پاسخ به:☻☻☻ هر روز 5 دقیقه خنده ☻☻☻
فامیلمون پولداره، بهش میگم مازراتی دو میلیاردی خریدی نمیخواهی شیربنی بدی میگه نه بابا حالا انگار چی خریدم اونوقت ما واسه ضبط پرایدمون یه کابل آ یو ایکس خریدیم، کل فامیل رو شام دادیم!!
مشکل از اونجا شروع میشه که روز جهانی کباب داریم ولی روز پسر نداریم???????? مثلا داخل روز جهانی کباب باید چیکار کنیم؟؟???????? کباب نخوریم؟؟???????? روز کباب بر تمام دوستداران گوشت سگ و گربه مبارک باد
الکیــــــــــــــــــــــ
همه دیر یا زود میمیرن. نگران مرگت نباش، نگران زندگیت باش. کنترل زندگیتو بدست بگیر تا هر زمانی که ادامه پیدا کنه
(البته مثل کنترل کولر نباشید که باباها میان خاموشتون می کنن )
خاستم بگم همین پیرمردا پیرزنا که تو اتوبوس جاتون بهشون میدید اینا همونان که به جوان مجرد خونه اجاره نمیدن :)
تمام دفعاتی که در دوران کودکی، پدر و مادرم در مهمونیها به من اشاره میکردن و به صاحب مهمونی میگفتن «نه این چایی نمیخوره»، من دلم چایی میخواست.-_-
فکر کنم بابای ارنستو چه گوارا داشته برای پسرش شناسنامه میگرفته گفته : اسمش ارنستو . یهو واسش شربت اوردن خوردش . ماموره گفته : فامیلی ؟ گفته :چه گوارا!
الان هر کشتی که از تنگه هرمز میاد بیرون، رانندش به کشتی روبروئی نور بالا میده و انگشت اشارشو میچرخونه میگه پلیس راه :)))
طبق جدیدترین تحقیقات دانشمندان آلمانی در دانشگاه برلین،نوشیدن یك فنجان قهوه در ساعات میانی روز،باعث خالی شدن آن فنجان می شود.
هوا یه جوریه که موقع خواب هی باید بچرخیم که ته نگیریم...
دقت کردین وقتی می خوای یه بسته رو با آژانس بفرستی تویوتا کمری می فرستن ولی وقتی خودت می خوای با آژانس جایی بری پیکان مدل 48 می فرستن
"من دیگه مامانت نیسم"بدترین تهدیده بچگی بود *_^
دقت کردین: این عکس روی آدامس خرسی رو روی دستات میزنی کیفیتش از 1080p به 180p انتقال پیدا میکنه.
یکی از سخت ترین کارای محاسباتیم تو این روزای گرم اینه که... با چه سرعتی عرض خیابونو طی کنم تا ماشینی که با سرعت رد میشه بادش بخوره به من
به بابام گفتم یه گوشی برام بخر گفت باشه پاشو بریم برات بخرم پیش خودم گفتم دمش گرم دیدم بردم دم بیمارستان، گفتم اینجا که بیمارستانه؟ گفت خوب اول باید کلیتو بفروشیم
بچه که بوديم... چون چيزيو نميفهميديم ساکت بوديم بزرگ که شديم... چون چيزي ميفهميم ساکتيم . .