پاسخ به:☻ هر روز 5 دقیقه خنده ☻
میدونین چرا روز زن طلا وجواهرات میدن روز مرد جوراب
به خاطر حس علاقه به یکدیگر.
اللهم عجل لولیک الفرج
{شوخی دخترا}
اولی:من مدادشو برمیدارم تو نگو دست منه
دومی:وای چه هیجانی
يه شب کل خونواده دور هم جمع شده بوديم داشتيم تلويزيون ميديديم که يهو يه بچه رو نشون داد که پستونک دهنش بود، بابام يهو زد زير خنده! گفتم چرا ميخندى؟ گفت ياد بچگيات افتادم، هر وقت گريه مى کردى، شست پامو مى کردم تو حلقت، چون شور بود خوشت ميومد ، ساکت ميشدى!! خدا شاهده ٣ ساعته تو توالتم دارم بالا ميارم پدر نيست که! چنگيز خان مغوله!
زنه به شوهرش میگه: از حاج رحمان یاد بگیر، از بس زنشو دوست داره؛ بعد از فوت زنش مسجد ساخت به نام زنش...😎 شوهره میگه: عزیزم منم زمینو خریدم، آمادهست؛ منتها تاخیر از خودته!!
مردِ زنگ میزنه خونه، میگه عزیزم من بعداز ظهر با دوستم میام خونه... زنش میگه خونه ریختو پاشه مردِ:میدونم!!! زنه:ظرفا کثیفه، مردِ: میدونم ، زنه:توی یخچال هم هیچی نداریم ... مردِ:میدونم !!! زنه: تو ک همه رو میدونی پس چرا دعوتش کردی؟ . . . آخه هوس زن گرفتن کرده، گفتم،بیاد وضعیتمو ببینه شاید پشیمون شه ....
سینمای ایران اینقدر کمبود بازیگر داره که از وقتی حمیده خیرآبادی فوت کرده، همه نقش های پیرزن رو میدن به اکبر عبدی!
ترکی زبان قربون صدقه رفتنه داریم که: گوزلرین گیلهسین قاداسین آلیم که یعنی درد و بلای مردمک چشات به جونم …!.
مرد: ناهار چی داریم ؟؟ زن: ماکارونی مرد:نمیخورم زن :چطور شنبه یکشنبه دوشنبه سهشنبه چهارشنبه پنجشنبه دوست داشتی خوردی؟ مامانت اینا پُرت کردن
:/
آقامیگن دختراپارک دوبل بلد نیستن قبوووول کیلیپس میزنن دوبرابرمیشن قبوووول بدون آرایش قابل شناسای نیستن قبووول ازسوسک میترسن قبوووووول دختراکلا"ا یراد دارن قبوووول اینا قبووووووووول حالاببین پسراچی هستن که پدرومادرشون میگن: عب نداره زن بگیره درست میشه :D
ساده لوحا فک میکنن کتاب خریدن اوج روشنفکریه ولی مرحله ی بالاتری هم هست که کتاب نمیخری تا به قطع درختان کمک نکرده باشی ما اونجاییم ^.^
الان که خوب فکر میکنم میبینم دیگه جوک هاتون خوشحالم نمیکنه ، عادى شده برام! شماره حساب میدم واسم پول بریزید... شاید خوشحال شدم !
میخـــﻮﺍﻡ ﯾﻪ ﺟﻤﻠـــﻪ ﺑﮕﻢ ﻣﺴـــﯿﺮ ﺯﻧﺪﮔــیتون ﻋﻮَﺽ ﺷﻪ . . . . . . . . . . . . . ﺍﺯ ﺍﻭﻥ ﻭَﺭ ﺑــرو
ﺑﻪ ﯾﻪ ﻣﻌﺘﺎﺩ ﻣﯿﮕﻦ ﺑﺎ ۴۵ ، ۴۶ ﻭ ۴۷ ﺟﻤﻠﻪ ﺑﺴﺎﺯ
ﻣﯿﮕﻪ ﭼﻼ ﭘﻨﺠﻪ ﻣﯿﮑﺸﯽ ، ﭼﻼ ﺷﯿﺸﻪ ﻣﯿﮑﺸﯽ ، ﭼﻼ ﻫﻒ ﻧﻤﯿﺰﻧﯽ
☆☆ خداوندا، اراده ام را به زمان کودکی بازگردان ☆☆
☆☆ همان زمان که برای یکبار ایستادن هزار بار می افتادم اما نا امید نمی شدم ☆☆
ツ وبلاگ لبخند زیبای زندگیツ
☆☆ مدیر تالار ادبیات ☆☆
ﺑﻪ ﻃﺮﻑ ﻣﯿﮕﻦ : ﺑﺎ ﺑﻘﯿﻪ ﺟﻤﻠﻪ ﺑﺴﺎﺯ.
ﻣﯿﮕﻪ : ﻣﺎ ﺩﯾﺸﺐ ﭘﯿﺘﺰﺍ ﺧﻮﺭﺩﯾﻢ !
ﻣﯿﮕﻦ : ﭘﺲ ﺑﻘﯿﻪ ﺍﺵ ﮐﻮ ؟
ﻣﯿﮕﻪ : ﺗﻮ ﯾﺨﭽﺎﻟﻪ
مادرم دیگه هروقت باهام کار دارد دیگه صدام نمیکنه
خیلی قشنگ مودم وایرلس را تو آشپزخانه گذاشته /خاموشش می کند
همه امان مثل پشه کش از اتاقامون می آییم بیرون
مهربان همیشگی من... خودت گفتی:ادعونی استجب لکم... بخوانید مرا تا اجابت کنم شمارا... گوش کن... این منم که اینروزها بیش از همیشه میخوانمت... اجابت کن مرا...