پاسخ به:☻☻☻ هر روز 5 دقیقه خنده ☻☻☻
٧٠٠هزار تومن پول برا كفش ميدين؟ من ٦سالم بود بابام پوتين های سربازيشو آورد گفت اينم كفش تا ٢٠ سالگيت هي ميگفتم بابا بزرگه برام ميگفت نه مدلشه پسرم :)
جوک های این دوره یه جوری شده که .... اطلاعات عمومیت بالا نباشه نمیتونی بخندی! ;-)
یکی از باگهای مادرها اینه که وقتی تو اتاقی و تو حال خودتی هی صدات میزنن، هی صدا میزنن بعد که میگی چیههه سکوت کل خونه رو فرا می گیره
مرتبه ی سنگین ترش اینه پا میشی میری پیشش میگی چی شده
یا میگه یادم رفت یا میگه حل شد
رفتم مسواک بخرم،فروشنده میگه زنونه میخوای یا مردونه؟ گفتم:زنونه با توجه به حساسیت لثه ی بانوان و اندازه ی فکشون مهندسی شده؟ گفت نه. گفتم پس چه فرقی داره؟ گفت زنونه هاش صورتیه
اینقدر هوا گرمه که،کولر خونمون گفته برا منم یه کولر بزارید گرممه.
من از وقتی به دنیا اومدم تا خود الان هنوزم دمپایی دسشوییمون سایزم نشده چرا واقعا
کاری هم ندارم که همیشه خیس بوده
وضعیت جوریه که نه اب میبینیم نه شناگر ماهریم تازه با اینکه ابم از سرمون گذشته ولی ابی ازمون گرم نمیشه اب پاکی رو ریختن رو دستمون ولی وقنی دیدن اب از دستمون نمیچکه دیگه اب دهن هم کف دستمون نمیندازن
زنگ زدم به استادم میگم من هشت شدم میشه دونمره به من بدید قبول شم گفت نخیر نمیشه گفتم از بس که عقده ایی و خاک تو سری گفت وقتی بهت صفر دادم می فهمی گفتم هع شما که منو نمیشناسی گفت چهار ترمه که داری بامن این درسو بر میداری هر چهار ترمم با همین شماره زنگ زدی که بهت نمره بدم
ستاره شناسی هم شغل مناسبیه، شبا با هندونه و لاحاف دشک میری رو پشت بوم شروع به کار میکنی.
هیچی فقط اومدم بگم اون نیسان آبیا که مسخرهشون میکردین، شده ۹۶ میلیون! حالا نوبت اوناس، مارو مسخره کنن
دیدی وقتی داری با جارو خاک رو میریزی تو خاک انداز یه خطی از خاک جلوی خاک انداز میمونه و مجبوری یه قدم بری اونورتر دوباره جارو بزنیش؟ من یبار سر همین قضیه نزدیک بود از مرز خارج بشم گرفتنم
اگر با دقت به این قورباغه ها نگاه کنید!
🐸🐸🐸🐸🐸🐸🐸 🐸🐸🐸🐸🐸🐸🐸 🐸🐸🐸🐸🐸🐸🐸 🐸🐸🐸🐸🐸🐸🐸 🐸🐸🐸🐸🐸🐸🐸 🐸🐸🐸🐸🐸🐸🐸 🐸🐸🐸🐸🐸🐸🐸
اونا هم با دقت به شما نگاه میکنن 😁😁 منم اولش باور نمیکردم 😂😂😂
رفته بودم سینما ،فیلم اکشن بود ،
دو نفر خفن دارن همدیگه رو تو آشپزخونه میزنن ,
یکی با قمه یکی هم با اره برقی!!
. . .
اینم عکس العمل دختر ردیف جلویی:
وااااای سارا چه کابینت های قشنگی...😂
زندگی مثل نقاشیه😊😊😊
منتها زندگی اروپاییها و آمریکاییها رو داوینچی کشیده زندگی ما رو الناز 4 ساله از تهران 😂😂
بزرگواری می گفت : اونقد بدم میاد وقتی دارم با آهنگ میخونم...
خواننده اشتباه میخونه 😒😏😂😂