0

گفتگوی ورزشی

farshon
farshon
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 43957

پاسخ به:گفتگوی ورزشی؛ بازی ایران و عراق

علت شکست ایران اعلام شد:

علت اصلی شکست ایران نسبت به عراق این بودکه ما10نفره بودیم وتیم مقابل22 نفره آخه همه اسمای عراقیهامثل"جاسم ،کاظم"بودکه درمجموع همون 22نفره بودش.خخخخخخخخخخخخ

مدیرتالارلطیفه وطنزوحومه

دوشنبه 6 بهمن 1393  10:19 AM
تشکرات از این پست
hossein201273 roozegar ma23hasan
farshon
farshon
کاربر طلایی1

پاسخ به:گفتگوی ورزشی

باسلام

چقدراین روزاازپرسپولیس حرف وحدیثه

مدیرتالارلطیفه وطنزوحومه

شنبه 5 اردیبهشت 1394  6:51 PM
تشکرات از این پست
hossein201273 salma57
hossein201273
hossein201273
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 26938

نقل قول farshon

باسلام

چقدراین روزاازپرسپولیس حرف وحدیثه

پرسپولیس باید از نوع بازسازی شود 

مهربان همیشگی من... خودت گفتی:ادعونی استجب لکم... بخوانید مرا تا اجابت کنم شمارا...
گوش کن... این منم که اینروزها بیش از همیشه میخوانمت... اجابت کن مرا...

دوشنبه 7 اردیبهشت 1394  1:14 PM
تشکرات از این پست
salma57
farshon
farshon
کاربر طلایی1

پیروزی تیم استقلال برآبی پوشان راسخونی مبارک

مدیرتالارلطیفه وطنزوحومه

شنبه 26 اردیبهشت 1394  11:47 AM
تشکرات از این پست
hossein201273
farshon
farshon
کاربر طلایی1

من متوجه نشدم تیم تراختورچرادیرپوزتوباشگاه بود؟

مدیرتالارلطیفه وطنزوحومه

شنبه 26 اردیبهشت 1394  11:48 AM
تشکرات از این پست
hossein201273
hossein201273
hossein201273
کاربر طلایی1

تمرین تیم ملی (گزارش تصویری)

تمرین تیم ملی (گزارش تصویری)

شاگردان جوان کارلوس کی روش بعد از برد روحیه بخش در دیدار برابر ازبکستان خود را مهیای بازی با ترکمنستان می کنند.

کارلوس کی روش اردوی تیم خود را در ازبکستان در حال پیگیری است تا مهیای دیدار برابر ترکمنستان در مقدماتی جام جهانی کند. 

سرمربی تیم ملی که با تلفیقی از جوانان و بازیکنان باسابقه در این اردو حاضر شده امیدوار است استارتی قدرتمند برابر ترکمنستانی داشته باشد که در اولین دیدارش برابر گوام شکسته خورده است.

مهربان همیشگی من... خودت گفتی:ادعونی استجب لکم... بخوانید مرا تا اجابت کنم شمارا...

شنبه 23 خرداد 1394  10:26 PM
تشکرات از این پست
hossein201273
hossein201273
کاربر طلایی1

پاسخ به:گفتگوی ورزشی پیش بینی بازی ایران و ترکمنستان

شنبه 23 خرداد 1394  10:34 PM
تشکرات از این پست
hossein201273
hossein201273
کاربر طلایی1

گزارش تصویری آخرین تمرین تیم ملی فوتبال در ازبکستان

یک شنبه 24 خرداد 1394  12:23 PM
تشکرات از این پست
hossein201273
hossein201273
کاربر طلایی1

تیم ملی فوتبال ایران آخرین جلسه تمرینی خود را ازبکستان برگزار کرد.

به گزارش سایت رسمی فدراسیون فوتبال، ملی پوشان ایران امروز از ساعت 10 صبح آخرین تمرین خود را در ازبکستان برگزار کردند.
این تمرین 75 دقیقه ای در زمین اصلی ورزشگاه جار برگزار شد. 
بازیکنان پس از صرف صبحانه با اتوبوس به ورزشگاه جار رفتند و با گرم کردن خیلی زود بدنهای خود را آماده تمرین کردند. دویدن در عرض زمین، پاسکاری با پا و با سر بخش بعدی تمرین امروز ملی پوشان بود.
در ادامه بازیکنان به گوشه ای از زمین  رفتند و در سه مرحله به انجام استارتهای کوتاه انفجاری پرداختند.
سپس بازیکنان به دو تیم تقسیم شدند  و در دو نیمه به بازی درون تیمی پرداختند. یک طرف زمین بازیکنانی بودند که کاورهای قرمز بر تن داشتند و در طرف دیگر بازیکنان کاور سفید پوشیدند.
این تمرین در  گرمای شدید تاشکند برگزار شد.
ملی پوشان ایران ساعت 15 با پروازی اختصاصی راهی داش آغوز ترکمنستان می شوند تا روز سه شنبه ساعت 17:30 به وقت تهران نخستین دیدار خود را در رقابتهای انتخابی جام جهانی برگزار کنند.

یک شنبه 24 خرداد 1394  12:25 PM
تشکرات از این پست
manager_fromblog
manager_fromblog
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 132

سابقه باخت مقابل ترکمنستان کم بوده ولی تقریبا 17سال پیش با این تیم بازی کردیم وآخزین بازی مان برمی گرده به سال های 75،با چیدمان تیم توسط کی روش می تونیم با زدن یک گل  تیم ترکمنستان را مغلوب کنیم 

به امید روزهای زیبا

دوشنبه 25 خرداد 1394  1:53 PM
تشکرات از این پست
shirdel2
manager_fromblog
manager_fromblog
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 132

آغاز ایران برای جام جهانی 2018 روسیه

به امید روزهای زیبا

دوشنبه 25 خرداد 1394  2:06 PM
تشکرات از این پست
shirdel2
kazemmoradzadeh
kazemmoradzadeh
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 34
دوشنبه 25 خرداد 1394  2:25 PM
تشکرات از این پست
hossein201273 shirdel2
hossein201273
hossein201273
کاربر طلایی1

تیم ملی فوتبال ایران در دیدار برابر ترکمنستان از پیراهن سفید خود استفاده می کند.

به گزارش سایت رسمی فدراسیون، جلسه مدیران تیمهای ملی ایران و ترکمنستان صبح امروز در هتل محل اقامت تیم ایران برگزار شد.
در این جلسه افشین پیروانی، مدیر ورزشی تیم ملی ایران به همراه سرپرست تیم ترکمنستان، ناظر بازی و نماینده کنفدراسیون فوتبال آسیا حضور داشتند.
بر اساس تصمیمی که در این جلسه اتخاذ شد، تیم ایران در بازی فردا سفید می پوشد و بازیکنان ترکمنستان هم از لباس سبز رنگ خود استفاده می کنند.
این دیدار فردا ساعت 17:30 به وقت تهران به قضاوت داوران بحرینی آغاز می شود.

دوشنبه 25 خرداد 1394  10:25 PM
تشکرات از این پست
shirdel2
hossein201273
hossein201273
کاربر طلایی1

سرمربی تیم ملی فوتبال ایران می گوید هر دو تیم ایران و ترکمنستان برای آغاز رقابتهای انتخابی جام جهانی 
آماده هستند و ما هم با احترام به مصاف حریف فردایمان می رویم.

به گزارش سایت رسمی فدراسیون، کارلوس کی روش در نشست خبری قبل از دیدار ایران و ترکمنستان در پاسخ به این سوال که نظرتان درباره همگروهی با تیمهایی نظیر ترکمنستان، هند، گوام و عمان چیست اظهار کرد: ما به تمام تیمهای آسیایی احترام می گذاریم و قصد داریم خودمان را برای حضور در جام جهانی آماده کنیم. فردا هم با احساس مسئولیت بازی می کنیم و همگروهی با این تیمها برای ما هم افتخار است.
او در پاسخ به این سوال که تا چه میزان برای بازی فردا آماده هستید گفت: مطمئن هستیم که می توانیم بازیها را خوب شروع کنیم. هر دو تیم با آمادگی کامل فردا در میدان ظاهر می شوند. برای بازی فردا با یکسری مسایلی که  انتهای فصل برای بازیکنان به وجود می آید روبه رو هستیم اما در مجموع آماده دیدار هستیم.
کی روش در پاسخ به این سوال که در بازی برابر ترکمنستان بازیکنان جوان چه قدر در برنامه های شما جا دارند گفت:  وقتی شما رقابتهایی چون انتخابی جام جهانی را آغاز می کنید چیزی که اهمیت  دارد کسب سه امتیاز است. مهم است که سه امتیاز را بگیریم. اگر به سن، مذهب و رنگ پوست بازیکنان نگاه کنیم، اشتباه است، باید این طرز تفکر را یک بار برای همیشه در فوتبال ایران کنار بگذاریم.
سرمربی تیم ملی ایران درباره حضور بازیکنانی که در خارج از ایران بزرگ شده اند یا بازیکنانی که به گفته خبرنگار ترکمنستانی نژاد  ترکمنی دارند گفت: من اطلاع خاصی راجع به این موضوع ندارم و برای انتخاب بازیکن به مسائل فنی نگاه می کنم و سطح و شرایط بازیکن را مورد ارزیابی قرار می دهم. متخصص قومیتها نیستم و فقط به مسائل فنی نگاه می کنم.
در این نشست خبری همچنین پژمان منتظری درباره حضورش در انتخابی جام جهانی بعد از دست دادن جام ملتهای آسیا گفت: من جام ملتهای آسیا را به خاطر مصدومیت از دست دادم اما اکنون در شرایط خیلی خوبی قرار دارم. ما تا رسیدن به جام جهانی راه بسیار سختی پیش رو داریم اما تیم خیلی خوبی  اختیار کادر فنی است. چیزی که مشخص است اینکه تمام تلاشمان را می کنیم تا بتوانیم به نتیجه دلخواه برسیم.

دوشنبه 25 خرداد 1394  10:27 PM
تشکرات از این پست
shirdel2
hossein201273
hossein201273
کاربر طلایی1

تیم ملی فوتبال ایران در اولین دیدارش از سری رقابتهای انتخابی جام جهانی 2018 فردا به مصاف
ترکمنستان خواهد رفت.

به گزارش سایت رسمی فدراسیون فوتبال؛ اولین دیدار تیم ملی فوتبال ایران در رقابتهای انتخابی جام جهانی 2018 و جام ملتها 2019 آسیا مقابل ترکمنستان فردا ساعت 17:30 به وقت تهران از شبکه سوم سیما به صورت مستقیم پخش خواهد شد.
گفتنی است، این دیدار در ورزشگاه اسپورت تپلومی ترکمنستان برگزار می شود و داوران بحرینی این دیدار را قضاوت خواهند کرد.

دوشنبه 25 خرداد 1394  10:30 PM
تشکرات از این پست
shirdel2
دسترسی سریع به انجمن ها