پاسخ به:☻☻☻ هر روز 5 دقیقه خنده ☻☻☻
سوال برنامه ی ویژه ی جام جهانی اینه که انتظار دارید تیم ملی تو جام جهانی چند امتیاز کسب کنه؟ ما فقط انتظار داریم سالم برگردیم بقیه ش مهم نیست:|
کسی که پارسال ماشین ۵۰۰میلیونی داشته الان ۲ میلیارد سرمایه زیر پا داره کسی که پارسال صدمیلیون تومن سکه داشته الان سرمایهاش 250 میلیون تومنه و کسی که پارسال پول خرید خانه ۱۰۰میلیونی نداشته الان باید ۲۰۰میلیون جور کنه... اینجوریه که شکاف طبقاتی تبدیل به گسل طبقاتی شده...
صبحونه چای شیرین با ماکارونی خوردم، ایتالیایی ها الان میفهمن غمی بررگتر از صعود نکردن به جام جهانیم هست.
یه وقت زشت نباشه معلما اینقد به ما بی اعتمادن که ازمون امتحان میگیرن؟
ما دهه شصتیا یه جوری خاطراتمون مشترکه که انگار هممون تو یه خونه زندگی میکردیم
واقعا آپشنی تو زندگیمون نبودا
بچه ها ناهار فردا ظهر پای من! . .. ... .... ..... ...... فقط یادم بندازید پامو بشورما ...
امروز تو بازار استادمو دیدم داشت هول هولکی لباس میخرید منم بهش گفتم اگه در طول ترم لباس میخریدی الان مجبور نبودی همشو بزاری برا شب عید انتقامموگرفتم^_^
پژو هم به خاطر تحریم ها از ایران خارج شد من هر جوری حساب کردم دیدم از اخرش هم ما میمونیم و با پراید جاودانه میشیم
چرا از طرف می پرسین میتونم بهت اعتماد کنم...؟؟؟?? انتظار داریدطرف بگه نه اعتماد نکن من غیر قابل اعتمادم؟؟؟
حتی توی جام جهانی هم عربستان یه روز زودتر از ما شروع کرد بازیاشو
عید فطر رو هم زودتر میگیرن
انقد از گرونی و مشکلات اقتصادی مینالیم ولی یادمون نره به لطف تلاش مسئولین محترم پارسال ۲ دلار فطریه دادیم ولی امسال یک دلار میدیم همیشه از گرونیها میگیم الانم باید از این ارزونی گفت!
یه تشکر کن از عمو ....
اگه دوست داری عید فطر چشم خواهر شوهرتو دربیاری اگه دوست داری جاریت حسرتتو بخوره اگه دلت میخاد مادرشوهرت دیوونه بشه . . . همش از نشانه های اینه که حسودی،بدبخت حسود خاک تو سرشون با این عروس آوردنشون
یعنی من اگر دو سال هم توو خونه باشم و پام بیرون نذارم و بعد دو سال یهو بخوام برم بیرون؛ مامانم میگه باز کجا؟
كارمندهاي اداره هاي دولتي شب از خواب ميپرن ميگن مداركتون تكميل نيس دوباره ميخوابن
عاغا میگم شما ها چطور عطر شیرین و تلخ رو از هم تشخیص میدین؟؟؟؟؟ من امروز رفتم عطر بخرم ۵ـ۶تا رو مزه کردم هیچکدوم شون شیرین نبودهمشون تلخ بودن یارو هم فکر کرد دیوونم با لگد انداختم بیرون^-^