پاسخ به:☻☻☻ هر روز 5 دقیقه خنده ☻☻☻
پر کاربردترین دروغ هم اینه که مسئله پولش نیست همیشه هم مسئله پولشه :|
پسرها هر چقدرم که عکسشون داغون باشه یه رفیق دارن که میاد زیر عکسشون مینویسه: سلطااااان :-)
دیشب برق رفت، بابام گفت پاشو یه شمع روشن کن گفتم نمیخواد وجودت خودش نوره، . . . یهو دیدم یه دمپایی پرت کرد طرفم و گفت؛ لایک، خوشم اومد
تابستون که میشه خورشید از همون سمتی میتابه که من توی تاکسی میشینم...
موج گرمای بی سابقه 40 درجه توی اروپا باعث تعطیلی مدارس شده و از مردمم خواستن توی خونه بمونند!!! این سوسول بازیا چیه بابا، مردم تو اهواز تو گرمای 60 درجه دارن چایی داغ میخورن و لذت میبرن
من جواب دورت بگردم رو پیدا کردم باید بگی من یه دور بیشتر
گویا زن و بچه مهدی هاشمی هم از طریق فضای مجازی ازدواجشو فهمیدن! +الان مهدی هاشمی زنگ میزنه نجفی میگه داداش اون اسلحتو از کجا خریدی؟
طرف می گفت :
کل خاندانمون نشسته بودن. داييم بهم گفت: تو خيلي دلقکي، بايد بجاي ميمون تو رو ميفرستادند فضا منم يکم انديشه کردم و گفتم: حلال زاده به داييش ميره! يه سکوته خاصي همجارو گرفت اون لحظه!! بعدش بابام بلند شد کولرو خاموش کرد !
با پدیده ای مواجهیم که انتظار داره همیشه به موقع و آنتایم سر کلاسش حاضر باشیم ولی خودش با گذشت دو هفته از امتحان هنوز نمره ها رو وارد نکرده !
موز از امریکای جنوبی میاد ایران با هواپیمای اختصاصی ، فوق فوقش کیلو 9-10 تومن. اونوقت گیلاس و البالو از تپه سفلی با وانت اصغر دماغ میاد اینجا کیلو خدا تومن!!
بالاخره جنگ جهانی سوم رو من یه روز جمعه ساعت٩ با وانتی محلمون شروع میکنم :)))
طرف میگفت :
بچه که بودم با پسر همسایه دعوام شد، منو زد رفتم به داداش بزرگترم گفتم اونم زدن برگشت خونه دقیقا مثل ظریف که فرستادیمش تحریما رو لغو کنه خودشم تحریم کردن :)
انقد ما معمولیا سادهایم که اگه کسی از چشممون بیفته برمیداریم فوتش میکنیم میذاریم سرجاش! ????
جمله سنگینی بودا
یه زمانی وختی بچه بودم به کتابای دبیرستانیا نیگا می کردم و با خودم میگفتم خدایا ینی میرسه اون روزیکه منم اینا رو بفهمم؟ البته الانم که دبیرستانیم به کتابام نیگا میکنم همین حسو دارم
معلم تاریخ خطاب به دانش آموزی گفت: بچه تو چقدر کثیف هستی، چند روز است که حمام نرفته ای؟ شاگرد گفت: آقا از وقتی که شما گفتید امیر کبیر را در حمام کشتند.