayesteh2000
hossein201273
hossein201273
کاربر طلایی1

نقل قول salma57

نقل قول hossein201273

اگه پیشنهادی دارین بگید بررسی می کنم. تالار وبلاگ نویسی الان هم رونق داره. خدا رو شکر وضعش از قبل بهتر شده ان شاءالله باز هم پیشرفت می کنه.

اینم از وجود شماست که رونق گرفت

فقط پسشنهالدم اینه که اتاق چت را به تالار وبلاگ نویسی اجاره بدید

یک شنبه 25 آبان 1393  10:54 AM
تشکرات از این پست
salma57
salma57
کاربر طلایی1

نقل قول hossein201273

نه این چه حرفیه می زنید. هیچ تالاری با حضور یک نفر رونق نمی گیره و با عدم حضور یک نفر خاص هم از رونقش کاسته نمیشه.

شما در تالارتون یک اتاق چت بالقوه دارید که میتونید خیلی خوب ازش استفاده کنید.

کافیه مدام بهش سر بزنید و نگذارید سوالی بی جواب بمونه. منظورم شورای عالی راسخون بلاگ هست.

یک شنبه 25 آبان 1393  12:05 PM
تشکرات از این پست
hossein201273 borkhar sayyed13737373 rasekhoon_m nazaninfatemeh shayesteh2000
hossein201273
hossein201273
کاربر طلایی1

نقل قول salma57

نقل قول hossein201273

نه این چه حرفیه می زنید. هیچ تالاری با حضور یک نفر رونق نمی گیره و با عدم حضور یک نفر خاص هم از رونقش کاسته نمیشه.

شما در تالارتون یک اتاق چت بالقوه دارید که میتونید خیلی خوب ازش استفاده کنید.

کافیه مدام بهش سر بزنید و نگذارید سوالی بی جواب بمونه. منظورم شورای عالی راسخون بلاگ هست.

آهان ،بله :چشم آجی :تازه خوب شد رو پا افتادهآجی من مشکل اینترنت دارم این دوسه هفته هوا تالار را داشته باشید منظورم همین شورای عالی راسخون بلاگ هست

یک شنبه 25 آبان 1393  12:11 PM
تشکرات از این پست
salma57 borkhar sayyed13737373 rasekhoon_m nazaninfatemeh shayesteh2000
salma57
salma57
کاربر طلایی1

نقل قول hossein201273

آهان ،بله :چشم آجی :تازه خوب شد رو پا افتادهآجی من مشکل اینترنت دارم این دوسه هفته هوا تالار را داشته باشید منظورم همین شورای عالی راسخون بلاگ هست

ان شاءالله اقای سجادی و آقا سید و دیگر بزرگواران هستند و راهنمایی می کنند. من هم مطالب جدید ازشون یاد می گیرم.

یک شنبه 25 آبان 1393  12:16 PM
تشکرات از این پست
hossein201273 borkhar sayyed13737373 rasekhoon_m nazaninfatemeh shayesteh2000
hossein201273
hossein201273
کاربر طلایی1

نقل قول salma57

نقل قول hossein201273

ان شاءالله اقای سجادی و آقا سید و دیگر بزرگواران هستند و راهنمایی می کنند. من هم مطالب جدید ازشون یاد می گیرم.

با سپاس از بانوی اول انجمن ها آجی یانگوم ابن سلما

یک شنبه 25 آبان 1393  12:19 PM
تشکرات از این پست
salma57 borkhar sayyed13737373 zare58 rasekhoon_m nazaninfatemeh shayesteh2000
amirali123
amirali123
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 15244

سلامي دوباره به خانم سلما

خانم سلما يكمي درباره خودتون بگيد به جز سنتون ...خخخخخخخ

تحصيلات - كدوم رشته - شغل تو خونه انجام مي دادين فكر كنم در صورت امكان چي ؟

از طرف ( محبوب دلها ) به داداش محمد و آبجي زينب سلام برسونيد

مديريت تالار چت رو كه تازه به عهده گرفتين تبريك ميگم

غزال خوش صدا توئی ، راسخون

شیرین تر از عسل توئی ، راسخون

بین تموم سایتهای اینترنت

نگین بی بدل توئی ، راسخون

یک شنبه 25 آبان 1393  12:25 PM
تشکرات از این پست
hossein201273 salma57 borkhar sayyed13737373 rasekhoon_m nazaninfatemeh shayesteh2000
salma57
salma57
کاربر طلایی1

نقل قول amirali123

سلامي دوباره به خانم سلما

جواب سلامی دوباره

خانم سلما يكمي درباره خودتون بگيد به جز سنتون ...خخخخخخخ

سلما نام مستعارم هست. متولد 57 . متاهل. دارای دو فرزند بنامهای زینب و محمد حسین هستم. زمانی عکس زینب و زمانی عکس محمدحسین آواتار و گاهی امضام بود. الان هم که به پیشنهاد دوست و یار همیشگی خودم آجی یاس در طرح عفاف و حجاب خواهران راسخون شرکت کردم.

تحصيلات - كدوم رشته - شغل تو خونه انجام مي دادين فكر كنم در صورت امكان چي ؟

لیسانس دارم. رشته رو تا حالا نگفتم. فکر کنم بعد از این هم نگم بهتره. یه مدت هم جامعه الزهرا غیر حضوری خوندم. ولی وسطهاش به دلیل گرفتاری و سختی راه رهاش کردم. شغل هم اینترنتی و کامپیوتری هست. مداوم هم نیست. قابل تغییره. تا حالا پنج شش بار عوض کردم شغلم رو.  تا یه سال پیش بیشتر تایپ بود. الان بیشتر اینترنتی هست.

از طرف ( محبوب دلها ) به داداش محمد و آبجي زينب سلام برسونيد. 

ممنون از لطف شما.

مديريت تالار چت رو كه تازه به عهده گرفتين تبريك ميگم

بله حدود دو ماه میشه. ممنون از تبریکات شما. بابت همکاریهاتون در بخش های مختلف سایت از جمله اتاق چت و تالار شهریار تشکر می کنم.

یک شنبه 25 آبان 1393  12:36 PM
تشکرات از این پست
amirali123 hossein201273 borkhar sayyed13737373 rasekhoon_m nazaninfatemeh shayesteh2000
amirali123
amirali123
کاربر طلایی1

يه پيشنهاد داشتم

اينكه ساختار نوشتاري كه قبلا هم من چندين و چند بار گفتم ولي ترتيب اثر داده نشده شما هم به عنوان مدير تالار اتاق چت بگيد اينكه يه قسمت بزارن كه بشه مثلا اندازه متن - رنگ رو تغيير داد و ديگه تو ارسالهاي بعدي همين تغييرات اعمال بشن و هر كسي خواست عوض بككنه اون موقع عوض از قسمت ابزار عوض بكنه آخه بزنم به تخته ...خخخ نه اينكه من چشم قوي هستش 10 در 10 واسه همين هميشه اين جور مسائل رو رعايت ميكنم و ديدين كه من هميشه متن ها   bold   ميكنم و اندازشون رو هم بزرگ و رنگش رو هم تا موقع خوندش علاوه بر اينكه خودم كيف ميكنم بقيه هم كيف كنند و واسم نخودچي كشميش و گردو .... بخرند ...خخخcheeky

بین تموم سایتهای اینترنت

یک شنبه 25 آبان 1393  12:47 PM
تشکرات از این پست
salma57
salma57
کاربر طلایی1

نقل قول amirali123

يه پيشنهاد داشتم

اينكه ساختار نوشتاري كه قبلا هم من چندين و چند بار گفتم ولي ترتيب اثر داده نشده شما هم به عنوان مدير تالار اتاق چت بگيد اينكه يه قسمت بزارن كه بشه مثلا اندازه متن - رنگ رو تغيير داد و ديگه تو ارسالهاي بعدي همين تغييرات اعمال بشن و هر كسي خواست عوض بككنه اون موقع عوض از قسمت ابزار عوض بكنه آخه بزنم به تخته ...خخخ نه اينكه من چشم قوي هستش 10 در 10 واسه همين هميشه اين جور مسائل رو رعايت ميكنم و ديدين كه من هميشه متن ها   bold   ميكنم و اندازشون رو هم بزرگ و رنگش رو هم تا موقع خوندش علاوه بر اينكه خودم كيف ميكنم بقيه هم كيف كنند و واسم نخودچي كشميش و گردو .... بخرند ...خخخcheeky

اینا باید به واحد فنی ارجاع بشه و فعلا تا اطلاع ثانوی و صانوی و سانوی سرشون شلوغه.  البته آقای کیانی و آقای نجاران انتقال دهنده درخواست ها هستند. البته شاید در طراحی سایت جدید این مورد هم امکان پذیر شد الله اعلم. این نوشته رو هم بخاطر شما بزرگ کردم 

یک شنبه 25 آبان 1393  12:56 PM
تشکرات از این پست
amirali123 borkhar sayyed13737373 rasekhoon_m nazaninfatemeh shayesteh2000
amirali123
amirali123
کاربر طلایی1

نقل قول salma57

نقل قول amirali123

يه پيشنهاد داشتم

اینا باید به واحد فنی ارجاع بشه و فعلا تا اطلاع ثانوی و صانوی و سانوی سرشون شلوغه.  البته آقای کیانی و آقای نجاران انتقال دهنده درخواست ها هستند. البته شاید در طراحی سایت جدید این مورد هم امکان پذیر شد الله اعلم. این نوشته رو هم بخاطر شما بزرگ کردم 

خخخخخخخخخ تشكر بسيار ويژه

ازتون ممنونم

بین تموم سایتهای اینترنت

یک شنبه 25 آبان 1393  1:36 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها