پاسخ به:salma57 مهمان مدیر پاسخگو
یک شنبه 25 آبان 1393 10:02 AM
نقل قول farshon
باسلام واحترام
سلام و عرض ادب و احترام متقابل
واماسئوالات بنده:
1- واسم خیلی سئوال بوده باوجودیکه قصدادامه کاردرسایت نداشتیدامامدیریت روانتخاب نمودید؟ سلام. من تا وقتی تو سایت هستم مدیریت رو دارم. یعنی همیشگی نیست. شما که در جریان هستید. گفتم کار اینترنتی دارم. یه مدت به طور کامل کارم رو از دست دادم و قرار بود دیگه اینترنت رو تمدید نکنم. و خداحافظی من هم برای همین بود. ولی بعد کار اینترنتی برام جور شد و اینترنتم تمدید شد. بعد هم دیدم پست های تکراری گاهی خیلی وقت حاج آقا رو میگیره گفتم کمک دستشون باشم تا مشغله مدیر تالار گفتگوی آزاد کم بشه و خودشون بیان برای حذف پست های تکراری. یهو دیدین همین آخر ماه دوباره کارم رو از دست دادم. بودن من در اینترنت به عملکردم در راسخون بستگی نداره. به کارهای دیگرم بستگی داره. مدیریت ها هم دائمی نیستند. ولی تا وقتی در راسخون هستم دوست دارم اگر کمکی از دستم بر میاد برای دوستانم انجام بدم .
2- چه برنامه هایی واسه تالارتون درنظردارید؟ تقریبا هیچی. منتظرم پیشنهادات کاربران رو بشنوم و در حد توان و البته با توجه به استقبال یا عدم استقبال اجراش کنم.
فعلا"درهمین حدپاسخگوباشیدوموفق باشید
در زندگی بکوش. لباس صبر بر تن بپوش. با دانایان بجوش. عزت نفس را به هیچ قیمتی مفروش