پاسخ به:☻☻☻ هر روز 5 دقیقه خنده ☻☻☻
رفتم کلاس عکاسی
استاد گفت:کسی میدونه شاتر چیه؟📸
گفتم کارگر نونواییه
استاد کلاس و تعطیل کرد
میگن از هفته ی بعدش تو سنگکی کار میکنه😂😂😂 😂
☆☆ خداوندا، اراده ام را به زمان کودکی بازگردان ☆☆
☆☆ همان زمان که برای یکبار ایستادن هزار بار می افتادم اما نا امید نمی شدم ☆☆
ツ وبلاگ لبخند زیبای زندگیツ
☆☆ مدیر تالار ادبیات ☆☆
اقا ناموسا من مقصرم؟؟😢 . نامزدم ﺍﺯﻡ ﭘﺮﺳﯿﺪ🤔 . ﺍﮔﻪ ﻣﻦ ﺑﻤﯿﺮﻡ ﺗﻮ ﭼﯿﮑﺎﺭ ﻣﯿﮑﻨﯽ؟☺️ . . ﮔﻔﺘﻢ : ﺧﺐ ﺧﺎﮐﺖ ﻣﯿﮑﻨﻢ . 😜 . ﺍﻻﻥ ﺳﻪ ﺭﻭﺯﻩ ﮔﻮﺷﯿﺸﻮ ﺟﻮﺍﺏ ﻧﻤﯿﺪﻩ ☹️ . آیا به نظر شما درسته میّت رو زمین بمونه؟نه!!!!این تن بمیره درسته!!؟
😂😂
دیشب دزد اومده بود خونمون بلند شدم گفتم دنبال چی میگردی؟ گفت : پول
پاشدم دوتایی گشتیم ... 😂
با رفیقامون رفتیم آسایشگاه سالمندان که شادشون کنیم
شروع کردیم حرکات عجیب وغریب دراوردن هیچکدوم نخندیدن
فرداش مسئولش زنگ زد بسیار تشکر کرد. گفت خیلی روحیه گرفتن
شما که رفتید همه گفتن خدا رو شکر مثل اینا نیستیم😅😅😂😐 😂
دیشب رفتیم خواستگاری با دختر خانم رفتیم تو اتاق واسه صحبت کردن ازم پرسید: خونتون وای فای دارید؟ گفتم: بله! گفت.فیلتر شکنات قوی ان ؟ گفتم بله ☺️
الان اومدیم جواب آزمایشامونو بگیریم بعد ازظهر بریم محضر خدایا ازدواج را بر همه آسان گردان😂 😂
یکی از مربیای آموزشگاه رانندگی تعریف میکرد
برای خانمی دور دوفرمون رو توضیح دادم خانمه هم با کلی دقت گوش میداد منم خوشحال شدم گفتم خانم متوجه شدین ؟ گفت بله فقط برای دور دو فرمون اون یکی فرمون کجاست ؟
😂😂😂😂
سعی کردم تو زندگی از مشکلات درس بگیرم
اما زندگی هی از جاهایی که نخوندمش امتحان میگیره
چقدرم سوالاش سخته ییییییییی
تو زندگی هر کی بهت سنگ پرتاب کرد تو بهش گل پرتاب کن
.
..
...
.....
البته با گلدونش
مردی به سالن بدنسازی رفت و گفت ؛
کجاست آن دستگاهی که بدنم را قشنگ میکند و زنم را وادار میکند که برایم بمیرد!!! مربی او را به خارج از سالن برد و دستگاه خودپرداز بانک را نشان داد و گفت؛
فقط همین یه دستگاه است که همسرت تو را دوست خواهد داشت و بقیه دستگاهها همه شایعه است!!😂
منم دلم میخواست شکست عشقی بخورم
اما روزه ام
فقط سحری و افطاری میخورم...
بابام میگه نمیخوام روزه بگیری..
میگه اینجوری که تو سحری و افطاری میخوری حساب کردم کفاره شو بدم کمتر در می آد!!!
آقا الان بهم پیغام دادن تا اطلاع ثانوی ممنوع الخروج از منزل هستم😔 میگم چرا آخه به چه جرمی؟😏
گفتن میای بیرون ملت روزه دار فکر میکنن هلال ماه شوال اومده عید فطر اعلام میکنن😌🤗😊😂
سایپا اعلام کرده به خاطر گرونی به کسایی که ساندرو ثبت نام کردن ال ۹۰ میده آدم نمیدونه بخنده یا گریه کنه
به ملافه ميگيد ملحفه؟ اونوقت يعني با ملحقه (ملاقه) آش رو هم میزنید؟!
مرد فقط اونی که جلو دوربین تلویزیون سینه شو سپر می کنه و میگه تحریم ها تو زندگی مردم تاثیر نداره. بعد همزمان گوشیشو خاموش کرده طلبکارا زنگ نزنن.