پاسخ به:☻ هر روز 5 دقیقه خنده ☻
کاشکی میشُد با وسایلم صحبت کنم و براشون توضیح بدم که من خیلی خسته ام ... . . . . . خودشون رعایت کنن و پخش و پَلا نشن !!!
من تو کار این پشه ها موندم اگه یه نقطه اندازه مورچه رو توریه پنجره پیدا کنن هزارتاشون میان داخل
امان از اون موقعی که بخوایم بیرونشون کنیم همه پنجره ها رو باز کنیم با زم به شیشه میخورن
خدارو شکر خدارو شکر من اصلا مشکل مالی ندارم . . . . . چون اصلا مالی ندارم که مشکلشو داشته باشم...
فرهنگ لغت مامانم :
این آشغالا که میزاری تو گوشت = هدست
این آشغاله که شب و روز دستته = موبایلم
این آشغالا که همش سرت توشه = لپ تاپم
این آشغالا که میخوری = قره قروت
این آشغال دونی = اتاقم !!!
این آشغال = خودم
گوگل: من صاحب همه چیم ویکی پدیا: من همه چیو میدونم فیسبوک: من همرو میشناسم اینترنت: من نباشم شما ها هیچین برق: زر اضافی نزنید !
بابام: بده موبایلتو ببینم !!! من: بابا یه لحظه وایسا رمزشو بزنم! Delete SMS Delete Video Delete picture Delete music Delete private Delete number FORMAT MeMoRy CARD
من: بیا بابا من چیزی ندارم که ازتون مخفی کنم! بابام: نه میدونم، من فقط میخواستم ساعتوببینم!
تو کیف پولم یه دونه یه دلاری دارم برا زمانی که شیشصد و خرده ای بود. الآن دیگه برا خودش مردی شده
آیا تا حالا توجه نمودید که فقط یه ایرانی هست که باطری کنترل رو با ضربه های مکرر مجبور به ادامه حیات می کنه... ؟
تو یه پاساژ راه میرفتم که یهو خوردم به یه نفر و اونم افتاد زمین سریع رفتم بلندش کنم و گفتم واقعا عذرخواهی میکنم وقتی دستشو گرفتم دیدم طرف از این مجسمه های مانکنیاست که جلوی مغازه میذارن اطرافمو که نگاه کردم دیدم یه یارو داره بهم نگاه میکنه و یه لبخند تمسخر هم رو لباشه بهش گفتم خنده داره؟ خو فکر کردم آدمه یارو چیزی نگفت خوب که دقت کردم دیدم همونم یه مانکن دیگست
فکر کنم خدا وقتی داشت دماغ ما ایرانیا رو می آفرید دکمه Caps Lock رو فشار داده بود
ﻏﻀﻨﻔﺮ ﺩﯾﺮ ﻣﯿﺮﺳﻪ ﻣﺪﺭﺳﻪ ، ﻣﻌﻠﻢ ﻣﯿﮕﻪ ﺩﻭﺑﺎﺭﻩ ﭼﺮﺍ ﺩﯾﺮ ﺍﻭﻣﺪﯼ ؟ ﻣﯿﮕﻪ : ﺧﻮﺍﺏ ﻓﻮﺗﺒﺎﻝ ﻣﯿﺪﯾﺪﻡ ، ﺑﺎﺯﯼ ﺑﻪ ﻭﻗﺖ ﺍﺿﺎﻓﻪ ﻭ ﭘﻨﺎﻟﺘﯽ ﮐﺸﯿﺪ !
تو جهنم دیدن، بعضیا از چشم آویزونن!!!!!! پرسیدن اینا چیکار کردن؟
ندا آمد که اینا کسایی بودن که فقط نگا میکردن...
نه پست میزاشتن و نه لایک میکردن!!!!
از ما گفتن بود :)
تا چن وقت دیگه...
بچه از جیبم دو میلیون بردار برو سه تانون بگیر!!! :) باشه حالا بخند!!! خواهیم دید...
پیامک شوهر ب زن:
نترسیا من از پله های اداره افتادم و خانم کیان منو ک بیهوش بودم رسوند بیمارستان...
پای چپو دنده راستمم شکسته!
جواب زن ب شوهر: خانم کیان کیه؟!!!!
:))
خصوصیات آدمای خوش قیافه: 1. کم حافظه هستن... 2. دومیش چی بود... چی بود... باز یادم رفت!!!