پاسخ به:☻ هر روز 5 دقیقه خنده ☻
یکی از لوازم تحریرای لوکس زمان ما
از این پاک کن هایی بود که یه سرش پاک میکرد اون یکی سرش جاروووو !
حکم Apple 5 داشت …
زنگ خونه رو زدم،
بابام از پشت آیفون میگه:
تنهایی؟ میگم: نه!
خونه محاصره است.
بهتره تسلیم شیم بابا!
به یارو میگن امتحان رانندگی قبول شدی ؟
میگه معلوم نیست ماشینو زدم تو دیوار ، سروان رفته تو کما
منتظرم برگرده ببینم چی میشه !
بس که دلتنگم اگر گریه کنم، میگویند: قطرهای قصدِ نشاندادنِ دریا دارد
السلام علیک یا سلطان عشقــــ♥ علی بن موسی الرضا (ع)
ارو میره کلاس انگلیسی، ازش میپرسن اسمت چی؟ میگه: power god new day میپرسن: معنیش چیه؟ میگه: قدرتالله نوروزی
یارو میره رستوران میگه : جوجه دارین ؟
گارسون : آره
میگه : دونش بدین نمیره !
بچه ها با این تعریفایی که من از بهشت شنیدم
(حوری و نوشیدنی و باغ و ...)
خودمم بخوام بابام نمیذاره بیام.....
شما برید بهتون خوش بگذره ...!جامنم خالی کنید.هی...
چند دروغ رایج بین ما ایرانیان ؛ ۱-کار که عار نیست! ۲-پول که شخصیت نمیاره! ۳-فکر کردی چی ، مملکت قانون داره! ۴-تلاش کنی به هرچی که بخوای میرسی! ۵- پول چرک کف دسته! ۶-بچه دختر ، پسرش فرق نمیکنه! ۷-و پر کاربردترین دروغ ، پشت تلفن"اونم سلام میرسونه" ..
عکاس سر کلاس درس اومده بود تا از بچههاى کلاس عکس یادگارى بگیره. معلمم داشت همه بچهها را تشویق میکرد که دور هم جمع شن. معلم گفت: ببینید چقدر قشنگه که سالها بعد وقتى همهتون بزرگ شدید به این عکس نگاه کنید و بگید : این احمده، الان دکتره. یا اون مهرداده، الان وکیله یکى از بچهها از ته کلاس گفت: این هم آقا معلمه، الان مُرده!!! :|
لاک پشت: هیچ چیز تو این دنیا از من کندتر نیست! حلزون: پس من اینجا هویجم؟!!!! اینترنت ایران: خفـــه شیــن
معلم ابتدایی:با مادرت تماس میگیرم! دانش آموز :اقا خواهش میکنم به مادرم نگید دیگه تکرار نمیشه! معلم راهنمایی :بامادرت تماس میگیرم! دانش اموز :آه بدبخت شدم. حالا چیکار کنم! معلم متوسطه:بامادرت تماس میگیرم! دانش آموز :سلام ما رو هم برسون ازش بپرس نهار چی داریم بعد بهم بگو :| !!!
ﮐﺎﻣﭙﯿﻮﺗﺮﻡ ﺑﻪ ﺩﺭﺟﻪﺍﯼ ﺍﺯ ﮐُﻨﺪﯼ ﺭﺳﯿﺪﻩ ﮐﻪ ﻭﻗﺘﯽ ﺩﺍﺑﻞ ﮐﻠﯿﮏ ﻣﯽﮐﻨﻢ ﺭﻭ ﻣﺎﯼ ﮐﺎﻣﭙﯿﻮﺗﺮ
ﺑﻌﺪ 5 ﺩﻗﯿﻘﻪ ﭘﯿﻐﺎﻡ ﻣﯿﺪﻩ : ﺩﺍﺩﺍﺵ ﮐﺠﺎ رو ﮐﻠﯿﮏ ﮐﺮﺩﻩ ﺑﻮﺩﯼ؟!!
ترکی زبان قربون صدقه رفتنه داریم که: گوزلرین گیلهسین قاداسین آلیم که یعنی درد و بلای مردمک چشات به جونم …!.
ماکارونی عزیز با سلام لطفا از قیمه یاد بگیر. اونم مثل تو نارنجیه ولی دور دهنمونو به شعاع پنجاه سانت رنگ آمیزی نمی کنه!
از کلید محترم «پ» در کیبورد می خواهیم یه جارو مشخص کنه واسه خودش
و همیشه همونجا بمونه
که تو هر کامپیوتری جاش عوض نشه!!