0

گفتگوی ورزشی

ria1365
ria1365
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 7868

پاسخ به:گفتگوی ورزشی پیش بینی بازی ایران و ترکمنستان

3_0 ایران برندست شایدم پرگلتر باشه

Android iOS , Windowsphone , Symbian , JavaMobile Review ,Learning

سه شنبه 26 خرداد 1394  5:14 AM
تشکرات از این پست
hossein201273
hossein201273
hossein201273
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 26938

نقل قول ria1365

با این وضعیت تیم ملی اگه بتونیم یه گل بزنیم وبکشیم تو دفاع کهع گل نخوریم هنر کرده ایم به خدا 

مهربان همیشگی من... خودت گفتی:ادعونی استجب لکم... بخوانید مرا تا اجابت کنم شمارا...
گوش کن... این منم که اینروزها بیش از همیشه میخوانمت... اجابت کن مرا...

سه شنبه 26 خرداد 1394  12:09 PM
تشکرات از این پست
hossein201273
hossein201273
کاربر طلایی1

استرس کروش در آستانه مسابقه ای که همه فکر می کنند ساده است/ خدایا،کمک کن برنده باشیم     

مهربان همیشگی من... خودت گفتی:ادعونی استجب لکم... بخوانید مرا تا اجابت کنم شمارا...

سه شنبه 26 خرداد 1394  12:12 PM
تشکرات از این پست
hossein201273
hossein201273
کاربر طلایی1

خوش به حال ما ‌خوش به حال کروش

سه‌شنبه 26 خرداد 94 تکلیف روشن است، وظیفه معلوم! باید ترکمنستان را مغلوب کرد! باید در راه جام جهانی، گام اول را قرص و محکم برداشت!

سه شنبه 26 خرداد 1394  12:18 PM
تشکرات از این پست
hossein201273
hossein201273
کاربر طلایی1

به بی مهری ها عادت کرده ام

کی‌روش: موفقیت ما باعث بیماری بعضی‌‌ها شده

سرمربی تیم ملی فوتبال ایران می گوید عملکرد بازیکنان در اردوهای اخیر "فوق العاده" بوده است

سه شنبه 26 خرداد 1394  12:19 PM
تشکرات از این پست
hossein201273
hossein201273
کاربر طلایی1

جلسه فنی کی‌روش با بازیکنان پس از صبحانه

سرمربی تیم ملی فوتبال کشورمان برای بازیکنان این تیم جلسه فنی ترتیب داد.                                                             

سه شنبه 26 خرداد 1394  12:20 PM
تشکرات از این پست
hossein201273
hossein201273
کاربر طلایی1

کی‌روش: برخی نمک می‌خوردند و نمکدان می‌شکنند، بگذارید آنها به جهنم بروند! 

سه شنبه 26 خرداد 1394  12:21 PM
تشکرات از این پست
hossein201273
hossein201273
کاربر طلایی1

زمان بازگشت تیم ملی از ترکمنستان مشخص شد

زمان-بازگشت-تیم-ملی-از-ترکمنستان-مشخص-شد

وبسایت رسمی برنامه نود -  بازیکنان، مربیان و کادر همراه تیم فوتبال کشورمان امشب از ترکمنستان به تهران بازمی‌گردند.

به گزارش وب سایت نود و به نقل از تسنیم،  تیم ملی فوتبال کشورمان بعد از بازی امروز با ترکمنستان به تهران برمی‌گردد. ملی‌پوشان پس از پایان بازی و صرف شام به فرودگاه داش آغوز می‌روند و بلافاصله به تهران بازخواهند گشت.

دیدار تیم‌های ترکمنستان و ایران در چارچوب مرحله مقدماتی جام جهانی ۲۰۱۸ روسیه از ساعت ۱۷:۳۰ امروز (سه‌شنبه) در داش‌آغوز ترکمنستان برگزار می‌شود.

سه شنبه 26 خرداد 1394  12:23 PM
تشکرات از این پست
hossein201273
hossein201273
کاربر طلایی1

ورزشگاه اسپورت توپلومی شهر داش آغوز آماده برگزاری اولین دیدار سربازان کی‌روش+عکس

ورزشگاه-اسپورت-توپلومی-شهر-داش-آغوز-آماده-برگزاری-اولین-دیدار-سربازان-کیروشعکس

وبسایت رسمی برنامه نود - تیم ملی ایران عصر امروز در ورزشگاه اسپرت توپلومی شهر داش آغوز به مصاف تیم ملی ترکمنستان می‌رود.

به گزارش وب سایت نود و به نقل از فارس،  تیم ملی ایران در نخستین دیدار خود از سری رقابت‌های مقدماتی جام جهانی ۲۰۱۸ از ساعت ۱۷:۳۰ امروز به مصاف تیم ملی ترکمنستان می‌رود.
این دیدار در ورزشگاه اسپورت توپلومی شهر داش آغوز برگزار می‌شود و این در حالی است که شرایط برای برگزاری این مسابقه از روز گذشته در این وزشگاه فراهم شده است.

سه شنبه 26 خرداد 1394  12:24 PM
تشکرات از این پست
hossein201273
hossein201273
کاربر طلایی1

امروز، ملی پوشان راه خود برای رسیدن به روسیه را آغاز خواهند کرد.

طرفداری- از ساعت 17:30 امروز، تیم های ترکمنستان و ایران، در ورزشگاه شهر داش آغوز ترکمنستان به مصاف یکدیگر خواهند رفت. در این دیدار، ایران اولین گام خود برای حضور در جام جهانی 2018 روسیه را خواهد برداشت؛ هم اکنون تیم ملی ایران، با حضور در گروه D رقابت ها، در اولین بازی به دنبال پیروزی است تا با حضور مقتدرانه، به راحتی راهی مرحله نهایی رقابت ها شود و در آن مرحله، سهمیه حضور در جام جهانی روسیه را کسب کند. 

در طرف تیم میزبان، ترکمنستان که بزرگترین افتخار تاریخ فوتبالش، حضور در مرحله گروهی جام ملت های آسیا در سال 2004 و نائب قهرمانی رقابت های آسیا چلنج بوده است، به دنبال این خواهد بود که پس از شکست در برابر گوام، نتیجه ضعیف هفته اول خود را جبران کند و حداقل یک امتیاز را از ایران بگیرد. در ترکیب تیم ملی ازبکستان، اکثر بازیکنان این تیم در تیم های داخلی مشغول به بازی اند و تنها 4 بازیکن، خارج از مرزهای ترکمنستان توپ می زنند؛ آرتو گئورکیان، ارسلانیرات امانوف و الکساندر بولیان بازیکنان ترکمنِ شاغل در لیگ ازبکستان هستند و روسلان مینگازو نیز در تیم بائومیت یابلونچِ جمهوری چک بازی می کند. ترکمنستان، هم اکنون با هدایت آمانگیلیچ کوچمو، در رده 173 ام فیفا و 35 ام آسیا قرار دارد. بهترین گل‌زن تاریخ فوتبال ترکمنستان نیز، ولادمیر بایرامو با 14 گل است. گفتنی است که ترکمنستان، یکی از جمهوری های جدا شده از شوروی است و است فوتبال این کشور، تنها سابقه ای 22 ساله دارد. بهترین پیروزی این تیم نیز در برابر افغانستان با نتیجه 11-0 رقم خورده است و بدترین شکست ترکمنستان نیز در برابر کویت با نتیجه 6-1 بوده است، رکوردی که ممکن است در برابر ایران جا به جا شود. 

در تیم ملی ایران اما، ملی پوشان پس از ناکامی در جام ملت های آسیا، حالا با انگیزه ای بیشتر به دنبال آغاز یک راه پر فراز و نشیب برای رسیدن به روسیه هستند. علیرغم تیم های درجه 2 و 3 آسیا، به نظر نمی رسد ایران دغدغه ای برای صعود به جام ملت های آسیا 2019 امارات داشته باشد، به همین روی، دیدارهای تیم ملی با گوام، هند، ترکمنستان و عمان می تواند جنبه تدارکاتی داشته باشد و فرصتی برای جوانان باشد تا تجربه کسب کنند. 

در گروه ایران که تیم های هند، گوام، ترکمنستان و عمان حضور دارند، تا کنون دو بازی برگزار شده است که در یک دیدار، عمان با نتیجه 1-0 هند را شکست داد و در دیدار دیگر، گوام موفق شد با نتیجه ای مشابه، ترکمنستان را شکست دهد. در این گروه که ایران، امروز کار خود را در آن آغاز می کند، انتظار می رد شاگردان کیروش با بیشترین امتیاز ممکن راهی مرحله بعد شوند و البته، صعود خود به جام ملت ها را تضمین کنند. سیستم انتخابی جام ملت ها و جام جهانی بدین گونه است که هشت تیم برتر گروه های هشت گانه، به علاوه چهار تیم دوم برتر هشت گروه، راهی جام ملت های آسیا خواهند شد و تیم های حذف شده، باید در رقابت هایی دیگر، مرحله سوم انتخابی را برگزار کنند. برای صعود به جام جهانی نیز، 12 تیمی که در مرحله اول به رقابت های جام ملت ها صعود کرده اند، به مرحله نهایی مقدماتی جام جهانی صعود خواهند کرد. گفتنی است که تیم های ایران و ترکمنستان تا کنون 6 بار به مصاف یکدیگر رفته اند که سهم هر تیم، 2 برد، 2 تساوی و 2 شکست بوده است. در این دیدار، انتظار می رود تیم ملی با نتیجه ای قاطع، ترکمنستان را شکست دهد و گام اول را مقتدرانه بردارد. 

سه شنبه 26 خرداد 1394  12:28 PM
تشکرات از این پست
ria1365
ria1365
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 7868

نقل قول hossein201273

نقل قول ria1365

با این وضعیت تیم ملی اگه بتونیم یه گل بزنیم وبکشیم تو دفاع کهع گل نخوریم هنر کرده ایم به خدا 

ولی بنظرم با این روند تیم ملی و‌نیروی تازه تیم  امروز منتظر بازی خوب و با تفاضل خوبی از تیم باید شاهد باشیم هرچند تیم ملی در گذشته ۲ بار مغلوب این تیم شده ولی شرایط فرق داشته اون زمان 

Android iOS , Windowsphone , Symbian , JavaMobile Review ,Learning

سه شنبه 26 خرداد 1394  1:21 PM
تشکرات از این پست
hossein201273
hossein201273
hossein201273
کاربر طلایی1

نقل قول ria1365

نقل قول hossein201273

نقل قول ria1365

ولی بنظرم با این روند تیم ملی و‌نیروی تازه تیم  امروز منتظر بازی خوب و با تفاضل خوبی از تیم باید شاهد باشیم هرچند تیم ملی در گذشته ۲ بار مغلوب این تیم شده ولی شرایط فرق داشته اون زمان 

خب روند دوبار مغلوبی ایران به دستکم حدود هفده سال پیش بر می گرده وشرایط تیم الان با شرایط اونوقت خیلی متفاوته وباید به قول شما مهندس ایمانی منتظر باشیم ببینیم چه می شود ولی امیدواریم آنها را مغلوب خود کنیم وشروع خوبی یرای جام جهانی داشته باشیم

سه شنبه 26 خرداد 1394  1:34 PM
تشکرات از این پست
hossein201273
hossein201273
کاربر طلایی1

سرمربی تیم ملی فوتبال ایران پس از تساوی برابر ترکمنستان گفت اگر بازی شش ساعت دیگر هم ادامه پیدا می ک

سرمربی تیم ملی فوتبال ایران پس از تساوی برابر ترکمنستان گفت اگر بازی شش ساعت دیگر هم ادامه پیدا می کرد، مهاجمان تیم گلزن نبودند.

به گزارش سایت فدراسیون فوتبال، کارلوس کی روش در  نشست خبری پس از بازی با ترکمنستان دربار وقت کشی بازیکنان ترکمنستانی اظهار کرد: امروز سه تیم  زمین می جنگیدند. ایران، ترکمنستان و تیم داوری. هم ایران و هم ترکمنستان کار خود را انجام دادند و تیم داوری هم با بی توجهی اش باعث شد چنین اتفاقی بیفتد.
وی افزود: اما امروز از آن روزهایی بود که اگر بازی شش ساعت دیگر هم ادامه پیدا می کرد نمی توانستیم به گل برسیم. فقط تقصیر ماست که موقعیت ایجاد کردیم و به گل نرسیدیم. بیش از 15 موقعیت گل داشتیم اما به گل نرسیدیم. این برای تیم من خوب نیست. این مسوولیت با ماست و به خاطر اشتباه ما رخ داد.
کی روش ادامه داد: به تیم ملی ترکمنستان هم تبریک می گویم. امروز نمایش با مقاومتی ارائه کردند و در لحظلات کلیدی بیشتر از ما جنگیدند. هیچ توجیه و دلیلوموجهی نیست. نمی شود 15 موقعیت ایجاد کرد اما به گل نرسید.
سرمربی تیم ملی درباره اعلام تنها چهار دقیقه وقت اضافه و اعتراضش به داور گفت: نه تنها من بلکه 99 درصد از افرادی که در ورزشگاه بودند می توانند اذعان کنند که داور باید 10 دقیقه وقت اضافه می گرفت اما من داوران را انتخاب نمی کنم اما اگر بازی شش ساعت دیگر هم پیدا می کرد مهاجمان من گلزن نبودند که نبودند.
کی روش باره دلیل این تساوی هم گفت: دل نگرانی و دغدغه من نبود انگیزه کافی و انگیزه درونی بازیکنان بود.

سه شنبه 26 خرداد 1394  8:45 PM
تشکرات از این پست
farshon
farshon
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 43957

پاسخ به:گفتگوی ورزشی

پیروزی بزرگ تیم والیبال کشورمونودرمقابل امریکای کوچک وضعیف به همگان تبریک می گوییم.

مدیرتالارلطیفه وطنزوحومه

دوشنبه 1 تیر 1394  10:02 AM
تشکرات از این پست
salma57
amirhossein1392
amirhossein1392
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 16034

پاسخ به:گفتگوی ورزشی

سلام.

دو ساعت و بیست دقیقه ی دیگر مانده تا بازی ایران با لهستان شروع شود. انشاءالله ما بازی را 3 -0 می بریم.

اگر کسی را یافتی که در لبخندت غمت را دید، در سکوتت حرف هایت را شنید و در خشمت محبتت را فهمید؛ بدان او بهترین دارایی توست :)

جمعه 5 تیر 1394  6:41 PM
تشکرات از این پست
kordabadi salma57 farshon
دسترسی سریع به انجمن ها